skip to Main Content

OVER HARRY

Alle merken en maten keukens en inbouwapparaten

Ik ben Harry Zweverink, keukenvernieuwer. Ik werk in de regio’s Winterswijk, Hengelo, Rijssen plus omgeving. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van alle merken inbouwapparatuur.

Keukenrenovatie is een uitkomst

Keukenrenovatie is een uitkomst voor die mensen die wel wat willen veranderen in hun keuken, maar die niet van plan zijn een geheel nieuwe keuken aan te schaffen. Dat is ook vaak helemaal niet nodig.Na een aantal technische en kosmetische ingrepen ziet uw keuken er weer volledig anders uit. U zult niet willen geloven wat alleen al het vernieuwen van keukenfronten voor uw keuken kan doen!

Afspraak

Om u kennis te laten maken met De Keukenvernieuwers bied ik u een gratis onderhoudsbeurt voor uw keuken aan. Ik kijk uw keuken van top tot teen na en voer waar mogelijk kleine reparaties uit. Van mijn bevindingen krijgt u een gratis onderhoudsrapport en op uw verzoek een duidelijke prijsindicatie voor de aanpassingen die u eventueel aan uw keuken wenst. En voor meer informatie over mijn werkzaamheden, verwijs ik u naar mijn referenties, elders op deze site. Ik ben vooral trots op die ‘dikke 9′ voor Harry!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 127 481 54 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Harry Zweverink zeggen

Keukenvernieuwer Harry Zweverink krijgt van ons een acht. Betere en snellere levering. Bij ons moet nog een andere onderplank en deurtje vervangen worden, dat zou vorige week donderdag al gebeuren, maar Harry had het materiaal niet ontvangen. Nu zijn we al weer een week verder en heb nog geen verdere info gehad.

Ter informatie: Alles is inmiddels opgelost en afgehandeld tot tevredenheid van de klant.

De heer en mevrouw Riethorst

Harry is een goede vakman. Betrouwbaar, hij komt zijn afspraken na. Er was een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een 10 voor Keukenvernieuwer Harry Zweverink.

De heer en mevrouw Dam

Zeer vakkundig, goede prijs, zeer correcte afwikkeling. Een 10 voor Keukenvernieuwer Harry Zweverink.

De heer en mevrouw Korte

Het hangt volledig af van de man die de vernieuwing offreert en uitvoert. Met onze man waren we erg tevreden. Een 9 voor Keukenvernieuwer Harry Zweverink. Hij is deskundig en communiceert goed.

De heer en mevrouw Slaghuis

Een 10 voor Keukenvernieuwer Harry Zweverink. Goed overleg, tijd, belangstelling wat de klant wil en daar in overleggen. Na controle goed. Goede laatste timing. Ben tevreden.

Mevrouw Mellink

Contactformulier van Harry Zweverink

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top