skip to Main Content

OVER MARCO

Alle merken keukens en inbouwapparaten

Mijn naam is Marco van der Zee. Ik heb een achtergrond als meubelmaker – maar ik ben al geruime tijd gespecialiseerd in het vernieuwen en aanpassen van alle merken keukens. Ook weet ik veel van (inbouw)apparatuur zoals koelkasten en vaatwassers. Die kan ik meestal simpel en snel voor u installeren en/of vervangen. Mijn verzorgingsgebieden zijn Voorne Putten, IJsselmonde en de Hoekse Waard met als belangrijkste plaatsen Spijkenisse (mijn woonplaats), Brielle, Oud-Beijerland en bijvoorbeeld Hoogvliet. Dus, anders gezegd: van Nieuwe Maas tot Haringvliet kunt u bij mij terecht!

Keukenrenovatie: u wilt wat anders

Stel: uw keuken voldoet nog prima, maar hij is een beetje gedateerd. U wilt wel eens wat anders….. Neem dan contact met mij op! Ik ben in staat zonder al te veel hak- en breekwerk uw keuken in korte tijd een complete make-over te geven. We kunnen samen zoeken naar de beste manier en het beste materiaal om uw probleem op te lossen. Ik hou van uiterst secuur werken; maatwerk is mij als het ware op het lijf geschreven. En dat geldt niet alleen voor de keukendeurtjes of het werkblad, maar ook voor een tegelwand die u eventueel wilt laten aanbrengen. U kunt bij mij kiezen uit vele mogelijkheden voor uw keuken: van klassiek tot modern en van licht tot donker.

Maak een afspraak

Bel me nu voor een persoonlijk advies. Ik kan allerlei voorbeelden meenemen waardoor u een goede indruk kunt krijgen van de vele mogelijkheden.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 27 20 10 60 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Marco van der Zee zeggen

Keukenvernieuwer Marco van der Zee heeft perfect werk geleverd waar wij zeer blij mee zijn!! Hij is zeer deskundig en krijgt van ons een 10.

Ga door op deze weg. Ik ben zeer tevreden.

De heer en mevrouw Heijden

Een 10 voor Keukenvernieuwer Marco van der Zee. Alle afspraken worden nagekomen zoals toegezegd. Er wordt meegedacht maar niet voor de klant gedacht. Er wordt keurig en zorgvuldig gewerkt. Alles wordt opgeruimd en afgevoerd. Ik ben superblij met het resultaat en vertel het tegen iedereen die het maar wil horen.

Mevrouw Veenstra

Een 10 voor Keukenvernieuwer Marco van der Zee. Een keurige nette vakkundige man. Komt de afspraken na. Vind ik minstens zo belangrijk. Hij luisterde goed naar onze wensen.

De heer en mevrouw Beekman

Een 10 voor Keukenvernieuwer Marco van der Zee. Goede service, meedenkend, geen losse eindjes!! Zeer prettige samenwerking. Hij werkt netjes.

De heer en mevrouw Klaveren

Kwaliteit en deskundigheid. Daarom een 10 voor Keukenvernieuwer Marco van der Zee. Hij werkt netjes.

De heer en mevrouw Ghiorsi

Contactformulier van Marco van der Zee

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top