Keukenrenovatie Vaals | Simpelveld | Kerkrade | Landgraaf | Heerlen | Brunssum

Bjorn Grooten

Ik ben Bjorn Grooten, Keukenrenovatie specialist in Vaals, Simpelveld, Kerkrade, Landgraaf, Heerlen en Brunssum. Keukens renoveren en moderniseren vergt creativiteit en oplossingsgericht denken, eigenschappen die mij toebehoren. Ik vind het erg belangrijk dat klanten tevreden zijn en kunnen genieten van hun (droom)keuken. Dat geeft mij voldoening!

Ik geef graag advies op maat en kom met creatieve oplossingen.

Werken met mijn handen is mijn passie

Het klussen, renoveren en repareren heb ik vanaf kind met de paplepel ingegoten gekregen. Ik ben elektrotechnisch en technisch bedrijfskundig opgeleid, maar breed georiënteerd. In mijn carrière van monteur t/m businessunit manager heb ik vele kanten en verschillende vakgebieden gezien, wat goed van pas komt als Keukenvernieuwer. Door mijn passie voor werken met mijn handen te combineren met mijn liefde voor hout, kan ik de mooiste keukens creëren. Ook privé zit ik niet stil en ben ik constant bezig met klussen, renoveren en repareren. Dit doe ik aan mijn huis (bouwjaar 1900) en landgoed en creëer zowel praktische, mooie alsook leuke creaties van hout, metaal en allerlei andere soorten materialen in mijn werkplaats. Dit is hoe ik ben opgevoed en wie ik ben.

Denk ook aan verduurzaming

Kijk goed naar uw bestaande keuken om te zien wat hergebruikt kan worden en gooi niet klakkeloos alles weg. Uiteraard kijk ik graag met u mee en geef advies op maat. Ten eerste bespaart dit u geld, en ten tweede draagt u een stukje bij aan de duurzaamheid, dit stukje geeft wederom een positieve bijdrage aan het klimaat.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben bel dan 013 – 469 13 44 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    DEZE REGIO

    Keukenrenovatie Vaals, Keukenrenovatie Simpelveld, Keukenrenovatie Landgraaf, Keukenrenovatie Heerlen, Keukenrenovatie Brunssum, Keukenrenovatie Ransdaal, Keukenrenovatie Klimmen, Keukenrenovatie Bocholtz, Keukenrenovatie Baneheide, Keukenrenovatie Hoensbroek, Keukenrenovatie Eygelshoven, Keukenrenovatie Kerkrade

    REFERENTIES