skip to Main Content

OVER JOOP

Schat aan ervaring

Ik ben Joop van Hoek. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Mijn ‘uitvalsbasis’ is Wouw, maar ik renoveer keukens van Yrseke tot Etten-Leur en van Moerdijk tot Zundert. En mocht u niet zeker weten of u in mijn werkgebied voorkomt: één telefoontje is voldoende…. Ik werk al ruim 16 jaar ‘in de keukens’ en heb een schat aan ervaring opgedaan. Het is niet altijd nodig, want we willen zo weinig mogelijk slopen en breken, maar het opnieuw tegelen of omleggen van leidingen van electra, gas en water, is voor mij geen probleem. Ook kan ik een complete keuken installeren – dat heb ik vaak gedaan, tot in Canada aan toe!

Vragen staat vrij

Ik zeg wel eens: beschouw uw keuken als uw auto. Want onderhoud aan uw auto vindt u heel gewoon – onderhoud bij een keuken wordt nog wel eens vergeten. En daardor gaan er op den duur allerlei zaken scheefhangen of functioneren ze niet meer zoals ze zouden moeten. Een oude, lekke koelkast bijvoorbeeld slurpt energie! Ik werk graag met mijn handen, maar daaraan gaat altijd een goed gesprek met de klant vooraf. Wat wil hij of zij? Wat is het budget? Vragen staat vrij en ik zoek altijd een geschikte oplossing.

Maak een afspraak

Keukenrenovatie is heel vaak een voordelige oplossing. Ik kan u er meer over vertellen. Maak een vrijblijvende afspraak.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 183 716 50 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Joop van Hoek zeggen

Ik geef Joop van Hoek een 10, omdat het geweldig is. Alles wordt keurig netjes afgewerkt en alles opgeruimd.

Familie Leenaerts

Prettige en accurate wijze van uitvoering renovatie tegen een redelijke prijs. Joop van Hoek heeft goed geluisterd naar mijn wensen.

Familie Terpstra

Wij hebben het werk van Joop van Hoek in een eerder huis gehad en waren toen heel erg tevreden, met die reden hebben we hem in ons nieuwe huis ook laten komen. Het week wat Joop geleverd heeft is vakundig met een goed oog voor detail. Wij zouden Joop overal aanbevelen!

Familie Stelt

Wij hebben de alle deurtjes van onze keuken in U-opstelling en de plinten door De keukenvernieuwers - Joop van Hoek - laten vervangen. Degelijk materiaal en vakkundige montage. Er was iets mis gegaan met de bestelling van een vensterbank en een passtuk en de montage van een plint. Die zaken zijn zoals wordt beloofd prima opgepakt een opgelost. We zijn zeer tevreden over het nieuwe aanzicht van onze keuken.

M. Hermsen

Goed product en nette uitvoering. Joop van Hoek heeft goed meegedacht.

Familie Peeters

Contactformulier van Joop van Hoek

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top