skip to Main Content

Keukenrenovatie? Keukendeur vervangen? Er is een Keukenvernieuwer bij u in de buurt. Gerda van ons hoofdkantoor regelt het voor u!

In de gemeentes Utrecht, Woerden, Oudewater, Montfoort, Nieuwegein, Lopik, IJsselstein, Schoonhoven, Bergambacht, Vlist, Ouderkerk en Nieuwkoop hebben we de keuze uit meerdere Keukenvernieuwers. Gerda van het Hoofdkantoor weet waar ze wie heen moet sturen. Als u (vrijblijvend) het contactformulier invult, dan neemt zij of de beschikbare Keukenvernieuwer snel contact op om Рnatuurlijk in overleg met u Рeen afspraak te maken.

Bel T 013 – 469 13 44 of vul het contactformulier in voor informatie of een afspraak.

De organisatie

Het hoofdkantoor van De Keukenvernieuwers in gevestigd in Tilburg. Vanuit dit kantoor wordt onze organisatie aangestuurd. Zo wordt de logistiek vanuit Tilburg geregeld, maar ook de website en bijvoorbeeld contacten met leveranciers worden daar afgestemd.

De Keukenvernieuwers zijn zelfstandige ondernemers die samenwerken met en in een landelijke organisatie. U heeft als klant het voordeel van de persoonlijke en klantgerichte aanpak van een zelfstandige ondernemer. Daarbij heeft u de zekerheid en ondersteuning van een landelijke organisatie met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van keukens en aanverwante zaken.

Contactformulier

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top