skip to Main Content

OVER MARCO

Alle merken keukens en inbouwapparaten

Mijn naam is Marco van der Zee. Ik heb een achtergrond als meubelmaker – maar ik ben al geruime tijd gespecialiseerd in het vernieuwen en aanpassen van alle merken keukens. Ook weet ik veel van (inbouw)apparatuur zoals koelkasten en vaatwassers. Die kan ik meestal simpel en snel voor u installeren en/of vervangen. Mijn verzorgingsgebieden zijn Voorne Putten, IJsselmonde en de Hoekse Waard met als belangrijkste plaatsen Spijkenisse (mijn woonplaats), Brielle, Oud-Beijerland en bijvoorbeeld Hoogvliet. Dus, anders gezegd: van Nieuwe Maas tot Haringvliet kunt u bij mij terecht!

Keukenrenovatie: u wilt wat anders

Stel: uw keuken voldoet nog prima, maar hij is een beetje gedateerd. U wilt wel eens wat anders….. Neem dan contact met mij op! Ik ben in staat zonder al te veel hak- en breekwerk uw keuken in korte tijd een complete make-over te geven. We kunnen samen zoeken naar de beste manier en het beste materiaal om uw probleem op te lossen. Ik hou van uiterst secuur werken; maatwerk is mij als het ware op het lijf geschreven. En dat geldt niet alleen voor de keukendeurtjes of het werkblad, maar ook voor een tegelwand die u eventueel wilt laten aanbrengen. U kunt bij mij kiezen uit vele mogelijkheden voor uw keuken: van klassiek tot modern en van licht tot donker.

Maak een afspraak

Bel me nu voor een persoonlijk advies. Ik kan allerlei voorbeelden meenemen waardoor u een goede indruk kunt krijgen van de vele mogelijkheden.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 27 20 10 60 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparatuur vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Marco van der Zee zeggen

Wij geven een 8 aan Keukenvernieuwer Marco van der Zee. Wij vinden dat hij ietsje goedkoper moet worden.

De heer en mevrouw Hoekman

Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Marco van der Zee: een hele nette man die keurig werkt. Super. Hij denkt goed mee.

De heer en mevrouw Heijnens

Wij geven een 8 aan Keukenvernieuwer Marco van der Zee: we hadden graag meer transparantie over de prijsindicatie gehad.

De heer en mevrouw Quirante

Wij geven een 9 aan Keukenvernieuwer Marco van der Zee: snel, duidelijk en goed werk. Het zou helemaal perfect zijn als het vrijkomende materiaal meegenomen en afgevoerd zou zijn. Marco is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Brussé

Wij geven een 9 aan Keukenvernieuwer Marco van der Zee vanwege kwaliteit, punctualiteit en beleefdheid.

De heer en mevrouw Hoogerwerf

Contactformulier van Marco van der Zee

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top