Keukenrenovatie Soest | Leusden | Amersfoort | Nijkerk

Miguel Bouwman

Ik ben Miguel Bouwman. Keukenrenovatie specialist in Amersfoort, maar mijn werkgebied is ruimer: ik renoveer keukens tot in Soest, Nijkerk en Leusden. Een van de leukste aspecten van mijn vak vind ik het samen met de klant uitdenken en tekenen van de ‘vernieuwde keuken’. Het is altijd fijn als we creatieve oplossingen kunnen vinden…. Dat geldt natuurlijk minder voor een scheefhangend keukendeurtje: dat moet gewoon rechtgezet worden. Maar als de klant die afvalbak graag àchter een deurtje wil in plaats van in een hoek van de keuken, dan moet er even nagedacht en gerekend worden.

Het is altijd fijn als we creatieve oplossingen kunnen vinden!

Een uitdaging, elke keer weer

Als ik naar een klant toe ga dan is het voor mij een uitdaging om, als ik weer wegga, een tevreden klant achter te laten. Een lade die niet meer goed loopt, moet dan weer soepel glijden, een scheve koelkastdeur moet weer haaks hangen. Dit zijn natuurlijk relatief kleine klussen, maar ze maken het werken in een keuken weer veel leuker. U kunt bij mij ook terecht als u na 10 jaar of zo wat bent uitgekeken op uw huidige keuken. Met een aantal aanpassingen en voor een zeer aantrekkelijke prijs, ziet uw keuken er bij mijn vertrek, totaal anders uit. En ook als u uw keuken compleet wilt vervangen, bent u bij mij aan het juiste adres

Ik maak graag kennis met uw keuken

Dus, als u iets aan uw keuken wilt laten doen, neem contact met mij op. Ik zal al mijn deskundigheid voor u inzetten!

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Soest, Keukenrenovatie Soesterberg, Keukenrenovatie Terschuur, Keukenrenovatie Zwartebroek, Keukenrenovatie Achterveld, Keukenrenovatie Amersfoort, Keukenrenovatie Hoogland, Keukenrenovatie Hooglanderveen, Keukenrenovatie Leusden, Keukenrenovatie Stoutenburg, Keukenrenovatie Stoutenburg Noord, Keukenrenovatie Nijkerk, Keukenrenovatie Nijkerkerveen, Keukenrenovatie Hoevelaken.

    REFERENTIES VAN MIGUEL BOUWMAN