Keukenrenovatie Oss | Maasdonk | Bernheze | Druten | West Maas en Waal | Wijchen

Gerard van de Burgt

Ik ben de Keukenvernieuwer in de gemeentes Oss, Maasdonk, Bernheze, West Maas en Waal en Druten, Wijchen en een paar plaatsen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Mijn naam is Gerard van de Burgt en ik vind het een mooie uitdaging om u te voorzien van advies op maat en blij te maken met een keuken waarin al uw wensen in verwerkt zijn. Ik kom uit Maren-Kessel en rij vanuit daar met alle plezier naar u toe.

Ik ben pas tevreden als alles tot in detail is uitgewerkt.

Nauwkeurig

Als u iets aan uw keuken wilt veranderen of als er mankementen zijn, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik kom met mijn ‘rijdende showroom’ bij u aan huis. Daar kan ik de situatie direct persoonlijk bekijken en advies geven over de mogelijkheden om de bestaande keuken te renoveren. Mijn specialisatie is dat ik rustig en nauwkeurig te werk ga. Ik ben pas tevreden als alles tot in detail is uitgewerkt.

De mogelijkheden voor Keukenrenovatie zijn oneindig. Er is voor elk probleem of mankement een oplossing te bedenken. En het voordeel boven de aanschaf van een compleet nieuwe keuken is, is dat keukenrenovatie vaak veel voordeliger is. Daarbij neemt keukenrenovatie veel minder tijd in beslag.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Maak een afspraak met mij en er komt een enthousiaste Keukenvernieuwer bij u aan de deur. Bel me op 06 – 51 14 31 15 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Oss, Keukenrenovatie Berghem, Keukenrenovatie Deursen-Dennenburg, Keukenrenovatie Dieden, Keukenrenovatie Demen, Keukenrenovatie Neerlangel, Keukenrenovatie Neerloon, Keukenrenovatie Overlangel, Keukenrenovatie Huisseling, Keukenrenovatie Keent, Keukenrenovatie Megen, Keukenrenovatie Macharen, Keukenrenovatie Haren NB, Keukenrenovatie Ravenstein, Keukenrenovatie Herpen, Keukenrenovatie Vinkel, Keukenrenovatie Heesch, Keukenrenovatie Geffen, Keukenrenovatie Nistelrode, Keukenrenovatie Nuland, Keukenrenovatie Oijen, Keukenrenovatie Teeffelen, Keukenrenovatie Lithoijen, Keukenrenovatie Lith, Keukenrenovatie Maren-Kessel, Keukenrenovatie Loosbroek, Keukenrenovatie Heeswijk-Dinther, Keukenrenovatie Vorstenbosch, Keukenrenovatie Dreumel, Keukenrenovatie Alphen (NB), Keukenrenovatie Maasbommel, Keukenrenovatie Altforst, Keukenrenovatie Appeltern, Keukenrenovatie Horssen, Keukenrenovatie Druten, Keukenrenovatie Deest, Keukenrenovatie Afferden, Keukenrenovatie Puiflijk, Keukenrenovatie Boven-Leeuwen, Keukenrenovatie Beneden-Leeuwen, Keukenrenovatie Wamel, Keukenrenovatie Wijchen, Keukenrenovatie Niftrik, Keukenrenovatie Balgoij, Keukenrenovatie Leur, Keukenrenovatie Hernen, Keukenrenovatie Bergharen, Keukenrenovatie Batenburg.

    MIJN REFERENTIES