skip to Main Content

OVER JOOP

Schat aan ervaring

Ik ben Joop van Hoek. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Mijn ‘uitvalsbasis’ is Wouw, maar ik renoveer keukens van Yrseke tot Etten-Leur en van Moerdijk tot Zundert. En mocht u niet zeker weten of u in mijn werkgebied voorkomt: één telefoontje is voldoende…. Ik werk al ruim 16 jaar ‘in de keukens’ en heb een schat aan ervaring opgedaan. Het is niet altijd nodig, want we willen zo weinig mogelijk slopen en breken, maar het opnieuw tegelen of omleggen van leidingen van electra, gas en water, is voor mij geen probleem. Ook kan ik een complete keuken installeren – dat heb ik vaak gedaan, tot in Canada aan toe!

Vragen staat vrij

Ik zeg wel eens: beschouw uw keuken als uw auto. Want onderhoud aan uw auto vindt u heel gewoon – onderhoud bij een keuken wordt nog wel eens vergeten. En daardor gaan er op den duur allerlei zaken scheefhangen of functioneren ze niet meer zoals ze zouden moeten. Een oude, lekke koelkast bijvoorbeeld slurpt energie! Ik werk graag met mijn handen, maar daaraan gaat altijd een goed gesprek met de klant vooraf. Wat wil hij of zij? Wat is het budget? Vragen staat vrij en ik zoek altijd een geschikte oplossing.

Maak een afspraak

Keukenrenovatie is heel vaak een voordelige oplossing. Ik kan u er meer over vertellen. Maak een vrijblijvende afspraak.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 183 716 50 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Joop van Hoek zeggen

Een 9 voor Keukenvernieuwer Joop van Hoek: snel, professioneel. Hij heeft de rommel opgeruimd.

Mevrouw De Kluiver

Een 9 voor Keukenvernieuwer Joop van Hoek: alles is gegaan zoals afgesproken. Er was een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De heer en mevrouw Musters

Een 10 voor Keukenvernieuwer Joop van Hoek vanwege zijn vakmanschap en service. Hij luisterde goed naar onze wensen.

Zo doorgaan!

De heer en mevrouw Mooij

Keukenvernieuwer Joop van Hoek krijgt van mij een 10. Alles was perfect.

Mevrouw Bruijn

Met Joop van Hoek hebben we een uitstekende vakman over de vloer gehad. Hij is zeer professioneel, handig en netjes. Alles werd opgeruimd. Een topvakman en daarom dus een 10.

Familie Ridders

Contactformulier van Joop van Hoek

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top