Keukenrenovatie Woerden | Nieuwegein | IJsselstein | Lopik | Montfoort | Oudewater | Houten

Boas de Vries

In het schilderachtige Zuid-West Utrecht, waar de Kromme Rijn door plaatsen als Nieuwegein en Houten kronkelt, ben ik, Boas, actief namens De Keukenvernieuwers. Mijn werkgebied omvat steden als Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Lopik, Benschop, Montfoort, Oudewater, en ook pittoreske plekken als Vianen, Hagestein en Lexmond.

Bij een Keukenrenovatie is er veel meer mogelijk dan je denkt!

Keukenrenovatie Regio Woerden Nieuwegein

Mijn keukenreis begon als verkoopadviseur, maar groeide al snel uit tot een veelzijdig vakman. Van inmeten tot orderverwerking, van bestellen tot service en montage, ik ben thuis in alle aspecten van de keukenbranche. Mijn handigheid heb ik niet alleen van mijn vader geërfd, maar ook toegepast in mijn eigen huis, waar ik met trots diverse keukens heb gemonteerd.

20 jaar ervaring

Als enthousiaste kok en keukenexpert adviseer ik niet alleen over uiterlijke vernieuwingen, maar denk ik ook praktisch mee. Duurzaamheid, klanttevredenheid en creativiteit staan centraal in mijn aanpak. Mijn missie gaat verder dan het verkopen van keukens; het draait om het creëren van plekken waar mensen graag samenkomen, koken en genieten van het goede leven.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben bel dan 06 20 40 69 85 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

ONS CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    DE REGIO

    Keukenrenovatie IJsselstein, Keukenrenovatie Benschop, Keukenrenovatie Lopik, Keukenrenovatie Lopikerkapel, Keukenrenovatie Jaarsveld, Keukenrenovatie Polsbroek, Keukenrenovatie Montfoort, Keukenrenovatie Oudewater, Keukenrenovatie Snelrewaard, Keukenrenovatie Nieuwegein, Keukenrenovatie Woerden, Keukenrenovatie Linschoten, Keukenrenovatie Papekop, Keukenrenovatie Hekendorp, Keukenrenovatie Kamerik, Keukenrenovatie Zegveld, Keukenrenovatie Harmelen, Keukenrenovatie Houten, Keukenrenovatie ’t Goy, Keukenrenovatie Schalkwijk, Keukenrenovatie Tull en ’t Waal, Keukenrenovatie Vianen, Keukenrenovatie Everdingen, Keukenrenovatie Zijderveld, Keukenrenovatie Hagestein, Keukenrenovatie Hoef en Haag.

    REFERENTIES