skip to Main Content

OVER HARRY

Alle merken en maten keukens en inbouwapparaten

Ik ben Harry Zweverink, keukenvernieuwer. Ik werk in de regio’s Winterswijk, Hengelo, Rijssen plus omgeving. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van alle merken inbouwapparatuur.

Keukenrenovatie is een uitkomst

Keukenrenovatie is een uitkomst voor die mensen die wel wat willen veranderen in hun keuken, maar die niet van plan zijn een geheel nieuwe keuken aan te schaffen. Dat is ook vaak helemaal niet nodig.Na een aantal technische en kosmetische ingrepen ziet uw keuken er weer volledig anders uit. U zult niet willen geloven wat alleen al het vernieuwen van keukenfronten voor uw keuken kan doen!

Afspraak

Om u kennis te laten maken met De Keukenvernieuwers bied ik u een gratis onderhoudsbeurt voor uw keuken aan. Ik kijk uw keuken van top tot teen na en voer waar mogelijk kleine reparaties uit. Van mijn bevindingen krijgt u een gratis onderhoudsrapport en op uw verzoek een duidelijke prijsindicatie voor de aanpassingen die u eventueel aan uw keuken wenst. En voor meer informatie over mijn werkzaamheden, verwijs ik u naar mijn referenties, elders op deze site. Ik ben vooral trots op die ‘dikke 9′ voor Harry!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 127 481 54 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Harry Zweverink zeggen

Wij geven Keukenvernieuwer Harry Zweverink een 10. Wij zijn zeer tevreden over de goede dienstverlening. De gemaakte afspraken zijn nagekomen en het werk is naar tevredenheid uitgevoerd.

Familie Olde Heuvel

Over Keukenvernieuwer Harry Zweverink: Een acht voor Harry, het is prima zo!

De heer Willigenburg

Goed werk geleverd door Harry Zweverink. Een vakman met wie je afspraken kunt maken. Top!!!

Familie Spenkelink

De Keukenvernieuwers en Harry Zweverink bieden een goede en voordelige oplossing voor een een renovatie. De brochure heb ik op de tafel in de hal van het appartement gelegd voor belanghebbenden.

Familie Lucas

Goed werk geleverd door Harry Zweverink.

Mevrouw Kiesenberg

Contactformulier van Harry Zweverink

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top