skip to Main Content

OVER MICHEL EUGSTER

Er kan meer dan u zou verwachten....

Ik ben Michel Eugster, keukenvernieuwer gevestigd in Bladel. Mijn werkgebied omvat de gemeentes Oirschot, Reusel-De Mierden, Eersel, Bladel, Valkenswaard, Bergeijk, Heeze-Leende, Waalre en Cranendonck.

Kleurrijke ervaring

Ik heb in de afgelopen 20 jaar veel ervaring opgedaan in de ‘verf-wereld’. Zo werd ik uiteindelijk eigenaar van een meubel-/interieurspuiterij waar kleur gegeven wordt aan elk meubel en interieur zoals bijvoorbeeld keukens, keukendeurtjes, badkamers en kastenwanden. Daardoor kwam ik steeds meer in contact met mensen die hun hele keuken wilden opknappen. Bij dit demontage- en montagewerk kreeg ik steeds vaker de vraag of ik ook het werkblad of de magnetron zou kunnen vervangen. Dat lukte mij goed en zo verschoof mijn ‘core-business’ geleidelijk richting algehele keukenrenovatie. Een logische stap daarna was het aansluiten bij De Keukenvernieuwers – samen sta je sterker!

Ik hou van uitdagingen.

Ik hou van uitdagingen. Niet alleen in mijn werk maar ook daarbuiten. Ik rijd graag motor en zoek hierin een match tussen de snelheid op het circuit en het meer relaxed motorrijden tijdens motortoertochten op de weg samen met anderen die dezelfde passie delen. Verder knap ik graag klassieke Citroëns op. Dat heeft een beetje het zelfde idee als het opknappen van een gedateerde keuken: van iets ouds weer iets nieuws maken mét bestaande producten. Ik kan wel zeggen dat dat óók een passie van me is. Daarnaast is het hergebruiken van materiaal een échte bijdrage aan een beter milieu – onze planeet moet nog langer mee…..

Als u overweegt iets aan uw keuken te doen, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Maak een afspraak en ik kom langs om uw wensen te bespreken. Er kan meer dan u zou verwachten!

Wilt u meer weten? Bel me op 06 – 18 51 14 40 of ga naar mijn contactformulier.

Contactformulier van Michel Eugster

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top