skip to Main Content

OVER BERNHARD

Ik ben van A tot Z uw aanspreekpunt

Ik ben Bernhard Verhage, Keukenvernieuwer. Ik vernieuw uw keuken, zodat uw “oude” keuken er weer als nieuw uitziet en alles weer tiptop in orde is. U bepaalt zelf wat u wilt laten vervangen of wilt laten repareren. Misschien wilt u volstaan met alleen het vervangen van de keukendeurtjes en de greepjes, of u wilt een volledige metamorfose van uw keuken met een nieuwe oven, afzuigkap, werkblad en spoelbak en diverse accessoires. Alles is mogelijk. Als zelfstandig ondernemer ben ik van A tot Z uw aanspreekpunt en verzorg ik zelf de installatie en/of reparaties. Voor u dus het vertrouwde van een persoonlijke benadering met de zekerheid van een grote landelijk werkende professionele organisatie op de achtergrond. De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit waarmerk garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Het hele gebied onder de Oosterschelde

Ik ben gevestigd in Middelburg en vandaaruit bestrijk ik heel het gebied onder de Oosterschelde, dus Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland en heel Zeeuws Vlaanderen. Door uw keuken te laten renoveren heeft u meestal na 1 à 2 dagen uw keuken weer tot uw beschikking en dat met veel minder hak- en breekwerk dan bij het plaatsen van een volledig nieuwe keuken nodig is.

Vraag een vrijblijvend advies

Vraagt u gerust eens een gratis servicebeurt aan voor uw keuken. Ik kijk hem helemaal voor u na en herstel wat mogelijk is. U krijgt van mij een rapport met een objectieve beoordeling en ik geef u een vrijblijvend advies. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die er zijn. En voor ieder budget is er een oplossing.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 14 87 78 29 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Bernhard Verhage zeggen

Bernhard Verhage krijgt een acht. Spullen zijn stipt op tijd geleverd en de heer Verhage was zelfs een half uur eerder dan het afgesproken tijdstip aanwezig. Niets op aan te merken.

Mevrouw Stroo

Bernhard Verhage is een vlotte, deskundige en vriendelijke monteur die goed werk heeft geleverd. Hij denkt goed mee. Wij geven hem een negen.

De heer en mevrouw Hoek

Wij geven een 10 aan Bernhard Verhage. Deskundig; betrouwbaar; perfect advies op maat; houdt zich keurig aan de afspraken en belangrijk: denkt mee! Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Houden zo!

De heer en mevrouw Tol

Ik geef een 10 aan Keukenvernieuwer Bernhard Verhage. Vakmanschap! Hij had een duidelijke offerte.

Ga zo door!

De heer Muller

Wij geven een 10 aan Bernhard Verhage. Goede en nette service. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Bernhard komt zijn afspraken na.

De heer en mevrouw Baart

Contactformulier van Bernhard Verhage

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top