skip to Main Content

  033 – 457 02 59

OVER MIGUEL

Keukenrenovatie: samenwerken met de klant

Ik ben Miguel Bouwman. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Ik ben gevestigd in Amersfoort, maar mijn werkgebied is veel ruimer: ik renoveer keukens tot in Soest, Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Putten, Nunspeet, Elburg en Leusden. Een van de leukste aspecten van mijn vak vind ik het samen met de klant uitdenken en tekenen van de ‘vernieuwde keuken’. Het is altijd fijn als we creatieve oplossingen kunnen vinden…. Dat geldt natuurlijk minder voor een scheefhangend keukendeurtje: dat moet gewoon rechtgezet worden. Maar als de klant die afvalbak graag àchter een deurtje wil in plaats van in een hoek van de keuken, dan moet er even nagedacht en gerekend worden.

Als u bent uitgekeken op uw keuken

Als ik naar een klant toe ga dan is het voor mij een uitdaging om, als ik weer wegga, een tevreden klant achter te laten. Een lade die niet meer goed loopt, moet dan weer soepel glijden, een scheve koelkastdeur moet weer haaks hangen. Dit zijn natuurlijk relatief kleine klussen, maar ze maken het werken in een keuken weer veel leuker. U kunt bij mij ook terecht als u na 12 jaar wat bent uitgekeken op uw huidige keuken. Met een aantal aanpassingen en voor een zeer aantrekkelijke prijs, ziet uw keuken er bij mijn vertrek, totaal anders uit. En ook als u uw keuken compleet wilt vervangen, bent u bij mij aan het juiste adres

Wilt u meer weten? Bel me op T 033 – 457 02 59 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenblad vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenla vervangen door De Keukenvernieuwers
Inbouwapparatuur vervangen door De Keukenvernieuwers
keukenkraan vervangen door De Keukenvernieuwers

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Miguel Bouwman zeggen

Een 10 voor Keukenvernieuwer Miguel Bouwman. Duidelijke afspraken, met vooraf goed overleg. Correcte levering en prima resultaat. Miguel is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Noback

Een 9 voor Keukenvernieuwer Miguel Bouwman. Correcte behandeling. Goede communicatie.

De heer en mevrouw Burgt

Een 10 voor Keukenvernieuwer Miguel Bouwman. Zeer plezierige Miguel werkt netjes en perfect. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Helemaal oké!

Mevrouw Scheffers

Prima service van Miguel Bouwman. Het hele proces voelt goed. Hij werkt netjes. Een 10 voor Keukenvernieuwer Miguel Bouwman.

De heer en mevrouw Werf

De service van Miguel Bouwman  is fantastisch! Hij denkt mee, luistert naar je wensen, geeft goed advies. Niet geheel onbelangrijk: het is echt een vakman. Hij heeft oog voor detail en werkt erg netjes.

Mevrouw Nikolic

Contactformulier van Miguel Bouwman

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top