fbpx
skip to Main Content

Een Keukenvernieuwer Bij U In De Buurt

Een Keukenvernieuwer bij u in de buurt

Meer dan 35 jaar ervaring, 42 keukenvernieuwers verspreid in regio’s over het hele land: wij zijn de nummer 1 in het renoveren van keukens en het vervangen van inbouwapparatuur. Meer weten? Maak een afspraak met de keukenvernieuwer bij u in de regio!

Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only
Uw Vertrouwde Keuken Weer Als Nieuw

Uw vertrouwde keuken weer als nieuw

Keukenrenovatie is onze specialiteit. Wij maken uw oude keuken weer als nieuw. Is er overeenstemming tussen u en De Keukenvernieuwers over de uit te voeren keukenrenovatie en de financiën, dan kunnen we aan de slag: werkblad, keukendeurtjes, afzuigkap, keukenlades, verlichting, grepen, inbouwapparaten… wij vervangen echt alles wat u wilt.

Bekijk Ons Werk

Bekijk ons werk

Van eenvoudig tot luxueus, van klein tot groot of van een simpele tot een uitgebreide keukenrenovatie. Professionaliteit, service en oog voor detail staan echter altijd bij ons voorop, en wij denken dat dit in uiting komt in het eindresultaat. Bekijk hier een aantal van de door ons gerenoveerde keukens.

De klant staat altijd centraal

Wij willen altijd professioneel vakwerk afleveren: dat geldt voor het vervangen van een keukenlade, keukendeurtje, grepen of werkblad tot en met het plaatsen van een apothekerskast of het vakkundig installeren van inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld een vaatwasser, oven of afzuigkap. Lees hier meer over wat u kunt verwachten van een keukenrenovatie bij De Keukenvernieuwers.

0
Referenties in juli
0
Referenties in augustus
0
Referenties in september

Maak een vrijblijvende afspraak

Meer informatie over de mogelijkheden voor keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers?

Maak vrijblijvend een afspraak met de keukenvernieuwer bij u in de buurt!


Dit zeggen onze klanten over ons

Binnen 2 dagen nadat onze oude kookplaat het had begeven had Henk een tijdelijke kookplaat geregeld. Super! De nieuwe kookplaat is onlangs vakkundig geplaatst en de keuken is netjes opgeruimd achter gelaten. Henk gaf ons goed advies over welke nieuwe kookplaat te kiezen. Onze keuken voelt als nieuw! Henk Bouwers…Lees meer

Peter N.

Erg tevreden over Rob van Ninhuys. Hij krijgt een 9.

De heer Klein

Henk Sprangers heeft kennis van zaken en levert goed werk af.

De heer en mevrouw Ben

Guus van Antwerpen is een vakman, netjes gewerkt en goede offerte.

De heer en mevrouw Struijcken

Frank Rouwenhorst is een vriendelijke en vakkundige man. Hij krijgt een 9.

De heer Tempel

Tim Bastiaansen is betrouwbaar en geeft eerlijk advies.

De heer en mevrouw Dirks

Martin Goedemans heeft een goed advies gegeven over welke onderdelen wel/niet vervangen hoefde te worden. Hij komt zijn afspraken na en levert goede kwaliteit. Wij gaan hem zeker aanraden bij anderen. Martin krijgt een 9.

De heer en mevrouw Doorn

Patrick van den Eeckhout levert prima werk, duidelijke communicatie, beloften nagekomen en uitstekend resultaat. Een 9 voor Patrick.

De heer Blaauw

Erik de Kort werkt snel en precies.

De heer Kort

Freek Overdevest is een goede vakman en zeer klantvriendelijk. Alles perfect afgewerkt.

De heer en mevrouw Houben

Recente Facebook Posts

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
12 uren geleden

De tweede keuken in onze throwback serie met zo'n fijne zomerse vibe😎

Is het het frisse Magnolia wit? Het gebruik van glas en de open kasten? De gezellige U-opstelling? Het zonlicht door het raam? Of het barretje met de uitnodigende stoelen? Waarschijnlijk is het de combinatie van dit alles die deze keuken zo aantrekkelijk maakt. Een cocktailshaker erbij, en je wilt meteen aan de slag toch 🍸?!

#keukeninspiratie #keukenrenovatie #ThrowbackThursday #zomersekeukens
... Bekijk meerBekijk minder

De tweede keuken in onze throwback serie met zon fijne zomerse vibe😎  Is het het frisse Magnolia wit? Het gebruik van glas en de open kasten? De gezellige U-opstelling? Het zonlicht door het raam? Of het barretje met de uitnodigende stoelen? Waarschijnlijk is het de combinatie van dit alles die deze keuken zo aantrekkelijk maakt. Een cocktailshaker erbij, en je wilt meteen aan de slag toch 🍸?!  #keukeninspiratie #keukenrenovatie #ThrowbackThursday #zomersekeukens

Comment on Facebook

That's a wat to say it. 🙂 Je kunt er overigens ook prima erwtensoep koken & brabantse worstenbroodjes bakken, maar dit terzijde. Na twee jaar nog steeds erg blij met onze keuken.

