fbpx
skip to Main Content

We zijn 24 december (vanaf 12:00 uur) en 31 december gesloten. Ook in 2021 staan wij weer voor u klaar om uw keuken te renoveren. We wensen u een gelukkig & gezond jaar toe! Maak een afspraak
Een Keukenvernieuwer Bij U In De Buurt

Een Keukenvernieuwer bij u in de buurt

Meer dan 35 jaar ervaring, 42 keukenvernieuwers verspreid in regio’s over het hele land: wij zijn de nummer 1 in het renoveren van keukens en het vervangen van inbouwapparatuur. Meer weten? Maak een afspraak met de keukenvernieuwer bij u in de regio!

Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only
Uw Vertrouwde Keuken Weer Als Nieuw

Uw vertrouwde keuken weer als nieuw

Keukenrenovatie is onze specialiteit. Wij maken uw oude keuken weer als nieuw. Is er overeenstemming tussen u en De Keukenvernieuwers over de uit te voeren keukenrenovatie en de financiën, dan kunnen we aan de slag: werkblad, keukendeurtjes, afzuigkap, keukenlades, verlichting, grepen, inbouwapparaten… wij vervangen echt alles wat u wilt.

Bekijk Ons Werk

Bekijk ons werk

Van eenvoudig tot luxueus, van klein tot groot of van een simpele tot een uitgebreide keukenrenovatie. Professionaliteit, service en oog voor detail staan echter altijd bij ons voorop, en wij denken dat dit in uiting komt in het eindresultaat. Bekijk hier een aantal van de door ons gerenoveerde keukens.

De klant staat altijd centraal

Wij willen altijd professioneel vakwerk afleveren: dat geldt voor het vervangen van een keukenlade, keukendeurtje, grepen of werkblad tot en met het plaatsen van een apothekerskast of het vakkundig installeren van inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld een vaatwasser, oven of afzuigkap. Lees hier meer over wat u kunt verwachten van een keukenrenovatie bij De Keukenvernieuwers.

0
Referenties in juli
0
Referenties in augustus
0
Referenties in september

Maak een vrijblijvende afspraak

Meer informatie over de mogelijkheden voor keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers?

Maak vrijblijvend een afspraak met de keukenvernieuwer bij u in de buurt!


Dit zeggen onze klanten over ons

Ik had de advertentie Lambèr van den Broek al enige tijd geleden uit een regionaal krantje geknipt. Later kwam ik er pas achter dat hij ook via De Keukenverniewers werkte. Wij hadden vanaf de eerste dag al volledig vertrouwen in Lamber. Het viel ons op hoe accuraat Lamber al bij het…Lees meer

De heer en mevrouw Braam

Freek Overdevest krijgt een 9. Prima prijs-kwaliteitverhouding.

De heer en mevrouw Der Smitte

Guus van Antwerpen heeft alles correct en volgens afspraak geplaatst. Goede service, een 10!

De heer en mevrouw Gool

Robin Banen is vriendelijk, betrouwbaar en professioneel. Hij krijgt een 10.

De heer en mevrouw Keijzer

Rien van den IJssel krijgt een 10. Tot in de details perfect, aanvoelen wat de klant nodig heeft en de wensen zijn, goede adviezen.

De heer Velsen

Benno Sprangers levert goeie service, nette en professionele werkwijze. Vriendelijk, afspraken worden nagekomen en meedenkend.

Mevrouw Hawkins

Michel Eugster krijgt een 10 omdat hij uitstekend werk levert en prettig in de omgang is.

De heer Beer

Benno Sprangers en Marco van Keukenvernieuwers verstaan hun vak uitstekend. Ook dankzij de tips en ervaring van Benno is de keuken zelfs mooier geworden als wij verwacht hadden. Prachtig resultaat met een uitstekende afwerking, chapeau!

De heer en mevrouw Bakker

Marcel van de Snepscheut krijgt een 9 voor netjes werken.

