skip to Main Content

OVER HARRY

Alle merken en maten keukens en inbouwapparaten

Ik ben Harry Zweverink, keukenvernieuwer. Ik werk in de regio’s Winterswijk, Hengelo, Rijssen plus omgeving. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van alle merken inbouwapparatuur.

Keukenrenovatie is een uitkomst

Keukenrenovatie is een uitkomst voor die mensen die wel wat willen veranderen in hun keuken, maar die niet van plan zijn een geheel nieuwe keuken aan te schaffen. Dat is ook vaak helemaal niet nodig.Na een aantal technische en kosmetische ingrepen ziet uw keuken er weer volledig anders uit. U zult niet willen geloven wat alleen al het vernieuwen van keukenfronten voor uw keuken kan doen!

Afspraak

Om u kennis te laten maken met De Keukenvernieuwers bied ik u een gratis onderhoudsbeurt voor uw keuken aan. Ik kijk uw keuken van top tot teen na en voer waar mogelijk kleine reparaties uit. Van mijn bevindingen krijgt u een gratis onderhoudsrapport en op uw verzoek een duidelijke prijsindicatie voor de aanpassingen die u eventueel aan uw keuken wenst. En voor meer informatie over mijn werkzaamheden, verwijs ik u naar mijn referenties, elders op deze site. Ik ben vooral trots op die ‘dikke 9′ voor Harry!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 127 481 54 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Harry Zweverink zeggen

Keukenvernieuwer Harry Zweverink heeft op 20-3 een mooie keuken opgeleverd in Enschede. Positieve ervaringen van A tot Z. Hij denkt goed mee en afspraak is afspraak. Als iemand zijn/haar bestaande keuken wil opknappen, dan moet diegene zeker een afspraak met Harry Zweverink maken.

Jan

Keukenvernieuwer Harry Zweverink krijgt van ons een 10. Heel plezierige en kundige man die met ons meegedacht heeft. Niets dan lof.

Helemaal klasse!

De heer en mevrouw Koopman

Keukenvernieuwer Harry Zweverink krijgt van ons een acht. Wij hadden meer keuze in merk en betere plaatjes van apparatuur op prijs gesteld.

De heer en mevrouw Bonthuis.

Keukenvernieuwer Harry Zweverink krijgt een tien. Harry is zeer kundig en komt betrouwbaar over. Er is sprake van een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Zeker Zorg

Wij geven Keukenvernieuwer Harry Zweverink een 10 vanwege de correcte afhandeling en het nakomen van de afspraken, leverdatum en montagedatum en uiteraard het vakmanschap van Harry Zweverink, waar we niet aan twijfelden omdat we Harry al langer kennen.

Familie Lamers

Contactformulier van Harry Zweverink

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top