skip to Main Content

OVER MARTIN

Ik renoveer alle merken keukens

Ik ben Martin Goedemans, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van keukens van alle merken en het vervangen en installeren van alle soorten inbouwapparatuur: van magnetron tot multifunctionele oven, van vaatwasser tot energiezuinige koelkast. Ik werk samen met de landelijk opererende organisatie De Keukenvernieuwers. Mijn werkgebied is het Gooi met plaatsen als Hilversum, Loosdrecht, Laren, Bussum, Naarden, Blaricum, Huizen, Weesp en Muiden, maar ook Bilthoven en bijvoorbeeld Maarssen. Bij twijfel kunt u altijd even bellen of mailen!

Keukenrenovatie: ik maak graag kennis met uw keuken

Als uw schoenen oud en versleten zijn gaat u vermoedelijk direct naar de winkel om een nieuw paar te kopen. Dat ligt bij een keuken anders. U bent er al een beetje aan gewend dat de folie van een keukendeurtje los begint te laten, de la niet meer goed sluit of dat de deur van de koelkast telkens weer open valt. Het werkblad is misschien versleten of een beetje uit de tijd. “Het komt wel” denkt u dan, maar daar blijft het vaak bij. Het opknappen van uw keuken lijkt u te ingewikkeld, maar dit soort zaken zijn voor De Keukenvernieuwers geen probleem. Door mijn jarenlange ervaring als meubelmaker en servicemonteur bij onder meer Siematic weet ik bijna alles van keukens. Vandaar ook dat ik u met een gerust hart de eerste servicebeurt gratis kan aanbieden!

GRATIS IS BIJ MIJ ECHT GRATIS

U kunt hem gewoon aanvragen, die gratis servicebeurt. U heeft echt niets te verliezen, want mijn twee rechterhanden maken graag kennis met uw keuken. Daarnaast bied ik u optimale zekerheid, want: De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit waarmerk garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 33 710 716 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Martin Goedemans zeggen

Na 18 jaar ging de folie van onze keukenkastjes los zitten.
Het geraamte van de keuken was nog in een perfecte staat.
Hierdoor konden we fronten laten vervangen en tevens een nieuw keukenblad laten plaatsen door Martin Goedemans.
Met een nieuwe koelkast en gelijk van gas naar inductie koken.
Waar Martin bij meedenkt dat de groepenkast veranderd moest worden. Ook dat regelde Martin.
Martin laat je in alle rust kijken en combineren met de stalen die hij bij zich heeft.
Martin werkt zeer nauwkeurig en netjes en onze keuken ziet er weer als nieuw uit.
Waar wij super tevreden over zijn.
Martin TOP!

De heer en mevrouw Bannink

Martin Goedemans is betrouwbaar. Hij heeft goede producten, geeft garantie. Wij geven hem een 9. Hij denkt goed mee.

Familie Jong

Martin Goedemans heeft ons uitstekend geholpen. Hij geeft heldere uitleg over de mogelijkheden en denkt actief mee hoe de keuken het beste vernieuwd kan worden. Hierbij gaat hij ook uitdagingen aan voor het best mogelijke resultaat. Wij zijn dan ook zeer tevreden en bevelen Martin van harte aan! Een 10.

Jullie gaan verder dan de concurrenten die zich voornamelijk richten op het vervangen van de kastdeuren. Zo is bij ons wel het granieten keukenblad aangepast, zodat er nu een mooi fornuis staat. De concurrent wilde dit omwille van risico's niet doen. Hier onderscheiden jullie en met Martin Goedemans zich nadrukkelijk mee!

Familie Beijer

Onze 20 jaar oude keuken ziet er weer uit als nieuw mede dankzij het vakmanschap van Martin Goedemans. Hij wist voor alle voorkomende problemen tijdens en na de renovatie een goede oplossing te vinden.
Aanbevolen!

Trudi en Koos Heuvelmans

In het voorjaar van 2017 besloten wij om onze keuken te vernieuwen. Dit betekende nieuwe deurtjes, nieuwe ijskast en een nieuwe afzuigkap. We maakten een afspraak en het bleek dat Martin Goedemans een volle agenda had, want pas begin juli was er ruimte om bij ons aan de slag te gaan. Voor ons geen punt, want na kennismaking hadden wij het volste vertrouwen in Martin. We maakten afspraken, deden een aanbetaling en alles verliep volgens afspraak.

Helaas waren we ontevreden over de kleur blauw die was gebruikt bij het opknappen van enkele frontjes. Maar we hoefden niets te zeggen, want Martin had het zelf ook al geconstateerd en zei dat dit niet goed was gedaan. Het betekende opnieuw wachten, maar ook nu werd de agenda volgens planning nagekomen. Eind augustus was alles keurig in orde en waren we dik tevreden. Toen ik een week later nog een onvolkomenheid ontdekte en daarover met Martin belde, stond hij nog dezelfde middag voor de deur om dit te herstellen.

Kortom, voor ons was het werken met Keukenvernieuwer Martin Goedemans een aangename ervaring. Wij zullen hem ook bij onze vrienden en kennissen van harte aanbevelen.

Wim van Deijk

Contactformulier van Martin Goedemans

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top