Keukenrenovatie Waalwijk | Dongen | Kaatsheuvel

Erik de Kort

Ik ben Erik de Kort, specialist in keukenrenovatie in de gemeentes Altena, Drimmelen, Geertruidenberg, Dongen, Waalwijk, Heusden en Loon op Zand. Ik maak uw vertrouwde keuken weer als nieuw.

Waarom zou je dingen weggooien die nog prima te gebruiken zijn?

Perfectionistisch

Als u met mij in zee gaat voor het renoveren van uw keuken, dan krijgt u iemand in huis die perfectionistisch werkt, een passie heeft voor -en geïnteresseerd is in de techniek en deze uitgebreide kennis gebruikt en nodig heeft voor uw keukenrenovatie! Iemand die denkt in oplossingen in plaats van problemen. En dat komt goed van pas bij een keukenrenovatie, want geen keuken is gelijk……….

Kosten uitsparen

Het werk bij De Keukenvernieuwers spreekt mij niet alleen aan vanwege die ‘techniek’, maar ook omdat ik geloof dat het hergebruiken van materiaal in de huidige tijd van wezenlijk belang is. Waarom zou je dingen weggooien die nog prima te gebruiken zijn? Waarom zou je je geld in een dure nieuwe keuken steken als er goedkopere alternatieven zijn die minstens net zo mooi en werkbaar zijn? Je kunt echt veel kosten besparen met een goede renovatie van je keuken. De Keukenvernieuwers hebben door hun werkwijze vele honderden klanten geholpen – en ik ben blij dat ik daaraan mee kan werken!

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Als u erover denkt om iets aan uw keuken te vervangen, uit te bereiden en/of een andere uitstraling te geven, bel me gerust op 06 – 11 83 41 41 en ik kom bij u langs om uw wensen te bespreken en u – geheel vrijblijvend – daarna een offerte aan te bieden. Ik neem uitgebreide documentatie mee en monsters van – onder andere – fronten, werkbladen en grepen zodat u goed geïnformeerd een keuze kunt maken. Wij werken nauw samen met diverse topleveranciers van keukenapparatuur. Het vervangen van uw oude energieslurpende koelkast of uw niet meer goed functionerende oven is voor ons dagelijkse kost. Bel me of vul mijn contactformulier in en ik sta binnenkort bij u op de stoep!

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Werkendam, Keukenrenovatie Sleeuwijk, Keukenrenovatie Nieuwendijk, Keukenrenovatie Wijk en Aalburg, Keukenrenovatie Veen, Keukenrenovatie Genderen, Keukenrenovatie Eethen, Keukenrenovatie Drongelen, Keukenrenovatie Meeuwen, Keukenrenovatie Babyloniënbroek, Keukenrenovatie Dussen, Keukenrenovatie Hank, Keukenrenovatie Andel, Keukenrenovatie Giessen, Keukenrenovatie Rijswijk, Keukenrenovatie Woudrichem, Keukenrenovatie Almkerk, Keukenrenovatie Waardhuizen, Keukenrenovatie Uitwijk, Keukenrenovatie Zevenbergschen Hoek, Keukenrenovatie Terheijden, Keukenrenovatie Wagenberg, Keukenrenovatie Made, Keukenrenovatie Drimmelen, Keukenrenovatie Lage Zwaluwe, Keukenrenovatie Hooge Zwaluwe, Keukenrenovatie Geertruidenberg, Keukenrenovatie Raamsdonksveer, Keukenrenovatie Raamsdonk, Keukenrenovatie Dongen, Keukenrenovatie ’s Gravenmoer, Keukenrenovatie Waalwijk, Keukenrenovatie Drunen, Keukenrenovatie Elshout, Keukenrenovatie Oudheusden, Keukenrenovatie Doeveren, Keukenrenovatie Heesbeen, Keukenrenovatie Sprang-Capelle, Keukenrenovatie Waspik, Keukenrenovatie Kaatsheuvel, Keukenrenovatie Loon op Zand, Keukenrenovatie De Moer.

    REFERENTIES VAN ERIK DE KORT