skip to Main Content

  033 – 457 02 59

OVER MIGUEL

Keukenrenovatie: samenwerken met de klant

Ik ben Miguel Bouwman. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Ik ben gevestigd in Amersfoort, maar mijn werkgebied is veel ruimer: ik renoveer keukens tot in Soest, Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Putten, Nunspeet, Elburg en Leusden. Een van de leukste aspecten van mijn vak vind ik het samen met de klant uitdenken en tekenen van de ‘vernieuwde keuken’. Het is altijd fijn als we creatieve oplossingen kunnen vinden…. Dat geldt natuurlijk minder voor een scheefhangend keukendeurtje: dat moet gewoon rechtgezet worden. Maar als de klant die afvalbak graag àchter een deurtje wil in plaats van in een hoek van de keuken, dan moet er even nagedacht en gerekend worden.

Als u bent uitgekeken op uw keuken

Als ik naar een klant toe ga dan is het voor mij een uitdaging om, als ik weer wegga, een tevreden klant achter te laten. Een lade die niet meer goed loopt, moet dan weer soepel glijden, een scheve koelkastdeur moet weer haaks hangen. Dit zijn natuurlijk relatief kleine klussen, maar ze maken het werken in een keuken weer veel leuker. U kunt bij mij ook terecht als u na 12 jaar wat bent uitgekeken op uw huidige keuken. Met een aantal aanpassingen en voor een zeer aantrekkelijke prijs, ziet uw keuken er bij mijn vertrek, totaal anders uit. En ook als u uw keuken compleet wilt vervangen, bent u bij mij aan het juiste adres

Wilt u meer weten? Bel me op T 033 – 457 02 59 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Miguel Bouwman zeggen

Miguel Bouwman dacht met ons mee en hij levert keurig werk. Hij is zeer deskundig en krijgt van ons een 9. Er zijn veel mogelijkheden.

De heer en mevrouw Koolstra

Miguel Bouwman heeft prima werk geleverd. Hij kwam zijn afspraken na en werkte netjes en schoon. De vernieuwde keuken voldoet aan onze verwachtingen. Er was een goede prijs/kwaliteitverhouding.

De heer en mevrouw Lammerts

Duurzaam en economisch. Een nieuwe keuken is duurder dan wanneer je een kwaliteitskeuken opknapt en het is ook veel belastender voor het milieu om een volledige keuken te vervangen. En 'de vent maakt de tent' Miguel Bouwman is een rustige en aardige man die gewoon goed werk levert.

De heer en mevrouw Bruin

De keuken ziet er weer top uit! Bij het kiezen van de kleur was Miguel Bouwman geduldig en gaf hij ook de tijd en ruimte om toch nog een keer te overdenken en veranderen. Uiteindelijk was er wat meer tijd nodig voor de afwerking. Miguel raffelde het niet af maar kwam gewoon nog een keer terug om de puntjes op de i te zetten. Miguel werkt netjes en is voorzichtig.

N. de Bruijn

Miguel Bouwman krijgt van ons een 10. Vriendelijk geprijsd. Goede service. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

De heer en mevrouw Beek

Contactformulier van Miguel Bouwman

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top