skip to Main Content

OVER BJORN

Specialist in renoveren en repareren

Ik ben Bjorn Timmermans, Keukenvernieuwer. Ik werk in en rondom plaatsen als Weert, Roermond, Nederweert, Reuver, Heythuysen, Roggel, Swalmen en Maasbracht. Ik heb meer dan tien jaar ervaring als interieurbouwer, ik hield mij bezig met het bouwen van kasten en schuifwanden. De laatste jaren heb ik mij meer en meer toegelegd op het renoveren van keukens. Ook tegelwerk en het ver- of aanleggen van elektra en water- of gasleidingen liggen binnen mijn mogelijkheden. Ik zet mijn ervaring in om uw keuken te renoveren of te repareren: dit is vaak veel sneller, maar ook veel voordeliger dan het plaatsen van een volledig nieuwe keuken!

Er is heel vaak meer mogelijk dan u denkt

Bij De Keukenvernieuwers doen we alles uit één hand: we leveren de totale montage. Daarbij leveren we A-kwaliteit materialen en kunt u er van verzekerd zijn dat de nazorg/service ook prima is! Elke klant is verschillend en daarom geven we ook altijd persoonlijk advies. Dit vind ik het leukste aspect aan mijn vak: om met klanten te praten en hun wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Vaak is er veel meer mogelijk dan mensen in eerste instantie denken. Dit leidt ertoe dat klanten vaak versteld staan van het eindresultaat en het idee hebben dat ze weer een nieuwe keuken hebben!

Afspraak

U kunt dus bij mij terecht voor het renoveren van uw keuken. Bel of mail me voor een afspraak en ik geef u graag een vrijblijvend advies. Ik geef u nu alvast een tip: kijk goed naar de lay-out van uw keuken en kijk of de spullen die u dagelijks gebruikt ook gemakkelijk binnen handbereik liggen. Het kan namelijk soms beter zijn om een losse kast met deurtjes te vervangen door lades, waardoor u gemakkelijker kunt werken!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 27 30 45 25 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Bjorn Timmermans zeggen

Perfect werk binnen de afgesproken termijn, tegen redelijke prijzen. Bjorn Timmermans is zeer deskundig.

Familie Cann

Alles is correct, van de aanvraag tot de installatie. Ga zo door, Bjorn Timmermans.

Familie Baudoin

Wij zijn heel erg tevreden over Bjorn Timmermans. Het is een rustige werker, heeft kennis van zaken en heeft prima gewerkt.

Famile Dormans

Wij geven Bjorn Timmermans een 10 voor zijn goede ideeën en goede service.

Familie Wiermans

Over het werk dat Bjorn Timmermans levert, is geen discussie mogelijk, dat is gewoon uitzonderlijk perfect. Zelfs een keuken die opnieuw in de lak is gezet, géén stofje of oneffenheid waarneembaar. Björn is een zeer prettig iemand in de omgang. Toch heeft Björn één nadeel en dat is dat hij geen wijn drinkt, want zo iemand zou je toch graag extra willen belonen met een kistje wijn van het beste Franse wijnhuis, voor het perfecte werk dat hij levert.

Jan Evers

Contactformulier van Bjorn Timmermans

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top