fbpx
skip to Main Content

Keukenrenovatie Arnhem | Velp | Oosterbeek | Zevenaar | Zetten | Elst

Hoofdkantoor

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor keukenrenovatie of bijvoorbeeld het vervangen van keukendeurtjes of inbouwapparatuur in onze regio Arnhem
Velp Oosterbeek. We hebben in deze regio momenteel geen vaste Keukenvernieuwer, maar dat wil niet zeggen dat we u niet kunnen helpen. Als u contact opneemt kijkt men op het Hoofdkantoor wie van onze Keukenvernieuwers beschikbaar is om u te helpen. Wij maken uw vertrouwde keuken weer als nieuw!

T 013 – 469 13 44

Een goed geoliede organisatie met een persoonlijke, klantgerichte aanpak!

Verfijnde afwerking

De Keukenvernieuwers zijn zelfstandige ondernemers die samenwerken met en in een landelijke organisatie. Het hoofdkantoor van De Keukenvernieuwers is gevestigd in Tilburg. Vanuit dit kantoor regelen we bijvoorbeeld de logistiek, maar ook de website wordt vanuit Tilburg gecoördineerd. De contacten met onze leveranciers worden eveneens via dit ‘hoofdkwartier’ onderhouden.

Goed geoliede organisatie

U heeft als klant het voordeel van de persoonlijke en klantgerichte aanpak van een zelfstandige ondernemer. Daarbij heeft u de zekerheid en ondersteuning van een goed geoliede en betrouwbare organisatie met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van keukenrenovatie, het plaatsen van nieuwe keukens, het vervangen van keukenapparatuur en aanverwante zaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben bel dan 013 – 469 13 44 of vul ons contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

ONS CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    DEZE REGIO

    Keukenrenovatie Elst, Keukenrenovatie Driel, Keukenrenovatie Heteren, Keukenrenovatie Randwijk, Keukenrenovatie Zetten, Keukenrenovatie Hemmen, Keukenrenovatie Andelst, Keukenrenovatie Herveld, Keukenrenovatie Valburg, Keukenrenovatie Homoet, Keukenrenovatie Slijk-Ewijk, Keukenrenovatie Oosterhout, Keukenrenovatie Bemmel, Keukenrenovatie Ressen, Keukenrenovatie Haalderen, Keukenrenovatie Doornenburg, Keukenrenovatie Angeren, Keukenrenovatie Gendt, Keukenrenovatie Arnhem, Keukenrenovatie Huissen, Keukenrenovatie Oosterbeek, Keukenrenovatie Doorwerth, Keukenrenovatie Heelsum, Keukenrenovatie Heveadorp, Keukenrenovatie Renkum, Keukenrenovatie Wolfheze, Keukenrenovatie Velp, Keukenrenovatie Rozendaal, Keukenrenovatie Zevenaar, Keukenrenovatie Babberich, Keukenrenovatie Pannerden, Keukenrenovatie Aerdt, Keukenrenovatie Herwen, Keukenrenovatie Lobith, Keukenrenovatie Tolkamer, Keukenrenovatie Spijk, Keukenrenovatie Duiven, Keukenrenovatie Groessen, Keukenrenovatie Loo Gld, Keukenrenovatie Westervoort.

    Back To Top