skip to Main Content

OVER FRANK

Ik kan u goed van advies dienen

Ik ben keukenvernieuwer Frank van Oers. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Ik weet veel van keukens en ik kan u daarom goed van advies dienen als er iets met uw keuken aan de hand is.  Daarnaast vervang en installeer ik alle soorten inbouwapparatuur voor uw keuken: van stille, moderne afzuigkappen tot, bijvoorbeeld, stoomoven, van vaatwasser tot een zuinige vries/koelkast. Mijn standplaats is Zevenbergen en van daaruit bereik ik plaatsen en gemeenten als Moerdijk, Breda (aan de kant van Prinsenbeek), Rucphen, Zundert, Halderberge en Etten-Leur.

Ik heb 10 jaar ervaring in de keukenwereld

In de tien jaar ervaring die ik inmiddels heb met alle facetten van de ‘keukenwereld’ heb ik een ding heel goed geleerd: je moet als keukenvernieuwer ‘out-of-the-box’ denken. Het is – vooral bij keukenrenovatie – nooit een kwestie van ‘uitpakken, opstellen, aansluiten, klaar’. Elke keuken is anders. U bent gewend om een bepaalde handeling zó te doen – aan mij de taak om er voor te zorgen dat u bij uw vernieuwde keuken dat kan blijven doen, maar misschien net even iets beter, ruimer of sneller…. En dat vereist: luisteren naar de wensen van de klant en die vertalen in werkzame, budgetvriendelijke oplossingen. Meedenken met de klant op allerlei niveaus.

Een keuken heeft onderhoud nodig

U kunt mij vrijblijvend om advies vragen. Eén tip geef ik u nu alvast mee: een keuken heeft onderhoud nodig. Zodra je ophoudt met schoonmaken en opruimen en scheve lades en klemmende deurtjes negeert, dan gaat een keuken snel van je af. Gelukkig zijn wij er dan nog…

Tot slot: De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 29 01 38 30 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Frank van Oers zeggen

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam, afspraken worden nagekomen door Frank van Oers.

De heer De Kok

Frank van Oers: vriendelijke en kundige man. Hij denkt mee en geeft tips voor mogelijke veranderingen en oplossingen voor problemen.

Familie Huijbregts

Uitstekende ervaring met Frank van Oers. Hij neemt zijn tijd, komt met goede ideeen, is goed in zijn vak en daarnaast een aimabel mens.

Jan van Nes

Fijne samenwerking met Frank van Oers. Netjes en alles degelijk afgewerkt. Goede afspraken. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom een aanrader!

Familie De Rooy

Afgelopen week heeft Frank van Oers onze keuken gerenoveerd. Het hele traject van afspraak maken, kijken wat de mogelijkheden zijn, offerte, opdracht en inplannen van de werkzaamheden heeft geresulteerd in een prachtig gerenoveerde keuken met mooie Bosch inbouwapparatuur en een nieuw composiet werkblad. Ook zijn een aantal lades en deurtjes voorzien van nieuwe fronten en handgrepen.
De keuken ziet er weer als nieuw uit. Frank is een zeer vakbekwame professional die zijn werk zeer serieus neemt en ook alle tijd neemt om onze vragen te beantwoorden. Frank denkt in mogelijkheden en heeft ons volledig ontzorgt. Als we een cijfer mogen geven dan is een dikke 10 dubbel en dwars verdiend.
Frank nogmaals een pluim.

Familie Van Vugt

Contactformulier van Frank van Oers

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top