Ga naar hoofdinhoud
Koen van Domburg - Keukenvernieuwer

Keukenrenovatie Alphen aan den Rijn | Nieuwkoop | Leiderdorp | Kaag en Brasem | Zoeterwoude.

Koen van Domburg

Ik ben Koen van Domburg, de Keukenvernieuwer in de regio’s rond Alphen aan den Rijn en Leiderdorp. Je zou kunnen zeggen: Het Groene Hart West. Ik ben van oorsprong interieur- bouwer/ontwerper. Het is al weer een paar jaartjes terug dat ik mijn eerste keuken ontworpen, uitgevoerd en geplaatst heb. In de loop der jaren is er, door nieuwe inzichten en technieken, veel veranderd in mijn vak. Eén ding is gelijk gebleven als je succes wil hebben: je redt het niet zonder een goede relatie met je ‘klant’ – voor, tijdens en (ook) na het traject!

T 06 – 15 53 20 45

Vakkundige, zorgvuldige begeleiding naar een geheel vernieuwde keuken

De vele mogelijkheden bij keukenrenovatie

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen – van een eenvoudige tot een gecompliceerde ingreep – maak dan een afspraak. Ik kom langs en ga met u in gesprek. U vertelt wat er moet gebeuren, wat uw budget is en wanneer u wilt dat het klaar is. Ik zal u uitleggen wat – binnen uw budget – de vele mogelijkheden van keukenrenovatie zijn en als dat ‘matcht’ spreken we af wanneer ik met de werkzaamheden kan beginnen. Dat laatste hangt natuurlijk ook een beetje af van levertijden en van uw en mijn agenda. Maar daar komen we wel uit!

Vakkundig en zorgvuldig

Als er iets is wat ik heb geleerd in mijn carrière is dat ik zorgvuldig te werk moet gaan. Je werkt bij de mensen ‘thuis’, dat brengt toch een bepaalde verantwoordelijkheid met zich mee. Een goede communicatie is ook onontbeerlijk: heldere afspraken maken en je daar aan houden. Dit zijn natuurlijk mooie woorden – maar u mag me er aan houden!

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die ik te bieden hebben bel me dan mobiel 06 15 53 20 45 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    DEZE REGIO

    Keukenrenovatie Vrouwenakker, Keukenrenovatie Kaag, Keukenrenovatie Leiderdorp, Keukenrenovatie Hoogmade, Keukenrenovatie Roelofarendsveen, Keukenrenovatie Oud Ade, Keukenrenovatie Rijpwetering, Keukenrenovatie Nieuwe Wetering, Keukenrenovatie Oude Wetering, Keukenrenovatie Zoeterwoude, Keukenrenovatie Hazerswoude-Dorp, Keukenrenovatie Hazerswoude-Rijndijk, Keukenrenovatie Koudekerk aan den Rijn, Keukenrenovatie Alphen aan den Rijn, Keukenrenovatie Nieuwkoop, Keukenrenovatie Noorden, Keukenrenovatie Zevenhoven, Keukenrenovatie Nieuwveen, Keukenrenovatie Aarlanderveen, Keukenrenovatie Leimuiden, Keukenrenovatie Ter Aar, Keukenrenovatie Rijnsaterwoude, Keukenrenovatie Zwammerdam, Keukenrenovatie Woubrugge, Keukenrenovatie Benthuizen, Keukenrenovatie Gelderswoude, Keukenrenovatie Boskoop, Keukenrenovatie Woerdense Verlaat.

    Back To Top