skip to Main Content

OVER HENK

Uw keuken, mijn zorg

Ik ben Henk Sprangers. Ik renoveer uw keuken van A tot Z. Dat betekent dat ik het hele traject van advies tot en met oplevering voor mijn rekening neem. Daar horen ook aanvullende werkzaamheden bij zoals het aanpassen van leidingen, tegelwerk of bijvoorbeeld een plafond. Ik voer mijn werkzaamheden uit in de Tielerwaard, Neder-Betuwe en Vijfheerenlanden. Belangrijke gemeenten in dit gebied zijn Tiel, Geldermalsen, Buren, Culemborg, Neerrijnen, Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden, maar ik kom natuurlijk in alle plaatsen in dit gebied!

Ik maak graag mooie dingen

Een klant neemt contact met ons op als hij of zij iets aan de keuken wil laten doen. Dat kan een ‘normale’ reparatie zijn (de folie van keukendeurtjes laat los of een la die niet meer sluit), maar het kan ook zijn dat men iets ‘heel anders’ wil omdat de keuken gedateerd is. Ik vind het leuk om problemen op te lossen en met de klant mee te denken in de mogelijkheden op het gebied van keukenrenovatie. Ik maak graag mooie dingen en vind het een uitdaging om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Vraag vrijblijvend om advies

Denk bij het renoveren van de keuken ook eens aan het plaatsen van laden voor het creëren van extra opbergruimte. En zo kan ik nog wel tien tips bedenken…. Vaak met weinig extra moeite en extra kosten uit te voeren – maar verschrikkelijk handig in het dagelijks gebruik. Dus, aarzel niet en neem contact met mij op als u iets in of aan uw keuken wilt laten doen. Wij zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 15 61 03 48 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparatuur vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Henk Sprangers zeggen

Henk Sprangers krijgt van mij een negen. Hij is vakkundig en creatief. Er is veel mogelijk. Hij denkt mee. Mooie materialen.

Mevrouw Lammertse

Henk Sprangers krijgt van ons een 10. Snelle reactie. Goede informatie inzake mogelijkheden voor onze keuken. Meedenken en de beste cq voordeligste oplossing aan ons voorleggen. Goede uitleg over mogelijke extra kosten door problemen tijdens de uitvoering van het werk.

De heer en mevrouw Heijnen

Henk Sprangers krijgt van mij een 10. Zeer correcte service. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Henk is zeer deskundig.

De heer Schild

Henk Sprangers krijgt van ons een 10. Prima vakman. Alles goed verlopen. Henk werkt netjes.

De heer en mevrouw Vlodrop

Henk Sprangers krijgt van ons een 10. Vakkundig en in korte tijd een gerenoveerde keuken. Blij mee!

De heer en mevrouw Sprong

Contactformulier van Henk Sprangers

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top