skip to Main Content

OVER MARCO

Alle merken keukens en inbouwapparaten

Mijn naam is Marco van der Zee. Ik heb een achtergrond als meubelmaker – maar ik ben al geruime tijd gespecialiseerd in het vernieuwen en aanpassen van alle merken keukens. Ook weet ik veel van (inbouw)apparatuur zoals koelkasten en vaatwassers. Die kan ik meestal simpel en snel voor u installeren en/of vervangen. Mijn verzorgingsgebieden zijn Voorne Putten, IJsselmonde en de Hoekse Waard met als belangrijkste plaatsen Spijkenisse (mijn woonplaats), Brielle, Oud-Beijerland en bijvoorbeeld Hoogvliet. Dus, anders gezegd: van Nieuwe Maas tot Haringvliet kunt u bij mij terecht!

Keukenrenovatie: u wilt wat anders

Stel: uw keuken voldoet nog prima, maar hij is een beetje gedateerd. U wilt wel eens wat anders….. Neem dan contact met mij op! Ik ben in staat zonder al te veel hak- en breekwerk uw keuken in korte tijd een complete make-over te geven. We kunnen samen zoeken naar de beste manier en het beste materiaal om uw probleem op te lossen. Ik hou van uiterst secuur werken; maatwerk is mij als het ware op het lijf geschreven. En dat geldt niet alleen voor de keukendeurtjes of het werkblad, maar ook voor een tegelwand die u eventueel wilt laten aanbrengen. U kunt bij mij kiezen uit vele mogelijkheden voor uw keuken: van klassiek tot modern en van licht tot donker.

Maak een afspraak

Bel me nu voor een persoonlijk advies. Ik kan allerlei voorbeelden meenemen waardoor u een goede indruk kunt krijgen van de vele mogelijkheden.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 27 20 10 60 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Marco van der Zee zeggen

Prima werk gedaan. Een 10 voor Marco van der Zee. Alles ging volgens afspraak. Hij werkt heel netjes en is zeer deskundig.

Familie Boon

Wat een professional. Wat Marco van der Zee zegt doet hij ook en zijn werk ziet er heel goed uit. En na afloop geen rommel meer in huis van de oude keuken. Een zeer deskundige keukenvernieuwer maar ook bovenal een prettig persoon.
Bedankt Marco. We zijn heel erg blij met de "nieuwe" keuken.

Ron en Wilma van den Tol

Marco van der Zee heeft ons uitstekend advies gegeven met het maken van de juiste keuze. Hij komt aan huis, had voorbeelden bij zich en gaf en helder advies van de mogelijkheden binnen ons budget. De onderdelen van de keuken heeft hij zelf opgemeten, besteld en geïnstalleerd. Totaal geen extra overhead en zeer efficiënt.

Na het installeren bleek er een kastje te klein en folie gescheurd. Deze kleine correcties werden netjes binnen 3 weken opgelost. Wat hij beloofde maakte hij waar!

Wij zien Marco als een zeer betrouwbaar en deskundige man. Hij heeft bij ons een hele mooie (betaalbare) keuken geïnstalleerd. Deze ervaren "keukenvernieuwer" zullen wij dan ook bij iedereen aanraden!

Eva Alkema & Hans-Peter Bakker

Correcte manier van presenteren en werken. Marco van der Zee denkt goed mee.

Familie Bons

Prettig contact, verstand van zaken, afspraak is afspraak bij Marco van der Zee.

Familie Ramakers

Contactformulier van Marco van der Zee

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top