skip to Main Content

OVER GUUS

Een tevreden klant is de rode draad

Ik ben Guus van Antwerpen, ik woon in Oisterwijk, maar ik doe mijn werkzaamheden in een veel ruimer gebied: van Moergestel tot Hilvarenbeek en Tilburg. In de twaalf jaar dat ik nu bezig ben in de ‘keukenrenovatiebranche’ heb ik al heel wat kilometers gemaakt! De meeste mensen die mij inhuren, hebben problemen of probleempjes in hun keuken. Dat kan gaan van versleten scharnieren tot niet meer functionerende apparaten, van kapotte lades tot beschadigde fronten. Maar ook plaats ik wel compleet nieuwe keukens. Behoorlijk afwisselend, want voor het een komt meer kijken dan voor het ander – maar de rode draad is toch: als ik de deur van de klant achter mij dichttrek, wil ik er zeker van zijn dat ik een tevreden klant achterlaat!

Keukenreparatie uit één hand

Alles komt bij De Keukenvernieuwers uit één hand: we geven persoonlijk advies. Wij doen de totale montage, wij leveren A-kwaliteit materialen. Daarbij kunt u er van verzekerd zijn dat de nazorg/service ook prima is! Wij hebben geen winkel of internet-besteldienst met, vaak ongeloofwaardig scherpe, aanbiedingen. Want goedkope apparatuur moet wèl geplaatst worden en dat leidt vaak tot complicaties: lekkage, elektriciteitsstoringen, afvoerproblemen…

Afspraak

Wilt u zeker zijn van een eerlijke, degelijke behandeling door een gedreven vakman, neem dan contact op met Guus van Antwerpen.

Wilt u meer weten? Bel me op T 013 – 590 44 51 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparatuur vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Guus van Antwerpen zeggen

Een 9 voor Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen: hij werkt goed en zeer nauwkeurig.

De heer en mevrouw Vugts

Wij geven een negen aan Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen: hij heeft prima werk geleverd. Hij is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Broeders

Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen: Keukenblad perfect vervangen, tevens alles netjes opgeruimd. Echt top!!!!

De heer en mevrouw Helvert

Wij geven een 10n aan Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen: goed advies en heel goed geïnstalleerd.

De heer en mevrouw Ewoldt

Guus van Antwerpen is een vriendelijke, rustige vakman, die zijn afspraken nakomt, keurig werk aflevert en meedenkt met de klant. Een 10.

Ga zo door!

De heer en mevrouw Donders

Contactformulier van Guus van Antwerpen

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top