skip to Main Content

OVER GUUS

Een tevreden klant is de rode draad

Ik ben Guus van Antwerpen, ik woon in Oisterwijk, maar ik doe mijn werkzaamheden in een veel ruimer gebied: van Moergestel tot Hilvarenbeek en Tilburg. In de twaalf jaar dat ik nu bezig ben in de ‘keukenrenovatiebranche’ heb ik al heel wat kilometers gemaakt! De meeste mensen die mij inhuren, hebben problemen of probleempjes in hun keuken. Dat kan gaan van versleten scharnieren tot niet meer functionerende apparaten, van kapotte lades tot beschadigde fronten. Maar ook plaats ik wel compleet nieuwe keukens. Behoorlijk afwisselend, want voor het een komt meer kijken dan voor het ander – maar de rode draad is toch: als ik de deur van de klant achter mij dichttrek, wil ik er zeker van zijn dat ik een tevreden klant achterlaat!

Keukenreparatie uit één hand

Alles komt bij De Keukenvernieuwers uit één hand: we geven persoonlijk advies. Wij doen de totale montage, wij leveren A-kwaliteit materialen. Daarbij kunt u er van verzekerd zijn dat de nazorg/service ook prima is! Wij hebben geen winkel of internet-besteldienst met, vaak ongeloofwaardig scherpe, aanbiedingen. Want goedkope apparatuur moet wèl geplaatst worden en dat leidt vaak tot complicaties: lekkage, elektriciteitsstoringen, afvoerproblemen…

Afspraak

Wilt u zeker zijn van een eerlijke, degelijke behandeling door een gedreven vakman, neem dan contact op met Guus van Antwerpen.

Wilt u meer weten? Bel me op T 013 – 590 44 51 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Guus van Antwerpen zeggen

Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe (gerenoveerde) keuken. Mooie kleur samen uitgezocht en alles is door Guus van Antwerpen vakkundig afgewerkt.

Annemarie en Martin van de Rijt

Net werk afgeleverd door Guus van Antwerpen.

Familie Kuijpers

Het eerste contact met deze keukenvernieuwer uit Oisterwijk was fenomenaal. Alles in één bezoek besproken, genoteerd en afspraken vastgelegd. Klant is hier koning! Spullen waren netjes op tijd geleverd en op de afgesproken tijd gemonteerd. Je kunt Guus van Antwerpen vertrouwen en vakmanschap is aan hem toevertrouwd.

Jan en Els de Groot

Goed tevreden. Guus van Antwerpen is alle afspraken goed nagekomen.

Coen van Gerven

Guus van Antwerpen is een vakkundige medewerker met goede advisering.

Ludo Gerritsen

Contactformulier van Guus van Antwerpen

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top