Ga naar hoofdinhoud

Keukenrenovatie Oss | Maasdonk | Bernheze | Druten | West Maas en Waal | Wijchen

Gerard van de Burgt

Ik ben de Keukenvernieuwer in de gemeentes Oss, Maasdonk, Bernheze, West Maas en Waal en Druten, Wijchen en een paar plaatsen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Mijn naam is Gerard van de Burgt en ik vind het een mooie uitdaging om u te voorzien van advies op maat en blij te maken met een keuken waarin al uw wensen in verwerkt zijn. Ik kom uit Maren-Kessel en rij vanuit daar met alle plezier naar u toe.

T 06 – 51 14 31 15

Ik ben pas tevreden als alles tot in detail is uitgewerkt.

Nauwkeurig

Als u iets aan uw keuken wilt veranderen of als er mankementen zijn, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik kom met mijn ‘rijdende showroom’ bij u aan huis. Daar kan ik de situatie direct persoonlijk bekijken en advies geven over de mogelijkheden om de bestaande keuken te renoveren. Mijn specialisatie is dat ik rustig en nauwkeurig te werk ga. Ik ben pas tevreden als alles tot in detail is uitgewerkt.

De mogelijkheden voor Keukenrenovatie zijn oneindig. Er is voor elk probleem of mankement een oplossing te bedenken. En het voordeel boven de aanschaf van een compleet nieuwe keuken is, is dat keukenrenovatie vaak veel voordeliger is. Daarbij neemt keukenrenovatie veel minder tijd in beslag.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Maak een afspraak met mij en er komt een enthousiaste Keukenvernieuwer bij u aan de deur. Bel me op 06 – 51 14 31 15 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  MIJN REGIO

  Keukenrenovatie Oss, Keukenrenovatie Berghem, Keukenrenovatie Deursen-Dennenburg, Keukenrenovatie Dieden, Keukenrenovatie Demen, Keukenrenovatie Neerlangel, Keukenrenovatie Neerloon, Keukenrenovatie Overlangel, Keukenrenovatie Huisseling, Keukenrenovatie Keent, Keukenrenovatie Megen, Keukenrenovatie Macharen, Keukenrenovatie Haren NB, Keukenrenovatie Ravenstein, Keukenrenovatie Herpen, Keukenrenovatie Vinkel, Keukenrenovatie Heesch, Keukenrenovatie Geffen, Keukenrenovatie Nistelrode, Keukenrenovatie Nuland, Keukenrenovatie Oijen, Keukenrenovatie Teeffelen, Keukenrenovatie Lithoijen, Keukenrenovatie Lith, Keukenrenovatie Maren-Kessel, Keukenrenovatie Loosbroek, Keukenrenovatie Heeswijk-Dinther, Keukenrenovatie Vorstenbosch, Keukenrenovatie Dreumel, Keukenrenovatie Alphen (NB), Keukenrenovatie Maasbommel, Keukenrenovatie Altforst, Keukenrenovatie Appeltern, Keukenrenovatie Horssen, Keukenrenovatie Druten, Keukenrenovatie Deest, Keukenrenovatie Afferden, Keukenrenovatie Puiflijk, Keukenrenovatie Boven-Leeuwen, Keukenrenovatie Beneden-Leeuwen, Keukenrenovatie Wamel, Keukenrenovatie Wijchen, Keukenrenovatie Niftrik, Keukenrenovatie Balgoij, Keukenrenovatie Leur, Keukenrenovatie Hernen, Keukenrenovatie Bergharen, Keukenrenovatie Batenburg.

  MIJN REFERENTIES

  Aanrader voor iedereen

  Ton Schoonebeek krijgt een 10. Een super renovatie uitgevoerd door Ton Schoonebeek! Een aanrader voor iedereen die zijn/haar keuken wil renoveren. Een vakman die echt ook in oplossingen denkt en ook meedenkt. Wij zijn dan ook echt dik tevreden.

