Keukenvernieuwers CBW Erkend

Als u met ons in zee gaat, moet u voor de volle 100% kunnen vertrouwen op onze deskundigheid en kwaliteit. Wij staan voor wat we doen. Maar er zou onverhoopt ook iets mis kunnen gaan en daarom zijn wij CBW-erkend. CBW staat voor Centrale Branchevereniging Wonen.

CBW-erkende bedrijven bieden meer zekerheid dan niet-erkende bedrijven, want CBW-erkende ondernemers bieden een erkenningsregeling die u als consument extra goed beschermt. In die regeling is alles opgenomen dat voor u van belang is als u iets koopt, bijvoorbeeld over veilig (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Uw aanbetaling voor keukens en daaraan gerelateerde artikelen is bijvoorbeeld maximaal 15%. Gaat een CBW-erkend bedrijf failliet, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt.

Als CBW-erkend bedrijf bieden De Keukenvernieuwers bovendien een extra productgarantie. En mocht u een klacht hebben en we komen er onverhoopt toch samen niet uit, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie die voor een passende oplossing zorgt. Uw rechtsbescherming is dus optimaal.