skip to Main Content

OVER GUUS

Een tevreden klant is de rode draad

Ik ben Guus van Antwerpen, ik woon in Oisterwijk, maar ik doe mijn werkzaamheden in een veel ruimer gebied: van Moergestel tot Hilvarenbeek en Tilburg. In de twaalf jaar dat ik nu bezig ben in de ‘keukenrenovatiebranche’ heb ik al heel wat kilometers gemaakt! De meeste mensen die mij inhuren, hebben problemen of probleempjes in hun keuken. Dat kan gaan van versleten scharnieren tot niet meer functionerende apparaten, van kapotte lades tot beschadigde fronten. Maar ook plaats ik wel compleet nieuwe keukens. Behoorlijk afwisselend, want voor het een komt meer kijken dan voor het ander – maar de rode draad is toch: als ik de deur van de klant achter mij dichttrek, wil ik er zeker van zijn dat ik een tevreden klant achterlaat!

Keukenreparatie uit één hand

Alles komt bij De Keukenvernieuwers uit één hand: we geven persoonlijk advies. Wij doen de totale montage, wij leveren A-kwaliteit materialen. Daarbij kunt u er van verzekerd zijn dat de nazorg/service ook prima is! Wij hebben geen winkel of internet-besteldienst met, vaak ongeloofwaardig scherpe, aanbiedingen. Want goedkope apparatuur moet wèl geplaatst worden en dat leidt vaak tot complicaties: lekkage, elektriciteitsstoringen, afvoerproblemen…

Afspraak

Wilt u zeker zijn van een eerlijke, degelijke behandeling door een gedreven vakman, neem dan contact op met Guus van Antwerpen.

Wilt u meer weten? Bel me op T 013 – 590 44 51 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Guus van Antwerpen zeggen

Na aanmelding kreeg ik een vlotte respons van Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen. Goed keukentafelgesprek waarbij naar wensen en mogelijkheden werd geluisterd en geadviseerd. Heldere afspraken gemaakt, die ook zo werden opgevolgd. Redelijke prijs en uitvoering naar wens. Ik geef Guus van Antwerpen een 9.

De heer Kieboom

Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen is betrouwbaar, hij houdt zich uitstekend aan afspraken en is gemakkelijk bereikbaar. Hij werkt netjes en precies, is deskundig, een echte vakman. Je kunt op hem rekenen, zonder veel omhaal van woorden levert hij in alle rust en toch snel heel goed werk af. Een absolute aanrader!

Familie van Gestel

Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen krijgt van ons een acht. Als tip: de levering van de materialen duidelijk afspreken.

Familie Beks

Over Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen: Een goede formule. Vakmanschap. Betrouwbaar. Hij krijgt van ons een 10. Hij luisterde goed naar onze wensen.

Familie Poort

Een goede service van Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen. Hij heeft goed werk verricht. Het ziet er prachtig uit voor een goede prijs. Hij krijgt een 10 van ons.

Familie Berg

Contactformulier van Guus van Antwerpen

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top