skip to Main Content

OVER BJORN

Specialist in renoveren en repareren

Ik ben Bjorn Timmermans, Keukenvernieuwer. Ik werk in en rondom plaatsen als Weert, Roermond, Nederweert, Reuver, Heythuysen, Roggel, Swalmen en Maasbracht. Ik heb meer dan tien jaar ervaring als interieurbouwer, ik hield mij bezig met het bouwen van kasten en schuifwanden. De laatste jaren heb ik mij meer en meer toegelegd op het renoveren van keukens. Ook tegelwerk en het ver- of aanleggen van elektra en water- of gasleidingen liggen binnen mijn mogelijkheden. Ik zet mijn ervaring in om uw keuken te renoveren of te repareren: dit is vaak veel sneller, maar ook veel voordeliger dan het plaatsen van een volledig nieuwe keuken!

Er is heel vaak meer mogelijk dan u denkt

Bij De Keukenvernieuwers doen we alles uit één hand: we leveren de totale montage. Daarbij leveren we A-kwaliteit materialen en kunt u er van verzekerd zijn dat de nazorg/service ook prima is! Elke klant is verschillend en daarom geven we ook altijd persoonlijk advies. Dit vind ik het leukste aspect aan mijn vak: om met klanten te praten en hun wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Vaak is er veel meer mogelijk dan mensen in eerste instantie denken. Dit leidt ertoe dat klanten vaak versteld staan van het eindresultaat en het idee hebben dat ze weer een nieuwe keuken hebben!

Afspraak

U kunt dus bij mij terecht voor het renoveren van uw keuken. Bel of mail me voor een afspraak en ik geef u graag een vrijblijvend advies. Ik geef u nu alvast een tip: kijk goed naar de lay-out van uw keuken en kijk of de spullen die u dagelijks gebruikt ook gemakkelijk binnen handbereik liggen. Het kan namelijk soms beter zijn om een losse kast met deurtjes te vervangen door lades, waardoor u gemakkelijker kunt werken!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 27 30 45 25 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparatuur vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Bjorn Timmermans zeggen

Wij geven Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans een 10. Vakmanschap. Hij is zeer deskundig.

Ga zo door.

De heer en mevrouw Palm

Wij geven Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans een 9. De afspraak is in het geheel nagekomen, perfecte voorlichting en duidelijke offerte. De werkzaamheden zijn door de heer Timmermans zeer naar tevredenheid ingevuld en uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden omtrent het hele proces vanaf het eerste telefonisch contact met de heer Timmermans tot de oplevering. Als u een deskundige keukenvernieuwer zoekt neem dan contact op met de heer Timmermans. Met vriendelijke groet.

Ga zo door!

Familie Haas

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van ons een 10. Omdat jullie zeer vakkundig zijn. Bjorn geeft goed advies, hij denkt goed mee.

De heer en mevrouw Peters

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van mij een negen. Ik was erg tevreden. Bjorn werkt netjes.

De heer Saes

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans krijgt van ons een negen. Goede voorlichting, brede keuze en duidelijkheid over de uitvoering etc.

De heer en mevrouw Schreurs

Contactformulier van Bjorn Timmermans

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top