skip to Main Content

OVER JOHN

Het kan zo gek niet zijn of er is een oplossing voor

Mijn naam is John van Bruchem en ik werk als keukenvernieuwer. Het gebied waar ik werk ligt tussen de Lek en IJssel en erboven tot het Amsterdam Rijnkanaal met plaatsen als Woerden, Vleuten, de Meern, IJsselstijn, Nieuwegein, Montfoort, Oudewater, Lopik, Schoonhoven en Bergambacht. U kunt mij natuurlijk altijd bellen om te vragen of ik ook in uw buurt actief ben. Met 16 jaar ervaring in de keukens heb ik al veel verschillende klussen gedaan in met name in de particuliere sector. Ik ben daardoor een echte allrounder geworden.

Renoveren is een goedkoop alternatief

Het is mijn specialiteit om door de ogen van de klant te kijken, dus gaan kijken zoals de klant het hebben wil. Ik vind leuk aan mijn vak om de wens van de klant waar te maken met een optimaal resultaat. Tip: Schrijf uw wensen op papier, zo kunt u niets vergeten. En kunt u samen met mij kijken of uw wensen haalbaar zijn. Alles komt bij De Keukenvernieuwers uit één hand: we geven persoonlijk advies. Ik werk met alle materialen die denkbaar en nodig zijn in de woning en keuken. Ik kijk daarbij niet alleen naar wat nuttig is maar hou ook rekening met de uitstraling.

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit betekent dat wij voldoen aan de eisen die het CBW stelt en dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 51 54 88 52 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over John van Bruchem zeggen

Er wordt meegedacht met oplossingen/problemen. Advies van John van Bruchem was prima. Prijs redelijk tot goed, geleverde kwaliteit top.

Familie Varkevisser

John van Bruchem heeft onze wat gedateerde keuken, op een uiterst klantvriendelijke wijze prachtig vernieuwd. Hij had voor elke wens een oplossing en dacht ook slim mee om de kosten binnen een acceptabel niveau te houden. De uitvoering was deskundig en zorgvuldig. Hij zorgde ervoor dat wij elke dag gewoon weer konden koken. Van harte aanbevolen!

Lex Sigterman

John van Bruchem heeft erg goed gewerkt. Hij was netjes en op tijd. We vinden Keukenvernieuwer John van Bruchem zeer deskundig. Hij krijgt van ons een 10.

De heer Snel

Goede service en kwaliteit. Tevens goed meegedacht over de mogelijkheden om de keuken te renoveren. Het resultaat is geweldig! Wij vinden John van Bruchem zeer deskundig en geven hem daarom een 10.

Familie Hoedeman-Flinterman

In 2007 kochten wij een nieuwe keuken. Na 9 maanden hadden wij al problemen met de deurtjes, alleen bleek deze keukenzaak inmiddels failliet te zijn. Wij konden met onze klacht dus nergens terecht. Het probleem werd steeds erger. In januari viel ons oog op een advertentie van de Keukenvernieuwers en maakten we een afspraak. John van Bruchem kwam bij ons langs. Zelf hadden wij al een deurtje uit het assortiment gekozen en werden de deurtjes opgemeten. Wij hadden een probleem met het vocht uit de vaatwasser, welke hij vakkundig oploste door een RVS strip tussen de vaatwasser en bovenste kastje te plaatsen. Voor het zicht werd zo'n zelfde strip ook op de koelkastdeur geplaatst. Dit geeft een mooi geheel. Het advies om de houten laden horizontaal uit te kiezen namen wij snel ter harte! Afgelopen maandag en dinsdag werden de deurtjes en laden geplaatst. Wat zijn we blij met het resultaat. De werkwijze van John van Bruchem is ook zeer netjes! Alles wordt keurig opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden!

Wilma

Contactformulier van John van Bruchem

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top