skip to Main Content

Keukenrenovatie Den Helder | Hoorn | Enkhuizen

Alex Krigee

Ik ben Alex Krigee, Keukenrenovatie specialist in Den Helder, Hoorn, Enkhuizen en de kop van Noord Holland, inclusief Texel. Ik ben goed in het renoveren en vernieuwen van keukens. Denk daarbij ook aan installatiewerkzaamheden, tegelwerk, stuken en vloeren. Ervaring hiermee heb ik vroeger opgedaan met mijn allround klusbedrijf. Mijn ‘grote hobby’ is koken en daardoor begrijp ik vanuit persoonlijke interesse heel goed hoe de perfecte keuken in elkaar zou moeten zitten. Ik kan daardoor de klant goed adviseren.

Wilt u uw keuken een tweede leven geven door keukenrenovatie, dan bent u bij mij aan het goede adres!

Voordeel van de Keukenvernieuwers

Het voordeel van de Keukenvernieuwers is dat u steeds met dezelfde persoon te maken heeft. Degene die de verkoop doet komt ook plaatsen. Mijn ervaring is dat bij de reguliere keukenbedrijven de verkoper alles verkoopt en niet echt verstand heeft van de problemen die er bij het plaatsen komen kijken. Bij een elektrische kookplaat moet de meterkast vaak aangepast worden. Daardoor komt er weer een andere klusjesman en zijn er bijkomende kosten. Het hele traject van verkoop tot plaatsen duurt hierdoor vaak erg lang. Veel mensen ervaren het als een nadeel dat er in korte tijd verschillende personen en/of/bedrijven over de vloer komen.

Ik woon bij u in de buurt!

De Keukenvernieuwers werken ieder in een eigen regio – dat is wel zo prettig, want ik woon dus bij u in de buurt! Ik kom bij u aan huis met mijn monstercollectie en documentatie. U hoeft dus niet allerlei keukenzaken af te lopen – en u krijgt een veel betere indruk van wat er bij u allemaal mogelijk is.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die ik u als keukenvernieuwer te bieden heb bel dan 06 – 10 93 22 56 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

 • Sleep je bestanden hier of

  MIJN REGIO

  Keukenrenovatie Enkhuizen, Keukenrenovatie Venhuizen, Keukenrenovatie Hem, Keukenrenovatie Wijdenes, Keukenrenovatie Oosterleek, Keukenrenovatie Bovenkarspel, Keukenrenovatie Grootebroek, Keukenrenovatie Lutjebroek, Keukenrenovatie Hoogkarspel, Keukenrenovatie Westwoud, Keukenrenovatie Andijk, Keukenrenovatie Hoorn, Keukenrenovatie Oudendijk, Keukenrenovatie Avenhorn, Keukenrenovatie Scharwoude, Keukenrenovatie Spierdijk, Keukenrenovatie Ursem, Keukenrenovatie Berkhout, Keukenrenovatie De Goorn, Keukenrenovatie Zuidermeer, Keukenrenovatie Benningbroek, Keukenrenovatie Sijbeskarspel, Keukenrenovatie Abbekerk, Keukenrenovatie Lambertschaag, Keukenrenovatie De Weere, Keukenrenovatie Medemblik, Keukenrenovatie Opperdoes, Keukenrenovatie Twisk, Keukenrenovatie Oostwoud, Keukenrenovatie Midwoud, Keukenrenovatie Zwaagdijk-Oost, Keukenrenovatie Zwaagdijk-West, Keukenrenovatie Wognum, Keukenrenovatie Nibbixwoud, Keukenrenovatie Zwaag, Keukenrenovatie Hauwert, Keukenrenovatie Wervershoof, Keukenrenovatie Blokker, Keukenrenovatie Oosterblokker, Keukenrenovatie Schellinkhout, Keukenrenovatie Hensbroek, Keukenrenovatie Obdam, Keukenrenovatie Spanbroek, Keukenrenovatie Opmeer, Keukenrenovatie Hoogwoud, Keukenrenovatie Aartswoud, Keukenrenovatie ‘t Zand, Keukenrenovatie Oudesluis, Keukenrenovatie Anna Paulowna, Keukenrenovatie Breezand, Keukenrenovatie Wieringerwerf, Keukenrenovatie Kreileroord, Keukenrenovatie Slootdorp, Keukenrenovatie Middenmeer, Keukenrenovatie Hippolytushoef, Keukenrenovatie Westerland, Keukenrenovatie Den Oever, Keukenrenovatie Den Helder, Keukenrenovatie Julianadorp, Keukenrenovatie Huisduinen, Keukenrenovatie Den Burg, Keukenrenovatie Oudeschild, Keukenrenovatie De Waal, Keukenrenovatie Oosterend, Keukenrenovatie De Cocksdorp, Keukenrenovatie De Koog, Keukenrenovatie Den Hoorn.

  REFERENTIES VAN ALEX KRIGEE

  Heldere afspraken over levering en betaling

  Alex Krigee krijgt een 9. Vlotte reactie, goed afstemmingsoverleg en vervolgens heldere afspraken over levering/betaling.

  Een 10 voor Alex

  Zeer goede voorlichting op maat. Prima afspraak te maken. Vlotte, nette montage. Alex Krigee is een vriendelijke monteur.

  Professioneel

  Alex Krigee werkt professioneel en vakkundig. Een 9 voor Alex.

  Netjes gemaakt

  Alex Krigee levert goede service, netjes gemaakt en opgeruimd. Een 9 voor Alex.

  Een 9 voor Alex

  Alex Krigee werkt accuraat, netjes en heeft een vlotte werkwijze.

  Dikke 10 voor Alex

  Alex Krigee levert echt goede service, een vakman!! Dikke 10

  Erg fraai

  Het renoveren van een keuken is een hele goede optie, als je niet de hele bestaande keuken wilt verwijderen. Bovendien zijn er dan nog zoveel mogelijkheden, daar stond ik van te kijken. Alex Krigee heeft suggesties gedaan voor het aanpassen van een kast, zodat de magnetronoven kon worden ingebouwd, voor het vervangen van 2 kastjes door een mooie ladenkast: erg fraai. Bovendien leveren zij ook nieuwe keukens, dus dat is super. Een 9 voor Alex.

  Goede service

  Alex Krigee is heel vriendelijk, alles wordt keurig gedaan en goede service. Hij krijgt een 10 van ons.

  Uitmuntende service

  Alex Krigee krijgt een 9. Zeer goede en klantvriendelijke afhandeling en advisering van de wensen van de klant.

  Eerlijk advies

  Alex Krigee van De Keukenvernieuwers is een vakman, die eerlijk adviseert en met degelijke merken werkt. Hij komt zijn afspraken na en heeft bovendien een prettige persoonlijkheid. Een 10 voor Alex

  Vernieuwen wat nodig is

  Alex Krigee krijgt een 10. Alleen dat vernieuwen wat nodig is.

  Vragen wat je wensen zijn

  Alex Krigee krijgt een 10. Geweldig resultaat, ze denken met je mee. Vragen wat je wensen zijn, werken hard en netjes. We waren zo enthousiast dat we de rest van de keuken ook laten doen! Foto volgt!

  Vakkundig en precies in zijn werk

  Alex Krigee heeft kennis van zaken, vakkundig en precies in zijn werk. Een 9 voor zijn werk.

  Alex krijgt een 9

  Alex Krigee heeft netjes werk afgeleverd.

  Een 9 voor Alex

  De keukenvernieuwers zijn veelzijdig en Alex Krigee denkt goed mee.

  Back To Top