skip to Main Content

OVER MARTIN

Ik renoveer alle merken keukens

Ik ben Martin Goedemans, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van keukens van alle merken en het vervangen en installeren van alle soorten inbouwapparatuur: van magnetron tot multifunctionele oven, van vaatwasser tot energiezuinige koelkast. Ik werk samen met de landelijk opererende organisatie De Keukenvernieuwers. Mijn werkgebied is het Gooi met plaatsen als Hilversum, Loosdrecht, Laren, Bussum, Naarden, Blaricum, Huizen, Weesp en Muiden, maar ook Bilthoven en bijvoorbeeld Maarssen. Bij twijfel kunt u altijd even bellen of mailen!

Keukenrenovatie: ik maak graag kennis met uw keuken

Als uw schoenen oud en versleten zijn gaat u vermoedelijk direct naar de winkel om een nieuw paar te kopen. Dat ligt bij een keuken anders. U bent er al een beetje aan gewend dat de folie van een keukendeurtje los begint te laten, de la niet meer goed sluit of dat de deur van de koelkast telkens weer open valt. Het werkblad is misschien versleten of een beetje uit de tijd. “Het komt wel” denkt u dan, maar daar blijft het vaak bij. Het opknappen van uw keuken lijkt u te ingewikkeld, maar dit soort zaken zijn voor De Keukenvernieuwers geen probleem. Door mijn jarenlange ervaring als meubelmaker en servicemonteur bij onder meer Siematic weet ik bijna alles van keukens. Vandaar ook dat ik u met een gerust hart de eerste servicebeurt gratis kan aanbieden!

GRATIS IS BIJ MIJ ECHT GRATIS

U kunt hem gewoon aanvragen, die gratis servicebeurt. U heeft echt niets te verliezen, want mijn twee rechterhanden maken graag kennis met uw keuken. Daarnaast bied ik u optimale zekerheid, want: De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit waarmerk garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 33 710 716 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Martin Goedemans zeggen

Mijn huis-keuken-leverancier had 3/4 jaar nodig om een offerte te maken maar liet daarna niks meer van zich horen. Twee andere leveranciers hadden genoeg aan een foto om geen offerte te willen maken.Martin Goedemans reageerde binnen een week, stond een paar dagen later in mijn keuken en maakte gelijk een met de hand geschreven offerte (uitstekend !!). Binnen 6 weken na mijn eerste contact was alles geleverd en tot volle tevredenheid geïnstalleerd. Ik kon 't niet geloven. Martin is nergens bang voor en kan volgens mij alles! Voor de goede orde: Martin houdt van lekkere koffie met koeken maar zonder klassieke muziek.

Hans Plat

Een financieel vriendelijke manier om een nieuwe keuken te krijgen. Martin Goedemans krijgt van ons een 9. Er was een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De heer en mevrouw Visser Bennink

Martin Goedemans krijgt van mij een 10. Hij is zeer deskundig. Een goede service en afwerking!

Mevrouw Overvest

Het is een mooie oplossing voor de vernieuwing van een keuken die niet helemaal aan vervanging toe is! Martin Goedemans is zeer deskundig. Hij krijgt van mij een 10.

Mevrouw Vijn

Martin Goedemans heeft op een deskundige en snelle wijze onze keuken een prachtige facelift gegeven.
Het resultaat is echt perfect!
Hij komt de afspraken na en ook belangrijk: een mooie prijs-/kwaliteitsverhouding.
Keukenvernieuwer Martin beveel ik van harte aan.

Familie Mulders

Contactformulier van Martin Goedemans

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top