Keukenrenovatie Amsterdam | Zaanstad | Wormerland | Oostzaan | Landsmeer

Patrick van den Eeckhout

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor keukenrenovatie of het vervangen van keukenfrontjes of inbouwapparatuur in de regio Amsterdam. Dit kan bij mij: Keukenvernieuwer Patrick van den Eeckhout. Ik sta klaar om uw oude keuken om te toveren tot een fonkelnieuwe keuken met alle moderne gemakken. Dat doe ik niet door te slopen en te breken, maar door slim gebruik te maken van de bestaande situatie en die, waar nodig, aan te passen.

Ik bedenk voor iedere uitdaging een oplossing!

Keukenrenovatie Amsterdam Diemen

Het leuke aan mijn vak is dat je na je inspanning een mooi resultaat achter laat voor de klant. Als je ziet dat de klant blij is met het eindresultaat geeft dat enorm veel voldoening. In de afgelopen twintig jaar heb ik menig keuken geplaatst – ik heb dus behoorlijk wat ervaring op dit gebied.
Toch mag ik nooit op de ‘automatische piloot’ werken, want elke situatie, elke keuken, is weer anders. Bij de een hoef je enkel nieuwe fronten te plaatsen om een goed resultaat te behalen, elders werk je toe naar een complete metamorfose met geheel vernieuwde achterwanden, werkbladen en allemaal nieuwe keukenapparatuur. Geen klant is gelijk!
Een groot voordeel van onze werkwijze vind ik persoonlijk dat we, door niet het bruikbare deel van de keuken weg te halen, ook goed bezig zijn voor het milieu. Dat vind ik belangrijk.

Een ‘nieuwe keuken’?

Dus: als u het zonde vindt om veel geld uit te geven aan onnodige zaken, maar als u toch een ‘nieuwe’ keuken wenst, neem dan snel contact met mij op via 06 – 13 36 37 81 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Amsterdam, Keukenrenovatie Zaanstad, Keukenrenovatie Wormerland, Keukenrenovatie Oostzaan, Keukenrenovatie Landsmeer

    REFERENTIES