skip to Main Content

OVER MARCO

Alle merken keukens en inbouwapparaten

Mijn naam is Marco van der Zee. Ik heb een achtergrond als meubelmaker – maar ik ben al geruime tijd gespecialiseerd in het vernieuwen en aanpassen van alle merken keukens. Ook weet ik veel van (inbouw)apparatuur zoals koelkasten en vaatwassers. Die kan ik meestal simpel en snel voor u installeren en/of vervangen. Mijn verzorgingsgebieden zijn Voorne Putten, IJsselmonde en de Hoekse Waard met als belangrijkste plaatsen Spijkenisse (mijn woonplaats), Brielle, Oud-Beijerland en bijvoorbeeld Hoogvliet. Dus, anders gezegd: van Nieuwe Maas tot Haringvliet kunt u bij mij terecht!

Keukenrenovatie: u wilt wat anders

Stel: uw keuken voldoet nog prima, maar hij is een beetje gedateerd. U wilt wel eens wat anders….. Neem dan contact met mij op! Ik ben in staat zonder al te veel hak- en breekwerk uw keuken in korte tijd een complete make-over te geven. We kunnen samen zoeken naar de beste manier en het beste materiaal om uw probleem op te lossen. Ik hou van uiterst secuur werken; maatwerk is mij als het ware op het lijf geschreven. En dat geldt niet alleen voor de keukendeurtjes of het werkblad, maar ook voor een tegelwand die u eventueel wilt laten aanbrengen. U kunt bij mij kiezen uit vele mogelijkheden voor uw keuken: van klassiek tot modern en van licht tot donker.

Maak een afspraak

Bel me nu voor een persoonlijk advies. Ik kan allerlei voorbeelden meenemen waardoor u een goede indruk kunt krijgen van de vele mogelijkheden.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 27 20 10 60 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Marco van der Zee zeggen

Marco van der Zee gaf goede informatie en het werk werd vakkundig uitgevoerd. We geven hem een negen.

De heer en mevrouw Linden

Prettig voorgesprek met Marco van der Zee. Duidelijke afspraken na heldere adviezen. Prima uitvoering volgens gemaakte afspraken. Goed gevoel naderhand. Een 10.

Ga zo door!

De heer en mevrouw Hofman

Keukenvernieuwer Marco van der Zee krijgt van ons een zeven. Hij luisterde naar onze wensen.

De heer en mevrouw Leinenga

Keukenvernieuwer Marco van der Zee heeft prima werk geleverd. Een acht. De prijs was wel wat aan de hoge kant.

De heer en mevrouw Berghout

Keukenvernieuwer Marco van der Zee krijgt van ons een 10. Alles volgens afspraak en op tijd geleverd en deskundig gemonteerd. Mooie kwaliteit van het gebruikte materiaal. Nieuwe keuken maar dan op een andere manier.

De heer en mevrouw Rietveld

Contactformulier van Marco van der Zee

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top