skip to Main Content

OVER MARCO

Alle merken keukens en inbouwapparaten

Mijn naam is Marco van der Zee. Ik heb een achtergrond als meubelmaker – maar ik ben al geruime tijd gespecialiseerd in het vernieuwen en aanpassen van alle merken keukens. Ook weet ik veel van (inbouw)apparatuur zoals koelkasten en vaatwassers. Die kan ik meestal simpel en snel voor u installeren en/of vervangen. Mijn verzorgingsgebieden zijn Voorne Putten, IJsselmonde en de Hoekse Waard met als belangrijkste plaatsen Spijkenisse (mijn woonplaats), Brielle, Oud-Beijerland en bijvoorbeeld Hoogvliet. Dus, anders gezegd: van Nieuwe Maas tot Haringvliet kunt u bij mij terecht!

Keukenrenovatie: u wilt wat anders

Stel: uw keuken voldoet nog prima, maar hij is een beetje gedateerd. U wilt wel eens wat anders….. Neem dan contact met mij op! Ik ben in staat zonder al te veel hak- en breekwerk uw keuken in korte tijd een complete make-over te geven. We kunnen samen zoeken naar de beste manier en het beste materiaal om uw probleem op te lossen. Ik hou van uiterst secuur werken; maatwerk is mij als het ware op het lijf geschreven. En dat geldt niet alleen voor de keukendeurtjes of het werkblad, maar ook voor een tegelwand die u eventueel wilt laten aanbrengen. U kunt bij mij kiezen uit vele mogelijkheden voor uw keuken: van klassiek tot modern en van licht tot donker.

Maak een afspraak

Bel me nu voor een persoonlijk advies. Ik kan allerlei voorbeelden meenemen waardoor u een goede indruk kunt krijgen van de vele mogelijkheden.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 27 20 10 60 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Marco van der Zee zeggen

Marco van der Zee krijgt van mij een tien. Hij werkt netjes en precies.

Mevrouw Hak

Marco van der Zee krijgt van ons een negen. Hij heeft knap werk verricht!!!

De heer en mevrouw Hak

Marco van der Zee krijgt van ons een 10. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, de goede prijs en de goede service.

De heer en mevrouw Kassel

Marco van der Zee krijgt van ons een 10. Goede bespreking vooraf. Keurige uitvoering met oog voor detail. Klaar was echt klaar. Hij werkt netjes.

De heer en mevrouw Driesten

Marco van der Zee is een vriendelijke en een vakkundige keukenvernieuwer. Ook als adviseur. Wij zijn meer dan tevreden over de uitvoering. Hij werkt netjes en vakkundig. Hij krijgt van ons een 10.

De heer en mevrouw Meer

Contactformulier van Marco van der Zee

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top