skip to Main Content

Keukenrenovatie? Keukendeur vervangen?

Er is een Keukenvernieuwer bij u in de buurt.

Keukenrenovatie Heerenveen

Keukenrenovatie Heerenveen, Weststellingwerf, Friese Meren, Sûdwest Fryslân, Littenseradiel en Leeuwarden: we hebben hier de keuze uit meerdere Keukenvernieuwers. Gerda van het Hoofdkantoor weet wie ze waarheen moet sturen. Als u (vrijblijvend) het contactformulier invult, dan neemt zij of de beschikbare Keukenvernieuwer snel contact op om – natuurlijk in overleg met u – een afspraak te maken.

Bel T 013 – 469 13 44 of vul het formulier in voor informatie of een afspraak.

Keukenrenovatie

Het hoofdkantoor van De Keukenvernieuwers in gevestigd in Tilburg. Vanuit dit kantoor wordt onze keukenrenovatie aangestuurd. Zo wordt de logistiek vanuit Tilburg geregeld, maar ook de website en bijvoorbeeld contacten met leveranciers worden daar afgestemd.

De Keukenvernieuwers zijn zelfstandige ondernemers die samenwerken met en in een landelijke organisatie. U heeft als klant het voordeel van de persoonlijke en klantgerichte aanpak van een zelfstandige ondernemer. Daarbij heeft u de zekerheid en ondersteuning van een goed geoliede en betrouwbare organisatie met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van keukenrenovatie, het plaatsen van nieuwe keukens, het vervangen van keukenapparatuur en aanverwante zaken.

Contactformulier

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top