skip to Main Content

DE KEUKENVERNIEUWERS

Keukenrenovatie Meppel, Steenwijk en Zuid-Drenthe

Keukenrenovatie Meppel? Keukendeur vervangen Coevorden? Er is altijd een Keukenvernieuwer bij u in de buurt. Het hoofdkantoor regelt het voor u!

T 013 – 469 13 44

Weinig hak- en breekwerk.

Keukenrenovatie Meppel, Keukenrenovatie Zuid-Drenthe, Keukenrenovatie Hoogeveen, Keukenrenovatie Hollandscheveld, Keukenrenovatie Coevorden en Keukenrenovatie Steenwijk wordt geregeld door ons Hoofdkantoor. Daar weet men welke Keukenvernieuwer voor u beschikbaar is. Als u (geheel vrijblijvend) het contactformulier invult, dan wordt er snel contact opgenomen om een afspraak te maken. Wij vervangen alles in uw keuken op een slimme, duurzame manier met zo weinig mogelijk hak- en breekwerk.

Het kantoor van de De Keukenvernieuwers in gevestigd in Tilburg. Hieruit wordt onze organisatie aangestuurd. Zo wordt de logistiek vanuit Tilburg geregeld, maar ook de website en bijvoorbeeld contacten met leveranciers worden daar afgestemd.

De Keukenvernieuwers zijn zelfstandige ondernemers die met elkaar samenwerken op diverse gebieden. Daar hebben ze voordeel van – maar dat geldt ook zeker voor de klant. U heeft het voordeel van de persoonlijke en klantgerichte aanpak van een zelfstandige ondernemer. Daarbij heeft u de zekerheid en ondersteuning van een landelijke organisatie met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van keukens en aanverwante zaken.

Op deze site kunt u referenties van tientallen tevreden klanten, maar ook voorbeelden van keukenrenovaties (voor en na) en informatie over diverse materialen en mogelijkheden. Kijk rustig rond!

Contactformulier

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top