skip to Main Content

OVER HARRY

Alle merken en maten keukens en inbouwapparaten

Ik ben Harry Zweverink, keukenvernieuwer. Ik werk in de regio’s Winterswijk, Hengelo, Rijssen plus omgeving. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van alle merken inbouwapparatuur.

Keukenrenovatie is een uitkomst

Keukenrenovatie is een uitkomst voor die mensen die wel wat willen veranderen in hun keuken, maar die niet van plan zijn een geheel nieuwe keuken aan te schaffen. Dat is ook vaak helemaal niet nodig.Na een aantal technische en kosmetische ingrepen ziet uw keuken er weer volledig anders uit. U zult niet willen geloven wat alleen al het vernieuwen van keukenfronten voor uw keuken kan doen!

Afspraak

Om u kennis te laten maken met De Keukenvernieuwers bied ik u een gratis onderhoudsbeurt voor uw keuken aan. Ik kijk uw keuken van top tot teen na en voer waar mogelijk kleine reparaties uit. Van mijn bevindingen krijgt u een gratis onderhoudsrapport en op uw verzoek een duidelijke prijsindicatie voor de aanpassingen die u eventueel aan uw keuken wenst. En voor meer informatie over mijn werkzaamheden, verwijs ik u naar mijn referenties, elders op deze site. Ik ben vooral trots op die ‘dikke 9′ voor Harry!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 127 481 54 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparatuur vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Harry Zweverink zeggen

Keukenvernieuwer Harry Zweverink krijgt van mij een 10. Harry heeft bij mij een mooie keukenrenovatie uitgevoerd, hij werkt heel zorgvuldig, en mijn keuken is dan ook prachtig geworden, ik ben er erg blij mee!

Mevrouw Vries

Keukenvernieuwer Harry Zweverink krijgt van ons een 10. De service was erg goed. Harry is een vakman, hij werkt keurig netjes.

De heer en mevrouw Roossink

Keukenvernieuwer Harry Zweverink krijgt van ons een 10. We zouden De Keukenvernieuwers aanbevelen bij anderen omdat onze ervaringen positief zijn. Harry luisterde goed naar onze wensen.

De heer en mevrouw Eggink

Keukenvernieuwer Harry Zweverink heeft uitstekend werk verricht. Vanaf het moment dat hij de 1x kwam om te bekijken wat mogelijk was tot en met oplevering is het allemaal super snel gegaan. Wat ik ook positief vind is dat hij alle oude materialen, verpakkingsmateriaal van de nieuwe deuren etc. allemaal heeft meegenomen.

Mevrouw Wevers

Een negen voor Keukenvernieuwer Harry Zweverink - keurige prijs en klasse werk. Harry is zeer deskundig.

Ga zo door.

De heer en mevrouw De Kiewit

Contactformulier van Harry Zweverink

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top