skip to Main Content

OVER GUUS

Een tevreden klant is de rode draad

Ik ben Guus van Antwerpen, ik woon in Oisterwijk, maar ik doe mijn werkzaamheden in een veel ruimer gebied: van Moergestel tot Hilvarenbeek en Tilburg. In de twaalf jaar dat ik nu bezig ben in de ‘keukenrenovatiebranche’ heb ik al heel wat kilometers gemaakt! De meeste mensen die mij inhuren, hebben problemen of probleempjes in hun keuken. Dat kan gaan van versleten scharnieren tot niet meer functionerende apparaten, van kapotte lades tot beschadigde fronten. Maar ook plaats ik wel compleet nieuwe keukens. Behoorlijk afwisselend, want voor het een komt meer kijken dan voor het ander – maar de rode draad is toch: als ik de deur van de klant achter mij dichttrek, wil ik er zeker van zijn dat ik een tevreden klant achterlaat!

Keukenreparatie uit één hand

Alles komt bij De Keukenvernieuwers uit één hand: we geven persoonlijk advies. Wij doen de totale montage, wij leveren A-kwaliteit materialen. Daarbij kunt u er van verzekerd zijn dat de nazorg/service ook prima is! Wij hebben geen winkel of internet-besteldienst met, vaak ongeloofwaardig scherpe, aanbiedingen. Want goedkope apparatuur moet wèl geplaatst worden en dat leidt vaak tot complicaties: lekkage, elektriciteitsstoringen, afvoerproblemen…

Afspraak

Wilt u zeker zijn van een eerlijke, degelijke behandeling door een gedreven vakman, neem dan contact op met Guus van Antwerpen.

Wilt u meer weten? Bel me op T 013 – 590 44 51 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparatuur vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Guus van Antwerpen zeggen

Een 10 voor Guus van Antwerpen. Zeer goede service en vakmanschap.

De heer en mevrouw Hellmig

Een 10 voor Guus van Antwerpen. Erg tevreden over de kwaliteit van de keukendeurtjes. De heer Van Antwerpen werkt heel nauwkeurig en deskundig. Goed advies gehad.

De heer en mevrouw Klessens

Onze keuken is volledig gerenoveerd. Guus van Antwerpen kwam de afspraken perfect na, werkte in alle rust stevig door en heeft van onze keuken weer iets moois gemaakt. Hij is heel nauwkeurig, een "pietje precies". We kunnen hem iedereen aanbevelen.

Wil Jaegers

Wij zijn supernetjes geholpen door Guus van Antwerpen. Hij denkt goed mee. we geven hem een 10.

De heer en mevrouw Tosseram

Goed advies en prima werk van de installateur Guus van Antwerpen. Afspraken werden netjes nagekomen. Guus is zeer deskundig. We geven hem een negen.

De heer en mevrouw Mathijsen

Contactformulier van Guus van Antwerpen

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top