skip to Main Content

OVER MARTIN

Ik renoveer alle merken keukens

Ik ben Martin Goedemans, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van keukens van alle merken en het vervangen en installeren van alle soorten inbouwapparatuur: van magnetron tot multifunctionele oven, van vaatwasser tot energiezuinige koelkast. Ik werk samen met de landelijk opererende organisatie De Keukenvernieuwers. Mijn werkgebied is het Gooi met plaatsen als Hilversum, Loosdrecht, Laren, Bussum, Naarden, Blaricum, Huizen, Weesp en Muiden, maar ook Bilthoven en bijvoorbeeld Maarssen. Bij twijfel kunt u altijd even bellen of mailen!

Keukenrenovatie: ik maak graag kennis met uw keuken

Als uw schoenen oud en versleten zijn gaat u vermoedelijk direct naar de winkel om een nieuw paar te kopen. Dat ligt bij een keuken anders. U bent er al een beetje aan gewend dat de folie van een keukendeurtje los begint te laten, de la niet meer goed sluit of dat de deur van de koelkast telkens weer open valt. Het werkblad is misschien versleten of een beetje uit de tijd. “Het komt wel” denkt u dan, maar daar blijft het vaak bij. Het opknappen van uw keuken lijkt u te ingewikkeld, maar dit soort zaken zijn voor De Keukenvernieuwers geen probleem. Door mijn jarenlange ervaring als meubelmaker en servicemonteur bij onder meer Siematic weet ik bijna alles van keukens. Vandaar ook dat ik u met een gerust hart de eerste servicebeurt gratis kan aanbieden!

GRATIS IS BIJ MIJ ECHT GRATIS

U kunt hem gewoon aanvragen, die gratis servicebeurt. U heeft echt niets te verliezen, want mijn twee rechterhanden maken graag kennis met uw keuken. Daarnaast bied ik u optimale zekerheid, want: De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit waarmerk garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 33 710 716 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparatuur vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Martin Goedemans zeggen

Een 9 voor Martin Goedemans. Martin Goedemans heeft bij mij de keuken gerenoveerd en ik ben zeer tevreden over zijn manier van werken, vakmanschap en nauwkeurigheid.

Mevrouw Theewen

Een 10 voor Martin Goedemans. De geleverde keuken was niet in de juiste kleur geleverd. Dit betekende achterstand in de levering. Door bemiddeling van Martin Goedemans werd de keuken geleverd in de juiste kleur. Wij zijn zeer te spreken over de vakkundige wijze waarop Goedemans de renovatie heeft uitgevoerd.

De heer en mevrouw Aarendonk

Een 10 voor Martin Goedemans. Duidelijke bespreking van de mogelijkheden, veel keus in design, keurige montage, goede kwaliteit.

De heer en mevrouw Bennekom

Zeer tevreden hoe onze keuken is gerenoveerd door Martin Goedemans. Goede service, vakkundig, denk met de klant mee en komt met eigen voorstellen en oplossingen.

De keuken heeft een totaal nieuw uiterlijk gekregen en ziet er weer nieuw en stoer uit.

Hartelijk dank.

Familie Egeler

Erg tevreden hoe onze keuken is gerenoveerd door Martin Goedemans. Goede service, werkt netjes en werkt snel.

Esther van Olphen

Contactformulier van Martin Goedemans

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top