Er is vrijwel geen keuken die wij niet kennen

Wij zijn Piet en Henk Hoekstra, wij renoveren keukens in het gebied rond IJmuiden en Haarlem. Keukenrenovatie gaat voor ons verder dan alleen het vervangen van keukenfronten. Wij hebben jarenlange ervaring in dit vak en we weten dat er ontzettend veel méér mogelijk is dan de klant gemiddeld denkt. Wij zien de oplossing achter het probleem….. En als wij zelf iets niet kunnen (maar dat gebeurt niet vaak…) dan hebben we een uitgebreid netwerk van vaklui waaruit we kunnen putten: van aannemer tot keukenspuiter!

Keukenrenovatie is een feest

Keukenrenovatie is een feest, dat durven we gerust te stellen. Want elke keer weer zijn we blij en tevreden als de klant verbaasd kijkt naar het eindresultaat: was dat onze keuken? Wij herstellen van vloer tot plafond en van het kastje tot de muur. Dus van achterstallig onderhoud in de keuken als piepende scharnieren en stroef lopende laden tot keukens met waterschade aan spoelbak of werkblad. En natuurlijk komt de slecht sluitende (en dus dure!) koelkast met gescheurde rubbers vaak op ons opdrachtlijstje voor. Ook geven wij koopadvies als u een geheel nieuwe keuken wilt kopen. Dat is niet gratis, maar het voorkomt teleurstellingen.

Bekijk de referenties!

Om u kennis te laten maken met De Keukenvernieuwers bieden wij u een gratis onderhoudsbeurt voor uw keuken aan. Wij kijken uw keuken van top tot teen na en voeren waar mogelijk kleine reparaties uit. Van onze bevindingen krijgt u een gratis onderhoudsrapport en op uw verzoek een duidelijke prijsindicatie voor de aanpassingen die u eventueel aan uw keuken wenst. En wilt u meer over onze aanpak weten? Lees onze referenties elders op deze site.

Wilt u meer weten? Bel ons op T 0255 – 52 76 66 of ga naar ons contactformulier.

December 2016 hebben wij onze keuken laten vernieuwen door Henk & Piet HoekstraHet resultaat is fantastisch! De keuken ziet er als nieuw uit en de afwerking is prachtig. We zijn erg klantvriendelijk en professioneel geholpen. Bij het eerste bezoek hebben we veel nuttige informatie ontvangen en werd alle tijd voor ons genomen om onze wensen af te stemmen en keuzes te maken.

De ‘keukenvernieuwing’ verliep keurig en zorgvuldig en het resultaat was boven verwachting. De heren Hoekstra zijn echte vakmannen die weten wat ze doen. Wij kunnen iedereen die een keukenvernieuwing overweegt aanraden om contact op te nemen met Henk & Piet.

Juan & Carla Kloosterboer
Wassenaar, 2 december 2016

Een aanrader, dit topteam IJmuiden.

Al ruim een jaar liep ik rond met ideeën om mijn keuken aan te passen. Toen een paar apparaten begonnen te haperen moest het er maar eens van komen. Aan Piet en Henk Hoekstra heb ik toen mijn plan voorgelegd en zij bekeken ter plekke wat daarvan mogelijk was. De offerte zag er prima en gedetailleerd uit en demontage en installatie van nieuwe werkbladen, kasten en apparatuur was in een dag gedaan. Eén onderkast gaf onvoorziene problemen maar daarvoor werd door hen een prima oplossing bedacht. Ook al moesten zij daar later voor terug komen, het gaf geen extra kosten; afspraak is bij de heren afspraak.

Het resultaat is uitstekend, ik ben er erg blij mee. Prettige mensen, harde werkers, humor en vakwerk!

Marja Bleijerveld
Santpoort-Zuid, 2 december 2016

Toen mijn oude vaatwasser het had begeven en ik een nieuwe moest hebben, dacht ik direct aan De Keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra. Toen zij kwamen om de oude te verwisselen voor de nieuwe, bleek dat mijn oude (inbouw) vaatwasser erg lastig te verwijderen was. Maar met een goede samenwerking en een hele hoop geduld is het ze gelukt. De nieuwe vaatwasser zat er met ’n kwartiertje in en doet het fantastisch. Super gedaan, mannen!

Familie de Heij
IJmuiden, 12 november 2016

De gebroeders Hoekstra zijn hier 8 november jl. geweest om een inductieplaat en een nieuwe grotere oven te plaatsen. Ook de kraan hebben ze vervangen. Verder hebben ze van de kasten waar de koelkast en de vriezer in zaten, opbergkasten gemaakt. Hiervoor hebben ze o.a. elementen uit een ikea-kast gebruikt. Piet is zelfs ’s avonds nog teruggekomen toen ik had gebeld dat de nieuwe kraan lekkage gaf, echt top service!

De klik was er al voor ons toen ze samen langs kwamen om de offerte op te maken. Ze dachten echt met ons mee en wat we ook als heel prettig hebben ervaren, was dat ze er niet op uit waren om maar zoveel mogelijk te verkopen, maar om ons met raad en daad bij te staan, om zo onze wensen te verwezenlijken. We wilden namelijk in eerste instantie ook onze afzuiginstallatie laten vervangen omdat we dachten dat die niet goed werkte. Zij raadden ons dit af omdat hij nog prima werkte; alleen gebruikten we hem verkeerd. Zo hebben we wel meer tips van ze gekregen, echt super! We vroegen al wanneer het boek met tips uitkwam, want ze hadden er genoeg. Maar wat wil je ook met 12/12,5 jaar ervaring.

Wij zijn in ieder geval enorm tevreden met hoe de gebroeders Hoekstra de klus geklaard hebben. Netjes en nog snel ook. Piet en Henk bedankt, en houd die heerlijke droge humor vast a.u.b!

icon_smile

Met vriendelijke groet,

Familie Keepers
Uitgeest, 11 november 2016

In twee dagen tijd is mijn keuken vernieuwd door de heren Henk en Piet Hoekstra uit IJmuiden. Ze hebben prachtig werk verricht. Het is een aangepaste keuken zodat alles zittend gedaan kan worden. Beneden alleen maar lades zodat je makkelijk overal bij kan. Er is prachtig werk verricht en ik ben er dan ook heel blij mee. Ik moet bij deze de heren Hoekstra bedanken voor hun 100% inzet. Ik ben heel blij met mijn nieuwe keuken.

Bedankt!

Lindeman 3
Lindeman-3
Lindeman-2
Lindeman-1
Lindeman 3Lindeman 2Lindeman 1
Ronald Lindeman-Teunisse
Driehuis, 28 oktober 2016

Contactformulier van Piet en Henk Hoekstra

  • Sleep je bestanden hier of