fbpx
skip to Main Content

Keukenrenovatie Utrecht

Harry Overeem

Ik ben Harry Overeem, de keukenvernieuwer van de gemeente Utrecht, dus behalve de ‘Stad Utrecht’ ben ik ook uw Keukenvernieuwer in Vleuten, de Meern en Haarzuilens.
Naast mijn kunde als keukenvernieuwer kan ik u extra advies geven op basis van mijn ervaring als interieur-architect. Ik heb veel ervaring opgedaan op het gebied van kleur- en materiaalgebruik, wat veel voordeel biedt bij het ontwerp en de realisatie van uw te vernieuwen keuken. Kortom: ik bied een totaaloplossing voor uw keukenrenovatie.

T 06 – 36 05 46 59

Voeg een nieuwe kwaliteit toe aan uw woning!

Uw keuken krijgt een nieuw leven

U maakt een afspraak met mij, ik kom bij u langs en we bespreken uw wensenpakket! We vertalen die wensen in een financieel haalbaar plan en dan gaan we aan de slag. Ik vind het het geweldig te uit te voeren wat ik samen met u -de klant- heb bedacht. We geven uw ‘oude vertrouwde keuken‘ een nieuw leven zonder alles zomaar direct weg te gooien. We gebruiken een duurzaam proces om een kwalitatief nieuwe keuken te maken. Uitdagend werk, maar zeer bevredigend als je naar de resultaten kijkt die wij boeken met onze manier van werken.

Personal touch

U krijgt de man aan de deur die op de foto hierboven op de pagina staat – zo werkt onze organisatie. Eén man die verantwoordelijk is voor het hele traject. Dan is het misschien goed te weten dat ik reeds sinds 1990 ervaring heb ‘in de keukens’ en dat ik een ‘Pietje Precies’ ben: die eigenschap komt mij ook goed van pas bij mijn hobbies: Oldtimer Italiaanse auto’s en het maken van muziek op piano en bas. Zo, dat weet u dan ook weer!

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die ik te bieden heb, bel dan 06 – 36 05 46 59 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep je bestanden hier of

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Vleuten, Keukenrenovatie De Meern, Keukenrenovatie Haarzuilens, Keukenrenovatie Utrecht

    Back To Top