skip to Main Content

OVER JEROEN

Vaak geloven mensen hun ogen niet als ze dat eindresultaat zien

Ik ben de Keukenvernieuwer in de gemeentes Enkhuizen, Drechterland, Stede Broec, Medemblik, Hoorn, Koggenland, Opmeer en, daar woon ik ook, Heerhugowaard. Op een paar gemeentes na dus eigenlijk de hele regio West Friesland. Dus, als u in dit gebied een bus van De Keukenvernieuwers ziet rijden, tien tegen één dat dat mijn rijdende-showroom-annex-gereedschapskist is!

Transformatie

Een van de leukste dingen aan mijn vak is het zien van de enorme transformatie die een keuken kan ondergaan….. Het verschil tussen de keuken bij binnenkomst en de ‘vernieuwde’ keuken bij oplevering, daar haal ik de meeste voldoening uit. Het wordt vaker op deze site gezegd, maar het is echt helemaal waar: vaak geloven mensen hun ogen niet als ze dat eindresultaat zien. “Is dat onze keuken?”

Nu komt zo’n mooi eindresultaat natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen! Je moet van te voren heel goed met elkaar doornemen wat de plannen en verwachtingen zijn om teleurstellingen te voorkomen. Ik heb veel ervaring opgedaan in de woninginrichting – daar leerde ik goed te luisteren naar de klanten. Pas als het voor iedereen duidelijk is wat er moet gebeuren, en als het financiële plaatje ‘rond’ is, dan kan de realisatie van de droomkeuken beginnen. En gelukkig heb ik daarvoor een adequate technische achtergrond en know-how.

Samen ‘brainstormen’

Dus, om dit verhaal af te sluiten: als u in mijn regio iets aan uw keuken wilt laten doen, maak dan een vrijblijvende afspraak. Dat kan per telefoon of via het contactformulier. Ik, Jeroen Leijder Havenstroom, kom graag bij u langs om te bespreken wat uw wensen zijn. Samen ‘brainstormen’ wij dan over wat mogelijk is. Ik zal dan uw keuze installeren en u kunt dan uiteindelijk heerlijk genieten van uw ‘nieuwe’ keuken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 072 – 760 04 40 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Jeroen Leijder Havenstroom zeggen

Wij zijn blij met de bijzonder plezierige en correcte manier waarop zaken werd gedaan door Jeroen Leijder Havenstroom. Er werd meegedacht en heel belangrijk op het te besteden budget gelet.

Familie Rademakers

Jeroen Leijder Havenstroom is net met zijn werkzaamheden als Keukenvernieuwer begonnen. Daarom heeft hij nu nog geen referenties. Ze zullen binnenkort ongetwijfeld komen!

Contactformulier van Jeroen Leijder Havenstroom

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top