fbpx
skip to Main Content

Keukenrenovatie Den Helder | Hoorn | Enkhuizen

Alex Krigee

Ik ben Alex Krigee, Keukenrenovatie specialist in Den Helder, Hoorn, Enkhuizen en de kop van Noord Holland, inclusief Texel. Ik ben goed in het renoveren en vernieuwen van keukens. Denk daarbij ook aan installatiewerkzaamheden, tegelwerk, stuken en vloeren. Ervaring hiermee heb ik vroeger opgedaan met mijn allround klusbedrijf. Mijn ‘grote hobby’ is koken en daardoor begrijp ik vanuit persoonlijke interesse heel goed hoe de perfecte keuken in elkaar zou moeten zitten. Ik kan daardoor de klant goed adviseren.

Wilt u uw keuken een tweede leven geven door keukenrenovatie, dan bent u bij mij aan het goede adres!

Voordeel van de Keukenvernieuwers

Het voordeel van de Keukenvernieuwers is dat u steeds met dezelfde persoon te maken heeft. Degene die de verkoop doet komt ook plaatsen. Mijn ervaring is dat bij de reguliere keukenbedrijven de verkoper alles verkoopt en niet echt verstand heeft van de problemen die er bij het plaatsen komen kijken. Bij een elektrische kookplaat moet de meterkast vaak aangepast worden. Daardoor komt er weer een andere klusjesman en zijn er bijkomende kosten. Het hele traject van verkoop tot plaatsen duurt hierdoor vaak erg lang. Veel mensen ervaren het als een nadeel dat er in korte tijd verschillende personen en/of/bedrijven over de vloer komen.

Ik woon bij u in de buurt!

De Keukenvernieuwers werken ieder in een eigen regio – dat is wel zo prettig, want ik woon dus bij u in de buurt! Ik kom bij u aan huis met mijn monstercollectie en documentatie. U hoeft dus niet allerlei keukenzaken af te lopen – en u krijgt een veel betere indruk van wat er bij u allemaal mogelijk is.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die ik u als keukenvernieuwer te bieden heb bel dan 06 – 10 93 22 56 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

 • Sleep je bestanden hier of

  MIJN REGIO

  Keukenrenovatie Enkhuizen, Keukenrenovatie Venhuizen, Keukenrenovatie Hem, Keukenrenovatie Wijdenes, Keukenrenovatie Oosterleek, Keukenrenovatie Bovenkarspel, Keukenrenovatie Grootebroek, Keukenrenovatie Lutjebroek, Keukenrenovatie Hoogkarspel, Keukenrenovatie Westwoud, Keukenrenovatie Andijk, Keukenrenovatie Hoorn, Keukenrenovatie Oudendijk, Keukenrenovatie Avenhorn, Keukenrenovatie Scharwoude, Keukenrenovatie Spierdijk, Keukenrenovatie Ursem, Keukenrenovatie Berkhout, Keukenrenovatie De Goorn, Keukenrenovatie Zuidermeer, Keukenrenovatie Benningbroek, Keukenrenovatie Sijbeskarspel, Keukenrenovatie Abbekerk, Keukenrenovatie Lambertschaag, Keukenrenovatie De Weere, Keukenrenovatie Medemblik, Keukenrenovatie Opperdoes, Keukenrenovatie Twisk, Keukenrenovatie Oostwoud, Keukenrenovatie Midwoud, Keukenrenovatie Zwaagdijk-Oost, Keukenrenovatie Zwaagdijk-West, Keukenrenovatie Wognum, Keukenrenovatie Nibbixwoud, Keukenrenovatie Zwaag, Keukenrenovatie Hauwert, Keukenrenovatie Wervershoof, Keukenrenovatie Blokker, Keukenrenovatie Oosterblokker, Keukenrenovatie Schellinkhout, Keukenrenovatie Hensbroek, Keukenrenovatie Obdam, Keukenrenovatie Spanbroek, Keukenrenovatie Opmeer, Keukenrenovatie Hoogwoud, Keukenrenovatie Aartswoud, Keukenrenovatie ‘t Zand, Keukenrenovatie Oudesluis, Keukenrenovatie Anna Paulowna, Keukenrenovatie Breezand, Keukenrenovatie Wieringerwerf, Keukenrenovatie Kreileroord, Keukenrenovatie Slootdorp, Keukenrenovatie Middenmeer, Keukenrenovatie Hippolytushoef, Keukenrenovatie Westerland, Keukenrenovatie Den Oever, Keukenrenovatie Den Helder, Keukenrenovatie Julianadorp, Keukenrenovatie Huisduinen, Keukenrenovatie Den Burg, Keukenrenovatie Oudeschild, Keukenrenovatie De Waal, Keukenrenovatie Oosterend, Keukenrenovatie De Cocksdorp, Keukenrenovatie De Koog, Keukenrenovatie Den Hoorn.

  REFERENTIES VAN ALEX KRIGEE

  Netjes gewerkt door Alex

  Een 10 voor Alex. Het gaat snel en netjes door Alex Krigee.

  Correcte voorlichting

  Prima mogelijkheid en correcte voorlichting voor het ‘verjongen’ van een sleetse keuken. Alex Krigee krijgt een 9.

  Alex krijgt een 10

  Vakkundig en netjes werk van Alex Krigee.

  Alex krijgt een 10

  Alex Krigee geeft goed advies en ze denken met je mee.

  Een 10 voor Alex

  Alex Krigee heeft echt verstand van keukens renoveren. Goede afspraken gemaakt en fantastisch zijn werk gedaan.

  Een 10 voor Alex

  Alex Krigee geeft prima voorlichting met vakkennis. Er wordt netjes gewerkt en dat allemaal voor een eerlijke prijs.

  Vernieuwen is vaak een betere optie

  Een 10 voor Alex Krigee. Vernieuwen is vaak een betere optie dan nieuw kopen, scheelt iets meer geld. Ook de socialiteit van de vernieuwers is zeer goed en als je vragen hebt worden deze zo goed mogelijk beantwoord.

  Heldere afspraken over levering en betaling

  Alex Krigee krijgt een 9. Vlotte reactie, goed afstemmingsoverleg en vervolgens heldere afspraken over levering/betaling.

  Een 10 voor Alex

  Zeer goede voorlichting op maat. Prima afspraak te maken. Vlotte, nette montage. Alex Krigee is een vriendelijke monteur.

  Professioneel

  Alex Krigee werkt professioneel en vakkundig. Een 9 voor Alex.

  Netjes gemaakt

  Alex Krigee levert goede service, netjes gemaakt en opgeruimd. Een 9 voor Alex.

  Een 9 voor Alex

  Alex Krigee werkt accuraat, netjes en heeft een vlotte werkwijze.

  Dikke 10 voor Alex

  Alex Krigee levert echt goede service, een vakman!! Dikke 10

  Erg fraai

  Het renoveren van een keuken is een hele goede optie, als je niet de hele bestaande keuken wilt verwijderen. Bovendien zijn er dan nog zoveel mogelijkheden, daar stond ik van te kijken. Alex Krigee heeft suggesties gedaan voor het aanpassen van een kast, zodat de magnetronoven kon worden ingebouwd, voor het vervangen van 2 kastjes door een mooie ladenkast: erg fraai. Bovendien leveren zij ook nieuwe keukens, dus dat is super. Een 9 voor Alex.

  Goede service

  Alex Krigee is heel vriendelijk, alles wordt keurig gedaan en goede service. Hij krijgt een 10 van ons.

  Back To Top