skip to Main Content

OVER LAMBÈR

Het is leuk elke dag weer iets moois te mogen maken

Ik ben Lambèr van den Broek. Ik ben keukenvernieuwer te ‘s-Hertogenbosch, maar ik kom ook in alle plaatsen in de directe omgeving, zoals Rosmalen, Vught, Boxtel, Kerkdriel of Zaltbommel. Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van keukens en interieurbouw – ik ben er al 22 jaar mee bezig en weet daardoor precies wat er moet of kan gebeuren om uw keuken aan te passen aan uw wensen. Het is leuk om elke dag weer iets moois te mogen maken en een keuken een totaal andere uitstraling te geven. Het geeft mij veel voldoening als de klant super tevreden is.

Ook de keuken vernieuwd bij dochters en zonen

Over voldoening gesproken: ik vond het een (voorlopige) bekroning op mijn werk dat ik bij mensen een keuken heb gemaakt waar ik later ook bij hun dochters en zonen een keuken mocht vernieuwen. Ook heb ik een klant gehad waar ik tot 3 keer toe een keuken heb vernieuwd omdat ze telkens gingen verhuizen. Ik hoop dit eigenlijk nog vaak mee te maken.

Relatief kleine investering

Er zijn nog steeds mensen die niet weten dat je voor een relatief kleine investering een grote verandering in de keuken kunt krijgen. In deze econmisch onzekere tijd kan er nog steeds heel veel. Misschien wel JUIST in deze tijd. Inventief omgaan met de situatie, kijken naar de mogelijkheden in plaats van naar de onmogelijkheden. Ik kan u daarbij helpen. Van een scharnier vervangen tot een complete keuken vernieuwen en alles wat daar tussen zit kunt u bij mij terecht.

Maak een afspraak

Bel of mail mij voor een persoonlijk advies. Ik heb een uitgebreide monstercollectie (voorbeelden van werkbladen, grepen en keukendeurtjes) bij me – dat maakt het gesprek wel zo gemakkelijk!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 21 85 27 19 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparatuur vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Lambèr van den Broek zeggen

Lambèr van den Broek krijgt van ons een 10 voor zijn uitstekende service en vakmanschap.

De heer en mevrouw Coenen

Lambèr van den Broek krijgt van ons een 10. De Keukenvernieuwers komen hun afspraken na en zijn eerlijk over wat er wqel en niet mogelijk is. Lambèr denkt goed mee.

HVR-Milieumanagement B.V.

Lambèr van den Broek krijgt van ons een dikke 10.
Lambèr is een vakkundige vernieuwer die ons zowel als adviseur als uitvoerend vernieuwer aangenaam heeft verrast. Aan al onze wensen is tegemoet gekomen en de keuken ziet er weer als nieuw uit.
Chapeau voor Lambèr.

Familie Van den Berk

Lambèr van den Broek krijgt van ons een dikke 10.

  • Prima intake gesprek..
  • Professionele realisatie..
  • Fijne en sympathieke mensen..
  • Lambèr zegt wat hij gaat doen en doet ook wat hij zegt!!
  • Goed vakman..
  • Betrouwbaar!!

Zuinig op zijn!!

Familie Van den Boom

Ik geef een 10 aan Lambèr van den Broek. Vakkundigheid en service.

De heer Schellekens

Contactformulier van Lambèr van den Broek

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top