skip to Main Content

  033 – 457 02 59

OVER MIGUEL

Keukenrenovatie: samenwerken met de klant

Ik ben Miguel Bouwman. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Ik ben gevestigd in Amersfoort, maar mijn werkgebied is veel ruimer: ik renoveer keukens tot in Soest, Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Putten, Nunspeet, Elburg en Leusden. Een van de leukste aspecten van mijn vak vind ik het samen met de klant uitdenken en tekenen van de ‘vernieuwde keuken’. Het is altijd fijn als we creatieve oplossingen kunnen vinden…. Dat geldt natuurlijk minder voor een scheefhangend keukendeurtje: dat moet gewoon rechtgezet worden. Maar als de klant die afvalbak graag àchter een deurtje wil in plaats van in een hoek van de keuken, dan moet er even nagedacht en gerekend worden.

Als u bent uitgekeken op uw keuken

Als ik naar een klant toe ga dan is het voor mij een uitdaging om, als ik weer wegga, een tevreden klant achter te laten. Een lade die niet meer goed loopt, moet dan weer soepel glijden, een scheve koelkastdeur moet weer haaks hangen. Dit zijn natuurlijk relatief kleine klussen, maar ze maken het werken in een keuken weer veel leuker. U kunt bij mij ook terecht als u na 12 jaar wat bent uitgekeken op uw huidige keuken. Met een aantal aanpassingen en voor een zeer aantrekkelijke prijs, ziet uw keuken er bij mijn vertrek, totaal anders uit. En ook als u uw keuken compleet wilt vervangen, bent u bij mij aan het juiste adres

Wilt u meer weten? Bel me op T 033 – 457 02 59 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Miguel Bouwman zeggen

Miguel Bouwman krijgt van ons een 9 omdat hij ons vooraf goed geïnformeerd heeft, een heldere offerte heeft aangeboden, netjes zijn werk deed en alle oude materialen afgevoerd heeft.

Vooral zo door blijven gaan en open staan voor suggesties.

De heer en mevrouw Kattevilder

Miguel Bouwman krijgt van ons een 10. Hij is zeer deskundig en heeft alles netjes afgewerkt.

De heer en mevrouw Groeneveld

Miguel Bouwman krijgt van ons een 10. Goede service, hij denkt mee en lost zaken op. Wij zijn zeer tevreden met de manier waarop Miguel ons heeft geholpen. En het resultaat spreekt voor zich: gewoon TOP! 

De heer en mevrouw Kuiper

Miguel Bouwman krijgt van ons een 9. Het is een goede mogelijkheid om een nog goed ingerichte en bruikbare keuken een enkele wenselijke aanpassing te geven en een opgefrist uiterlijk.

De heer en mevrouw Cock

Miguel Bouwman krijgt van ons een 10. Onze ervaring is dat Miguel Bouwman prettig, rustig en goed was in uitleg en vooral ook in zijn werk.

De heer en mevrouw Kleefkens

Contactformulier van Miguel Bouwman

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top