skip to Main Content

Keukenrenovatie Breda, Oosterhout, Alphen-Chaam, Goirle Gilze-Rijen

Hoofdkantoor

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor keukenrenovatie of bijvoorbeeld het vervangen van keukendeurtjes of inbouwapparatuur in onze regio Breda Oosterhout. We hebben in deze regio momenteel geen vaste Keukenvernieuwer, maar dat wil niet zeggen dat we u niet kunnen helpen. Als u contact opneemt kijkt men op het Hoofdkantoor wie van onze Keukenvernieuwers beschikbaar is om u te helpen. Wij maken uw vertrouwde keuken weer als nieuw!

T 013 – 469 13 44

Alle merken en maten keukens en inbouwapparaten.

Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie.

Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie: het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur. Weet u dat een oude koelkast die niet meer goed sluit u tientallen euro’s per jaar extra kost? Met de aanschaf van een nieuw apparaat krijgt u dus niet alleen moderne snufjes in huis, maar bespaart u jaarlijks fors op de energiekosten. Let er wel op dat de aansluiting professioneel gebeurt – een goedkoop apparaat dat niet past wordt daardoor vaak een duur apparaat! De Keukenvernieuwers kunnen u hiermee vakkundig van dienst zijn.

Netjes en zorgvuldig.

Ik kan natuurlijk wel het een en ander over mezelf vertellen, liever laat ik dat een klant doen – want wat in die referentie staat raakt de kern van wat ik wil bereiken bij iedereen voor wie ik werk. “Wij zijn zeer tevreden over de nette en zorgvuldige werkwijze van De Keukenvernieuwers en Theo Biesheuvel  in het bijzonder. Hij werkt netjes en secuur en rommel wordt gewoon opgeruimd aan het eind van de dag. De keuken voldoet geheel aan onze verwachting en was klaar op de datum die was afgesproken. Een tien voor Theo.”

Vraag mij om een vrijblijvend advies.

Dus: als u niet meer blij bent met uw keuken of als er iets gedateerd, stuk of versleten is – vraag mij om een vrijblijvend advies. Ik denk met u mee en samen kunnen we een plan van handelen afspreken.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

ONS CONTACTFORMULIER

  • Sleep je bestanden hier of
    • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Breda, Keukenrenovatie Oosterhout, Keukenrenovatie Alphen-Chaam, Keukenrenovatie Goirle, Keukenrenovatie Baarle-Nassau, Keukenrenovatie Gilze en Rijen, Keukenrenovatie Teteringen, Keukenrenovatie Dorst, Keukenrenovatie Ulvenhout, Keukenrenovatie Bavel, Keukenrenovatie Galder, Keukenrenovatie Strijbeek, Keukenrenovatie Ulvenhout AC, Keukenrenovatie Bavel AC, Keukenrenovatie Chaam, Keukenrenovatie Oosterhout, Keukenrenovatie Oosteind, Keukenrenovatie Den Hout, Keukenrenovatie Ulicoten, Keukenrenovatie Castelre, Keukenrenovatie Rijen, Keukenrenovatie Molenschot, Keukenrenovatie Hulten, Keukenrenovatie Gilze, Keukenrenovatie Alphen, Keukenrenovatie Riel.

    Back To Top