skip to Main Content
Keukenrenovatie Weert Roermond Bjorn Timmermans Glazen op werkblad

Keukenrenovatie Bladel Oirschot Valkenswaard

Michel Eugster

Ik ben keukenrenovatie specialist, gevestigd in Bladel. Mijn werkgebied omvat de gemeentes Oirschot, Reusel-De Mierden, Eersel, Bladel, Valkenswaard, Bergeijk, Heeze-Leende, Waalre en Cranendonck.

Er kan meer dan u zou verwachten!

Kleurrijke ervaring

Ik heb in de afgelopen 20 jaar veel ervaring opgedaan in de ‘verf-wereld’. Zo werd ik uiteindelijk eigenaar van een meubel-/interieurspuiterij waar kleur gegeven wordt aan elk meubel en interieur zoals bijvoorbeeld keukens, keukendeurtjes, badkamers en kastenwanden. Daardoor kwam ik steeds meer in contact met mensen die hun hele keuken wilden opknappen. Bij dit demontage- en montagewerk kreeg ik steeds vaker de vraag of ik ook het werkblad of de magnetron zou kunnen vervangen. Dat lukte mij goed en zo verschoof mijn ‘core-business’ geleidelijk richting algehele keukenrenovatie. Een logische stap daarna was het aansluiten bij De Keukenvernieuwers – samen sta je sterker!

Ik hou van uitdagingen

Ik hou van uitdagingen. Niet alleen in mijn werk maar ook daarbuiten. Ik rijd graag motor en zoek hierin een match tussen de snelheid op het circuit en het meer relaxed motorrijden tijdens motortoertochten op de weg samen met anderen die dezelfde passie delen. Verder knap ik graag klassieke Citroëns op. Dat heeft een beetje het zelfde idee als het opknappen van een gedateerde keuken: van iets ouds weer iets nieuws maken mét bestaande producten. Ik kan wel zeggen dat dat óók een passie van me is. Daarnaast is het hergebruiken van materiaal een échte bijdrage aan een beter milieu – onze planeet moet nog langer mee…..

Maak nu een vrijblijvende afspraak.

Als u overweegt iets aan uw keuken te doen, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Maak een afspraak en ik kom langs om uw wensen te bespreken. Er kan meer dan u zou verwachten!

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

 • Sleep je bestanden hier of

  MIJN REGIO

  Keukenrenovatie Oirschot, Keukenrenovatie Reussel-De Mierden, Keukenrenovatie Eersel, Keukenrenovatie Bladel, Keukenrenovatie Valkenswaard, Keukenrenovatie Bergeijk, Keukenrenovatie Waalre, Keukenrenovatie Heeze-Leende, Keukenrenovatie Cranendonck, Keukenrenovatie Oost West en Middelbeers, Keukenrenovatie Lage Mierde, Keukenrenovatie Hooge Mierde, Keukenrenovatie Hulsel, Keukenrenovatie Knegsel, Keukenrenovatie Vessem, Keukenrenovatie Wintelre, Keukenrenovatie Eersel, Keukenrenovatie Steensel, Keukenrenovatie Duizel, Keukenrenovatie Hapert, Keukenrenovatie Hoogeloon, Keukenrenovatie Casteren, Keukenrenovatie Netersel, Keukenrenovatie Reusel, Keukenrenovatie Riethoven, Keukenrenovatie Westerhoven, Keukenrenovatie Luyksgestel, Keukenrenovatie Budel, Keukenrenovatie Maarheeze, Keukenrenovatie Soerendonk, Keukenrenovatie Gastel, Keukenrenovatie Sterksel.

  MIJN REFERENTIES

  Michel is erg vriendelijk, secuur en bijzonder vakkundig

  Alle lof voor de Keukenvernieuwer Michel Eugster. Onze 25 jarige keuken is op een zeer professionele, deskundige wijze gerenoveerd. Michel is erg vriendelijk, secuur en bijzonder vakkundig.
  100% vakman! Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken! Topwerk!

  Het concept sprak me aan!

  Een 10 voor Michel Eugster. Het concept van De Keukenvernieuwers sprak me aan: Geen enorme slooppartij in huis, gebruiken wat nog goed is en toch weer een keuken die er goed uitziet en jaren mee kan! Hij luisterde ook erg goed naar mijn wensen.

  Een 10 voor Michel

  Michel Eugster krijgt een 10. Hij heeft goed en netjes gewerkt. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

  De keuken kan er weer jaren tegen

  Een 10 voor Michel Eugster. Afspraak werd snel gemaakt en was mogelijk in de avonduren. Ondanks de feestdagen eind december 2019 waren we begin januari 2020 al snel aan de beurt. Er werden goede afspraken gemaakt, die ook accuraat werden nagekomen. Er is prima werk geleverd. De keuken kan er weer jaren tegen. We raden iedereen aan om na een aantal jaren een onderhoudsbeurt aan de keuken te laten uitvoeren.

  Gedoe met ontbrekend onderdeel.

  Het aanbevelen wordt is ons geval voornamelijk beïnvloed door Michel Eugster en minder door de Keukenvernieuwers. Alhoewel het gedoe met betrekking tot het ontbrekende onderdeel volledig aan de transportafdeling te wijten was en door het simpelweg natellen van de geleverde pakketten voorkomen kunnen worden. Een 6.

