Keukenrenovatie Tilburg | Oisterwijk | Hilvarenbeek

Guus van Antwerpen

Ik ben Guus van Antwerpen, ik woon in Oisterwijk, maar ik doe mijn werkzaamheden in een veel ruimer gebied: van Moergestel tot Hilvarenbeek en Tilburg. In de dik 15 jaar dat ik nu bezig ben in de ‘keukenrenovatie’ heb ik al heel wat kilometers gemaakt! De meeste mensen die mij inhuren, hebben problemen of probleempjes in hun keuken. Dat kan gaan van versleten scharnieren tot niet meer functionerende apparaten, van kapotte lades tot beschadigde fronten. Maar ook plaats ik wel compleet nieuwe keukens. Behoorlijk afwisselend, want voor het een komt meer kijken dan voor het ander – maar de rode draad is toch: als ik de deur van de klant achter mij dichttrek, wil ik er zeker van zijn dat ik een tevreden klant achterlaat!

Als ik de deur van de klant achter mij dichttrek, wil ik er zeker van zijn dat ik een tevreden klant achterlaat!

We geven een persoonlijk advies

Alles komt bij De Keukenvernieuwers uit één hand: we geven een persoonlijk advies. Wij doen de totale montage, wij leveren A-kwaliteit materialen. Daarbij kunt u er van verzekerd zijn dat de nazorg/service ook prima is! Wij hebben geen winkel of internet-besteldienst met, vaak ongeloofwaardig scherpe, aanbiedingen. Want goedkope apparatuur moet wèl geplaatst worden en dat leidt vaak tot complicaties: lekkage, elektriciteitsstoringen, afvoerproblemen…

Eerlijke, degelijke behandeling

Wilt u zeker zijn van een eerlijke, degelijke behandeling door een gedreven vakman, neem dan contact met mij op.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Tilburg, Keukenrenovatie Berkel-Enschot, Keukenrenovatie Heukelom, Keukenrenovatie Oisterwijk, Keukenrenovatie Moergestel, Keukenrenovatie Udenhout, Keukenrenovatie Biezenmortel, Keukenrenovatie Haaren, Keukenrenovatie Hilvarenbeek, Keukenrenovatie Biest-Houtakker, Keukenrenovatie Esbeek, Keukenrenovatie Diessen, Keukenrenovatie Haghorst.

    REFERENTIES VAN GUUS VAN ANTWERPEN