Ga naar hoofdinhoud

Keukenvernieuwers CBW Erkend

Als u met ons in zee gaat, moet u voor de volle 100% kunnen vertrouwen op onze deskundigheid en kwaliteit. Wij staan voor wat we doen. Maar er zou onverhoopt ook iets mis kunnen gaan en daarom zijn wij CBW-erkend. CBW staat voor Centrale Branchevereniging Wonen.

CBW-erkende bedrijven bieden meer zekerheid dan niet-erkende bedrijven, want CBW-erkende ondernemers bieden een erkenningsregeling die u als consument extra goed beschermt. In die regeling is alles opgenomen dat voor u van belang is als u iets koopt, bijvoorbeeld over veilig (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Uw aanbetaling voor keukens en daaraan gerelateerde artikelen is bijvoorbeeld maximaal 15%. Gaat een CBW-erkend bedrijf failliet, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt.

Als CBW-erkend bedrijf bieden De Keukenvernieuwers bovendien een extra productgarantie. En mocht u een klacht hebben en we komen er onverhoopt toch samen niet uit, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie die voor een passende oplossing zorgt. Uw rechtsbescherming is dus optimaal.

Back To Top