skip to Main Content

OVER HENK

Uw keuken, mijn zorg

Ik ben Henk Sprangers. Ik renoveer uw keuken van A tot Z. Dat betekent dat ik het hele traject van advies tot en met oplevering voor mijn rekening neem. Daar horen ook aanvullende werkzaamheden bij zoals het aanpassen van leidingen, tegelwerk of bijvoorbeeld een plafond. Ik voer mijn werkzaamheden uit in de Tielerwaard, Neder-Betuwe en Vijfheerenlanden. Belangrijke gemeenten in dit gebied zijn Tiel, Geldermalsen, Buren, Culemborg, Neerrijnen, Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden, maar ik kom natuurlijk in alle plaatsen in dit gebied!

Ik maak graag mooie dingen

Een klant neemt contact met ons op als hij of zij iets aan de keuken wil laten doen. Dat kan een ‘normale’ reparatie zijn (de folie van keukendeurtjes laat los of een la die niet meer sluit), maar het kan ook zijn dat men iets ‘heel anders’ wil omdat de keuken gedateerd is. Ik vind het leuk om problemen op te lossen en met de klant mee te denken in de mogelijkheden op het gebied van keukenrenovatie. Ik maak graag mooie dingen en vind het een uitdaging om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Vraag vrijblijvend om advies

Denk bij het renoveren van de keuken ook eens aan het plaatsen van laden voor het creëren van extra opbergruimte. En zo kan ik nog wel tien tips bedenken…. Vaak met weinig extra moeite en extra kosten uit te voeren – maar verschrikkelijk handig in het dagelijks gebruik. Dus, aarzel niet en neem contact met mij op als u iets in of aan uw keuken wilt laten doen. Wij zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 15 61 03 48 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Henk Sprangers zeggen

Wij hebben onze ervaring met De Keukenvernieuwers als erg positief ervaren. Vakwerk, afspraken worden nagekomen, pragmatisch meedenken over (on)mogelijkheden. Henk Sprangers nam de tijd bij het inventariseren en inmeten. Installatie ging "op rolletjes". Enige wat niet helemaal lekker liep was de timing van de bezorging (en het feit dat ik alsnog snel een liftje moest huren).

 

De heer Schouten

Ik geef Henk Sprangers een 10 omdat hij van het begin tot eind goed werk heeft geleverd. Top!

Carry Kant

Ik geef Henk Sprangers een 10 voor: Snelle reactie op telefoontje, meedenken, goed advies, mooie afwerking, keurig precies werk, inventief bij eventueel probleem en netjes opruimen na gedane arbeid. Kortom zeer tevreden!

De heer Schaaf

Afspraken vooraf helder, zowel wat er gedaan zou worden, hoe en de kosten daarvan. Vooraf is goed meegedacht. Er werd heel netjes en zorgvuldig gewerkt. Na afloop was alles opgeruimd, afval afgevoerd en schoon achtergelaten. We zijn optimaal tevreden over Henk Sprangers.

Mevrouw Rhee

Ik/wij zeer tevreden zijn met onze "nieuwe" keuken. Henk Sprangers is goed in zijn vak, hij is netjes en precies, daar houd ik van. Hij is 4 dagen bezig geweest, hij kijkt niet naar tijd, hij heeft iets in gedacht om die dag te doen en doet het ook, ook al wordt het een keertje 7 uur. Wij erg blij met onze keuken. Alleen de kraan nog niet helemaal, willen daar nog met Henk contact over opnemen... de kraan blijft druppelen even na gebruik. Vooral bij warm water is dat het geval.. omdat het de ene keer iets minder is dan de andere hebben we dit nog niet gemeld bij hem.

De heer Koopmans

Contactformulier van Henk Sprangers

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top