Keukenrenovatie Hilversum | Laren | Blaricum | Baarn | Huizen | Bussum | Weesp

Chris Bus

Ik ben Chris Bus, ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie: het aanpassen en moderniseren van alle merken keukens en het vervangen van (keuken) inbouwapparatuur. Ik werk samen met de landelijke organisatie De Keukenvernieuwers. Ik heb oog voor detail en zorg er altijd voor dat de klant in alle opzichten tevreden is met de keukenrenovatie. Ik kom graag bij u langs voor advies op maat!

De uitdaging is om keer op keer iets moois neer te zetten voor de klanten

Oog voor detail

Mijn opa heeft vroeger de eerste grote keukenhandel opgericht in Hilversum, dus het begrip keukens zit een beetje in het bloed. Wat mij zo aanspreekt aan het vak is de afwisseling en de uitdaging keer op keer iets moois neer te zetten voor de klanten zodat alles naar volle tevredenheid wordt achtergelaten. Mijn tip voor u als klant is om goed op een rijtje te zetten waar u zich precies aan stoort of wat u nog mist in uw huidige keuken. Dan maken we samen een solide plan van aanpak voor keukenrenovatie tot in het kleinste detail.

Ik woon bij u in de buurt!

De Keukenvernieuwers werken ieder in een eigen regio – dat is wel zo prettig, want ik woon dus bij u in de buurt! Ik kom bij u aan huis met mijn monstercollectie en documentatie. U hoeft dus niet allerlei keukenzaken af te lopen – en u krijgt een veel betere indruk van wat er bij u allemaal mogelijk is.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die ik te bieden heb, bel dan 013 – 469 13 44 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Hilversum, Keukenrenovatie Loosdrecht, Keukenrenovatie Kortenhoef, Keukenrenovatie ‘s-Graveland, Keukenrenovatie Ankeveen, Keukenrenovatie Laren, Keukenrenovatie Blaricum, Keukenrenovatie Huizen, Keukenrenovatie Weesp, Keukenrenovatie Nigtevecht, Keukenrenovatie Nederhorst den Berg, Keukenrenovatie Muiden, Keukenrenovatie Muiderberg, Keukenrenovatie Bussum, Keukenrenovatie Naarden, Keukenrenovatie Maarssen, Keukenrenovatie Oud Zuilen, Keukenrenovatie Tienhoven, Keukenrenovatie Westbroek, Keukenrenovatie Breukelen, Keukenrenovatie Breukeleveen, Keukenrenovatie Nieuwer Ter Aa, Keukenrenovatie Kockengen, Keukenrenovatie Nieuwersluis, Keukenrenovatie Loenen aan de Vecht, Keukenrenovatie Vreeland, Keukenrenovatie Loenersloot, Keukenrenovatie Bilthoven, Keukenrenovatie De Bilt, Keukenrenovatie Groenekan, Keukenrenovatie Maartensdijk, Keukenrenovatie Hollandsche Rading, Keukenrenovatie Baarn, Keukenrenovatie Lage Vuursche, Keukenrenovatie Bunschoten-Spakenburg, Keukenrenovatie Eemdijk, Keukenrenovatie Eemnes.

    REFERENTIES