fbpx
skip to Main Content

Keukenrenovatie Oss | Maasdonk | Bernheze | Druten | West Maas en Waal | Wijchen

Gerard van de Burgt

Ik ben de Keukenvernieuwer in de gemeentes Oss, Maasdonk, Bernheze, West Maas en Waal en Druten, Wijchen en een paar plaatsen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Mijn naam is Gerard van de Burgt en ik vind het een mooie uitdaging om u te voorzien van advies op maat en blij te maken met een keuken waarin al uw wensen in verwerkt zijn. Ik kom uit Maren-Kessel en rij vanuit daar met alle plezier naar u toe.

T 06 – 51 14 31 15

Ik ben pas tevreden als alles tot in detail is uitgewerkt.

Nauwkeurig

Als u iets aan uw keuken wilt veranderen of als er mankementen zijn, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik kom met mijn ‘rijdende showroom’ bij u aan huis. Daar kan ik de situatie direct persoonlijk bekijken en advies geven over de mogelijkheden om de bestaande keuken te renoveren. Mijn specialisatie is dat ik rustig en nauwkeurig te werk ga. Ik ben pas tevreden als alles tot in detail is uitgewerkt.

De mogelijkheden voor Keukenrenovatie zijn oneindig. Er is voor elk probleem of mankement een oplossing te bedenken. En het voordeel boven de aanschaf van een compleet nieuwe keuken is, is dat keukenrenovatie vaak veel voordeliger is. Daarbij neemt keukenrenovatie veel minder tijd in beslag.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Maak een afspraak met mij en er komt een enthousiaste Keukenvernieuwer bij u aan de deur. Bel me op 06 – 51 14 31 15 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  MIJN REGIO

  Keukenrenovatie Oss, Keukenrenovatie Berghem, Keukenrenovatie Deursen-Dennenburg, Keukenrenovatie Dieden, Keukenrenovatie Demen, Keukenrenovatie Neerlangel, Keukenrenovatie Neerloon, Keukenrenovatie Overlangel, Keukenrenovatie Huisseling, Keukenrenovatie Keent, Keukenrenovatie Megen, Keukenrenovatie Macharen, Keukenrenovatie Haren NB, Keukenrenovatie Ravenstein, Keukenrenovatie Herpen, Keukenrenovatie Vinkel, Keukenrenovatie Heesch, Keukenrenovatie Geffen, Keukenrenovatie Nistelrode, Keukenrenovatie Nuland, Keukenrenovatie Oijen, Keukenrenovatie Teeffelen, Keukenrenovatie Lithoijen, Keukenrenovatie Lith, Keukenrenovatie Maren-Kessel, Keukenrenovatie Loosbroek, Keukenrenovatie Heeswijk-Dinther, Keukenrenovatie Vorstenbosch, Keukenrenovatie Dreumel, Keukenrenovatie Alphen (NB), Keukenrenovatie Maasbommel, Keukenrenovatie Altforst, Keukenrenovatie Appeltern, Keukenrenovatie Horssen, Keukenrenovatie Druten, Keukenrenovatie Deest, Keukenrenovatie Afferden, Keukenrenovatie Puiflijk, Keukenrenovatie Boven-Leeuwen, Keukenrenovatie Beneden-Leeuwen, Keukenrenovatie Wamel, Keukenrenovatie Wijchen, Keukenrenovatie Niftrik, Keukenrenovatie Balgoij, Keukenrenovatie Leur, Keukenrenovatie Hernen, Keukenrenovatie Bergharen, Keukenrenovatie Batenburg.

  MIJN REFERENTIES

  Een 10 voor Henk

  Ik ben er heel blij met mijn nieuwe keuken. Henk en zijn mannen hebben goed werk afgeleverd. Henk Bouwers krijgt van een 10.

  Zeker een aanrader

  Bjorn is een vakman en daarnaast een heel prettige persoonlijkheid. Altijd vriendelijk en levert prima werk. Zeker een aanrader. Prijs kwaliteit verhouding ook prima. Bjorn Timmermans krijgt een 10.

  Zeer tevreden

  Henk heeft na een eerste renovatie van de werkbladen nu ook de rest van de keuken onder handen genomen. Top. Prima werk samen met zijn gezellige vrouw. Zeer tevreden. Henk Hoekstra krijgt een 10.

  Precies volgens afspraak

  Nieuwe koelkast ingebouwd, zeer tevreden, netjes op tijd en precies volgens afspraak. Henk Hoekstra krijgt een 9.

  Een 9 voor Benno

  De keuken is met een nieuw werkblad heel erg opgeknapt. Afspraken zijn goed nagekomen en de uitvoering van het werk is prima. Er moet nu nog een detail worden aangepast, en we hebben er alle vertrouwen in dat ook dit goed komt. Benno Sprangers krijgt een 9.

  Frank werkt netjes

  Er wordt prima werk geleverd voor een redelijke prijs. Frank is een prima kerel, die met je meedenkt en heel netjes werkt. Frank Rouwenhorst krijgt een 9.

  Een 10 voor Marco

  Werken netjes en goede service. Marco van der Zee krijgt een 10.

  Duidelijke afspraken

  Snelle offerte, duidelijke afspraken, goeie service. John Hermans krijgt een 9.

  Betrouwbaar

  Erik is betrouwbaar, service gericht, goede kwaliteit. Hij komt afspraken na. Erik de Kort krijgt een 9.

  Goede afspraken

  Guus van Antwerpen krijgt een 10. Goede voorlichting, goede afspraken, redelijke prijs, prima afwerking.

  Een 9 voor Tim

  Mooie oplossing voor een keuken in redelijk goede staat en een opstelling waar men nog tevreden mee is. Tim Bastiaansen krijgt een 9.

  Super blij mee

  Zeer goede uitleg en hulp. Plaatsing uiterst goed en secuur. Super blij mee. Allard Doorn krijgt een 10.

  Een 9 voor Steven

  Steven de Bondt is bekwaam en vriendelijk. Hij krijgt een 9.

  Freek is top!

  Mooi werk, doet wij hij zegt en extraatje. Freek Overdevest krijgt een 9.

  Ga zo door!!

  Omdat we heel precies konden afspreken wat we gedaan wilden hebben. De uitvoering was perfect. Koen van Domburg krijgt een 10.

  Vakkundig

  Sjon Slütter krijgt een 10. Alles kan op maat gemaakt worden en is zeer vakkundig aangebracht.

  Komt afspraken goed na

  Een 9 voor Alex Krigee. Komt afspraken goed na, is duidelijk in z’n voorlichting.

  Zorgvuldig gewerkt

  Zeer tevreden over de afwikkeling van begin tot eind. Er wordt netjes en zorgvuldig gewerkt. Henk Bouwers krijgt van een 10.

  Een 10 voor Henk

  Henk Bouwers krijgt van een 10. Vriendelijk net stukje werk.

  Goede communicatie

  Het is super leuk om voor een mooie prijs zo je keuken zien te veranderen en je kunt zo de dingen die je nog wel mooi aan je keuken vindt behouden. We waren zeer tevreden goede communicatie en netjes gewerkt. Steven de Bondt krijgt een 9.

  Keurig advies

  Keurig en duidelijk advies. Een fout met het opmeten van het keukenblad wordt keurig opgelost. Miguel Bouwman krijgt een 9.

  Back To Top