skip to Main Content

OVER MARCO

Alle merken keukens en inbouwapparaten

Mijn naam is Marco van der Zee. Ik heb een achtergrond als meubelmaker – maar ik ben al geruime tijd gespecialiseerd in het vernieuwen en aanpassen van alle merken keukens. Ook weet ik veel van (inbouw)apparatuur zoals koelkasten en vaatwassers. Die kan ik meestal simpel en snel voor u installeren en/of vervangen. Mijn verzorgingsgebieden zijn Voorne Putten, IJsselmonde en de Hoekse Waard met als belangrijkste plaatsen Spijkenisse (mijn woonplaats), Brielle, Oud-Beijerland en bijvoorbeeld Hoogvliet. Dus, anders gezegd: van Nieuwe Maas tot Haringvliet kunt u bij mij terecht!

Keukenrenovatie: u wilt wat anders

Stel: uw keuken voldoet nog prima, maar hij is een beetje gedateerd. U wilt wel eens wat anders….. Neem dan contact met mij op! Ik ben in staat zonder al te veel hak- en breekwerk uw keuken in korte tijd een complete make-over te geven. We kunnen samen zoeken naar de beste manier en het beste materiaal om uw probleem op te lossen. Ik hou van uiterst secuur werken; maatwerk is mij als het ware op het lijf geschreven. En dat geldt niet alleen voor de keukendeurtjes of het werkblad, maar ook voor een tegelwand die u eventueel wilt laten aanbrengen. U kunt bij mij kiezen uit vele mogelijkheden voor uw keuken: van klassiek tot modern en van licht tot donker.

Maak een afspraak

Bel me nu voor een persoonlijk advies. Ik kan allerlei voorbeelden meenemen waardoor u een goede indruk kunt krijgen van de vele mogelijkheden.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 27 20 10 60 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Marco van der Zee zeggen

Correcte manier van presenteren en werken. Marco van der Zee denkt goed mee.

Familie Bons

Prettig contact, verstand van zaken, afspraak is afspraak bij Marco van der Zee.

Familie Ramakers

Prima service, goede vakman, keurig op tijd, niets op aan te merken. Marco van der Zee is al zijn afspraken nagekomen.

Familie Veldman

Bij het hele proces van plannenmakerij tot en met de uitvoering zijn we prima en op een prettige manier begeleid door Marco van der Zee. Het werk is vakkundig uitgevoerd zonder veel overlast. Het eindresultaat is helemaal naar onze zin.

Familie Meijer

Ik geef Marco van der Zee een 10 voor zijn werkzaamheden, omdat hij goed en snel gewerkt heeft.

Familie Sep

Contactformulier van Marco van der Zee

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top