Keukenrenovatie Weert Roermond Bjorn Timmermans Glazen op werkblad

Keukenrenovatie Etten-Leur | Breda | Zevenbergen | Prinsebeek

Frank van Oers

Ik ben keukenvernieuwer Frank van Oers. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Ik weet veel van keukens en ik kan u daarom goed van advies dienen als er iets met uw keuken aan de hand is. Daarnaast vervang en installeer ik alle soorten inbouwapparatuur voor uw keuken: van stille, moderne afzuigkappen tot, bijvoorbeeld, stoomoven, van vaatwasser tot een zuinige vries/koelkast. Mijn standplaats is Zevenbergen en van daaruit bereik ik plaatsen en gemeenten als Moerdijk, Breda (aan de kant van Prinsenbeek), Halderberge en Etten-Leur.

Ik weet veel van keukens en kan u daarom goed van advies dienen.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in de keukenwereld!

In de-inmiddels meer dan- tien jaar ervaring die ik heb met alle facetten van de ‘keukenwereld’ heb ik een ding heel goed geleerd: je moet als keukenvernieuwer ‘out-of-the-box’ denken. Het is – vooral bij keukenrenovatie – nooit een kwestie van ‘uitpakken, opstellen, aansluiten, klaar’. Elke keuken is anders. U bent gewend om een bepaalde handeling zó te doen – aan mij de taak om er voor te zorgen dat u bij uw vernieuwde keuken dat kan blijven doen, maar misschien net even iets beter, ruimer of sneller…. En dat vereist: luisteren naar de wensen van de klant en die vertalen in werkzame, budgetvriendelijke oplossingen. Meedenken met de klant op allerlei niveaus.

Een keuken heeft onderhoud nodig

Eén tip geef ik u nu alvast. Een keuken heeft onderhoud nodig. Zodra je ophoudt met schoonmaken en opruimen en scheve lades en klemmende deurtjes negeert, dan gaat een keuken snel van je af. Gelukkig zijn wij er dan nog…

Vraag mij gerust om een vrijblijvend advies

Als u niet meer tevreden bent met uw keuken of als er iets gedateerd, stuk of versleten is – vraag mij gerust om een vrijblijvend advies. Daar ben ik voor. Met de klant meedenken, oplossingen zoeken – en dat, vanzelfsprekend – binnen het budget!

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Moerdijk, Keukenrenovatie Breda, Keukenrenovatie Etten-Leur, Keukenrenovatie Oudenbosch, Keukenrenovatie Hoeven, Keukenrenovatie Bosschenhoofd, Keukenrenovatie Oud Gastel, Keukenrenovatie Stampersgat, Keukenrenovatie Standdaarbuiten, Keukenrenovatie Noordhoek, Keukenrenovatie Zevenbergen, Keukenrenovatie Zevenbergschen Hoek, Keukenrenovatie Langeweg, Keukenrenovatie Klundert, Keukenrenovatie Fijnaart, Keukenrenovatie Heijningen, Keukenrenovatie Oudemolen, Keukenrenovatie Willemstad, Keukenrenovatie Oudenbosch, Keukenrenovatie Hoeven, Keukenrenovatie Breda, Keukenrenovatie Prinsebeek, Keukenrenovatie Etten-Leur.

    REFERENTIES VAN FRANK VAN OERS