skip to Main Content

OVER HENK

Uw keuken, mijn zorg

Ik ben Henk Sprangers. Ik renoveer uw keuken van A tot Z. Dat betekent dat ik het hele traject van advies tot en met oplevering voor mijn rekening neem. Daar horen ook aanvullende werkzaamheden bij zoals het aanpassen van leidingen, tegelwerk of bijvoorbeeld een plafond. Ik voer mijn werkzaamheden uit in de Tielerwaard, Neder-Betuwe en Vijfheerenlanden. Belangrijke gemeenten in dit gebied zijn Tiel, Geldermalsen, Buren, Culemborg, Neerrijnen, Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden, maar ik kom natuurlijk in alle plaatsen in dit gebied!

Ik maak graag mooie dingen

Een klant neemt contact met ons op als hij of zij iets aan de keuken wil laten doen. Dat kan een ‘normale’ reparatie zijn (de folie van keukendeurtjes laat los of een la die niet meer sluit), maar het kan ook zijn dat men iets ‘heel anders’ wil omdat de keuken gedateerd is. Ik vind het leuk om problemen op te lossen en met de klant mee te denken in de mogelijkheden op het gebied van keukenrenovatie. Ik maak graag mooie dingen en vind het een uitdaging om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Vraag vrijblijvend om advies

Denk bij het renoveren van de keuken ook eens aan het plaatsen van laden voor het creëren van extra opbergruimte. En zo kan ik nog wel tien tips bedenken…. Vaak met weinig extra moeite en extra kosten uit te voeren – maar verschrikkelijk handig in het dagelijks gebruik. Dus, aarzel niet en neem contact met mij op als u iets in of aan uw keuken wilt laten doen. Wij zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 15 61 03 48 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Henk Sprangers zeggen

Een acht voor Keukenvernieuwer Henk Sprangers. Hij is deskundig.

Gewoon zo doorgaan!

Stichting Prezzent

Een 10 voor Keukenvernieuwer Henk Sprangers. Wij zijn tevreden met de keuken. Een goede prijs/kwaliteitverhouding.

De heer Bakker

Wij zijn super geholpen door Keukenvernieuwer Henk Sprangers.  Hij heeft prima werk afgeleverd. Hij krijgt van mij een 10.

Tot de volgende klus!

De heer Visser

Een 10 voor Keukenvernieuwer Henk Sprangers. Snelle reactie, goed advies. Meteen een afspraak voor montage. Goede montage, alles netjes afgewerkt. Henk denkt goed mee.

Mevrouw Holleman

Een 10 voor Henk Sprangers omdat de samenwerking erg goed was. Hij heeft de rommel ook opgeruimd.

De heer en mevrouw Pradella

Contactformulier van Henk Sprangers

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top