skip to Main Content

OVER LAMBÈR

Het is leuk elke dag weer iets moois te mogen maken

Ik ben Lambèr van den Broek. Ik ben keukenvernieuwer te ‘s-Hertogenbosch, maar ik kom ook in alle plaatsen in de directe omgeving, zoals Rosmalen, Vught, Boxtel, Kerkdriel of Zaltbommel. Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van keukens en interieurbouw – ik ben er al 22 jaar mee bezig en weet daardoor precies wat er moet of kan gebeuren om uw keuken aan te passen aan uw wensen. Het is leuk om elke dag weer iets moois te mogen maken en een keuken een totaal andere uitstraling te geven. Het geeft mij veel voldoening als de klant super tevreden is.

Ook de keuken vernieuwd bij dochters en zonen

Over voldoening gesproken: ik vond het een (voorlopige) bekroning op mijn werk dat ik bij mensen een keuken heb gemaakt waar ik later ook bij hun dochters en zonen een keuken mocht vernieuwen. Ook heb ik een klant gehad waar ik tot 3 keer toe een keuken heb vernieuwd omdat ze telkens gingen verhuizen. Ik hoop dit eigenlijk nog vaak mee te maken.

Relatief kleine investering

Er zijn nog steeds mensen die niet weten dat je voor een relatief kleine investering een grote verandering in de keuken kunt krijgen. In deze econmisch onzekere tijd kan er nog steeds heel veel. Misschien wel JUIST in deze tijd. Inventief omgaan met de situatie, kijken naar de mogelijkheden in plaats van naar de onmogelijkheden. Ik kan u daarbij helpen. Van een scharnier vervangen tot een complete keuken vernieuwen en alles wat daar tussen zit kunt u bij mij terecht.

Maak een afspraak

Bel of mail mij voor een persoonlijk advies. Ik heb een uitgebreide monstercollectie (voorbeelden van werkbladen, grepen en keukendeurtjes) bij me – dat maakt het gesprek wel zo gemakkelijk!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 21 85 27 19 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Lambèr van den Broek zeggen

Een 10 voor Keukenvernieuwer Lambèr van den Broek omdat Lambert van den Broek een zeer vakkundige man is die weet waar hij mee bezig is, in oplossingen denkt en werk aflevert zoals hij het zelf graag ziet. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten er iedere dag van.

De heer Heijden

Een 10 voor Keukenvernieuwer Lambèr van den Broek.

Hij heeft prima werk geleverd, hij denkt goed mee over de mogelijkheden en het is een heel aardige man! Zeer deskundig.

Mevrouw Ven

Ik geef een 10 aan Keukenvernieuwer Lambèr van den Broek.

Het betrof een vernieuwing van alle deur- en kastpanelen en verder een nieuwe keukenkast voor inbouwapparatuur (koelkast en magnetron), die ook werden besteld. Alle afspraken, ook in het voortraject, zijn nagekomen, en er was steeds goede communicatie. De installatie liep slechts een enkel uur uit, met name voor het ophalen van alle afval. De installatie zelf gebeurde met de grootste precisie en bedachtzaamheid. Zelf op scheef geplaatste kastjes wist Lambèr met grote nauwkeurigheid de deurtjes recht te plaatsen. Een vakman pur sang, met liefde voor zijn vak.

De heer Berge

Over Keukenvernieuwer Lambèr van den Broek:

De kennismaking, de gezamenlijke voorbereidingen gaven het gevoel van vertrouwen dat wij hier te maken hebben met een meedenkende, invoelende en attente vakman. Ook de uitvoering van het karwei ging in alle rust door de goede afspraken die er waren.

Wij genieten dagelijks van het mooie materiaal en met goede herinneringen aan het proces.

Lijst deze man in want ze worden zeldzaam!

Trudy van Lierop

Keukenvernieuwer Lambèr van den Broek krijgt van ons een 10: hij is heel professioneel, zeer vakkundig (er is ruimte voor wijzigingen) en vriendelijk en bovenal een aardige man. En niet te vergeten, ook zijn compagnon was een kundig en vriendelijk persoon. Alleen maar complimenten!!

Succes met jullie bedrijf met zulke betrokken, hardwerkende medewerkers!!!

De heer en mevrouw Groot

Contactformulier van Lambèr van den Broek

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top