skip to Main Content

OVER JOOP

Schat aan ervaring

Ik ben Joop van Hoek. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Mijn ‘uitvalsbasis’ is Wouw, maar ik renoveer keukens van Yrseke tot Etten-Leur en van Moerdijk tot Zundert. En mocht u niet zeker weten of u in mijn werkgebied voorkomt: één telefoontje is voldoende…. Ik werk al ruim 16 jaar ‘in de keukens’ en heb een schat aan ervaring opgedaan. Het is niet altijd nodig, want we willen zo weinig mogelijk slopen en breken, maar het opnieuw tegelen of omleggen van leidingen van electra, gas en water, is voor mij geen probleem. Ook kan ik een complete keuken installeren – dat heb ik vaak gedaan, tot in Canada aan toe!

Vragen staat vrij

Ik zeg wel eens: beschouw uw keuken als uw auto. Want onderhoud aan uw auto vindt u heel gewoon – onderhoud bij een keuken wordt nog wel eens vergeten. En daardor gaan er op den duur allerlei zaken scheefhangen of functioneren ze niet meer zoals ze zouden moeten. Een oude, lekke koelkast bijvoorbeeld slurpt energie! Ik werk graag met mijn handen, maar daaraan gaat altijd een goed gesprek met de klant vooraf. Wat wil hij of zij? Wat is het budget? Vragen staat vrij en ik zoek altijd een geschikte oplossing.

Maak een afspraak

Keukenrenovatie is heel vaak een voordelige oplossing. Ik kan u er meer over vertellen. Maak een vrijblijvende afspraak.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 183 716 50 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Joop van Hoek zeggen

Goed advies van Joop van Hoek. Vakkundig en netjes geplaatst (zowel keuken zelf als gas, elektra, tegelen, timmer en verfwerk), oude apparatuur en afval zijn weer meegenomen. Offerte was in onze ogen correct, hoewel we de prijs niet vergeleken hebben met andere aanbieders. Wij geven Joop een 10.

De heer en mevrouw Douma

Onze zeer luxe Bosch Magnetron was helaas defect en deed helemaal niks meer.
Je hoopt op een zekering die gesprongen is... het apparaat was inmiddels precies 18 jaar oud.
Maar wel een zeer goed en duur Bosch apparaat.

Via familie hebben we deze meneer laten komen op afspraak.
Keurig en heel snel kwam hij langs en heeft hij het apparaat uit elkaar gehaald.
Hij liet ook duidelijk zien dat het appraat echt defect was (jammer genoeg) en het geen zekering was...

Dus hebben wij maar een nieuwe besteld (want een apparaat van 18 jaar oud ga je geen 100den euro's meer aan reparatie spenderen). Het zou heel snel geleverd worden en op voorraad zijn.
Helaas bleek dit toch niet het geval te zijn en heeft dhr. van Hoek een andere model geregeld via zijn leverancier (een nog iets luxer model) en dat voor dezelfde afgesproken prijs.

Alles keurig en snel geinstalleerd met daarbij nog een korte uitleg.

Als wij onze koelkast (en in de toekomst andere keukenapparatuur) willen vervangen weten we waar we moeten aankloppen. Dat is bij Dhr. Joop van Hoek!
Rating: 5/5 Sterren!

Familie Potters

Een 9 voor Keukenvernieuwer Joop van Hoek: snel, professioneel. Hij heeft de rommel opgeruimd.

Mevrouw De Kluiver

Een 9 voor Keukenvernieuwer Joop van Hoek: alles is gegaan zoals afgesproken. Er was een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De heer en mevrouw Musters

Een 10 voor Keukenvernieuwer Joop van Hoek vanwege zijn vakmanschap en service. Hij luisterde goed naar onze wensen.

Zo doorgaan!

De heer en mevrouw Mooij

Contactformulier van Joop van Hoek

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top