skip to Main Content

OVER MARTIN

Ik renoveer alle merken keukens

Ik ben Martin Goedemans, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van keukens van alle merken en het vervangen en installeren van alle soorten inbouwapparatuur: van magnetron tot multifunctionele oven, van vaatwasser tot energiezuinige koelkast. Ik werk samen met de landelijk opererende organisatie De Keukenvernieuwers. Mijn werkgebied is het Gooi met plaatsen als Hilversum, Loosdrecht, Laren, Bussum, Naarden, Blaricum, Huizen, Weesp en Muiden, maar ook Bilthoven en bijvoorbeeld Maarssen. Bij twijfel kunt u altijd even bellen of mailen!

Keukenrenovatie: ik maak graag kennis met uw keuken

Als uw schoenen oud en versleten zijn gaat u vermoedelijk direct naar de winkel om een nieuw paar te kopen. Dat ligt bij een keuken anders. U bent er al een beetje aan gewend dat de folie van een keukendeurtje los begint te laten, de la niet meer goed sluit of dat de deur van de koelkast telkens weer open valt. Het werkblad is misschien versleten of een beetje uit de tijd. “Het komt wel” denkt u dan, maar daar blijft het vaak bij. Het opknappen van uw keuken lijkt u te ingewikkeld, maar dit soort zaken zijn voor De Keukenvernieuwers geen probleem. Door mijn jarenlange ervaring als meubelmaker en servicemonteur bij onder meer Siematic weet ik bijna alles van keukens. Vandaar ook dat ik u met een gerust hart de eerste servicebeurt gratis kan aanbieden!

GRATIS IS BIJ MIJ ECHT GRATIS

U kunt hem gewoon aanvragen, die gratis servicebeurt. U heeft echt niets te verliezen, want mijn twee rechterhanden maken graag kennis met uw keuken. Daarnaast bied ik u optimale zekerheid, want: De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit waarmerk garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 33 710 716 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Martin Goedemans zeggen

Een perfecte renovatie heeft Martin Goedemans uitgevoerd. Alles volgens afspraak uitgevoerd. Wij zijn buitengewoon tevreden en kunnen Martin daarom ook bij een ieder aanbevelen.

Familie Driest

Na 30 jaar gebruik van de keuken was deze aan een renovatie toe: het aanrechtblad was aan vervanging toe, de kraan lekte en bovendien wilde ik graag meer kastruimte en indien mogelijk extra apparatuur in te bouwen in de bestaande- en nieuw te plaatsen kast. De eis was wel dat na de renovatie het totaal toch voor het oog een geheel bleef.
Via de website kwam ik in contact met Martin Goedemans, die mijn wensen begreep en advies gaf t.a.v de mogelijkheden en adviseerde bij het kiezen van materialen en apparatuur.

De hele renovatie is daarna tot volle tevredenheid uitgevoerd. In anderhalve dag was alles geplaatst en aangesloten en zag de keuken er weer als nieuw uit. Ik geniet er nog dagelijks van.

Mevrouw D. van Dalen - van der Aa

Vier jaar geleden heeft Martin Goedemans onze keuken vernieuwd. Nu hadden wij een klein probleem met de vaatwasser. Een mail gestuurd en binnen 4 dagen was het probleem opgelost.
Wat een goede service, wij zijn zeer tevreden.

Dankjewel

Stefan

Prima resultaat! Goede prijs / kwaliteit verhouding. Snel gedaan .Kortom zeer tevreden over Martin Goedemans.

Familie Van den Bos

Duidelijk advies en prijsopgaaf. De klus netjes uitgevoerd door Martin Goedemans.

Familie Keimpema

Contactformulier van Martin Goedemans

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top