skip to Main Content

Keukenrenovatie Amstelveen Amsterdam Zuid-Oost Uithoorn Aalsmeer

Hoofdkantoor

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor keukenrenovatie of bijvoorbeeld het vervangen van keukendeurtjes of inbouwapparatuur in onze regio Amstelveen Amsterdam. We hebben in deze regio momenteel geen vaste Keukenvernieuwer, maar dat wil niet zeggen dat we u niet kunnen helpen. Als u contact opneemt kijkt men op het Hoofdkantoor wie van onze Keukenvernieuwers beschikbaar is om u te helpen. Wij maken uw vertrouwde keuken weer als nieuw!

T 013 – 469 13 44

Een goed geoliede organisatie met een persoonlijke, klantgerichte aanpak!

Keukenrenovatie Amstelveen Amsterdam.

De Keukenvernieuwers zijn zelfstandige ondernemers die samenwerken met en in een landelijke organisatie. Het hoofdkantoor van De Keukenvernieuwers is gevestigd in Tilburg. Vanuit dit kantoor regelen we bijvoorbeeld de logistiek, maar ook de website wordt vanuit Tilburg gecoördineerd. De contacten met onze leveranciers worden eveneens via dit ‘hoofdkwartier’ onderhouden.

Goed geoliede organisatie.

Als u het zonde vindt om veel geld uit te geven aan onnodige zaken, maar als u toch een ‘nieuwe’ keuken wenst, neem dan contact met mij op.

Maak een vrijblijvende afspraak.

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben bel dan 013 – 469 13 44 of vul ons contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

ONS CONTACTFORMULIER

  • Sleep je bestanden hier of

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Amsterdam, Keukenrenovatie Amsterdam Zuidoost, Keukenrenovatie Diemen, Keukenrenovatie Amsterdam-Duivendrecht, Keukenrenovatie Duivendrecht, Keukenrenovatie Schiphol, Keukenrenovatie Schiphol-Rijk, Keukenrenovatie Badhoevedorp, Keukenrenovatie Lijnden, Keukenrenovatie Amstelveen, Keukenrenovatie Ouderkerk aan de Amstel, Keukenrenovatie Abcoude, Keukenrenovatie Baambrugge, Keukenrenovatie Uithoorn, Keukenrenovatie De Kwakel, Keukenrenovatie de Hoef, Keukenrenovatie Amstelhoek, Keukenrenovatie Aalsmeer, Keukenrenovatie Kudelstaart, Keukenrenovatie Rijsenhout, Keukenrenovatie Aalsmeerderbrug, Keukenrenovatie Rozenburg, Keukenrenovatie Oude Meer, Keukenrenovatie Mijdrecht, Keukenrenovatie Vinkeveen, Keukenrenovatie Waverveen, Keukenrenovatie Wilnis.

    Back To Top