skip to Main Content

OVER MARC

Ik voel me soms net een tovenaar

Ik ben Marc van Rossum. Ik ben keukenvernieuwer te Meppel; het gebied waarin ik werk is Zuid-Drenthe, met, naast Meppel, plaatsen als Rogat, Hoogeveen, Hollandscheveld en bijvoorbeeld Coevorden. Daarnaast werk ik ook in Steenwijk en omgeving: met mijn speciaal ingerichte bus kan ik overal gemakkelijk komen…… Twintig jaar geleden heb ik mijn eerste keuken geplaatst en nadien zijn er nog vele keukens door mijn handen gegaan. Ik voel me soms net een tovenaar: ik begin met iets wat er niet (meer) uitziet of niet (meer) goed functioneert – en korte tijd later staat er opeens een glanzend nieuwe keuken!

Keuken verhuizen

Ik heb laatst nog een keuken die ik 6 jaar geleden nieuw geplaatst heb met de mensen mee verhuisd naar hun nieuwe adres en daar weer opnieuw geplaatst. Die mensen konden er nog geen afstand van doen en wilden de keuken graag meenemen. Dat was een leuke ervaring. Zo zie je maar dat er met een goede voorbereiding en kennis van zaken van alles mogelijk is op keukengebied.

U kunt op mij rekenen

Wilt u ook uw hele keuken verhuizen – of wilt u alleen maar de scheve keukendeurtjes aangepast hebben of een nieuw werkblad laten installeren – u kunt op mij rekenen. Bij De Keukenvernieuwers zijn wij gewend om duidelijke afspraken te maken en om die afspraken ook werkelijk na te komen. Kijkt u rustig rond op de vele pagina’s met referenties.

Afspraak

Bel of mail mij voor een persoonlijk advies. Ik heb een uitgebreide monstercollectie (voorbeelden van werkbladen, grepen en keukendeurtjes) bij me – dat maakt het gesprek wel zo gemakkelijk!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 54 21 85 35 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Marc van Rossum zeggen

Tijdens een prettig gesprek over de mogelijkheden, tijdsbestek van de werkzaamheden en de prijs (inclusief aanschaf van keukenapparatuur die aan vervanging toe was), met beide handen het aanbod aangenomen. Marcs helderheid over bindende prestatie en afspraken gaven ons voldoende vertrouwen en tijdens de koffie ging hij meteen aan de slag met het opnemen van maten en het noteren van de gewenste apparatuur.
We hadden ons behoorlijk georiënteerd en verbaasden ons in positieve zin over de prijs.
Nu de (vernieuwde) keuken een week naar volle tevredenheid in bedrijf is, is een positieve recensie op zijn plaats.
Marc van Rossum is een harde werker met een no-nonsense instelling die doet wat hij zegt. Zelfs nog meer dan dat: hij brengt je op de hoogte van zaken die niet juist waren aangesloten, of die naar zijn zin niet 100% waren en nam dit wel even mee.
Zijn gedegen vakmanschap is gebleken en we zouden hem zo weer inzetten, echter de verwachting is dat dit voorlopig niet nodig zal zijn gezien het werk wat hij heeft achtergelaten!
Van harte aanbevolen!

W. Dijkstra

Wij zijn zeer tevreden over het bereikte resultaat. Onze keuken heeft een totale metamorfose ondergaan. Vanaf de offerte tot aan het eindresultaat is alles tot in de puntjes uitgevoerd. Marc van Rossum heeft het karwei binnen de afgesproken tijd geklaard. Vakmanschap ten top. Voor referenties kan men contact met ons opnemen.

Harry Bosma en Marijke Hoekstra

Wij hebben alle fronten van onze keuken laten vernieuwen en er is tevens een nieuwe, moderne afzuigkap geplaatst. Keukenvernieuwer Marc van Rossum heeft dit bij ons naar alle tevredenheid uitgevoerd. Eerst op een avond een offerte gemaakt. Heldere afspraken over de plaatsing en keurig gemonteerd. Marc is een rustige en zeer precieze vakman en gelukkig geen praatjesmaker.
Als wij het weer zouden doen zouden we zonder aarzelen Marc van Rossum weer bellen.

Hendrik Heinhuis

De keuken ziet er weer mooi uit! Binnen 2 dagen heeft Marc van Rossum de keuken vernieuwd en vrijwel zonder gehak en gebreek. Wij zijn zeer tevreden.

Chantal Schimmel

Marc van Rossum heeft het aanrechtblad in onze keuken keurig vervangen. Levering en plaatsing gebeurden ook precies op de afgesproken dagen.

Piet Mossel

Contactformulier van Marc van Rossum

  • Vul uw telefoonnummer in zonder spaties
  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top