skip to Main Content

OVER GUUS

Een tevreden klant is de rode draad

Ik ben Guus van Antwerpen, ik woon in Oisterwijk, maar ik doe mijn werkzaamheden in een veel ruimer gebied: van Moergestel tot Hilvarenbeek en Tilburg. In de twaalf jaar dat ik nu bezig ben in de ‘keukenrenovatiebranche’ heb ik al heel wat kilometers gemaakt! De meeste mensen die mij inhuren, hebben problemen of probleempjes in hun keuken. Dat kan gaan van versleten scharnieren tot niet meer functionerende apparaten, van kapotte lades tot beschadigde fronten. Maar ook plaats ik wel compleet nieuwe keukens. Behoorlijk afwisselend, want voor het een komt meer kijken dan voor het ander – maar de rode draad is toch: als ik de deur van de klant achter mij dichttrek, wil ik er zeker van zijn dat ik een tevreden klant achterlaat!

Keukenreparatie uit één hand

Alles komt bij De Keukenvernieuwers uit één hand: we geven persoonlijk advies. Wij doen de totale montage, wij leveren A-kwaliteit materialen. Daarbij kunt u er van verzekerd zijn dat de nazorg/service ook prima is! Wij hebben geen winkel of internet-besteldienst met, vaak ongeloofwaardig scherpe, aanbiedingen. Want goedkope apparatuur moet wèl geplaatst worden en dat leidt vaak tot complicaties: lekkage, elektriciteitsstoringen, afvoerproblemen…

Afspraak

Wilt u zeker zijn van een eerlijke, degelijke behandeling door een gedreven vakman, neem dan contact op met Guus van Antwerpen.

Wilt u meer weten? Bel me op T 013 – 590 44 51 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Guus van Antwerpen zeggen

Een 10 voor Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen: zijn vakkennis is geweldig. Hij werkt netjes en werkt alles nauwkeurig af. Wij waren tevreden. Groetjes!

De heer en mevrouw Rooij

Ik geef een 9 aan Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen: duidelijke afspraken en prima montage. Guus is zeer deskundig.

Mevrouw Coremans

Ik geef een 10 aan Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen voor het krijgen van een goed advies. Guus denkt mee in wat jouw wensen zijn. Een 10 voor het zeer vakkundig veranderen van de keuken.

Mevrouw Simons

Wij geven een 9 aan Keukenvernieuwer Guus van Antwerpen omdat wij correct en goed zijn geholpen. Guus werkt netjes.

De heer en mevrouw Gestel

Wij geven Guus van Antwerpen een negen. We zouden DEZE keukenvernieuwer adviseren die bij ons is geweest: zeer nauwkeurig; houdt zich aan de afspraken; in de fabriek was iets fout gegaan: is adequaat opgelost. Juiste prijs-kwaliteitverhouding. Zeer deskundig.

De heer en mevrouw Kiwitz

Contactformulier van Guus van Antwerpen

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top