Ga naar hoofdinhoud
Keukenrenovatie Weert Roermond Bjorn Timmermans
Keukenrenovatie Weert Roermond Bjorn Timmermans Glazen op werkblad

Keukenrenovatie Weert | Roermond | Maasbracht

Bjorn Timmermans

Ik ben Bjorn Timmermans, Keukenvernieuwer in de gemeentes Weert, Leudal, Maasgouw, Roermond en Roerdalen. Op het gebied van keukenrenovatie heb ik een flinke ervaring, onder meer als interieurbouwer met als specialisatie het bouwen van kasten en schuifwanden. De laatste jaren heb ik mij toegelegd op het renoveren van keukens. Ook tegelwerk en het ver- of aanleggen van elektra en water- of gasleidingen liggen binnen mijn mogelijkheden. Ik zet mijn ervaring in om uw keuken te renoveren of te repareren: dit is vaak veel sneller, maar ook veel voordeliger dan het plaatsen van een volledig nieuwe keuken!

T 06 – 27 30 45 25

Er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt!

Er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt!

Bij De Keukenvernieuwers doen we alles uit één hand: we leveren de totale montage. Daarbij leveren we A-kwaliteit materialen en kunt u er van verzekerd zijn dat de nazorg/service ook prima is! Elke klant is verschillend en daarom geven we ook altijd persoonlijk advies. Dit vind ik het leukste aspect aan mijn vak: om met klanten te praten en hun wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Vaak is er veel meer mogelijk dan mensen in eerste instantie denken. Dit leidt ertoe dat klanten vaak versteld staan van het eindresultaat en het idee hebben dat ze weer een nieuwe keuken hebben!

Maak vrijblijvend een afspraak

U kunt dus bij mij terecht voor het renoveren van uw keuken. Bel of mail me voor een afspraak en ik geef u graag een vrijblijvend advies. Ik geef u nu alvast een tip: kijk goed naar de lay-out van uw keuken en kijk of de spullen die u dagelijks gebruikt ook gemakkelijk binnen handbereik liggen. Het kan namelijk soms beter zijn om een losse kast met deurtjes te vervangen door lades, waardoor u gemakkelijker kunt werken!

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Weert, Keukenrenovatie Leudal, Keukenrenovatie Maasgouw, Keukenrenovatie Nederweert, Keukenrenovatie Roermond, Keukenrenovatie Roerdalen, Keukenrenovatie Ell, Keukenrenovatie Haler, Keukenrenovatie Hunsel, Keukenrenovatie Ittervoort, Keukenrenovatie Neeritter, Keukenrenovatie Thorn, Keukenrenovatie Wessem, Keukenrenovatie Nederweert-Eind, Keukenrenovatie Ospel, Keukenrenovatie Kelpen-Oler, Keukenrenovatie Stramproy, Keukenrenovatie Herten, Keukenrenovatie Maasbracht, Keukenrenovatie Posterholt, Keukenrenovatie Vlodrop, Keukenrenovatie Montfort, Keukenrenovatie Linne, Keukenrenovatie Swalmen, Keukenrenovatie Melick, Keukenrenovatie Herkenbosch, Keukenrenovatie Sint Odillienberg, Keukenrenovatie Haelen, Keukenrenovatie Buggenum, Keukenrenovatie Nunhem, Keukenrenovatie Horn, Keukenrenovatie Neer, Keukenrenovatie Roggel, Keukenrenovatie Heibloem, Keukenrenovatie Leveroy, Keukenrenovatie Heythuysen, Keukenrenovatie Baexem, Keukenrenovatie Grathem, Keukenrenovatie Heel, Keukenrenovatie Beegden, Keukenrenovatie Stevensweert, Keukenrenovatie Ohé en Laak.

    Back To Top