skip to Main Content

OVER HENK

Uw keuken, mijn zorg

Ik ben Henk Sprangers. Ik renoveer uw keuken van A tot Z. Dat betekent dat ik het hele traject van advies tot en met oplevering voor mijn rekening neem. Daar horen ook aanvullende werkzaamheden bij zoals het aanpassen van leidingen, tegelwerk of bijvoorbeeld een plafond. Ik voer mijn werkzaamheden uit in de Tielerwaard, Neder-Betuwe en Vijfheerenlanden. Belangrijke gemeenten in dit gebied zijn Tiel, Geldermalsen, Buren, Culemborg, Neerrijnen, Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden, maar ik kom natuurlijk in alle plaatsen in dit gebied!

Ik maak graag mooie dingen

Een klant neemt contact met ons op als hij of zij iets aan de keuken wil laten doen. Dat kan een ‘normale’ reparatie zijn (de folie van keukendeurtjes laat los of een la die niet meer sluit), maar het kan ook zijn dat men iets ‘heel anders’ wil omdat de keuken gedateerd is. Ik vind het leuk om problemen op te lossen en met de klant mee te denken in de mogelijkheden op het gebied van keukenrenovatie. Ik maak graag mooie dingen en vind het een uitdaging om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Vraag vrijblijvend om advies

Denk bij het renoveren van de keuken ook eens aan het plaatsen van laden voor het creëren van extra opbergruimte. En zo kan ik nog wel tien tips bedenken…. Vaak met weinig extra moeite en extra kosten uit te voeren – maar verschrikkelijk handig in het dagelijks gebruik. Dus, aarzel niet en neem contact met mij op als u iets in of aan uw keuken wilt laten doen. Wij zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 15 61 03 48 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparatuur vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Henk Sprangers zeggen

Onze keuken is door Henk Sprangers grondig aangepakt. Mijn vrouw en ik zijn uiterst tevreden over het afgeleverde werk, " het is bijna toveren". Mede door de mix van goed advies en deskundigheid en geduld is het eindresultaat heel erg mooi. Onze oude keuken is als nieuw, inderdaad de slogan van keukenvernieuwers en het klopt.

P. P. de Lucht

Na een leuke kennismaking ging Keukenvernieuwer Henk Sprangers aan de slag met het meten, daar was hij geruime tijd mee bezig en dat tekent zijn zorgvuldigheid.
Na ca. 3 maanden was het dan zover, de benodigde spullen werden volgens afspraak geleverd en Henk ging aan de slag. Opvallend vond ik de rust waarmee hij werkte, zijn zorgvuldigheid en netheid, zoals een echte vakman betaamt.
Afspraak is afspraak bij Henk en toen er na de oplevering nog wat kleine zaken niet in orde waren nam hij zelf het initiatief!
Het resultaat is geweldig geworden, we zijn er zeer tevreden over. Ook het "project" (het maken van een eiland volgens een ruwe schets, waarbij het echt aankwam op improvisatie/meedenken en vakkennis) heeft hij boven verwachting opgeleverd.

Henk, een dikke tien!

Martin Verheijke

Over Keukenvernieuwer Henk Sprangers: Kwaliteit goed. Prima prijs. Kundige, vriendelijke keukensteller!! Een 9 voor Henk.

Zo doorgaan!

De heer en mevrouw Vree

Een acht voor Keukenvernieuwer Henk Sprangers. Hij is deskundig.

Gewoon zo doorgaan!

Stichting Prezzent

Een 10 voor Keukenvernieuwer Henk Sprangers. Wij zijn tevreden met de keuken. Een goede prijs/kwaliteitverhouding.

De heer Bakker

Contactformulier van Henk Sprangers

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top