skip to Main Content
Keukenrenovatie 1 400x560
Keukenrenovatie Den Helder

Alex Krigee

Ik ben Alex Krigee, Keukenrenovatie specialist in Den Helder, Hoorn, Enkhuizen en de kop van Noord Holland, inclusief Texel. Ik ben goed in het renoveren en vernieuwen van keukens. Denk daarbij ook aan installatiewerkzaamheden, tegelwerk, stuken en vloeren. Ervaring hiermee heb ik vroeger opgedaan met mijn allround klusbedrijf. Mijn ‘grote hobby’ is koken en daardoor begrijp ik vanuit persoonlijke interesse heel goed hoe de perfecte keuken in elkaar zou moeten zitten. Ik kan daardoor de klant goed adviseren.

Wilt u uw keuken een tweede leven geven, dan bent u bij mij aan het goede adres!

Keukenrenovatie Den Helder, Hoorn en Enkhuizen

Het voordeel van de Keukenvernieuwers is dat u steeds met dezelfde persoon te maken heeft. Degene die de verkoop doet komt ook plaatsen. Mijn ervaring is dat bij de reguliere keukenbedrijven de verkoper alles verkoopt en niet echt verstand heeft van de problemen die er bij het plaatsen komen kijken. Bij een elektrische kookplaat moet de meterkast vaak aangepast worden. Daardoor komt er weer een andere klusjesman en zijn er bijkomende kosten. Het hele traject van verkoop tot plaatsen duurt hierdoor vaak erg lang. Veel mensen ervaren het als een nadeel dat er in korte tijd verschillende personen en/of/bedrijven over de vloer komen. 

De keukenvernieuwers ontzorgen

De Keukenvernieuwers werken ieder in een eigen regio – dat is wel zo prettig, want ik woon dus bij u in de buurt! Ik kom bij u aan huis met mijn monstercollectie en documentatie. U hoeft dus niet allerlei keukenzaken af te lopen – en u krijgt een veel betere indruk van wat er bij u allemaal mogelijk is.

Maak nu een vrijblijvende afspraak.Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die ik u als keukenvernieuwer te bieden heb bel dan 06 – 10 93 22 56 of vul mijn contactformulier in.Wij zijn bovendien CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.
 • Sleep je bestanden hier of

  Keukenrenovatie Enkhuizen, Keukenrenovatie Drechterland, Keukenrenovatie Stede Broec, Keukenrenovatie Medemblik, Keukenrenovatie Hoorn, Keukenrenovatie Koggenland, Keukenrenovatie Opmeer, Keukenrenovatie Schagen, Keukenrenovatie Hollands Kroon, Keukenrenovatie Den Helder, Keukenrenovatie Texel.

  Wij zijn super blij met deze sympathieke vakman.

  Op 18 oktober heeft Alex Krigee bij ons in de keuken een nieuwe combi-oven geplaatst, een nieuwe afzuigkap, een nieuw buitenrooster en de kast van de oven aangepast. Eerder was hij langs geweest om e.e.a. te bekijken en te bespreken, waarna Lees meer

  Louise de Waal Hoorn NH 6 november 2018

  Een 10 voor Alex Krigee.

  Een 10 voor Keukenvernieuwer Alex Krigee omdat ik zeer tevreden ben en jullie me konden helpen met wat ik graag wilde. Alex is zeer deskundig.

  De heer en mevrouw Werkman Breezand 20 september 2018

  Back To Top