skip to Main Content

Keukenrenovatie Bergen op Zoom, Roosendaal, Woensdrecht, Tholen.

Hoofdkantoor

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor keukenrenovatie of bijvoorbeeld het vervangen van keukendeurtjes of inbouwapparatuur in de regio rond Bergen op Zoom en Roosendaal. We hebben in deze regio momenteel geen vaste Keukenvernieuwer, maar dat wil niet zeggen dat we u niet kunnen helpen. Als u contact opneemt kijkt men op het Hoofdkantoor wie van onze Keukenvernieuwers beschikbaar is om u te helpen. Wij maken uw vertrouwde keuken weer als nieuw!

T 013 – 469 13 44

Een goed geoliede organisatie met een persoonlijke, klantgerichte aanpak!

Keukendeurtjes vernieuwen Regio Bergen op Zoom, Roosendaal, Woensdrecht, Tholen

De Keukenvernieuwers zijn zelfstandige ondernemers die samenwerken met en in een landelijke organisatie. Het hoofdkantoor van De Keukenvernieuwers is gevestigd in Tilburg. Vanuit dit kantoor regelen we bijvoorbeeld de logistiek, maar ook de website wordt vanuit Tilburg gecoördineerd. De contacten met onze leveranciers worden eveneens via dit ‘hoofdkwartier’ onderhouden.

Goed geoliede organisatie

U heeft als klant het voordeel van de persoonlijke en klantgerichte aanpak van een zelfstandige ondernemer. Daarbij heeft u de zekerheid en ondersteuning van een goed geoliede en betrouwbare organisatie met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van keukenrenovatie, het plaatsen van nieuwe keukens, het vervangen van keukenapparatuur en aanverwante zaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak.

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben bel dan 013 – 469 13 44 of vul ons contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

ONS CONTACTFORMULIER

  • Sleep je bestanden hier of

    DEZE REGIO

    Keukenrenovatie Reimerswaal, Keukenrenovatie Bergen op Zoom, Keukenrenovatie Woensdrecht, Keukenrenovatie Steenbergen, Keukenrenovatie Tholen, Keukenrenovatie Roosendaal, Keukenrenovatie Yerseke, Keukenrenovatie Rilland, Keukenrenovatie Krabbendijke, Keukenrenovatie Waarde, Keukenrenovatie Oostdijk, Keukenrenovatie Kruiningen, Keukenrenovatie Hansweert, Keukenrenovatie Hoogerheide, Keukenrenovatie Huijbergen, Keukenrenovatie Ossendrecht, Keukenrenovatie Putte, Keukenrenovatie De Heen, Keukenrenovatie Halsteren, Keukenrenovatie Lepelstraat, Keukenrenovatie Dinteloord, Keukenrenovatie Sint Philipsland, Keukenrenovatie Nieuw-Vossemeer, Keukenrenovatie Poortvliet, Keukenrenovatie Scherpenisse, Keukenrenovatie Sint-Maartensdijk, Keukenrenovatie Stavenisse, Keukenrenovatie Sint-Annaland, Keukenrenovatie Oud-Vossemeer, Keukenrenovatie Roosendaal, Keukenrenovatie Nispen, Keukenrenovatie Wouw, Keukenrenovatie Wouwse Plantage, Keukenrenovatie Heerle, Keukenrenovatie Moerstraten, Keukenrenovatie Kruisland

    Back To Top