Keukenrenovatie ’s-Hertogenbosch | Vught | Zaltbommel | Maasdriel

Lambèr van den Broek

Ik ben Lambèr van den Broek, keukenvernieuwer te ‘s-Hertogenbosch, maar ik kom ook in alle plaatsen in de directe omgeving, zoals Rosmalen, Vught, Boxtel, Kerkdriel of Zaltbommel. Met mijn jarenlange ervaring op het gebied van keukens en interieurbouw – ik ben er al zo’n 25 jaar mee bezig – weet ik precies wat er moet of kan gebeuren om uw keuken aan te passen aan uw wensen. Het is leuk om elke dag weer iets moois te mogen maken en een keuken een totaal andere uitstraling te geven. Het geeft mij veel voldoening als de klant super tevreden is.

Het is leuk elke dag weer iets moois te mogen maken.

Ook de keuken vernieuwd bij dochters en zonen

Over voldoening gesproken: ik vond het een (voorlopige) bekroning op mijn werk dat ik bij mensen een keuken heb gemaakt waar ik later ook bij hun dochters en zonen een keuken mocht vernieuwen. Ook heb ik een klant gehad waar ik tot 3 keer toe een keuken heb vernieuwd omdat ze telkens gingen verhuizen. Ik hoop dit eigenlijk nog vaak mee te maken.

Relatief kleine investering

Er zijn nog steeds mensen die niet weten dat je voor een relatief kleine investering een grote verandering in de keuken kunt krijgen. Nieuwe technieken en slimme innovaties maken heel veel mogelijk. Inventief omgaan met de situatie, kijken naar de mogelijkheden in plaats van naar de onmogelijkheden. Ik kan u daarbij helpen. Van een scharnier vervangen tot een complete keuken vernieuwen en alles wat daar tussen zit kunt u bij mij terecht.

Afspraak

Bel of mail mij voor een persoonlijk advies. Ik heb een uitgebreide monstercollectie (voorbeelden van werkbladen, grepen en keukendeurtjes) bij me in mijn ‘rijdende showroom’ – dat maakt het gesprek wel zo gemakkelijk!

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie ‘s-Hertogenbosch, Keukenrenovatie Rosmalen, Keukenrenovatie Vlijmen, Keukenrenovatie Nieuwkuijk, Keukenrenovatie Haarsteeg, Keukenrenovatie Herpt, Keukenrenovatie Heusden, Keukenrenovatie Hedikhuizen, Keukenrenovatie Berlicum, Keukenrenovatie Vught, Keukenrenovatie Cromvoirt, Keukenrenovatie Helvoirt, Keukenrenovatie Sint-Michielsgestel, Keukenrenovatie Den Dungen, Keukenrenovatie Boxtel, Keukenrenovatie Gemonde, Keukenrenovatie Esch, Keukenrenovatie Liempde, Keukenrenovatie Zaltbommel, Keukenrenovatie Zuilichem, Keukenrenovatie Brakel, Keukenrenovatie Poederoijen, Keukenrenovatie Aalst, Keukenrenovatie Gameren, Keukenrenovatie Nieuwaal, Keukenrenovatie Bruchem, Keukenrenovatie Kerkwijk, Keukenrenovatie Delwijnen, Keukenrenovatie Nederhemert, Keukenrenovatie Bern, Keukenrenovatie Hedel, Keukenrenovatie Ammerzoden, Keukenrenovatie Well, Keukenrenovatie Hurwenen, Keukenrenovatie Rossum, Keukenrenovatie Kerkdriel, Keukenrenovatie Hoenzadriel, Keukenrenovatie Velddriel, Keukenrenovatie Alem, Keukenrenovatie Schijndel, Keukenrenovatie Heerewaarden.

    REFERENTIES VAN LAMBÈR VAN DEN BROEK