Keukenrenovatie Amsterdam | Amsterdam West

Patrick Lespinasse

Of je nu droomt van een moderne, strakke keuken of een gezellige, traditionele keuken, ik help je om je visie tot leven te brengen. Met mijn passie voor keukenrenovatie en mijn vermogen om het creatieve proces te begeleiden, zal ik er alles aan doen om een keuken te creëren die jouw verwachtingen overtreft en waar je weer jarenlang van kunt genieten.

Prettig om het hele traject van begin tot eind te mogen begeleiden.

Verfijnde afwerking

Ik ben Patrick, een gepassioneerde klusser die zijn vak met enthousiasme en creativiteit benadert. Voor mij is het transformeren van oude keukens naar nieuwe functionele, mooie keukens echt een passie. Ik haal mijn voldoening uit het creatief meedenken en het begeleiden van het renovatieproces van A tot Z.

Oog voor detail

Graag kijk ik verder dan alleen de fysieke aspecten van een keuken. Ik luister aandachtig naar de wensen en behoeften van mijn klanten en help hen bij het verkennen van diverse ontwerpmogelijkheden. Daarbij vind ik het belangrijk om als tip mee te geven je niet alleen te laten leiden door trends. Met scherp oog voor detail en ruime ervaring weet ik inmiddels hoe de ruimte optimaal benut kan worden en de functionaliteit verbeterd kunnen worden, zonder concessies te doen aan de look & feel.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben bel dan 06-15 96 33 12 of vul ons contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Amsterdam, Keukenrenovatie Amsterdam West, Keukenrenovatie Zwanenburg, Keukenrenovatie Spaarndam, Keukenrenovatie Halfweg, Keukenrenovatie Haarlemmerliede

    REFERENTIES PATRICK LESPINASSE