skip to Main Content

  033 – 457 02 59

OVER MIGUEL

Keukenrenovatie: samenwerken met de klant

Ik ben Miguel Bouwman. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Ik ben gevestigd in Amersfoort, maar mijn werkgebied is veel ruimer: ik renoveer keukens tot in Soest, Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Putten, Nunspeet, Elburg en Leusden. Een van de leukste aspecten van mijn vak vind ik het samen met de klant uitdenken en tekenen van de ‘vernieuwde keuken’. Het is altijd fijn als we creatieve oplossingen kunnen vinden…. Dat geldt natuurlijk minder voor een scheefhangend keukendeurtje: dat moet gewoon rechtgezet worden. Maar als de klant die afvalbak graag àchter een deurtje wil in plaats van in een hoek van de keuken, dan moet er even nagedacht en gerekend worden.

Als u bent uitgekeken op uw keuken

Als ik naar een klant toe ga dan is het voor mij een uitdaging om, als ik weer wegga, een tevreden klant achter te laten. Een lade die niet meer goed loopt, moet dan weer soepel glijden, een scheve koelkastdeur moet weer haaks hangen. Dit zijn natuurlijk relatief kleine klussen, maar ze maken het werken in een keuken weer veel leuker. U kunt bij mij ook terecht als u na 12 jaar wat bent uitgekeken op uw huidige keuken. Met een aantal aanpassingen en voor een zeer aantrekkelijke prijs, ziet uw keuken er bij mijn vertrek, totaal anders uit. En ook als u uw keuken compleet wilt vervangen, bent u bij mij aan het juiste adres

Wilt u meer weten? Bel me op T 033 – 457 02 59 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Miguel Bouwman zeggen

Een 10 voor Miguel Bouwman! Ik ken niet alle Keukenvernieuwers, dus ik weet niet of ik alle Keukenvernieuwers zo zou aanbevelen. Het zijn de mensen die het maken en Miguel Bouman was een heel prettige vernieuwer die op alle fronten meedacht. Hij heeft waardevolle adviezen gegeven en uitgevoerd. Maar het meest belangrijke is zijn manier van doen. Ons huis en manier van leven respecterend voegde hij zich 3 dagen en nog een paar losse momenten in ons huis.

We hebben het niet vaak, maar Miguel was fijn om over de vloer te hebben. Dus De Keukenvernieuwers ja, maar dan zeker met de toevoeging: en vraag naar Miguel!!!

Familie Laernoes-Jongerius

Goede kwaliteit en goede service. Miguel Bouwman is zeer deskundig.

De heer Bals

Miguel Bouwman is een vriendelijk monteur. Werkt hard om er iets moois van te maken. Lastige problemen/uitdagingen (hoe druk je een gelijmde, iets kromme, achterwand tegen de muur aan tijdens het droogproces) op inventieve manier op te lossen. Levert keurig werk op en houdt zich aan afspraken.

Peter Vegt

Snelle en goede service van Miguel Bouwman.

Familie Ten Brinke

De ervaring die wij van Miguel Bouwman tot nu toe hebben zijn enkel positief!

Inge van Puijenbroek

Contactformulier van Miguel Bouwman

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top