skip to Main Content

OVER FRANK

Ik kan u goed van advies dienen

Ik ben keukenvernieuwer Frank van Oers. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Ik weet veel van keukens en ik kan u daarom goed van advies dienen als er iets met uw keuken aan de hand is.  Daarnaast vervang en installeer ik alle soorten inbouwapparatuur voor uw keuken: van stille, moderne afzuigkappen tot, bijvoorbeeld, stoomoven, van vaatwasser tot een zuinige vries/koelkast. Mijn standplaats is Zevenbergen en van daaruit bereik ik plaatsen en gemeenten als Moerdijk, Breda (aan de kant van Prinsenbeek), Rucphen, Zundert, Halderberge en Etten-Leur.

Ik heb 10 jaar ervaring in de keukenwereld

In de tien jaar ervaring die ik inmiddels heb met alle facetten van de ‘keukenwereld’ heb ik een ding heel goed geleerd: je moet als keukenvernieuwer ‘out-of-the-box’ denken. Het is – vooral bij keukenrenovatie – nooit een kwestie van ‘uitpakken, opstellen, aansluiten, klaar’. Elke keuken is anders. U bent gewend om een bepaalde handeling zó te doen – aan mij de taak om er voor te zorgen dat u bij uw vernieuwde keuken dat kan blijven doen, maar misschien net even iets beter, ruimer of sneller…. En dat vereist: luisteren naar de wensen van de klant en die vertalen in werkzame, budgetvriendelijke oplossingen. Meedenken met de klant op allerlei niveaus.

Een keuken heeft onderhoud nodig

U kunt mij vrijblijvend om advies vragen. Eén tip geef ik u nu alvast mee: een keuken heeft onderhoud nodig. Zodra je ophoudt met schoonmaken en opruimen en scheve lades en klemmende deurtjes negeert, dan gaat een keuken snel van je af. Gelukkig zijn wij er dan nog…

Tot slot: De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 29 01 38 30 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Frank van Oers zeggen

Keukenvernieuwer Frank van Oers is vriendelijk en een goede vakman. Hij werkt netjes en krijgt van ons een 10.

De heer en mevrouw Konings

Keukenvernieuwer Frank van Oers krijgt van mij een 9 vanwege de goede afspraken en duidelijke adviezen. Hij denkt goed mee.

De heer Kanters

Wij geven Keukenvernieuwer Frank van Oers een 9 omdat hij goed werk heeft geleverd - hij luisterde goed naar onze wensen.

De heer en mevrouw Van den Broek

Een 9 voor Keukenvernieuwer Frank van Oers vanwege de goede service. Alles zoals afgesproken. Goede communicatie. Goede afwerking en een goede prijs/kwaliteitverhouding.

De heer en mevrouw Van Beek

Ik geef Keukenvernieuwer Frank van Oers een 9 voor de prima service en de goede prijs/kwaliteitverhouding.

Mevrouw Derene

Contactformulier van Frank van Oers

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top