skip to Main Content

OVER LAMBÈR

Het is leuk elke dag weer iets moois te mogen maken

Ik ben Lambèr van den Broek. Ik ben keukenvernieuwer te ‘s-Hertogenbosch, maar ik kom ook in alle plaatsen in de directe omgeving, zoals Rosmalen, Vught, Boxtel, Kerkdriel of Zaltbommel. Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van keukens en interieurbouw – ik ben er al 22 jaar mee bezig en weet daardoor precies wat er moet of kan gebeuren om uw keuken aan te passen aan uw wensen. Het is leuk om elke dag weer iets moois te mogen maken en een keuken een totaal andere uitstraling te geven. Het geeft mij veel voldoening als de klant super tevreden is.

Ook de keuken vernieuwd bij dochters en zonen

Over voldoening gesproken: ik vond het een (voorlopige) bekroning op mijn werk dat ik bij mensen een keuken heb gemaakt waar ik later ook bij hun dochters en zonen een keuken mocht vernieuwen. Ook heb ik een klant gehad waar ik tot 3 keer toe een keuken heb vernieuwd omdat ze telkens gingen verhuizen. Ik hoop dit eigenlijk nog vaak mee te maken.

Relatief kleine investering

Er zijn nog steeds mensen die niet weten dat je voor een relatief kleine investering een grote verandering in de keuken kunt krijgen. In deze econmisch onzekere tijd kan er nog steeds heel veel. Misschien wel JUIST in deze tijd. Inventief omgaan met de situatie, kijken naar de mogelijkheden in plaats van naar de onmogelijkheden. Ik kan u daarbij helpen. Van een scharnier vervangen tot een complete keuken vernieuwen en alles wat daar tussen zit kunt u bij mij terecht.

Maak een afspraak

Bel of mail mij voor een persoonlijk advies. Ik heb een uitgebreide monstercollectie (voorbeelden van werkbladen, grepen en keukendeurtjes) bij me – dat maakt het gesprek wel zo gemakkelijk!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 21 85 27 19 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Lambèr van den Broek zeggen

Een 8 voor Keukenvernieuwer Lambèr van den Broek. Wat goedkoper vernieuwen. De prijs/kwaliteitverhouding vond ik niet goed.

Mevrouw Hart

Een 9 voor Keukenvernieuwer Lambèr van den Broek. Goed vakmanschap, prettige mensen om binnen te hebben. Zeer deskundig.

De heer en mevrouw Steen

Lambèr van den Broek heeft bij ons jaren terug de keuken prachtig gerenoveerd. En nu had ik een probleempje met een schade en dat heeft Lambèr voor mij perfect opgelost met de tegenpartij en de schade ook weer hersteld. Ik ben daar heel blij mee want dit was mij zelf nooit gelukt. Geweldige service.

Vooral zo doorgaan, jullie service is prima, ik vertel het altijd door...

De heer Nieuwehuizen

Een 10 voor Keukenvernieuwer Lambèr van den Broek. We hebben het als zeer prettig ervaren, er is keurig werk afgeleverd en wij zijn heel blij met onze gerenoveerde keuken

Mevrouw Hafmans

Een 10 voor Keukenvernieuwer Lambèr van den Broek. Voortreffelijk. Op alle punten een 10!!

De heer Jonge

Contactformulier van Lambèr van den Broek

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top