skip to Main Content

OVER FRANK

Ik kan u goed van advies dienen

Ik ben keukenvernieuwer Frank van Oers. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Ik weet veel van keukens en ik kan u daarom goed van advies dienen als er iets met uw keuken aan de hand is.  Daarnaast vervang en installeer ik alle soorten inbouwapparatuur voor uw keuken: van stille, moderne afzuigkappen tot, bijvoorbeeld, stoomoven, van vaatwasser tot een zuinige vries/koelkast. Mijn standplaats is Zevenbergen en van daaruit bereik ik plaatsen en gemeenten als Moerdijk, Breda (aan de kant van Prinsenbeek), Rucphen, Zundert, Halderberge en Etten-Leur.

Ik heb 10 jaar ervaring in de keukenwereld

In de tien jaar ervaring die ik inmiddels heb met alle facetten van de ‘keukenwereld’ heb ik een ding heel goed geleerd: je moet als keukenvernieuwer ‘out-of-the-box’ denken. Het is – vooral bij keukenrenovatie – nooit een kwestie van ‘uitpakken, opstellen, aansluiten, klaar’. Elke keuken is anders. U bent gewend om een bepaalde handeling zó te doen – aan mij de taak om er voor te zorgen dat u bij uw vernieuwde keuken dat kan blijven doen, maar misschien net even iets beter, ruimer of sneller…. En dat vereist: luisteren naar de wensen van de klant en die vertalen in werkzame, budgetvriendelijke oplossingen. Meedenken met de klant op allerlei niveaus.

Een keuken heeft onderhoud nodig

U kunt mij vrijblijvend om advies vragen. Eén tip geef ik u nu alvast mee: een keuken heeft onderhoud nodig. Zodra je ophoudt met schoonmaken en opruimen en scheve lades en klemmende deurtjes negeert, dan gaat een keuken snel van je af. Gelukkig zijn wij er dan nog…

Tot slot: De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 29 01 38 30 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Frank van Oers zeggen

Er is goed overleg mogelijk bij wat er gedaan moet worden en zelf heb je toch de touwtjes in handen. Frank van Oers luisterde goed naar mijn wensen. Ik geef hem een 10.

Mevrouw Sprangers

Wij dachten alleen het keukenblad te hoeven vervangen maar alras kwam Frank van Oers met het idee om slechts enkele (beschadigde) kastdeurtjes ook te vervangen zodat alles nieuw lijkt. In 1 woord geweldig advies en uitvoering.

Familie van der Berg

Je kunt Frank van Oers gewoon alleen zijn werk laten doen (en dus wij ook) en dat is heel prettig als je zelf een eigen bedrijf hebt. Ze maken heel goed en netjes werk en het belangrijkste is bij Frank dat hij heel goed meedenkt en lost het gewoon op. Helemaal top Frank, ga zo door!

Sjef Buynsters

Frank van Oers is zeer deskundig.

Bas an Wingerde

Frank van Oers is een vakman.

Familie Vugt

Contactformulier van Frank van Oers

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top