Keukenrenovatie ’s-Gravenhage.

Kenny Fredriksz

Als u iets aan uw keuken wilt veranderen en u woont in Den Haag, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb op 1 Maart de sleutel mogen ontvangen van onze nieuwe woning in de Bomen buurt in Den Haag. De uitdaging zit vooral dat geen één keuken hetzelfde is en dat ik elke klant een blij gezicht kan bezorgen. Op jonge leeftijd was ik al werkzaam in de keukens. Ik heb me tijdens mijn studie Meubelmaker gespecialiseerd in installatie van keukens en heb dan ook veel keukens geïnstalleerd. Ik maak uw vertrouwde keuken weer als nieuw!

Goede communicatie vind ik heel belangrijk!

Passie voor keukens

Mijn interesse lag eigenlijk altijd al bij het vakgebied keukens, maar ik was zoekende. Ik heb veel ervaring opgedaan in verschillende branches Meubelmaker, Militaire dienst, Airco installatie, in de Zorg, Accountmanager, NDO onderzoeker, Modellenwerk, Badkamer- en in de Keukens als monteur. Al deze ervaring uit verschillende functies neem ik weer mee naar De Keukenvernieuwers. Ik ben iemand die netjes en verzorgd werkt. Communicatie vind ik altijd heel belangrijk, goed overleg ligt aan de basis van een goed resultaat. Ik luister graag naar de interesse van de klant en probeer voor elke uitdaging een passende oplossing te vinden.

Avontuur

Ik ben gek op avontuur, dus elke uitdaging pak ik met beide handen aan. Ik sta altijd open voor gezelligheid en besteed veel tijd aan familie en vrienden. Daarnaast ben ik erg sportief en houd van toeren met de motor. In het verleden heb ik veel verre reizen gemaakt naar verschillende landen zoals Nieuw-Zeeland, Australië, Indonesië, Thailand, Korea en ik heb een half jaar op Aruba gewoond.

Maak een afspraak

Is uw keuken toe aan een nieuwe look? Dan kom ik graag bij u langs. Denk hierbij aan het vervangen van een apparaat of een keukendeurtje, of het renoveren van een werkblad of een kast. Ik ga graag de uitdaging aan!

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie ‘s-Gravenhage.

    REFERENTIES VAN KENNY FREDRIKSZ