Keukenrenovatie Gouda | Capelle aan den IJssel | Krimpenerwaard

Carlo Schoonebeek

Ik ben Carlo Schoonebeek, Keukenvernieuwer bij u in de buurt. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Geen keuken is hetzelfde en ik vind altijd een oplossing voor elk vraagstuk. Ik ben sociaal en werk zeer nauwkeurig. Een mooie keuken is een blije klant. Dat geeft mij keer op keer weer de nodige energie om elk project met veel passie tegemoet te gaan. Ik maak uw vertrouwde keuken weer als nieuw!

Er is altijd een oplossing te vinden!

Jong geleerd…

Al jong stond ik elk weekend aan de werkbank van mijn opa. Die was namelijk timmerman/ meubelmaker. Een wand vol met gereedschap waarmee ik mij volledig kon uitleven. Geef mij een paar stukken hout en ik toverde het om tot een mooi nieuw product. Niet alleen met mijn opa, maar ook met mijn vader was ik vaak aan het klussen. Van generatie op generatie! Mijn opa als timmerman /meubelmaker, mijn vader keukenvernieuwer. Hoe kon ik achterblijven! Gaat mijn zoontje de volgende zijn?

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben bel dan 06 43 41 44 34 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    DEZE REGIO

    Keukenrenovatie Bodegraven-Reeuwijk, Keukenrenovatie Zuidplas, Keukenrenovatie Krimpenerwaard, Keukenrenovatie Bodegraven, Keukenrenovatie Nieuwerbrug aan den Rijn, Keukenrenovatie Waddinxveen, Keukenrenovatie Moerkapelle, Keukenrenovatie Zevenhuizen, Keukenrenovatie Gouda, Keukenrenovatie Reeuwijk, Keukenrenovatie Stolwijk, Keukenrenovatie Berkenwoude, Keukenrenovatie Gouderak, Keukenrenovatie Moordrecht, Keukenrenovatie Haastrecht, Keukenrenovatie Vlist, Keukenrenovatie Bergambacht, Keukenrenovatie Ammerstol, Keukenrenovatie Schoonhoven, Keukenrenovatie Capelle aan den IJssel, Keukenrenovatie Nieuwerkerk aan den IJssel, Keukenrenovatie Rotterdam, Keukenrenovatie Driebruggen, Keukenrenovatie Waarder.

    REFERENTIES VAN CARLO SCHOONEBEEK