skip to Main Content

OVER BJORN

Specialist in renoveren en repareren

Ik ben Bjorn Timmermans, Keukenvernieuwer. Ik werk in en rondom plaatsen als Weert, Roermond, Nederweert, Reuver, Heythuysen, Roggel, Swalmen en Maasbracht. Ik heb meer dan tien jaar ervaring als interieurbouwer, ik hield mij bezig met het bouwen van kasten en schuifwanden. De laatste jaren heb ik mij meer en meer toegelegd op het renoveren van keukens. Ook tegelwerk en het ver- of aanleggen van elektra en water- of gasleidingen liggen binnen mijn mogelijkheden. Ik zet mijn ervaring in om uw keuken te renoveren of te repareren: dit is vaak veel sneller, maar ook veel voordeliger dan het plaatsen van een volledig nieuwe keuken!

Er is heel vaak meer mogelijk dan u denkt

Bij De Keukenvernieuwers doen we alles uit één hand: we leveren de totale montage. Daarbij leveren we A-kwaliteit materialen en kunt u er van verzekerd zijn dat de nazorg/service ook prima is! Elke klant is verschillend en daarom geven we ook altijd persoonlijk advies. Dit vind ik het leukste aspect aan mijn vak: om met klanten te praten en hun wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Vaak is er veel meer mogelijk dan mensen in eerste instantie denken. Dit leidt ertoe dat klanten vaak versteld staan van het eindresultaat en het idee hebben dat ze weer een nieuwe keuken hebben!

Afspraak

U kunt dus bij mij terecht voor het renoveren van uw keuken. Bel of mail me voor een afspraak en ik geef u graag een vrijblijvend advies. Ik geef u nu alvast een tip: kijk goed naar de lay-out van uw keuken en kijk of de spullen die u dagelijks gebruikt ook gemakkelijk binnen handbereik liggen. Het kan namelijk soms beter zijn om een losse kast met deurtjes te vervangen door lades, waardoor u gemakkelijker kunt werken!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 27 30 45 25 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Bjorn Timmermans zeggen

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van ons een tien. We zijn heel blij met onze vernieuwde keuken en apparatuur. Ook zokn we zeer tevreden over de service. Een goede prijs/kwaliteitverhouding.

De heer en mevrouw Creemers

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van ons een tien.

Prima afspraken, goede materialen, prima vakmensen. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

De heer en mevrouw Zegers

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van ons een tien.

  1. Het eerste gesprek cq. kennismaking. Wij hadden met iemand te doen die verstand had van zaken.
  2. Het werk wat werd geleverd is zonder meer geweldig en we zijn dan ook zeer tevreden.
  3. Materiaal wat resteerde keurig opgeruimd.

Al met al zeer prettig om met de Keukenvernieuwers cq. Bjorn Timmermans zaken te hebben kunnen doen.

Meer van zulke mensen erbij.

De heer en mevrouw Wanrooij

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van ons een negen omdat hij goed en secuur werk heeft geleverd. Hij werkt heel netjes zonder chaos en luisterde goed naar onze wensen.

De heer en mevrouw Boonen

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van ons een negen vanwege de verstandige adviezen. Hij is redelijk in overleg over wat gezien de situatie de beste optie is. Hij gaf een duidelijke offerte.

Ga zo door.

De heer en mevrouw Schepers

Contactformulier van Bjorn Timmermans

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top