skip to Main Content

OVER FRANK

Ik kan u goed van advies dienen

Ik ben keukenvernieuwer Frank van Oers. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Ik weet veel van keukens en ik kan u daarom goed van advies dienen als er iets met uw keuken aan de hand is.  Daarnaast vervang en installeer ik alle soorten inbouwapparatuur voor uw keuken: van stille, moderne afzuigkappen tot, bijvoorbeeld, stoomoven, van vaatwasser tot een zuinige vries/koelkast. Mijn standplaats is Zevenbergen en van daaruit bereik ik plaatsen en gemeenten als Moerdijk, Breda (aan de kant van Prinsenbeek), Rucphen, Zundert, Halderberge en Etten-Leur.

Ik heb 10 jaar ervaring in de keukenwereld

In de tien jaar ervaring die ik inmiddels heb met alle facetten van de ‘keukenwereld’ heb ik een ding heel goed geleerd: je moet als keukenvernieuwer ‘out-of-the-box’ denken. Het is – vooral bij keukenrenovatie – nooit een kwestie van ‘uitpakken, opstellen, aansluiten, klaar’. Elke keuken is anders. U bent gewend om een bepaalde handeling zó te doen – aan mij de taak om er voor te zorgen dat u bij uw vernieuwde keuken dat kan blijven doen, maar misschien net even iets beter, ruimer of sneller…. En dat vereist: luisteren naar de wensen van de klant en die vertalen in werkzame, budgetvriendelijke oplossingen. Meedenken met de klant op allerlei niveaus.

Een keuken heeft onderhoud nodig

U kunt mij vrijblijvend om advies vragen. Eén tip geef ik u nu alvast mee: een keuken heeft onderhoud nodig. Zodra je ophoudt met schoonmaken en opruimen en scheve lades en klemmende deurtjes negeert, dan gaat een keuken snel van je af. Gelukkig zijn wij er dan nog…

Tot slot: De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 29 01 38 30 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Frank van Oers zeggen

Frank van Oers krijgt van ons een 10. Omdat er flexibel werd omgegaan met het maken van afspraken zoals wij die hebben gevraagd. Afspraken werden nagekomen. Materiaal goed, prijs gunstig. Het werk werd naar tevredenheid uitgevoerd en bij vertrek werd "rommel" bij elkaar geveegd en meegenomen voor afvoer.

Familie Mens

Frank van Oers krijgt van ons een 9. Hij heeft veel kennis van zaken, werkt goed en neemt de oude apparatuur desgewenst mee. Prima kerel!

De heer Bruin

Fijn dat er meegedacht wordt door Keukenvernieuwer Frank van Oers. Voor alles wordt er naar een oplossing gezocht.

Familie Akker

We zijn heel tevreden, alles is netjes afgewerkt. En men kan het voorbeeld zien.... Een 10 voor Keukenvernieuwer Frank van Oers.

Familie Tak

Een 10 voor Frank van Oers! Omdat ik erg blij ben met de manier hoe we geholpen zijn - vanaf het eerste contact. Er werd erg met ons mee gedacht. Frank van Oers is echt top. Rustig, netjes in zijn werk, overlegt steeds en niets is hem te veel. Denkt erg mee in oplossingen: hoe iets zou kunnen. Hij geeft advies. Wij zeggen: ga zo door, dan volgen er meer klanten. Mensen zijn verbaasd over wat ze bij ons zien!

Familie Ernst

Contactformulier van Frank van Oers

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top