skip to Main Content

OVER MARTIN

Ik renoveer alle merken keukens

Ik ben Martin Goedemans, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van keukens van alle merken en het vervangen en installeren van alle soorten inbouwapparatuur: van magnetron tot multifunctionele oven, van vaatwasser tot energiezuinige koelkast. Ik werk samen met de landelijk opererende organisatie De Keukenvernieuwers. Mijn werkgebied is het Gooi met plaatsen als Hilversum, Loosdrecht, Laren, Bussum, Naarden, Blaricum, Huizen, Weesp en Muiden, maar ook Bilthoven en bijvoorbeeld Maarssen. Bij twijfel kunt u altijd even bellen of mailen!

Keukenrenovatie: ik maak graag kennis met uw keuken

Als uw schoenen oud en versleten zijn gaat u vermoedelijk direct naar de winkel om een nieuw paar te kopen. Dat ligt bij een keuken anders. U bent er al een beetje aan gewend dat de folie van een keukendeurtje los begint te laten, de la niet meer goed sluit of dat de deur van de koelkast telkens weer open valt. Het werkblad is misschien versleten of een beetje uit de tijd. “Het komt wel” denkt u dan, maar daar blijft het vaak bij. Het opknappen van uw keuken lijkt u te ingewikkeld, maar dit soort zaken zijn voor De Keukenvernieuwers geen probleem. Door mijn jarenlange ervaring als meubelmaker en servicemonteur bij onder meer Siematic weet ik bijna alles van keukens. Vandaar ook dat ik u met een gerust hart de eerste servicebeurt gratis kan aanbieden!

GRATIS IS BIJ MIJ ECHT GRATIS

U kunt hem gewoon aanvragen, die gratis servicebeurt. U heeft echt niets te verliezen, want mijn twee rechterhanden maken graag kennis met uw keuken. Daarnaast bied ik u optimale zekerheid, want: De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit waarmerk garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 33 710 716 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Martin Goedemans zeggen

Vier jaar geleden heeft Martin Goedemans onze keuken vernieuwd. Nu hadden wij een klein probleem met de vaatwasser. Een mail gestuurd en binnen 4 dagen was het probleem opgelost.
Wat een goede service, wij zijn zeer tevreden.

Dankjewel

Stefan

Prima resultaat! Goede prijs / kwaliteit verhouding. Snel gedaan .Kortom zeer tevreden over Martin Goedemans.

Familie Van den Bos

Duidelijk advies en prijsopgaaf. De klus netjes uitgevoerd door Martin Goedemans.

Familie Keimpema

Wij geven Martin Goedemans een 10 omdat we een prima ervaring hadden.

Familie Schuurs

Vrienden van ons vertelden over hun goede ervaringen met Martin Goedemans. Zij adviseerden hem in te schakelen, toen ze horen dat we dachten over een aantal aanpassingen aan de keuken. We hebben er geen minuut spijt van dat we dat advies hebben opgevolgd! Prima man, ter zake kundig, heeft twee rechterhanden, werkt secuur, en denkt met je mee. Martin, bedankt, onze keuken kan er weer jaren tegen.

Familie Spall

Contactformulier van Martin Goedemans

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top