skip to Main Content

OVER HELMUT

Wij vervangen alleen het noodzakelijke

Ik ben Helmut Muhr. Ik hou niet van slopen en breken, van dikke lagen stof en andere ongemakken. Toch werk ik al geruime tijd in de keukenrenovatie. Hoe is dat te rijmen? Dat is eigenlijk simpel: bij De Keukenvernieuwers vervangen we meestal alleen datgene wat echt noodzakelijk is. Als een leiding nog goed is, waarom zouden we hem dan uitbreken? Ik denk graag met de klant mee. Waar liggen zijn of haar voorkeuren? Het is altijd weer leuk als de oude keuken naar wens is veranderd in een aangename kookplaats, vertoefplek, ja, in een echte ‘droomkeuken’. Ik vind het leuk om daaraan mee te werken.

KeukenrenovatieL verjonging van uw keuken!

Eerlijk gezegd heb ik in mijn carrière niet eens zo veel compleet nieuwe keukens geplaatst. Ik kan het natuurlijk wel, maar het was meestal mogelijk met relatief kleine aanpassingen aan de oude keuken, de gewenste verjonging te realiseren. Goed voor het milieu, maar ook zeker goed voor de portemonnee van mijn klanten. Dus: u bent bij mij aan het juiste adres als uw keuken ouderdomsverschijnselen vertoont, als de keukendeurtjes scheef gaan hangen of als de bekleding loslaat, als de scharnieren versleten zijn of als het werkblad aan vervanging toe is. Ik zorg er voor dat uw keuken weer jaren mee gaat!

Afspraak

Als u het zonde vindt om veel geld uit te geven aan onnodige zaken, maar als u toch een ‘nieuwe’ keuken wenst, neem dan contact met mij op.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 430 215 23 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Helmut Muhr zeggen

Wij geven een tien aan Helmut Muhr. Hij is zeer deskundig. We hebben een prachtige keuken gekregen!

Mevrouw Hofland

Wij geven een tien aan Helmut Muhr. De heer Muhr is een paradepaardje. We hebben eerder ervaring met hem gehad. Hij levert punctueel en goed werk af. We zijn zeer tevreden.

De heer en mevrouw 't Hart

Wij geven een negen aan Helmut Muhr. Als je de keuken wilt vernieuwen, maar niets kan of wil veranderen aan de opstelling, dan is dit prima. Helmut is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Eijk

Ik ben heel blij met mijn gerenoveerde keuken. De heer Helmut Muhr heeft prima werk geleverd voor een redelijke prijs en alles werkt weer fantastisch! Prima bedrijf dit.

Marian Stil

De heer Helmut Muhr werkt zorgvuldig en toch snel. Hij heeft ons goed geadviseerd en wij zijn blij met het resultaat. Hij is zeer deskundig, we geven Helmut een 10.

De heer en mevrouw Wolffensberger

Contactformulier van Helmut Muhr

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top