skip to Main Content

OVER HENK

Uw keuken, mijn zorg

Ik ben Henk Sprangers. Ik renoveer uw keuken van A tot Z. Dat betekent dat ik het hele traject van advies tot en met oplevering voor mijn rekening neem. Daar horen ook aanvullende werkzaamheden bij zoals het aanpassen van leidingen, tegelwerk of bijvoorbeeld een plafond. Ik voer mijn werkzaamheden uit in de Tielerwaard, Neder-Betuwe en Vijfheerenlanden. Belangrijke gemeenten in dit gebied zijn Tiel, Geldermalsen, Buren, Culemborg, Neerrijnen, Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden, maar ik kom natuurlijk in alle plaatsen in dit gebied!

Ik maak graag mooie dingen

Een klant neemt contact met ons op als hij of zij iets aan de keuken wil laten doen. Dat kan een ‘normale’ reparatie zijn (de folie van keukendeurtjes laat los of een la die niet meer sluit), maar het kan ook zijn dat men iets ‘heel anders’ wil omdat de keuken gedateerd is. Ik vind het leuk om problemen op te lossen en met de klant mee te denken in de mogelijkheden op het gebied van keukenrenovatie. Ik maak graag mooie dingen en vind het een uitdaging om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Vraag vrijblijvend om advies

Denk bij het renoveren van de keuken ook eens aan het plaatsen van laden voor het creëren van extra opbergruimte. En zo kan ik nog wel tien tips bedenken…. Vaak met weinig extra moeite en extra kosten uit te voeren – maar verschrikkelijk handig in het dagelijks gebruik. Dus, aarzel niet en neem contact met mij op als u iets in of aan uw keuken wilt laten doen. Wij zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 15 61 03 48 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Henk Sprangers zeggen

Wij hebben zeer goede ervaringen met Henk Sprangers. Hij geeft goed advies, komt afspraken na, werkt netjes en alles volgens afspraak. Super! Een 10, hij is zeer deskundig.

Mevrouw Keesmaat

Ik heb een goede ervaring met Keukenvernieuwer Henk Sprangers. Er zijn veel mogelijkheden om het echt naar je eigen smaak te maken. Hij denkt goed mee, ik geef hem een negen.

Mevrouw Mulder

We geven Keukenvernieuwer Henk Sprangers een 10. Hij is zeer deskundig en betrouwbaar. Goede service, goede kwaliteit.

Mevrouw Eiland

We geven Keukenvernieuwer Henk Sprangers een 8: het is gewoon prima! De offerte was duidelijk.

De heer Sprangers

We geven Keukenvernieuwer Henk Sprangers een 9 vanwege een goede service en hij heeft een mooi product geleverd met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De heer Daatzelaar

Contactformulier van Henk Sprangers

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top