skip to Main Content

OVER BJORN

Specialist in renoveren en repareren

Ik ben Bjorn Timmermans, Keukenvernieuwer. Ik werk in en rondom plaatsen als Weert, Roermond, Nederweert, Reuver, Heythuysen, Roggel, Swalmen en Maasbracht. Ik heb meer dan tien jaar ervaring als interieurbouwer, ik hield mij bezig met het bouwen van kasten en schuifwanden. De laatste jaren heb ik mij meer en meer toegelegd op het renoveren van keukens. Ook tegelwerk en het ver- of aanleggen van elektra en water- of gasleidingen liggen binnen mijn mogelijkheden. Ik zet mijn ervaring in om uw keuken te renoveren of te repareren: dit is vaak veel sneller, maar ook veel voordeliger dan het plaatsen van een volledig nieuwe keuken!

Er is heel vaak meer mogelijk dan u denkt

Bij De Keukenvernieuwers doen we alles uit één hand: we leveren de totale montage. Daarbij leveren we A-kwaliteit materialen en kunt u er van verzekerd zijn dat de nazorg/service ook prima is! Elke klant is verschillend en daarom geven we ook altijd persoonlijk advies. Dit vind ik het leukste aspect aan mijn vak: om met klanten te praten en hun wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Vaak is er veel meer mogelijk dan mensen in eerste instantie denken. Dit leidt ertoe dat klanten vaak versteld staan van het eindresultaat en het idee hebben dat ze weer een nieuwe keuken hebben!

Afspraak

U kunt dus bij mij terecht voor het renoveren van uw keuken. Bel of mail me voor een afspraak en ik geef u graag een vrijblijvend advies. Ik geef u nu alvast een tip: kijk goed naar de lay-out van uw keuken en kijk of de spullen die u dagelijks gebruikt ook gemakkelijk binnen handbereik liggen. Het kan namelijk soms beter zijn om een losse kast met deurtjes te vervangen door lades, waardoor u gemakkelijker kunt werken!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 27 30 45 25 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparatuur vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Bjorn Timmermans zeggen

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van mij een negen. Een keuken met slijtage/ouderdomsverschijnselen weer opknappen als nieuw tegen redelijke kosten. Bjorn is zeer deskundig.

De heer Zincken

Wij zijn geweldig tevreden over de service en deskundigheid van Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans. We begonnen met plannen voor vernieuwing maar hebben nu een prachtige keuken met fijne apparatuur. En dat allemaal in goed overleg en met veel flexibiliteit. Een 10 is eigenlijk te weinig. Mag een 11 ook?

Jeanne Klemans

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van ons een 10. Hij is al verschillende malen bij ons geweest en het is een top-mens en super keukenvernieuwer. Hij heeft onze keuken tot een keuken verbouwd die aan al onze dromen voldeed.

De heer en mevrouw Nienhuis

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van ons een 10 vanwege de deskundigheid, de betrokkenheid en het persoonlijk advies. In tegenstelling tot een keukenwinkel is hij er niet op uit om zoveel mogelijk te vervangen maar bedenkt samen met mij een zo’n passend mogelijke aanpassing van de bestaande keuken.

Mevrouw Canton

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van ons een 10. Snelle hulp. Aantrekkelijke prijs en prima vakwerk door Bjorn. Hij moet wel nog op het moment van schrijven terug komen voor het afstellen van kastjes en nog na monteren van kastdeurtjes. Heb er alle vertrouwen in dat dit snel gaat gebeuren.

De heer en mevrouw Slabbers

Contactformulier van Bjorn Timmermans

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top