skip to Main Content

OVER HELMUT

Wij vervangen alleen het noodzakelijke

Ik ben Helmut Muhr. Ik hou niet van slopen en breken, van dikke lagen stof en andere ongemakken. Toch werk ik al geruime tijd in de keukenrenovatie. Hoe is dat te rijmen? Dat is eigenlijk simpel: bij De Keukenvernieuwers vervangen we meestal alleen datgene wat echt noodzakelijk is. Als een leiding nog goed is, waarom zouden we hem dan uitbreken? Ik denk graag met de klant mee. Waar liggen zijn of haar voorkeuren? Het is altijd weer leuk als de oude keuken naar wens is veranderd in een aangename kookplaats, vertoefplek, ja, in een echte ‘droomkeuken’. Ik vind het leuk om daaraan mee te werken.

KeukenrenovatieL verjonging van uw keuken!

Eerlijk gezegd heb ik in mijn carrière niet eens zo veel compleet nieuwe keukens geplaatst. Ik kan het natuurlijk wel, maar het was meestal mogelijk met relatief kleine aanpassingen aan de oude keuken, de gewenste verjonging te realiseren. Goed voor het milieu, maar ook zeker goed voor de portemonnee van mijn klanten. Dus: u bent bij mij aan het juiste adres als uw keuken ouderdomsverschijnselen vertoont, als de keukendeurtjes scheef gaan hangen of als de bekleding loslaat, als de scharnieren versleten zijn of als het werkblad aan vervanging toe is. Ik zorg er voor dat uw keuken weer jaren mee gaat!

Afspraak

Als u het zonde vindt om veel geld uit te geven aan onnodige zaken, maar als u toch een ‘nieuwe’ keuken wenst, neem dan contact met mij op.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 430 215 23 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Helmut Muhr zeggen

Ik geef Helmut Muhr een 10 omdat hij zeer goed is!

Clara Rodermans

Kleinschalig, persoonlijk, alles in handen van één persoon genaamd Helmut Muhr.

Familie Wolfswinkel

De heer Helmut Muhr levert zonder enige twijfel kwaliteitswerk. Hij denkt goed mee en krijgt van ons een 10.

De heer en mevrouw Reijenga

Onze keuken is gedeeltelijk gerenoveerd door Helmut Muhr. Hij heeft ons uitvoerig en goed van advies gediend en kwam met een aantal nuttige suggesties. Het werk is vervolgens stipt en volgens afspraak uitgevoerd, zonder al te veel overlast. De oude aanrecht was gestort en moest worden losgeslepen, wat veel stof met zich brengt. Alles was echter keurig en afdoende afgeplakt. Keuken ziet er nu weer fantastisch uit.

Kortom, Helmut Muhr is een vakman die ons uitstekend van dienst is geweest.

Hans van de Kar

Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Alles tot in de perfectie geregeld. Helmut Muhr heeft uitstekend met onze wensen rekening gehouden en alles netjes afgewerkt.

Een absolute aanrader als u uw keuken wilt renoveren of een nieuwe keuken wilt.

Arthur en Krista Nutting

Contactformulier van Helmut Muhr

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top