Ga naar hoofdinhoud
Keukenvernieuwer Dave van Beek
Keukenrenovatie Weert Roermond Bjorn Timmermans Glazen op werkblad

Keukenrenovatie Bladel | Oirschot | Valkenswaard | Veldhoven

Dave van Beek

Ik ben keukenrenovatie specialist, gevestigd in Bergeijk. Mijn werkgebied omvat de gemeentes Oirschot, Reusel-De Mierden, Veldhoven, Eersel, Bladel, Valkenswaard, Bergeijk, Heeze-Leende, Waalre en Cranendonck. Hier kijken we hoe we dingen nog beter kunnen doen, goed is niet voldoende! Het blijft echter niet alleen bij denken, we steken onze handen ook uit de mouwen. We staan ook bekend om onze maakindustrie, vooral bijzondere producten, daar zijn we goed in. En keukenrenovatie is, volgens mij, ook een ‘bijzonder product’! Want geen keuken is gelijk – maatwerk is de norm. Dit is de instelling waarmee ik als Keukenvernieuwer te werk ga om er voor te zorgen dat uw keuken omgetoverd wordt tot een fijne plek om te koken.

T 06 – 83 95 48 77

Goed is niet voldoende – ik kijk of het nóg beter kan!

Slim en hard werken

Al zeg ik het zelf: ik ben een echt mensenmens, houd van vrolijke mensen. Een dag niet gelachen…. Geen rare fratsen maar zoals we in Brabant zeggen ‘doe maar normaal’! Deze levensopvatting gaat echter hand in hand met slim en hard werken want aan het eind van de dag moet er natuurlijk wel resultaat zijn waar u tevreden over kunt zijn! Dat maakt voor mij het vak zo leuk. Extra fijn is dat ik dat vak ook nog eens mag uitvoeren in een regio met zo’n mooie mix van modern en landelijk – vaak op plaatsen waar je het niet verwacht.

U moet over een paar jaar nog tevreden zijn

Een renovatie van een keuken is niet alleen het optisch opfrissen van een keuken. Soms kan een onverwachte ingreep als de draairichting van een deurtje veranderen heel veel resultaat hebben. De keuze van apparatuur lijkt vanzelfsprekend maar soms, als ik wat langer doorpraat met de klant, komt er toch iets anders uit de bus. Vanuit mijn ervaring adviseer u graag over deze en tal van andere praktische zaken zodat u niet alleen nu trots bent op het eindresultaat, maar over een paar jaar nog steeds!

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die ik te bieden heb, bel dan 06 – 83 95 48 77 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  MIJN REGIO

  Keukenrenovatie Oirschot, Keukenrenovatie Reussel-De Mierden, Keukenrenovatie Veldhoven, Keukenrenovatie Eersel, Keukenrenovatie Bladel, Keukenrenovatie Valkenswaard, Keukenrenovatie Bergeijk, Keukenrenovatie Waalre, Keukenrenovatie Heeze-Leende, Keukenrenovatie Cranendonck, Keukenrenovatie Oost West en Middelbeers, Keukenrenovatie Lage Mierde, Keukenrenovatie Hooge Mierde, Keukenrenovatie Hulsel, Keukenrenovatie Knegsel, Keukenrenovatie Vessem, Keukenrenovatie Wintelre, Keukenrenovatie Eersel, Keukenrenovatie Steensel, Keukenrenovatie Duizel, Keukenrenovatie Hapert, Keukenrenovatie Hoogeloon, Keukenrenovatie Casteren, Keukenrenovatie Netersel, Keukenrenovatie Reusel, Keukenrenovatie Riethoven, Keukenrenovatie Westerhoven, Keukenrenovatie Luyksgestel, Keukenrenovatie Budel, Keukenrenovatie Maarheeze, Keukenrenovatie Soerendonk, Keukenrenovatie Gastel, Keukenrenovatie Sterksel.

  MIJN REFERENTIES

  Een 9 voor Dave

  Beviel goed. Dave van Beek krijgt een 9.

  Eerlijke voorlichting en duidelijke afspraken

  Dave van Beek krijgt een 10. Goed startgesprek met eerlijke voorlichting en duidelijke afspraken overzichtelijk kostenplaatje. Keurig nette vakman komt afspraken na. Levert perfect werk af.

  Een 9 voor Dave

  Dave van Beek, goed en eerlijk voorgelicht.

  Dave krijgt een 10

  Dave van Beek is een vriendelijke man en levert goede service.

  Keuken weer “als nieuw”

  Een 9 voor Dave van Beek. Omdat dit een hele goede manier is om je keuken er weer “ als nieuw “ uit te laten te zien zonder een hele grote verbouwing.  

  Een 10 voor Dave

  Dave van Beek heeft onze keuken weer een frisse, nieuwe look gegeven. Wij hebben Dave leren kennen als een rustige man, die graag meedenkt en prima werk aflevert. Dave vond het geen enkel probleem om extra langs te komen toen onze wensen wat aangepast moesten worden. Kortom, wij bevelen Dave van harte aan! Een aandachtspunt voor de keukenvernieuwers is dat wij de levertijd van sommige artikelen wat lang vonden.

  Een 9 voor Dave

  Dave van Beek heeft prima geholpen en kennis van zaken. Erg vriendelijk.

  Goede communicatie

  Dave van Beek krijgt een 9. Goede prijs/kwaliteitsverhouding, waar voor het geld. Eerlijk aanbod en goede communicatie.

  Klasse werk afgeleverd

  Dave van Beek krijgt een 10. De monteur was zeer prettig om in huis te hebben en heeft klasse werk afgeleverd.

  Vakkundig en flexibel

  Dave van Beek krijgt een 9. Vriendelijk, vakkundig, accuraat, schoon, komt afspraken na, flexibel en oplossingsgericht.

  Correcte houding

  Een 9 voor Dave van Beek. Zeer te spreken over de werkwijze, correcte houding en het nakomen van de plannings afspraken.

  Back To Top