  Ziet er weer tiptop uit

  Freek heeft onze keuken weer helemaal als nieuw gemaakt en dat binnen twee dagen. Goed overleg voor en tijdens de werkzaamheden, alles netjes opgeruimd en oude materialen meegenomen. Onze keuken ziet er weer tiptop uit en kan er weer jaren tegenaan. Freek Overdevest krijgt een 10.

  Professionele aanpak

  Een 10 voor Koen van Domburg. Professionele aanpak en vriendelijk.

  Top service

  Top Service door Alex Krigee. Een 9 voor Alex Krigee.

  Een 9 voor Dave

  Beviel goed. Dave van Beek krijgt een 9.

  Michel levert perfect werk

  Levert perfect werk, komt afspraken na. Medewerker is zeer vriendelijk in de omgang. Michel van Dijk krijgt een 10.

  Eerlijke voorlichting en duidelijke afspraken

  Dave van Beek krijgt een 10. Goed startgesprek met eerlijke voorlichting en duidelijke afspraken overzichtelijk kostenplaatje. Keurig nette vakman komt afspraken na. Levert perfect werk af.

  Ik geef dit graag door aan vrienden

  Ik heb meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van de keukenvernieuwers. Alle keren is er goed contact geweest. Het verloop en de uitvoering van de veranderingen is zeker naar wens verlopen. Ik geef dit graag door aan mijn vrienden. Het is heel vertrouwd en er wordt goed werk geleverd. Michel van Dijk krijgt een 10.

  Niets dan lof voor Frank

  Frank Rouwenhorst is een fijne monteur die zijn afspraken nakomt en zelfs alle rotzooi mee neemt. Niets dan lof voor hem. Frank Rouwenhorst krijgt een 10.

  Regelt alles proffesioneel

  Marcel Uleman krijgt een 10. Regelt alles proffesioneel maar staat nu stil vanwege niet geleverde onderdelen en apparaten.

  Tevreden over het werk van Tim

  Tim Bastiaansen krijgt een 10. Wij zijn zeer tevreden over het werk en communicatie van Tim

  Geen klachten

  Communicatie is soms wat traag. Maar verder geen klachten hoor. Ton Schoonebeek krijgt een 8.

  Goed en vlot montagewerk

  Vanwege goed en vlot montagewerk plus de kwaliteit van materialen.  Johan Vos krijgt een 10. 

  Betaalbare prijs vernieuwen

  Goede manier om je keuken tegen betaalbare prijs te vernieuwen. Johan Vos krijgt een 10. 

  Helemaal blij mee

  Jurgen Roos denkt met je mee en als je de keuze gemaakt hebt gaat hij aan de slag – de keuken werd heel netjes opgeleverd. Hij had zelfs mijn oude kitranden vervangen zonder dat ik erom had gevraagd en loszittende hengsels verplaatst. Helemaal blij mee. Een 9 voor Jurgen Roos.

  Kwaliteit montage

  Er hangt wel een prijskaartje aan, maar je krijgt wel kwaliteit. Dit geldt voor zowel de geleverde materialen als de montage. Peter Heesen krijgt een 10.

  Handige oplossingen

  Marcel Uleman krijgt een 10. Vanwege handige oplossingen.

  Goede afspraken van te voren

  Marco van der Zee krijgt een 9. Goede afspraken van te voren netjes en snel gewerkt.

  Keurig gewerkt door koen

  Een 9 voor Koen van Domburg. Keurig gewerkt met een mooi resultaat.

   

  Voelt als een nieuwe keuken

  Zeer plezierig contact, gedegen advies (geen “verkoop” praat), duidelijke offerte, goede voorbereiding, zorgvuldige/secure werkers, tijd om stalen even in huis te hebben, alles in 1 keer goed :) Heel blij met het mooie resultaat – voelt als een hele nieuwe keuken!! Miguel Bouwman krijgt een 10.

  Martin is zeer kundig

  Een 10 voor Martin Goedemans. Goede heldere communicatie, werkt netjes en is zeer kundig, komt met goede oplossingen.

  Back To Top