skip to Main Content

  033 – 457 02 59

OVER MIGUEL

Keukenrenovatie: samenwerken met de klant

Ik ben Miguel Bouwman. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Ik ben gevestigd in Amersfoort, maar mijn werkgebied is veel ruimer: ik renoveer keukens tot in Soest, Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Putten, Nunspeet, Elburg en Leusden. Een van de leukste aspecten van mijn vak vind ik het samen met de klant uitdenken en tekenen van de ‘vernieuwde keuken’. Het is altijd fijn als we creatieve oplossingen kunnen vinden…. Dat geldt natuurlijk minder voor een scheefhangend keukendeurtje: dat moet gewoon rechtgezet worden. Maar als de klant die afvalbak graag àchter een deurtje wil in plaats van in een hoek van de keuken, dan moet er even nagedacht en gerekend worden.

Als u bent uitgekeken op uw keuken

Als ik naar een klant toe ga dan is het voor mij een uitdaging om, als ik weer wegga, een tevreden klant achter te laten. Een lade die niet meer goed loopt, moet dan weer soepel glijden, een scheve koelkastdeur moet weer haaks hangen. Dit zijn natuurlijk relatief kleine klussen, maar ze maken het werken in een keuken weer veel leuker. U kunt bij mij ook terecht als u na 12 jaar wat bent uitgekeken op uw huidige keuken. Met een aantal aanpassingen en voor een zeer aantrekkelijke prijs, ziet uw keuken er bij mijn vertrek, totaal anders uit. En ook als u uw keuken compleet wilt vervangen, bent u bij mij aan het juiste adres

Wilt u meer weten? Bel me op T 033 – 457 02 59 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Miguel Bouwman zeggen

Miguel Bouwman krijgt van ons een 10. Onze ervaring is dat Miguel Bouwman prettig, rustig en goed was in uitleg en vooral ook in zijn werk.

De heer en mevrouw Kleefkens

Miguel Bouwman krijgt van mij een 10. Alles keurig netjes. Alle niet bruikbare dingen keurig afgevoerd en hij is een aimabele persoon die goed naar mijn wensen luisterde.

Mevrouw Benders - Meester

Miguel Bouwman werkt heel netjes. Hij krijgt van ons een 9. De keuken is weer als nieuw,

De heer en mevrouw Geluk

Miguel Bouwman krijgt van ons een 9. Hij is adequaat en prettig in de omgang. Punctueel, goede adviezen. Hij denkt goed mee.

De heer en mevrouw Vliex

Miguel Bouwman krijgt van ons een 10. Goede afspraken. Actief meedenken met onze wensen. Goede suggesties. Vakkundig werk.

De heer en mevrouw Hofman-Oosterom

Contactformulier van Miguel Bouwman

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top