Keukenrenovatie Tiel | Geldermalsen | Culemborg | Gorinchem | Hardinxveld-Giessendam

Henk Sprangers

Ik ben Henk Sprangers. Ik renoveer uw keuken van A tot Z. Dat betekent dat ik het hele traject van advies tot en met oplevering voor mijn rekening neem. Daar horen ook aanvullende werkzaamheden bij zoals het aanpassen van leidingen, tegelwerk of bijvoorbeeld een plafond. Ik voer mijn werkzaamheden uit in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden, Tiel, Buren, West Betuwe, Culemborg, Vijfherenlanden en Gorinchem.

Ik renoveer uw keuken van A tot Z.

Ik maak graag mooie dingen

Een klant neemt contact met ons op als hij of zij iets aan de keuken wil laten doen. Dat kan een ‘normale’ reparatie zijn (de folie van keukendeurtjes laat los of een la die niet meer sluit), maar het kan ook zijn dat men iets ‘heel anders’ wil omdat de keuken gedateerd is. Ik vind het leuk om problemen op te lossen en met de klant mee te denken in de mogelijkheden op het gebied van keukenrenovatie. Ik maak graag mooie dingen en vind het een uitdaging om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Vraag vrijblijvend om advies

Denk bij het renoveren van de keuken ook eens aan het plaatsen van laden voor het creëren van extra opbergruimte. En zo kan ik nog wel tien tips bedenken…. Vaak met weinig extra moeite en extra kosten uit te voeren – maar verschrikkelijk handig in het dagelijks gebruik. Dus, aarzel niet en neem contact met mij op als u iets in of aan uw keuken wilt laten doen.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Tiel, Keukenrenovatie Zoelen, Keukenrenovatie Kerk-Avezaath, Keukenrenovatie Kapel Avezaath, Keukenrenovatie Wadenoijen, Keukenrenovatie Rijswijk (GLD), Keukenrenovatie Ophemert, Keukenrenovatie Zennewijnen, Keukenrenovatie Heesselt, Keukenrenovatie Varik, Keukenrenovatie Culemborg, Keukenrenovatie Zoelmond, Keukenrenovatie Beusichem, Keukenrenovatie Asch, Keukenrenovatie Buren, Keukenrenovatie Erichem, Keukenrenovatie Ravenswaaij, Keukenrenovatie Everdingen, Keukenrenovatie Zijderveld, Keukenrenovatie Hagestein, Keukenrenovatie Hoef en Haag, Keukenrenovatie Hei- en Boeicop, Keukenrenovatie Lexmond, Keukenrenovatie Vianen, Keukenrenovatie Leerdam, Keukenrenovatie Schoonrewoerd, Keukenrenovatie Asperen, Keukenrenovatie Acquoy, Keukenrenovatie Rhenoy, Keukenrenovatie Beesd, Keukenrenovatie Gellicum, Keukenrenovatie Rumpt, Keukenrenovatie Enspijk, Keukenrenovatie Deil, Keukenrenovatie Heukelum, Keukenrenovatie Oosterwijk, Keukenrenovatie Herwijnen, Keukenrenovatie Hellouw, Keukenrenovatie Haaften, Keukenrenovatie Tuil, Keukenrenovatie Waardenburg, Keukenrenovatie Neerijnen, Keukenrenovatie Opijnen, Keukenrenovatie Est, Keukenrenovatie Geldermalsen, Keukenrenovatie Meteren, Keukenrenovatie Tricht, Keukenrenovatie Buurmalsen, Keukenrenovatie Gorinchem, Keukenrenovatie Spijk, Keukenrenovatie Dalem, Keukenrenovatie Vuren, Keukenrenovatie Hoogblokland, Keukenrenovatie Hoornaar, Keukenrenovatie Noordeloos, Keukenrenovatie Meerkerk, Keukenrenovatie Ameide, Keukenrenovatie Tienhoven, Keukenrenovatie Nieuwland, Keukenrenovatie Leerbroek, Keukenrenovatie Kedichem.

    REFERENTIES VAN HENK SPRANGERS