skip to Main Content

OVER MARC

Ik voel me soms net een tovenaar

Ik ben Marc van Rossum. Ik ben keukenvernieuwer te Meppel; het gebied waarin ik werk is Zuid-Drenthe, met, naast Meppel, plaatsen als Rogat, Hoogeveen, Hollandscheveld en bijvoorbeeld Coevorden. Daarnaast werk ik ook in Steenwijk en omgeving: met mijn speciaal ingerichte bus kan ik overal gemakkelijk komen…… Twintig jaar geleden heb ik mijn eerste keuken geplaatst en nadien zijn er nog vele keukens door mijn handen gegaan. Ik voel me soms net een tovenaar: ik begin met iets wat er niet (meer) uitziet of niet (meer) goed functioneert – en korte tijd later staat er opeens een glanzend nieuwe keuken!

Keuken verhuizen

Ik heb laatst nog een keuken die ik 6 jaar geleden nieuw geplaatst heb met de mensen mee verhuisd naar hun nieuwe adres en daar weer opnieuw geplaatst. Die mensen konden er nog geen afstand van doen en wilden de keuken graag meenemen. Dat was een leuke ervaring. Zo zie je maar dat er met een goede voorbereiding en kennis van zaken van alles mogelijk is op keukengebied.

U kunt op mij rekenen

Wilt u ook uw hele keuken verhuizen – of wilt u alleen maar de scheve keukendeurtjes aangepast hebben of een nieuw werkblad laten installeren – u kunt op mij rekenen. Bij De Keukenvernieuwers zijn wij gewend om duidelijke afspraken te maken en om die afspraken ook werkelijk na te komen. Kijkt u rustig rond op de vele pagina’s met referenties.

Afspraak

Bel of mail mij voor een persoonlijk advies. Ik heb een uitgebreide monstercollectie (voorbeelden van werkbladen, grepen en keukendeurtjes) bij me – dat maakt het gesprek wel zo gemakkelijk!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 54 21 85 35 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Marc van Rossum zeggen

Keukenvernieuwer Marc van Rossum krijgt van ons een 9. Goede voorlichting, hij levert kwaliteit en werkt netjes. Goede mensen.

De heer en mevrouw Bregman

Keukenvernieuwer Marc van Rossum krijgt van ons een 10. Een goede verzorging en alles is zo gegaan als het is afgesproken. Marc werkt netjes.

De heer en mevrouw Tilstra

Met de ervaring die we hebben met Keukenvernieuwer Marc van Rossum bevelen we hem zeker aan om de keuken te vernieuwen. Hij krijgt van ons een negen. Hij luisterde goed naar onze wensen.

De heer en mevrouw Bartels

Vandaag zijn de nieuwe kastdeurtjes geplaatst door Keukenvernieuwer Marc van Rossum. Hij was keurig op tijd, alles is heel netjes gedaan. Tijdens het boren gebruikt hij een stofzuiger voor het zaagsel. Super. Ik zal hem bij vrienden zeker aanraden.

Familie Tilstra

De folie van al onze keukendeurtjes was losgelaten. Wij hebben bij Marc van Rossum nieuwe deurtjes uitgezocht en deze werden keurig volgens afspraak geleverd. Ook heeft Marc van Rossum nieuwe inbouw apparatuur gemonteerd. Marc heeft dit allemaal netjes en secuur gemonteerd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat, onze keuken is weer als nieuw; netjes en strak! Wij kunnen Marc van Rossum van harte bij u aanbevelen; hij houdt zich aan de afspraak en levert professioneel werk af.

Van ons een dikke tien!!

Jan & Marjo Bartels

Contactformulier van Marc van Rossum

  • Vul uw telefoonnummer in zonder spaties
  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top