Keukenvernieuwer Dave van Beek
Keukenrenovatie Weert Roermond Bjorn Timmermans Glazen op werkblad

Keukenrenovatie Bladel | Oirschot | Valkenswaard | Veldhoven

Dave van Beek

Ik ben keukenrenovatie specialist, gevestigd in Bergeijk. Mijn werkgebied omvat de gemeentes Oirschot, Reusel-De Mierden, Veldhoven, Eersel, Bladel, Valkenswaard, Bergeijk, Heeze-Leende, Waalre en Cranendonck. Hier kijken we hoe we dingen nog beter kunnen doen, goed is niet voldoende! Het blijft echter niet alleen bij denken, we steken onze handen ook uit de mouwen. We staan ook bekend om onze maakindustrie, vooral bijzondere producten, daar zijn we goed in. En keukenrenovatie is, volgens mij, ook een ‘bijzonder product’! Want geen keuken is gelijk – maatwerk is de norm. Dit is de instelling waarmee ik als Keukenvernieuwer te werk ga om er voor te zorgen dat uw keuken omgetoverd wordt tot een fijne plek om te koken.

Goed is niet voldoende – ik kijk of het nóg beter kan!

Slim en hard werken

Al zeg ik het zelf: ik ben een echt mensenmens, houd van vrolijke mensen. Een dag niet gelachen…. Geen rare fratsen maar zoals we in Brabant zeggen ‘doe maar normaal’! Deze levensopvatting gaat echter hand in hand met slim en hard werken want aan het eind van de dag moet er natuurlijk wel resultaat zijn waar u tevreden over kunt zijn! Dat maakt voor mij het vak zo leuk. Extra fijn is dat ik dat vak ook nog eens mag uitvoeren in een regio met zo’n mooie mix van modern en landelijk – vaak op plaatsen waar je het niet verwacht.

U moet over een paar jaar nog tevreden zijn

Een renovatie van een keuken is niet alleen het optisch opfrissen van een keuken. Soms kan een onverwachte ingreep als de draairichting van een deurtje veranderen heel veel resultaat hebben. De keuze van apparatuur lijkt vanzelfsprekend maar soms, als ik wat langer doorpraat met de klant, komt er toch iets anders uit de bus. Vanuit mijn ervaring adviseer u graag over deze en tal van andere praktische zaken zodat u niet alleen nu trots bent op het eindresultaat, maar over een paar jaar nog steeds!

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die ik te bieden heb, bel dan 06 – 83 95 48 77 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Oirschot, Keukenrenovatie Reussel-De Mierden, Keukenrenovatie Veldhoven, Keukenrenovatie Eersel, Keukenrenovatie Bladel, Keukenrenovatie Valkenswaard, Keukenrenovatie Bergeijk, Keukenrenovatie Waalre, Keukenrenovatie Heeze-Leende, Keukenrenovatie Cranendonck, Keukenrenovatie Oost West en Middelbeers, Keukenrenovatie Lage Mierde, Keukenrenovatie Hooge Mierde, Keukenrenovatie Hulsel, Keukenrenovatie Knegsel, Keukenrenovatie Vessem, Keukenrenovatie Wintelre, Keukenrenovatie Eersel, Keukenrenovatie Steensel, Keukenrenovatie Duizel, Keukenrenovatie Hapert, Keukenrenovatie Hoogeloon, Keukenrenovatie Casteren, Keukenrenovatie Netersel, Keukenrenovatie Reusel, Keukenrenovatie Riethoven, Keukenrenovatie Westerhoven, Keukenrenovatie Luyksgestel, Keukenrenovatie Budel, Keukenrenovatie Maarheeze, Keukenrenovatie Soerendonk, Keukenrenovatie Gastel, Keukenrenovatie Sterksel.

    REFERENTIES VAN DAVE VAN BEEK