skip to Main Content

OVER GUUS

Een tevreden klant is de rode draad

Ik ben Guus van Antwerpen, ik woon in Oisterwijk, maar ik doe mijn werkzaamheden in een veel ruimer gebied: van Moergestel tot Hilvarenbeek en Tilburg. In de twaalf jaar dat ik nu bezig ben in de ‘keukenrenovatiebranche’ heb ik al heel wat kilometers gemaakt! De meeste mensen die mij inhuren, hebben problemen of probleempjes in hun keuken. Dat kan gaan van versleten scharnieren tot niet meer functionerende apparaten, van kapotte lades tot beschadigde fronten. Maar ook plaats ik wel compleet nieuwe keukens. Behoorlijk afwisselend, want voor het een komt meer kijken dan voor het ander – maar de rode draad is toch: als ik de deur van de klant achter mij dichttrek, wil ik er zeker van zijn dat ik een tevreden klant achterlaat!

Keukenreparatie uit één hand

Alles komt bij De Keukenvernieuwers uit één hand: we geven persoonlijk advies. Wij doen de totale montage, wij leveren A-kwaliteit materialen. Daarbij kunt u er van verzekerd zijn dat de nazorg/service ook prima is! Wij hebben geen winkel of internet-besteldienst met, vaak ongeloofwaardig scherpe, aanbiedingen. Want goedkope apparatuur moet wèl geplaatst worden en dat leidt vaak tot complicaties: lekkage, elektriciteitsstoringen, afvoerproblemen…

Afspraak

Wilt u zeker zijn van een eerlijke, degelijke behandeling door een gedreven vakman, neem dan contact op met Guus van Antwerpen.

Wilt u meer weten? Bel me op T 013 – 590 44 51 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Guus van Antwerpen zeggen

We geven een 10 aan Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen. Afspraken 100% nagekomen en perfect werk geleverd.

De heer en mevrouw Jansen

We geven een 10 aan Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen. Het resultaat is vakwerk en volgens afspraak uitgevoerd.

De heer en mevrouw Smolders

We geven een 8 aan Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen. Graag alles in een keer afwerken. Een paneeltje was verkeerd geleverd cq. verkeerd opgemeten.

De heer en mevrouw Muijsenberg

We geven een 10 aan Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen. Hij is zeer bekwaam. Vakwerk en goed advies. Hij had een duidelijke offerte en komt zijn afspraken na.

De heer en mevrouw Does

We geven een 8 aan Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen. Eigenlijk goed en alles snel geregeld. Prettig dat hij flexibel was. De offerte was duidelijk.

De heer en mevrouw Machelessen

Contactformulier van Guus van Antwerpen

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top