De heer en mevrouw Zwieten

Dave van Beek heeft onze keuken weer een frisse, nieuwe look gegeven. Wij hebben Dave leren kennen als een rustige man, die graag meedenkt en prima werk aflevert. Dave vond het geen enkel probleem om extra langs te komen toen onze wensen wat aangepast moesten worden. Kortom, wij bevelen Dave van…Lees meer

De heer van Ee en mevrouw de Waal

Recente Facebook Posts

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 dagen geleden

We love antraciet! Waarom? Omdat het neutraal is, maar niet saai. En omdat je het zo goed kunt combineren met allerlei materialen en kleuren.

Goede keus dus van deze klant om de houten fronten in te wisselen voor veelzijdig antraciet. Keukenvernieuwer Marcel van de Snepscheut klaarde de klus!

#keukeninspiratie #keukenrenovatie
... Bekijk meerBekijk minder

We love antraciet! Waarom? Omdat het neutraal is, maar niet saai. En omdat je het zo goed kunt combineren met allerlei materialen en kleuren.  Goede keus dus van deze klant om de houten fronten in te wisselen voor veelzijdig antraciet. Keukenvernieuwer Marcel van de Snepscheut klaarde de klus!  #keukeninspiratie #keukenrenovatieImage attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Zijkant van het kastje vergeten. En nu de vloer nog?

1 week geleden

Keukenvernieuwer Henk Hoekstra leverde weer mooi werk!

In deze keuken verving hij alle apparatuur, werkbladen en de fronten. In één dag zat de klus erop, en kon de meubelspuiter langskomen om de achterwanden van een mooi grijstint te voorzien.

Het resultaat was precies wat de klant voor ogen had: een meer landelijke en rustigere uitstraling!#keukenrenovatie
e
... Bekijk meerBekijk minder

Comment on Facebook

Mooi die zwarte details en een zwarte afzuigkap.

2 weken geleden

Namens alle Keukenvernieuwers: hele fijne paasdagen🐣! ... Bekijk meerBekijk minder

Namens alle Keukenvernieuwers: hele fijne paasdagen🐣!

Comment on Facebook

Voor allemaal ook hele fijne Paasdagen.

Hoi Mien ook voor jullie hele fijne paasdagen. Gr Albert en Nellie 🐣🐣☀️☀️

3 weken geleden

Wit of zwart?

Witte keukens waren jarenlang de meest populaire keukenkleur. En nog steeds kun je met wit alle kanten op. Zo geeft hoogglans wit een moderne, ‘cleane’ look. Een witte houten keuken geeft juist meer een landelijke sfeer.

Zwarte keukens winnen steeds meer aan terrein, en staan prachtig in een lichte en ruime ruimte. Met zwart kun je een mooi contrast creëren, bv. met hout(look), maar ook een combinatie met wit kan heel mooi zijn.

Onderstaand alvast wat inspiratie van twee keukens, waarbij we wit/zwart met hout combineerden.
... Bekijk meerBekijk minder

Comment on Facebook

Bij een grote keuken gaat zwart heel goed maar bij een kleine keuken zou ik een lichte kleur adviseren.

Wit!

Zwart

Zwart

1 maand geleden

Deze kwalitatief hoogwaardige Miele keuken was nog in opperbeste staat. Maar dat hoogglans rood... De bewoners wilden graag iets wat meer van deze tijd is en wat beter zou aansluiten bij de rest van de inrichting. De keuze viel op mat zwart, ofwel carbon.

Keukenvernieuwer John van Dijk verving de fronten, plinten en zijwanden. En monteerde ook meteen een modern afvalsysteem onder de spoelbak.

Een nieuwe look, en een blije klant🤩!

ie
... Bekijk meerBekijk minder

Comment on Facebook

Heel mooi, vakwerk! (y)

Niks mis met hoogglans rood. Maar mooi gedaan.

Bekijk meer posts
Back To Top