skip to Main Content

OVER LAMBÈR

Het is leuk elke dag weer iets moois te mogen maken

Ik ben Lambèr van den Broek. Ik ben keukenvernieuwer te ‘s-Hertogenbosch, maar ik kom ook in alle plaatsen in de directe omgeving, zoals Rosmalen, Vught, Boxtel, Kerkdriel of Zaltbommel. Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van keukens en interieurbouw – ik ben er al 22 jaar mee bezig en weet daardoor precies wat er moet of kan gebeuren om uw keuken aan te passen aan uw wensen. Het is leuk om elke dag weer iets moois te mogen maken en een keuken een totaal andere uitstraling te geven. Het geeft mij veel voldoening als de klant super tevreden is.

Ook de keuken vernieuwd bij dochters en zonen

Over voldoening gesproken: ik vond het een (voorlopige) bekroning op mijn werk dat ik bij mensen een keuken heb gemaakt waar ik later ook bij hun dochters en zonen een keuken mocht vernieuwen. Ook heb ik een klant gehad waar ik tot 3 keer toe een keuken heb vernieuwd omdat ze telkens gingen verhuizen. Ik hoop dit eigenlijk nog vaak mee te maken.

Relatief kleine investering

Er zijn nog steeds mensen die niet weten dat je voor een relatief kleine investering een grote verandering in de keuken kunt krijgen. In deze econmisch onzekere tijd kan er nog steeds heel veel. Misschien wel JUIST in deze tijd. Inventief omgaan met de situatie, kijken naar de mogelijkheden in plaats van naar de onmogelijkheden. Ik kan u daarbij helpen. Van een scharnier vervangen tot een complete keuken vernieuwen en alles wat daar tussen zit kunt u bij mij terecht.

Maak een afspraak

Bel of mail mij voor een persoonlijk advies. Ik heb een uitgebreide monstercollectie (voorbeelden van werkbladen, grepen en keukendeurtjes) bij me – dat maakt het gesprek wel zo gemakkelijk!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 21 85 27 19 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparatuur vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Lambèr van den Broek zeggen

Een tien voor Lambèr van den Broek. Wij zijn zeer tevreden over Lambèr van den Broek en zijn collega's elektricien en loodgieter. Alles keurig gedaan.

Deheer en mevrouw Verboon

Een tien voor Lambèr van den Broek. Zeer tevreden over klantvriendelijkheid; nakomen afspraken; goede afwerking. Lambèr denkt goed mee.

Mevrouw Beers

Een negen voor Lambèr van den Broek. Alles volgens afspraak verlopen, uitstekend werk verricht. Lambèr is zeer deskundig.

De heer Steens

Een 10 voor Lambèr van den Broek. Goede, eerlijke prijs. Prettige medewerker. Heeft goed werk geleverd.

De heer en mevrouw Eijden

Een 10 voor Lambèr van den Broek. We hebben er een hele goede ervaring aan over gehouden met een supermonteur en contactpersoon als Lambèr van den Broek!

De heer en mevrouw Cordes

Contactformulier van Lambèr van den Broek

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top