skip to Main Content

OVER BERNHARD

Ik ben van A tot Z uw aanspreekpunt

Ik ben Bernhard Verhage, Keukenvernieuwer. Ik vernieuw uw keuken, zodat uw “oude” keuken er weer als nieuw uitziet en alles weer tiptop in orde is. U bepaalt zelf wat u wilt laten vervangen of wilt laten repareren. Misschien wilt u volstaan met alleen het vervangen van de keukendeurtjes en de greepjes, of u wilt een volledige metamorfose van uw keuken met een nieuwe oven, afzuigkap, werkblad en spoelbak en diverse accessoires. Alles is mogelijk. Als zelfstandig ondernemer ben ik van A tot Z uw aanspreekpunt en verzorg ik zelf de installatie en/of reparaties. Voor u dus het vertrouwde van een persoonlijke benadering met de zekerheid van een grote landelijk werkende professionele organisatie op de achtergrond. De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit waarmerk garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Het hele gebied onder de Oosterschelde

Ik ben gevestigd in Middelburg en vandaaruit bestrijk ik heel het gebied onder de Oosterschelde, dus Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland en heel Zeeuws Vlaanderen. Door uw keuken te laten renoveren heeft u meestal na 1 à 2 dagen uw keuken weer tot uw beschikking en dat met veel minder hak- en breekwerk dan bij het plaatsen van een volledig nieuwe keuken nodig is.

Vraag een vrijblijvend advies

Vraagt u gerust eens een gratis servicebeurt aan voor uw keuken. Ik kijk hem helemaal voor u na en herstel wat mogelijk is. U krijgt van mij een rapport met een objectieve beoordeling en ik geef u een vrijblijvend advies. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die er zijn. En voor ieder budget is er een oplossing.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 14 87 78 29 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Bernhard Verhage zeggen

Bernhard Verhage heeft netjes en vakkundig gewerkt. Je kunt er op vertrouwen, goed advies.

Familie Wielemaker

Alles was goed geregeld door Bernhard Verhage, vanaf de prijsopgave tot de plaatsing.

Familie De Vos

Bernhard Verhage heeft heel goed werk afgeleverd.

Joop Lisman

Perfecte werklui die weten wel hoe het een en ander in elkaar zit. Bernhard Verhage heeft goed meegedacht.

Familie Dissel

Goed werk geleverd door Bernhard Verhage. Daarom geven wij hem een 10!

Jolanda Boone

Contactformulier van Bernhard Verhage

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top