skip to Main Content
Keukenrenovatie Weert Roermond Bjorn Timmermans Glazen op werkblad

Keukenrenovatie Sittard-Geleen | Echt-Susteren | Beekdaelen | Beek

Freek Overdevest

In de regio rond Sittard, Geleen en Beek ben ik uw Keukenvernieuwer: Freek Overdevest. Ik maak uw vertrouwde keuken weer als nieuw en dat doe ik met diverse technische vaardigheden in mijn ‘rugzak’. Zo heb ik onder meer drie jaar internationaal in de standbouw gewerkt via mijn opleiding tot interieurbouwer. In die periode leerde ik materialen monteren, maar ook -en dat is in de keukenrenovatie ook verschrikkelijk belangrijk- het voorzichtig demonteren van alle onderdelen omdat die weer op een andere beurs gebruikt moesten worden.

T 06 – 50 12 96 13

Ik wil mensen geven wat ze nodig hebben, niet wat ze allemaal kunnen krijgen.

Keukenrenovatie Regio Sittard en Geleen

Ik zie een keukenrenovatie graag als een puzzel: van een bestaande keuken een totaal nieuwe keuken creëren. Alles moet precies passen; een goed oog voor detail is onmisbaar. En natuurlijk dien je rekening te houden met alle wensen van de klant. Daar wil ik graag aan toe voegen dat mijn intentie niet is de klanten te geven wat ze allemaal kúnnen krijgen, nee, ik wil de mensen geven wat ze nódig hebben. Daar zit een groot verschil in!

Maak een vrijblijvende afspraak

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, maak dan, geheel vrijblijvend, een afspraak met mij. Dan gaan we om de tafel zitten en bespreken we wat uw wensen zijn, hoe u leeft en werkt in uw keuken, hoe u zich de ideale indeling van de kastruimte voorstelt bijvoorbeeld. We kijken naar de werkhoogte en wat u wel of niet bevalt. Want, al is de keuken nog zo mooi, als je er niet met plezier kan koken, dan is dat zonde! Bel mij op 06 – 50 12 96 13 of vul mijn contactformulier in. Ik kijk ernaar uit om in uw keuken aan de slag te gaan!

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    DEZE REGIO

    Keukenrenovatie Echt-Susteren, Keukenrenovatie Sittard-Geleen, Keukenrenovatie Stein, Keukenrenovatie Schinnen, Keukenrenovatie Beek, Keukenrenovatie Nuth, Keukenrenovatie Onderbanken, Keukenrenovatie Echt, Keukenrenovatie Koningsbosch, Keukenrenovatie Maria Hoop, Keukenrenovatie Sint Joost, Keukenrenovatie Susteren, Keukenrenovatie Roosteren, Keukenrenovatie Nieuwstadt, Keukenrenovatie Born, Keukenrenovatie Buchten, Keukenrenovatie Holtum, Keukenrenovatie Papenhoven, Keukenrenovatie Obbicht, Keukenrenovatie Grevenbicht, Keukenrenovatie Urmond, Keukenrenovatie Sittard, Keukenrenovatie Limbricht, Keukenrenovatie Einighausen, Keukenrenovatie Guttecoven, Keukenrenovatie Munstergeleen, Keukenrenovatie Windraak, Keukenrenovatie Puth, Keukenrenovatie Geleen, Keukenrenovatie Sweikhuizen, Keukenrenovatie Spaubeek, Keukenrenovatie Elsloo, Keukenrenovatie Maastricht-Airport, Keukenrenovatie Wijnandsrade, Keukenrenovatie Amstenrade, Keukenrenovatie Oirsbeek, Keukenrenovatie Doenrade, Keukenrenovatie Merkelbeek, Keukenrenovatie Schinveld, Keukenrenovatie Jabeek, Keukenrenovatie Bingelrade, Keukenrenovatie Hulsberg.

    Back To Top