fbpx
skip to Main Content

Keukenrenovatie Nijmegen | Berg en Dal | Mook en Middelaar | Heumen | Beuningen | Wijchen

Hoofdkantoor

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor keukenrenovatie of bijvoorbeeld het vervangen van keukendeurtjes of inbouwapparatuur in onze regio Leeuwarden Harlingen. We hebben in deze regio momenteel geen vaste Keukenvernieuwer, maar dat wil niet zeggen dat we u niet kunnen helpen. Als u contact opneemt kijkt men op het Hoofdkantoor wie van onze Keukenvernieuwers beschikbaar is om u te helpen. Wij maken uw vertrouwde keuken weer als nieuw!

T 013 – 469 13 44

Een goed geoliede organisatie met een persoonlijke, klantgerichte aanpak!

Keukenrenovatie Nijmegen Wijchen e.o.

De Keukenvernieuwers zijn zelfstandige ondernemers die samenwerken met en in een landelijke organisatie. Het hoofdkantoor van De Keukenvernieuwers is gevestigd in Tilburg. Vanuit dit kantoor regelen we bijvoorbeeld de logistiek, maar ook de website wordt vanuit Tilburg gecoördineerd. De contacten met onze leveranciers worden eveneens via dit ‘hoofdkwartier’ onderhouden.

Goed geoliede organisatie

U heeft als klant het voordeel van de persoonlijke en klantgerichte aanpak van een zelfstandige ondernemer. Daarbij heeft u de zekerheid en ondersteuning van een goed geoliede en betrouwbare organisatie met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van keukenrenovatie, het plaatsen van nieuwe keukens, het vervangen van keukenapparatuur en aanverwante zaken.

Maak nu een geheel vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben bel dan 013 – 469 13 44 of vul ons contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

ONS CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Nijmegen, Keukenrenovatie Weurt, Keukenrenovatie Groesbeek, Keukenrenovatie Heilig Landstichting, Keukenrenovatie Millingen aan de Rijn, Keukenrenovatie Berg en Dal, Keukenrenovatie Beek, Keukenrenovatie Ubbergen, Keukenrenovatie Persingen, Keukenrenovatie Ooij, Keukenrenovatie Erlecom, Keukenrenovatie Leuth, Keukenrenovatie Kekerdom, Keukenrenovatie Malden, Keukenrenovatie Heumen, Keukenrenovatie Molenhoek, Keukenrenovatie Mook, Keukenrenovatie Plasmolen, Keukenrenovatie Middelaar, Keukenrenovatie Wijchen, Keukenrenovatie Niftrik, Keukenrenovatie Overasselt, Keukenrenovatie Nederasselt, Keukenrenovatie Balgoij, Keukenrenovatie Leur, Keukenrenovatie Hernen, Keukenrenovatie Bergharen, Keukenrenovatie Batenburg, Keukenrenovatie Beuningen Gld, Beuningen Gld, Keukenrenovatie Ewijk, Keukenrenovatie Winssen, Keukenrenovatie Lent.

    Back To Top