skip to Main Content

OVER BJORN

Specialist in renoveren en repareren

Ik ben Bjorn Timmermans, Keukenvernieuwer. Ik werk in en rondom plaatsen als Weert, Roermond, Nederweert, Reuver, Heythuysen, Roggel, Swalmen en Maasbracht. Ik heb meer dan tien jaar ervaring als interieurbouwer, ik hield mij bezig met het bouwen van kasten en schuifwanden. De laatste jaren heb ik mij meer en meer toegelegd op het renoveren van keukens. Ook tegelwerk en het ver- of aanleggen van elektra en water- of gasleidingen liggen binnen mijn mogelijkheden. Ik zet mijn ervaring in om uw keuken te renoveren of te repareren: dit is vaak veel sneller, maar ook veel voordeliger dan het plaatsen van een volledig nieuwe keuken!

Er is heel vaak meer mogelijk dan u denkt

Bij De Keukenvernieuwers doen we alles uit één hand: we leveren de totale montage. Daarbij leveren we A-kwaliteit materialen en kunt u er van verzekerd zijn dat de nazorg/service ook prima is! Elke klant is verschillend en daarom geven we ook altijd persoonlijk advies. Dit vind ik het leukste aspect aan mijn vak: om met klanten te praten en hun wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Vaak is er veel meer mogelijk dan mensen in eerste instantie denken. Dit leidt ertoe dat klanten vaak versteld staan van het eindresultaat en het idee hebben dat ze weer een nieuwe keuken hebben!

Afspraak

U kunt dus bij mij terecht voor het renoveren van uw keuken. Bel of mail me voor een afspraak en ik geef u graag een vrijblijvend advies. Ik geef u nu alvast een tip: kijk goed naar de lay-out van uw keuken en kijk of de spullen die u dagelijks gebruikt ook gemakkelijk binnen handbereik liggen. Het kan namelijk soms beter zijn om een losse kast met deurtjes te vervangen door lades, waardoor u gemakkelijker kunt werken!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 27 30 45 25 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparatuur vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Bjorn Timmermans zeggen

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van ons een 10. Omdat jullie zeer vakkundig zijn. Bjorn geeft goed advies, hij denkt goed mee.

De heer en mevrouw Peters

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van mij een negen. Ik was erg tevreden. Bjorn werkt netjes.

De heer Saes

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van ons een negen. Goede voorlichting, brede keuze en duidelijkheid over de uitvoering etc.

De heer en mevrouw Schreurs

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van ons een 9. Een vakman die keurig werk heeft geleverd. Hij is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Curfs

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans heeft de keuken van mijn ouders opgeknapt. Afwasmachine erin, nieuwe kookplaat, nieuw werkblad met spoelbak en enkele deurtjes vernieuwd. Hij heeft goed geluisterd naar hun wensen. Ze zagen op tegen de rommel die de aanpassingen mee zouden brengen maar dat is hun 100% meegevallen. Mijn ouders zijn helemaal blij met hun nieuwe keuken. Bedankt voor de hulp.

Mirjam Bongers

Contactformulier van Bjorn Timmermans

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top