fbpx
skip to Main Content

Keukenrenovatie Bergen op Zoom | Roosendaal | Woensdrecht | Tholen

John Hermans

Ik maak uw vertrouwde keuken weer als nieuw! Mijn naam is John Hermans – ik woon in Bergen op Zoom en van daaruit ‘bedien’ ik deze regio. Zo kom ik, naast mijn vestigingsplaats, in de gemeentes Roosendaal, Steenbergen, Woensdrecht, Reimerswaal en Tholen. Brabant dus en een stukje ‘waar Zeeland Brabant kust’ zoals je dat zou kunnen zeggen. Als u in dit gebied iets aan uw keuken wilt (laten) veranderen, dan bent u bij mij aan het goede adres.

T 06 – 82 83 07 43

Mijn eigen specialisatie is mijn gevoel voor esthetiek, een mooi samenspel van vormen, kleuren en structuren.

Keukenrenovatie door John Hermans

Mijn eigen specialisatie is mijn gevoel voor esthetiek, een mooi samenspel van vormen, kleuren en structuren. Zo kan ik u een uitgebalanceerd advies geven over de samenstelling van uw keuken. Leuk aan het vak is de ideale keuken samen te stellen onder de gegeven voorwaarden van ruimte, budget en voorkeur. Van oudsher heb ik ervaring met keukens, ingegeven door mijn vader die jaren werkte voor een grote keukenfabrikant. Ik liep daar als klein jongetje al rond en ik hielp mee. Later kwam ik ‘in de verkoop’ bij dezelfde fabriek. Ook heb ik enige tijd gewerkt als zelfstandige bij kleine renovaties en verbouwingen waarbij ook regelmatig nieuwe keukens werden geplaatst en gerenoveerd. Van al die ervaringen profiteert u mee als u een (vrijblijvende) afspraak met mij maakt.

Een tip

Mijn ervaring leert dat je niet teveel uit moet gaan van je eigen gedachten en ideeën voor een keuken omdat dat beperkend kan zijn. Een gesprek met een specialist op het gebied van keukenrenovatie kan zorgen voor voor nieuwe inzichten en dus onverwachte mogelijkheden. Een beetje ‘out-of-the-box’ denken kan echt mooie dingen opleveren!

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die ik te bieden heb, bel dan 06 – 82 83 07 43 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

ONS CONTACTFORMULIER

  • Sleep je bestanden hier of

    DEZE REGIO

    Keukenrenovatie Reimerswaal, Keukenrenovatie Bergen op Zoom, Keukenrenovatie Woensdrecht, Keukenrenovatie Steenbergen, Keukenrenovatie Tholen, Keukenrenovatie Roosendaal, Keukenrenovatie Yerseke, Keukenrenovatie Rilland, Keukenrenovatie Krabbendijke, Keukenrenovatie Waarde, Keukenrenovatie Oostdijk, Keukenrenovatie Kruiningen, Keukenrenovatie Hansweert, Keukenrenovatie Hoogerheide, Keukenrenovatie Huijbergen, Keukenrenovatie Ossendrecht, Keukenrenovatie Putte, Keukenrenovatie De Heen, Keukenrenovatie Halsteren, Keukenrenovatie Lepelstraat, Keukenrenovatie Dinteloord, Keukenrenovatie Sint Philipsland, Keukenrenovatie Nieuw-Vossemeer, Keukenrenovatie Poortvliet, Keukenrenovatie Scherpenisse, Keukenrenovatie Sint-Maartensdijk, Keukenrenovatie Stavenisse, Keukenrenovatie Sint-Annaland, Keukenrenovatie Oud-Vossemeer, Keukenrenovatie Roosendaal, Keukenrenovatie Nispen, Keukenrenovatie Wouw, Keukenrenovatie Wouwse Plantage, Keukenrenovatie Heerle, Keukenrenovatie Moerstraten, Keukenrenovatie Kruisland

    Back To Top