skip to Main Content

OVER GUUS

Een tevreden klant is de rode draad

Ik ben Guus van Antwerpen, ik woon in Oisterwijk, maar ik doe mijn werkzaamheden in een veel ruimer gebied: van Moergestel tot Hilvarenbeek en Tilburg. In de twaalf jaar dat ik nu bezig ben in de ‘keukenrenovatiebranche’ heb ik al heel wat kilometers gemaakt! De meeste mensen die mij inhuren, hebben problemen of probleempjes in hun keuken. Dat kan gaan van versleten scharnieren tot niet meer functionerende apparaten, van kapotte lades tot beschadigde fronten. Maar ook plaats ik wel compleet nieuwe keukens. Behoorlijk afwisselend, want voor het een komt meer kijken dan voor het ander – maar de rode draad is toch: als ik de deur van de klant achter mij dichttrek, wil ik er zeker van zijn dat ik een tevreden klant achterlaat!

Keukenreparatie uit één hand

Alles komt bij De Keukenvernieuwers uit één hand: we geven persoonlijk advies. Wij doen de totale montage, wij leveren A-kwaliteit materialen. Daarbij kunt u er van verzekerd zijn dat de nazorg/service ook prima is! Wij hebben geen winkel of internet-besteldienst met, vaak ongeloofwaardig scherpe, aanbiedingen. Want goedkope apparatuur moet wèl geplaatst worden en dat leidt vaak tot complicaties: lekkage, elektriciteitsstoringen, afvoerproblemen…

Afspraak

Wilt u zeker zijn van een eerlijke, degelijke behandeling door een gedreven vakman, neem dan contact op met Guus van Antwerpen.

Wilt u meer weten? Bel me op T 013 – 590 44 51 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Guus van Antwerpen zeggen

Guus van Antwerpen is een zeer deskundige vakman. Het was een positieve ervaring, wij zijn helemaal blij. Zeer tevreden, een aanrader.

Familie de Jong

Over het werk van Guus van Antwerpen.
Hij werkt netjes. Efficiënt.. duidelijk.. vakwerk, goede prijs/kwaliteitsverhouding. We geven hem een 10.

Familie Mortel

Wij zijn zeer tevreden over het werk van Guus van Antwerpen.
De aflevering en werkzaamheden.
Alles ziet er keurig strak en perfect uit.
Precies wat wij in gedachten hadden.
Wij kunnen er weer jaren tegen met onze keuken.

Wil van Eck

Guus van Antwerpen denkt goed mee. De vrijheid van keuze blijft bij de opdrachtgever en geen enkele druk bij wel/niet opdrachtverstrekking.

Familie Berger

Wij hebben goede ervaringen met Guus van Antwerpen. Afspraken worden nagekomen. Stipt op tijd en keurig alles geplaatst en afgewerkt

Familie Nuenen

Contactformulier van Guus van Antwerpen

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top