skip to Main Content

OVER MARC

Ik voel me soms net een tovenaar

Ik ben Marc van Rossum. Ik ben keukenvernieuwer te Meppel; het gebied waarin ik werk is Zuid-Drenthe, met, naast Meppel, plaatsen als Rogat, Hoogeveen, Hollandscheveld en bijvoorbeeld Coevorden. Daarnaast werk ik ook in Steenwijk en omgeving: met mijn speciaal ingerichte bus kan ik overal gemakkelijk komen…… Twintig jaar geleden heb ik mijn eerste keuken geplaatst en nadien zijn er nog vele keukens door mijn handen gegaan. Ik voel me soms net een tovenaar: ik begin met iets wat er niet (meer) uitziet of niet (meer) goed functioneert – en korte tijd later staat er opeens een glanzend nieuwe keuken!

Keuken verhuizen

Ik heb laatst nog een keuken die ik 6 jaar geleden nieuw geplaatst heb met de mensen mee verhuisd naar hun nieuwe adres en daar weer opnieuw geplaatst. Die mensen konden er nog geen afstand van doen en wilden de keuken graag meenemen. Dat was een leuke ervaring. Zo zie je maar dat er met een goede voorbereiding en kennis van zaken van alles mogelijk is op keukengebied.

U kunt op mij rekenen

Wilt u ook uw hele keuken verhuizen – of wilt u alleen maar de scheve keukendeurtjes aangepast hebben of een nieuw werkblad laten installeren – u kunt op mij rekenen. Bij De Keukenvernieuwers zijn wij gewend om duidelijke afspraken te maken en om die afspraken ook werkelijk na te komen. Kijkt u rustig rond op de vele pagina’s met referenties.

Afspraak

Bel of mail mij voor een persoonlijk advies. Ik heb een uitgebreide monstercollectie (voorbeelden van werkbladen, grepen en keukendeurtjes) bij me – dat maakt het gesprek wel zo gemakkelijk!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 54 21 85 35 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Marc van Rossum zeggen

Marc van Rossum krijgt van ons een 10. Er was sprake van een vlotte en accurate bestelling en afhandeling. Het is een vriendelijke man, hij is punctueel en heeft de rommel opgeruimd.

Ga zo door!

Familie Mosterman

Marc van Rossum is een vakman. Hij krijgt van ons een negen.

Familie Noordhuis

Ik ben zeer tevreden over Marc van Rossum. Het ging goed en vlot. Ik ben blij met mijn vernieuwing.

A. van Bussel

Ik heb een super mooie nieuwe keuken met dank aan Marc van Rossum. Een echte vakman. Geen gladde verkoper maar een harde werker.

Mevrouw Brals

Keukenvernieuwer Marc van Rossum: Dé oplossing voor strakke deurtjes. Wij geven Marc een 10. Hij heeft netjes werk afgeleverd.

Familie Mercuur.

Contactformulier van Marc van Rossum

  • Vul uw telefoonnummer in zonder spaties
  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top