skip to Main Content

OVER BJORN

Specialist in renoveren en repareren

Ik ben Bjorn Timmermans, Keukenvernieuwer. Ik werk in en rondom plaatsen als Weert, Roermond, Nederweert, Reuver, Heythuysen, Roggel, Swalmen en Maasbracht. Ik heb meer dan tien jaar ervaring als interieurbouwer, ik hield mij bezig met het bouwen van kasten en schuifwanden. De laatste jaren heb ik mij meer en meer toegelegd op het renoveren van keukens. Ook tegelwerk en het ver- of aanleggen van elektra en water- of gasleidingen liggen binnen mijn mogelijkheden. Ik zet mijn ervaring in om uw keuken te renoveren of te repareren: dit is vaak veel sneller, maar ook veel voordeliger dan het plaatsen van een volledig nieuwe keuken!

Er is heel vaak meer mogelijk dan u denkt

Bij De Keukenvernieuwers doen we alles uit één hand: we leveren de totale montage. Daarbij leveren we A-kwaliteit materialen en kunt u er van verzekerd zijn dat de nazorg/service ook prima is! Elke klant is verschillend en daarom geven we ook altijd persoonlijk advies. Dit vind ik het leukste aspect aan mijn vak: om met klanten te praten en hun wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Vaak is er veel meer mogelijk dan mensen in eerste instantie denken. Dit leidt ertoe dat klanten vaak versteld staan van het eindresultaat en het idee hebben dat ze weer een nieuwe keuken hebben!

Afspraak

U kunt dus bij mij terecht voor het renoveren van uw keuken. Bel of mail me voor een afspraak en ik geef u graag een vrijblijvend advies. Ik geef u nu alvast een tip: kijk goed naar de lay-out van uw keuken en kijk of de spullen die u dagelijks gebruikt ook gemakkelijk binnen handbereik liggen. Het kan namelijk soms beter zijn om een losse kast met deurtjes te vervangen door lades, waardoor u gemakkelijker kunt werken!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 27 30 45 25 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Bjorn Timmermans zeggen

Wij zijn tevreden met de werkwijze en over de persoon die het uitvoerde: Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans. Hij krijgt een 8 voor zijn deskundigheid.

Familie Trimbach

Keukenvernieuwer Bjorn Timmermans leverde heel goed werk. Wij vinden hem zeer deskundig. Hij krijgt van ons een 10.

Familie Leeuw

Bjorn Timmermans luisterde goed naar mijn wensen. Hij biedt een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Familie Scheepers

Wij hebben over Björn Timmermans louter positieve zaken te melden. Vanaf het begin tot het eind is hij alle afspraken nagekomen. Perfecte communicatie, professioneel vakwerk, binnen het budget in tijd en geld het werk opgeleverd. Bovendien als persoon aardig, vriendelijk en netjes.

Familie van Cann

Perfect werk binnen de afgesproken termijn, tegen redelijke prijzen. Bjorn Timmermans is zeer deskundig.

Familie Cann

Contactformulier van Bjorn Timmermans

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top