  De keukenvernieuwer werkt ontzettend precies en secuur.

  Afspraken worden super goed nagekomen, er wordt goed meegedacht in mogelijkheden en de keukenvernieuwer werkt ontzettend precies en secuur. Een 10 voor Michel Eugster.

  Kwaliteit en kunde.

  Goede service, kwaliteit en kunde. Een 10 voor Michel Eugster.

  Een 9 voor Michel Eugster.

  Snel, goed en betrouwbaar afgewerkt door Michel Eugster.

  Nog een 10 voor Michel.

  De service en de kwaliteit is prima. Afspraken worden tot op de letter nagekomen door Michel Eugster. Alles is ook op de afgesproken tijd geleverd en ingebouwd. Dit naar volle tevredenheid.

  Alles tot de letter nagekomen!

  De service en de kwaliteit is prima. Afspraken worden tot op de letter nagekomen. Alles is ook op de afgesproken tijd geleverd en ingebouwd. Dit naar volle tevredenheid. Michel Eugster heeft zeker een 10 verdiend!

  Twee keer goed en een 10 voor Michel!

  Michel Eugster denkt goed mee en levert goed maatwerk. Michel verdient een 10!

  Vakmanschap en klantgerichtheid kun je aan Michel wel toevertrouwen.

  Vakmanschap in combinatie met klantgerichtheid, daarom geef ik Michel Eugster een 10!

  Nog een 10 voor Michel Eugster.

  Wij geven Michel Eugster een 10. Hij kan elke verandering die aangebracht moet worden uitvoeren en werkt heel netjes. In ons vorige huis hebben De Keukenvernieuwers ook gewerkt. Het was dus de tweede keer en weer zeer deskundig.

  Bekwame monteur.

  Een negen voor Michel Eugster: Goede service. Afspraken die nagekomen worden. Bekwame monteur.

  Mijn ervaring met De Keukenvernieuwers is zeer positief.

  Een negen voor Michel Eugster: Mijn ervaring met de keukenvernieuwers is zeer positief. Komen afspraken na, leveren kwaliteit, denken mee/adviseren en werken alles tot in de puntjes af. Prijs kwaliteit verhouding is ook goed.

  Alles netjes opgeruimd.

  Een negen voor Michel Eugster: Gemakkelijk geregeld en mooi gemaakt voor een goede prijs. Ook heeft hij alles netjes opgeruimd toen hij klaar was.

  Je krijgt er een hoop moois voor terug….

  Een negen voor Michel Eugster: Omdat de keuken niet helemaal gesloopt hoeft te worden. Nieuwe deurtjes en apparatuur geven al meteen een mooi en nieuw aanzicht. En de prijs viel ook wel mooi. Je krijgt er een hoop moois voor terug.

  Mooie oplossing als de keuken nog in goede staat is….

  Een negen voor Michel Eugster: een mooie oplossing als de keuken nog in goede staat is, maar de paneeltjes versleten of op uitgekeken. Michel kwam zijn afspraken na.

  Afwerking laat te wensen over.

  Michel Eugster krijgt van ons een 6. De afwerking laat te wensen over. Op te lossen fouten duurde lang.

  Een 10 voor Michel Eugster.

  Michel Eugster krijgt van ons een 10. Hij komt zijn afspraken na en levert goed werk.

  Goed en netjes, het was prima!

  Michel Eugster is zeer deskundig, Hij krijgt van ons een 10. Omdat hij werkt zoals ik verwacht had. De monteur werkte goed en netjes. Dat wil ik bij anderen ook wel aangeven: het was prima!

  Een 10 omdat het er schitterend uitziet.

  Michel Eugster krijgt van ons een 10 omdat het er schitterend uitziet. Geen rotzooi in huis. Zeer net personeel. Heeeeeeel vriendelijk.

  Vakman die goed werk levert.

  Michel Eugster krijgt van ons een 10. Het is een vakman die goed werk levert. Hij is zeer deskundig.

  Vakwerk en een prima service.

  Michel Eugster krijgt van mij een 10. Vakwerk en een prima service. Michel is zeer deskundig.

  Houen zo!

  Michel werkte netjes en secuur.

  Michel Eugster krijgt van mij een 9. Hoe de andere Keukenvernieuwers werken, weet ik niet, maar Michel werkte netjes en secuur.

  Michel Eugster is een prima vakman.

  Michel Eugster krijgt van ons een 10. Hij is een prima vakman met een heel hoog klantgericht serviceniveau.

  Een negen voor Michel.

  Michel Eugster krijgt van ons een negen omdat ze het perfect af hebben gewerkt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd.

  Een 10 voor Michel: we zijn erg tevreden!

  Michel Eugster krijgt van ons een tien. Hij heeft het netjes afgewerkt, we werden beleefd behandeld. De kwaliteit en de zorg om het goed te doen maakt dat we erg tevreden zijn.

  Goede uitleg en service.

  Michel Eugster krijgt van mij een negen. Goede uitleg en service. Hij denkt goed mee.

  Back To Top