fbpx
skip to Main Content

Een Keukenvernieuwer Bij U In De Buurt

Een Keukenvernieuwer bij u in de buurt

Meer dan 35 jaar ervaring, 42 keukenvernieuwers verspreid in regio’s over het hele land: wij zijn de nummer 1 in het renoveren van keukens en het vervangen van inbouwapparatuur. Meer weten? Maak een afspraak met de keukenvernieuwer bij u in de regio!

Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only
Uw Vertrouwde Keuken Weer Als Nieuw

Uw vertrouwde keuken weer als nieuw

Keukenrenovatie is onze specialiteit. Wij maken uw oude keuken weer als nieuw. Is er overeenstemming tussen u en De Keukenvernieuwers over de uit te voeren keukenrenovatie en de financiën, dan kunnen we aan de slag: werkblad, keukendeurtjes, afzuigkap, keukenlades, verlichting, grepen, inbouwapparaten… wij vervangen echt alles wat u wilt.

Bekijk Ons Werk

Bekijk ons werk

Van eenvoudig tot luxueus, van klein tot groot of van een simpele tot een uitgebreide keukenrenovatie. Professionaliteit, service en oog voor detail staan echter altijd bij ons voorop, en wij denken dat dit in uiting komt in het eindresultaat. Bekijk hier een aantal van de door ons gerenoveerde keukens.

De klant staat altijd centraal

Wij willen altijd professioneel vakwerk afleveren: dat geldt voor het vervangen van een keukenlade, keukendeurtje, grepen of werkblad tot en met het plaatsen van een apothekerskast of het vakkundig installeren van inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld een vaatwasser, oven of afzuigkap. Lees hier meer over wat u kunt verwachten van een keukenrenovatie bij De Keukenvernieuwers.

0
Referenties in juli
0
Referenties in augustus
0
Referenties in september

Maak een vrijblijvende afspraak

Meer informatie over de mogelijkheden voor keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers?

Maak vrijblijvend een afspraak met de keukenvernieuwer bij u in de buurt!


Dit zeggen onze klanten over ons

John Hermans levert mooie spullen. Hij krijgt een 9.

De heer en mevrouw Want

Uitstekende oplossing als je niet de hele keuken wilt vervangen. Door de nieuwe frontjes, nieuwe tegels en nieuwe afzuigkap oogt de keuken weer als nieuw, en dat voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken. Erg blij mee! Marco van der Zee krijgt een 9.

De heer en mevrouw Abresch

Gewoon perfect. Hij werkt netjes en hard en denkt mee. Patrick van den Eeckhout krijgt een 10.

Mevrouw Vink

Goede producten, zeer goede en snelle communicatie, erg klantvriendelijk en hele nette plaatsing. Henk en zijn zoon Teun zijn een goed team!!! Top en heel erg bedankt! Henk Bouwers krijgt een 10. 

De heer Meijnen

Peter Heesen krijgt een 9. Peter is een zeer vriendelijke en vakbekwame man, die goed, kwalitatief en keurig werk levert. Laat zijn werkplek schoon achter, zelfs de oprit waar hij gewerkt en gezaagd heeft maakt hij schoon.

De heer Hermes

Michel van Dijk krijgt een 9. Goede ideeën, maken van je oude keuken weer een droomkeuken.

De heer en mevrouw Steijn

Fred Olislagers krijgt een 9. Hij heeft kennis van zaken en werkt netjes.

De heer en mevrouw Zijl

Goede voorlichting en vakkundige adviezen. Er wordt ruim de tijd genomen om zaken te bespreken, zonder dat er iets opgedrongen wordt. Afspraken worden goed nagekomen en communicatie is netjes, vriendelijk en effectief. Allard Doorn krijgt een 10.

De heer en mevrouw Loode

Vakkundige mensen die zeer goed communiceren en prijsafspraken nakomen. Reparaties zijn perfect uitgevoerd. Allard Doorn krijgt een 10.

De heer en mevrouw Plender

Zonder dat we een grote verbouwing hebben gedaan aan de keuken lijkt het net of we toch een nieuwe keuken hebben. We zijn erg blij met de eenvoudige oplossing om de keukendeurtjes te vervangen dat we tot zo'n mooi resultaat zijn gekomen. Jurgen Roos krijgt een 10.

De heer en mevrouw Klijn

Recente Facebook Posts

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
5 dagen geleden

Keukenvernieuwer Steven de Bondt is lekker bezig 🛠
Ook deze vernieuwde keuken leverde hij recentelijk op. Met nieuwe fronten in leemkleur en een keramisch werkblad. De bijpassende tegeltjes op de achterwand plaatste de klant zelf. Mooi team work!

#keukenrenovatie #keukeinspiratie
... Bekijk meerBekijk minder

Keukenvernieuwer Steven de Bondt is lekker bezig 🛠
Ook deze vernieuwde keuken leverde hij recentelijk op. Met nieuwe fronten in leemkleur en een keramisch werkblad. De bijpassende tegeltjes op de achterwand plaatste de klant zelf. Mooi team work!  #keukenrenovatie #keukeinspiratie
1 week geleden

METEN IS WETEN📏
Keukenvernieuwer Frank van Oers meet hier eerst nauwkeurig hoe lang de afwerklat moet worden. Daarna zaagt hij hem netjes op maat!
... Bekijk meerBekijk minder

METEN IS WETEN📏 
Keukenvernieuwer Frank van Oers meet hier eerst nauwkeurig hoe lang de afwerklat moet worden. Daarna zaagt hij hem netjes op maat!Image attachment
3 weken geleden

Heb je eventueel interesse om als zelfstandig Keukenvernieuwer aan de slag te gaan? Dan val je met je neus in de boter! Vanavond om 20.00u is Ezra weer live in de lucht met ons maandelijkse webinar "Verzekerd van succes als zelfstandig keukenvernieuwer".

Ga voor meer informatie en inschrijven naar👇 www.dekeukenvernieuwers.nl/werken-als/inschrijven-webinar/
... Bekijk meerBekijk minder

Heb je eventueel interesse om als zelfstandig Keukenvernieuwer aan de slag te gaan? Dan val je met je neus in de boter! Vanavond om 20.00u is Ezra weer live in de lucht met ons maandelijkse webinar Verzekerd van succes als zelfstandig keukenvernieuwer.  Ga voor meer informatie en inschrijven naar👇 www.dekeukenvernieuwers.nl/werken-als/inschrijven-webinar/
4 weken geleden

Deze keuken bewijst het maar weer eens: met wit zit je altijd goed!

Keukenvernieuwer Steven de Bondt voorzag deze keuken van nieuwe fronten met strakke greeplijsten en een nieuw zwart keramisch werkblad. Dit contrast maakt de keuken extra sprekend.

Ook plaatste hij een nieuwe kastenwand rechts voor extra bergruimte, kwam er nieuwe inbouwapparatuur en een nieuwe afzuigkap.

#keukenrenovatie #keukeinspiratie
... Bekijk meerBekijk minder

1 maand geleden

Combineren! Dat is toch wel het sleutelwoord in de keukentrends van 2021. Verschillende materialen, texturen en kleuren; het wordt allemaal gemixt. Zelfs verschillende stijlen (bijvoorbeeld landelijk en modern) worden geblend, met vaak een verrassend mooi resultaat.

De combineer trend zien we ook terug in onze renovatieprojecten. We zetten er vandaag een paar voor je op een rijtje 👇

#keukenrenovatie #keukeninspiratie #keukentrends
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk meer posts
Back To Top