skip to Main Content

OVER BERNHARD

Ik ben van A tot Z uw aanspreekpunt

Ik ben Bernhard Verhage, Keukenvernieuwer. Ik vernieuw uw keuken, zodat uw “oude” keuken er weer als nieuw uitziet en alles weer tiptop in orde is. U bepaalt zelf wat u wilt laten vervangen of wilt laten repareren. Misschien wilt u volstaan met alleen het vervangen van de keukendeurtjes en de greepjes, of u wilt een volledige metamorfose van uw keuken met een nieuwe oven, afzuigkap, werkblad en spoelbak en diverse accessoires. Alles is mogelijk. Als zelfstandig ondernemer ben ik van A tot Z uw aanspreekpunt en verzorg ik zelf de installatie en/of reparaties. Voor u dus het vertrouwde van een persoonlijke benadering met de zekerheid van een grote landelijk werkende professionele organisatie op de achtergrond. De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit waarmerk garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Het hele gebied onder de Oosterschelde

Ik ben gevestigd in Middelburg en vandaaruit bestrijk ik heel het gebied onder de Oosterschelde, dus Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland en heel Zeeuws Vlaanderen. Door uw keuken te laten renoveren heeft u meestal na 1 à 2 dagen uw keuken weer tot uw beschikking en dat met veel minder hak- en breekwerk dan bij het plaatsen van een volledig nieuwe keuken nodig is.

Vraag een vrijblijvend advies

Vraagt u gerust eens een gratis servicebeurt aan voor uw keuken. Ik kijk hem helemaal voor u na en herstel wat mogelijk is. U krijgt van mij een rapport met een objectieve beoordeling en ik geef u een vrijblijvend advies. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die er zijn. En voor ieder budget is er een oplossing.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 14 87 78 29 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparatuur vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Bernhard Verhage zeggen

Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Bernhard Verhage omdat alles hier tot tevredenheid is verlopen. Er was een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De heer en mevrouw Simons

Wij geven een 8 aan Keukenvernieuwer Bernhard Verhage: iets meer aandacht voor de laatste details zou wenselijk zijn.

De heer en mevrouw Mallekoote

Wij geven een 9 aan Keukenvernieuwer Bernhard Verhage. Geen lange wachttijden. Correcte montage. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Offerte en factuur goed opgesteld. Bernhard is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Nagelhout

Wij geven een 9 aan Keukenvernieuwer Bernhard Verhage. Goede vakman. Waarom een nieuwe keuken als de keuken met vernieuwde fronten weer helemaal als nieuw is? Bernhard is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Schoe

Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Bernhard Verhage. Goede en snelle service, Bernhard denkt goed mee.

De heer en mevrouw Boes

Contactformulier van Bernhard Verhage

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top