skip to Main Content

  033 – 457 02 59

OVER MIGUEL

Keukenrenovatie: samenwerken met de klant

Ik ben Miguel Bouwman. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Ik ben gevestigd in Amersfoort, maar mijn werkgebied is veel ruimer: ik renoveer keukens tot in Soest, Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Putten, Nunspeet, Elburg en Leusden. Een van de leukste aspecten van mijn vak vind ik het samen met de klant uitdenken en tekenen van de ‘vernieuwde keuken’. Het is altijd fijn als we creatieve oplossingen kunnen vinden…. Dat geldt natuurlijk minder voor een scheefhangend keukendeurtje: dat moet gewoon rechtgezet worden. Maar als de klant die afvalbak graag àchter een deurtje wil in plaats van in een hoek van de keuken, dan moet er even nagedacht en gerekend worden.

Als u bent uitgekeken op uw keuken

Als ik naar een klant toe ga dan is het voor mij een uitdaging om, als ik weer wegga, een tevreden klant achter te laten. Een lade die niet meer goed loopt, moet dan weer soepel glijden, een scheve koelkastdeur moet weer haaks hangen. Dit zijn natuurlijk relatief kleine klussen, maar ze maken het werken in een keuken weer veel leuker. U kunt bij mij ook terecht als u na 12 jaar wat bent uitgekeken op uw huidige keuken. Met een aantal aanpassingen en voor een zeer aantrekkelijke prijs, ziet uw keuken er bij mijn vertrek, totaal anders uit. En ook als u uw keuken compleet wilt vervangen, bent u bij mij aan het juiste adres

Wilt u meer weten? Bel me op T 033 – 457 02 59 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Miguel Bouwman zeggen

Miguel Bouwman krijgt van ons een 10. Vakwerk op maat en al onze wensen werden met veel inzet zorgvuldig uitgevoerd.

Ga zo door!

Familie Koekebakker

We kregen een keurige, nette uitleg van Keukenvernieuwer Miguel Bouwman. Hij heeft netjes gewerkt en is prima om afspraken mee te maken. Er was ook sprake van een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Hij krijgt van ons een 9.

Familie Hoeven

We geven Miguel Bouwman een 10: wij vinden hem zeer deskundig.

Familie Werff

We genieten van onze nieuwe apparatuur en achterwand. We geven Miguel Bouwman een 10 omdat er snel geleverd is en omdat er netjes gewerkt is. Wij zijn zeer tevreden.

De heer Bartels

Een 10 voor Miguel Bouwman! Ik ken niet alle Keukenvernieuwers, dus ik weet niet of ik alle Keukenvernieuwers zo zou aanbevelen. Het zijn de mensen die het maken en Miguel Bouman was een heel prettige vernieuwer die op alle fronten meedacht. Hij heeft waardevolle adviezen gegeven en uitgevoerd. Maar het meest belangrijke is zijn manier van doen. Ons huis en manier van leven respecterend voegde hij zich 3 dagen en nog een paar losse momenten in ons huis.

We hebben het niet vaak, maar Miguel was fijn om over de vloer te hebben. Dus De Keukenvernieuwers ja, maar dan zeker met de toevoeging: en vraag naar Miguel!!!

Familie Laernoes-Jongerius

Contactformulier van Miguel Bouwman

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top