Massief houten werkblad

Sfeervol en warm

MASSIEF HOUTEN KEUKENBLAD

Een keukenblad van massief hout ziet er prachtig uit – het geeft een unieke sfeer in uw keuken, want er is geen keukenblad van hout precies gelijk aan een ander keukenblad. Ieder blad heeft dus een geheel eigen karakter. Hout leeft, zoals men zegt, en laat zich prima combineren met elke kleur en materiaalsoort. Massief hout past met andere woorden dus in iedere keuken…

OK, er zijn misschien een paar nadelen: een keukenblad van massief hout heeft nu eenmaal meer onderhoud nodig dan een keukenblad van kunststof en u zult ook iets dieper in de buidel moeten tasten. Maar de warme en luxe uitstraling maakt die investering dubbel en dwars waard.

Enkele technische zaken

  • Zelfs bij de randafwerking zijn er, dankzij de speciale vingerlasverbinding, nooit open naden wanneer het hout gaat werken.
  • Het keukenblad massief hout is afgewerkt met olie in plaats van lak, zodat het in geval van slijtage plaatselijk kan worden bijgewerkt.
  • De spoelbak wordt ondergebouwd via de semi-onderbouwmethode, waardoor de natuurlijke werking van het hout geen invloed kan hebben op de kwaliteit van de constructie.
  • Er kan een sapgoot in het blad gemaakt worden, en De Keukenvernieuwers kunnen eventueel een bijpassend houten tafelblad meeleveren. Er zijn ook houten badkamerbladen, dus u kunt, als u wilt, de stijl van de keuken helemaal doortrekken in het hele huis….

Onderhoudstips keukenblad massief hout

Gewone plekken kunt u afnemen met een vochtige doek of een sopje. U zult de plekken wel direct moeten nadrogen. Ingetrokken plekken en slijtageplekken kunnen licht worden geschuurd met schuurpapier (korrel 180) en in de olie worden gezet. Om uitdroging te voorkomen moet een houten blad afhankelijk van het gebruik nog zes tot twaalf keer per jaar in zijn geheel worden geolied. U krijgt bij aankoop van het keukenblad massief hout een boekje met praktische informatie over het gebruik en onderhoud. Bovendien krijgt u een onderhoudsset mee, die bestaat uit een flacon olie, een schuursponsje en een katoenen doekje.

Maak een afspraak!

Contactformulier Hoofdkantoor

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
      Bestandsformaten: jpg, gif, jpeg, png, pdf