skip to Main Content

GREGORY PASTOR, KEUKENVERNIEUWER

Keukenrenovatie Gouda en omgeving.

Keukenrenovatie Gouda door Gregory Pastor, keukenvernieuwer. Ik heb 25 jaar ervaring in de keukenwereld. Ik vervang alles in uw keuken.  Ik werk in de gemeentes Gouda, Zuidplas, Capelle aan den IJssel en onder meer Waddinxveen.
T 06 – 83 78 50 07

Keukenrenovatie Gouda en omgeving.
Mijn naam is Gregory Pastor. Ik ben afkomstig uit Curacao, een van de Nederlandse Antillen.

Al van jongs af aan ben ik op allerlei manieren bezig geweest met bouwen. Ik wou als kind alles ontdekken, dus ik haalde bijvoorbeeld mijn speelgoed uit elkaar om te zien hoe alles werkte. Daarna zette ik het weer keurig in elkaar. Toen in twaalf was bouwde ik al mijn eerste houten huis met oude materialen en geïmproviseerde gereedschappen, in de achtertuin van mijn moeder.

Die creativiteit komt me nu – als Keukenvernieuwer – nog steeds goed van pas. Maatwerk vereist nu eenmaal een grote dosis improvisatievermogen en een goed oog voor de mogelijkheden (en onmogelijkheden) van een keukenrenovatie. Maar creativiteit alleen is natuurlijk niet genoeg – ervaring is minstens zo belangrijk. Ik werk al meer dan 25 jaar in de keukenwereld, dus ervaring heb ik genoeg. Ik vervang keukendeurtjes en werkbladen van alle soorten materiaal, maar ik kan eventueel ook een complete keuken in elkaar zetten. Ze zeggen wel eens: “Als jij een schroef in handen krijgt, dan verzin je er een hele keuken omheen”. Dat is wat overdreven, maar ik doe mijn werk met passie en wil dat de klant gelukkig is in zijn of haar nieuwe keuken.

Diezelfde passie heb ik voor de muziek…. Naast mijn werk in de keukens ben ik ook muzikant. Zo heb ik bijvoorbeeld meer dan 22 jaar in de beroemde Antilliaanse groep Doble R gespeeld als drummer. Ook daar telt dat succes alleen kan komen van hard werken en 100% inzet!

Dus: als u iets aan uw keuken wilt doen en in mijn regio woont, dan krijgt u een enthousiaste Keukenvernieuwer over de vloer die  heel graag uw keuken een facelift wil geven. Neem contact met me op via de telefoon: T 06 – 83 78 50 07 of via mijn contactformulier op deze webpagina.

En laat mij uw droom waarmaken!

Contactformulier van Gregory Pastor

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top