skip to Main Content

Ik renoveer alle merken keukens

Ik ben Martin Goedemans, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van keukens van alle merken en het vervangen en installeren van alle soorten inbouwapparatuur: van magnetron tot multifunctionele oven, van vaatwasser tot energiezuinige koelkast. Ik werk samen met de landelijk opererende organisatie De Keukenvernieuwers. Mijn werkgebied is het Gooi met plaatsen als Hilversum, Loosdrecht, Laren, Bussum, Naarden, Blaricum, Huizen, Weesp en Muiden, maar ook Bilthoven en bijvoorbeeld Maarssen. Bij twijfel kunt u altijd even bellen of mailen!

Keukenrenovatie: ik maak graag kennis met uw keuken

Als uw schoenen oud en versleten zijn gaat u vermoedelijk direct naar de winkel om een nieuw paar te kopen. Dat ligt bij een keuken anders. U bent er al een beetje aan gewend dat de folie van een keukendeurtje los begint te laten, de la niet meer goed sluit of dat de deur van de koelkast telkens weer open valt. Het werkblad is misschien versleten of een beetje uit de tijd. “Het komt wel” denkt u dan, maar daar blijft het vaak bij. Het opknappen van uw keuken lijkt u te ingewikkeld, maar dit soort zaken zijn voor De Keukenvernieuwers geen probleem. Door mijn jarenlange ervaring als meubelmaker en servicemonteur bij onder meer Siematic weet ik bijna alles van keukens. Vandaar ook dat ik u met een gerust hart de eerste servicebeurt gratis kan aanbieden!

Gratis is bij mij echt gratis

U kunt hem gewoon aanvragen, die gratis servicebeurt. U heeft echt niets te verliezen, want mijn twee rechterhanden maken graag kennis met uw keuken. Daarnaast bied ik u optimale zekerheid, want: De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit waarmerk garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 33 710 716 of ga naar mijn contactformulier.

Wij geven Martin Goedemans een 10 omdat we een prima ervaring hadden.

Familie Schuurs

Vrienden van ons vertelden over hun goede ervaringen met Martin Goedemans. Zij adviseerden hem in te schakelen, toen ze horen dat we dachten over een aantal aanpassingen aan de keuken. We hebben er geen minuut spijt van dat we dat advies hebben opgevolgd! Prima man, ter zake kundig, heeft twee rechterhanden, werkt secuur, en denkt met je mee. Martin, bedankt, onze keuken kan er weer jaren tegen.

Familie Spall

Wij hebben contact gezocht met Martin Goedemans van De Keukenvernieuwers en i. p. v. een renovatie zijn we tot de conclusie gekomen samen met Martin Goedemans dat een geheel nieuwe keuken plaatsen de beste optie zou zijn. We hebben toen in samenspraak met Martin een nieuwe keuken met alle inbouwapparatuur uitgezocht, de keuken staat er nu en we zijn er heel blij mee. Een splinternieuwe keuken met apparatuur inclusief afvoer van de oude keuken en opbouw van de nieuwe keuken voor een redelijke prijs. Martin is uiterst secuur in zijn werk, weet precies wat hij moet doen en is ook een harde werker. Wij bevelen Martin Goedemans zeker aan voor een renovatie of het plaatsen van een nieuwe keuken. De Keukenvernieuwers... toppie.

Familie Listen en van Houten

Martin Goedemans heeft een no nonsens mentaliteit en heeft bij ons al jaren bewezen een top-vakman te zijn. Een kleine aanpassing of (zoals vandaag) complete renovatie, geen probleem. Hij is zeer kritisch over zijn eigen werk ('als ik iets doe, dan doe ik het goed'). En dat zie je aan het eindresultaat. Top, volgende keer weer.

Yvar Steketee

Goed werk, aardige mensen. Martin Goedemans is zeer deskundig.

Familie Zomeren

Contactformulier van Martin Goedemans

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top