1 week geleden

Het is zomer☀️! En die zomerse sfeer wil je natuurlijk ook in je keuken voelen. We nemen je mee in ons projectenarchief langs de zonnigste keukens van de afgelopen jaren!

Te beginnen bij deze keuken die een extra werkblad en nieuwe frisse houtlook fronten kreeg, gecombineerd met contrasterend antraciet. Samen met de Portugese vloertegels, witte wandtegeltjes en de houten plankjes met plantjes, is deze keuken een heerlijke blend van Scandinavische rust en Mediterrane warmte😎

#keukeninspiratie #keukenrenovatie #ThrowbackThursday #zomerkeukens
... Bekijk meerBekijk minder

Het is zomer☀️! En die zomerse sfeer wil je natuurlijk ook in je keuken voelen. We nemen je mee in ons projectenarchief langs de zonnigste keukens van de afgelopen jaren!  Te beginnen bij deze keuken die een extra werkblad en nieuwe frisse houtlook fronten kreeg, gecombineerd met contrasterend antraciet. Samen met de Portugese vloertegels, witte wandtegeltjes en de houten plankjes met plantjes, is deze keuken een heerlijke blend van Scandinavische rust en Mediterrane warmte😎  #keukeninspiratie #keukenrenovatie #ThrowbackThursday #zomerkeukens
2 weken geleden

Van mintgroen naar magnolia fris! Keukenvernieuwer Henk Hoekstra zorgde voor een flinke upgrade van deze verouderde keuken. De mintgroene fronten gingen eruit, Magnolia witte exemplaren kwamen erin. De wandtegels werkte hij weg achter strakke achterwanden van Bokmerk. En met de zwarte plinten, lijkt het wel alsof de keuken zweeft👌!

#keukenrenovatie #keukeninspiratie
... Bekijk meerBekijk minder

Comment on Facebook

Maar wel betalen

En dan ziet het er weer goed uit!

Komen afspraken niet na Nu al meer dan 1 jaar Zit nu nog met halve afgewerkte keuken

3 weken geleden

Blije klant = blije Keukenvernieuwers 😁😁😁

#keukeninspiratie #keukenrenovatieBlij met de vernieuwde keuken, met dank aan De Keukenvernieuwers!
... Bekijk meerBekijk minder

Blije klant = blije Keukenvernieuwers 😁😁😁  #keukeninspiratie #keukenrenovatie

Comment on Facebook

Nou hier nog niet klaar Na 1 jaar Komen afspraken niet na Doen afgesproken dingen niet De keuken verneukers

3 weken geleden

Voor de familie Wiefferink-Wonniger in Enschede onderwierp keukenvernieuwer John van Dijk deze keuken aan een grondige renovatie.

Stijlvolle fronten van het type 'Parijs' in kleikleur, RVS greeplijsten en alle zijkanten, plinten en passtukken in dezelfde kleur vormen de basis. De werkbladen en aangrenzende tafel in donkere houtlook passen er uitstekend bij, en de verstelbare poot van de tafel is lekker praktisch. Ook kwam er een nieuwe RVS spoelbak met mooie hoge kraan. De trendy aluminium achterwanden en tot de scheidingsmuur doorlopende vensterbank in de kleur 'kiezel' maken het geheel in stijl af.

In dit plaatje mocht nieuwe apparatuur natuurlijk niet ontbreken. John plaatste een nieuwe afzuigkap, kookplaat en oven. In de spoelkast monteerde hij een nieuw afvalsysteem.

De moderne, dimbare led-verlichting zorgt ervoor dat al dat moois de hele dag door goed belicht kan worden!

#keukenrenovatie #keukeninspiratie
... Bekijk meerBekijk minder

Voor de familie Wiefferink-Wonniger in Enschede onderwierp keukenvernieuwer John van Dijk deze keuken aan een grondige renovatie.  Stijlvolle fronten van het type Parijs in kleikleur, RVS greeplijsten en alle zijkanten, plinten en passtukken in dezelfde kleur vormen de basis. De werkbladen en aangrenzende tafel in donkere houtlook passen er uitstekend bij, en de verstelbare poot van de tafel is lekker praktisch. Ook kwam er een nieuwe RVS spoelbak met mooie hoge kraan. De trendy aluminium achterwanden en tot de scheidingsmuur doorlopende vensterbank in de kleur kiezel maken het geheel in stijl af.  In dit plaatje mocht nieuwe apparatuur natuurlijk niet ontbreken. John plaatste een nieuwe afzuigkap, kookplaat en oven. In de spoelkast monteerde hij een nieuw afvalsysteem.  De moderne, dimbare led-verlichting zorgt ervoor dat al dat moois de hele dag door goed belicht kan worden!  #keukenrenovatie #keukeninspiratieImage attachment

Comment on Facebook

Mooi Jan en Marian

Prachtig

Moeten hier nog het een en ander afkomen werken En vernieuwen En of repareren Maar dat verdomme ze Nu al 1 jaar bezig om alles in orde te krijgen Wel betaald maar service ho maar Antwoord Zoek het uit

Bekijk meer posts
Back To Top