skip to Main Content
Keukenrenovatie Bergen op Zoom door De Keukenvernieuwers
Keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers - massief hout

Keukenrenovatie Helmond Deurne en omgeving

We regelen het voor u!

Woont u in onze regio rond Helmond, dan hebben we keus uit meerdere Keukenvernieuwers. Neem via de telefoon contact met ons op of vul, geheel vrijblijvend, ons contactformulier in – op het Hoofdkantoor kijkt men dan welke Keukenvernieuwer voor u beschikbaar is. 

Een goed geoliede organisatie met een persoonlijke, klantgerichte aanpak!

Keukenrenovatie Helmond, Deurne en omgeving

De Keukenvernieuwers zijn zelfstandige ondernemers die samenwerken met en in een landelijke organisatie. Het hoofdkantoor van De Keukenvernieuwers is gevestigd in Tilburg. Vanuit dit kantoor regelen we bijvoorbeeld de logistiek, maar ook de website wordt vanuit Tilburg gecoördineerd. De contacten met onze leveranciers worden eveneens via dit ‘hoofdkwartier’ onderhouden. 

Goed Geoliede organisatie

U heeft als klant het voordeel van de persoonlijke en klantgerichte aanpak van een zelfstandige ondernemer. Daarbij heeft u de zekerheid en ondersteuning van een goed geoliede en betrouwbare organisatie met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van keukenrenovatie, het plaatsen van nieuwe keukens, het vervangen van keukenapparatuur en aanverwante zaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak.

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben bel dan 013 – 469 13 44 of vul ons contactformulier in.

Wij zijn bovendien CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

CONTACTFORMULIER

  • Sleep je bestanden hier of

DEZE REGIO

Keukenrenovatie Gemert, Keukenrenovatie Handel, Keukenrenovatie Elsendorp, Keukenrenovatie De Mortel, Keukenrenovatie Nuenen, Keukenrenovatie Helmond, Keukenrenovatie Someren, Keukenrenovatie Lierop, Keukenrenovatie Asten, Keukenrenovatie Ommel, Keukenrenovatie Heusden, Keukenrenovatie Mierlo, Keukenrenovatie Aarle-Rixtel, Keukenrenovatie Lieshout, Keukenrenovatie Mariahout, Keukenrenovatie Beek en Donk, Keukenrenovatie De Heen, Keukenrenovatie Halsteren, Keukenrenovatie Lepelstraat, Keukenrenovatie Dinteloord, Keukenrenovatie Deurne, Keukenrenovatie Vlierden, Keukenrenovatie Liessel, Keukenrenovatie Neerkant, Keukenrenovatie Helenaveen, Keukenrenovatie Bakel, Keukenrenovatie Milheeze, Keukenrenovatie De Rips.

Back To Top