skip to Main Content

OVER PETER DE JONG

Van alle markten thuis!

Ik ben de Keukenvernieuwer in de gemeentes Brummen, Zutphen, Lochem, Voorst en Deventer. Mijn naam is Peter de Jong en, ik ben, zoals men dat zo mooi zegt van ‘alle markten thuis’. Ik heb 15 jaar gewerkt in o.a. de utiliteits- en afbouwbranche. Daar kwam ik natuurlijk in aanraking met allerlei aspecten van het ‘bouw-wezen’. Ook heb ik in Deventer mijn eigen huis letterlijk vanaf de fundering opgebouwd. Dat was een fantastische leerschool, want je moet dan echt overal aan denken – en verstand van hebben of krijgen. Gelukkig heb ik twee rechterhanden en leer ik snel. En al deze ervaring en inzichten neem ik mee wanneer ik bij u op bezoek kom!

Gezond verstand

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, dan raad ik u zeker aan om met De Keukenvernieuwers in contact te treden. Ons concept heeft zich de afgelopen jaren honderden keren bewezen – kijk maar eens naar alle referenties die we hebben verzameld! En in deze regio kom ik dan bij u langs. Ik heb diverse materialen in mijn bus bij me die een indruk geven van wat er zoal mogelijk is. We bespreken uw wensen en zorgen er voor dat het geheel naar uw smaak en binnen uw budget wordt aangepakt.

 

Maak een afspraak

Tot slot wil ik nog het volgende kwijt: ik heb vrij veel gereisd, ik hou van andere culturen en talen – ik hou van diversiteit en contact met mensen. Daarom vind ik het werken als Keukenvernieuwer ook zo leuk: ieder huis waar ik kom is weer anders: andere ideeën, andere inrichting, geen klant is gelijk. Dat maakt het een uitdagende baan. Maak een afspraak met mij en er komt een gemotiveerde Keukenvernieuwer bij u aan de deur!

Wilt u meer weten? Bel me op 06 – 22 26 85 52 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Peter de Jong zeggen

Een 10 voor Keukenvernieuwer Peter de Jong. Peter heeft goed werk geleverd. Alles voor zover mogelijk volgens afspraak.

Gewoon tevreden!

De heer en mevrouw Witte

Een 10 voor Keukenvernieuwer Peter de Jong. Hij komt zijn afspraken na. Werkt zorgvuldig. Prijs/kwaliteitverhouding is prima.

De heer en mevrouw Groothuis

Wij geven een acht aan Keukenvernieuwer Peter de Jong. Gewoon doorgaan.

De heer en mevrouw Huis in 't Veld

Een 10 voor Keukenvernieuwer Peter de Jong: hij heeft bij ons prima werk geleverd! Hij is bovendien een rustige en sympathieke man voor wie niets te veel is. Hij is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Haarman

Voor aanpassingen in de keuken die je zelf niet kunt doen en wanneer een geheel nieuwe keuken niet nodig is. Maar wij geven een 5 aan Keukenvernieuwer Peter de Jong vanwege slechte communicatie. Bij ziekte graag duidelijk communiceren met de klant. Nu moesten wij geregeld er achteraan bellen en mailen.

De heer en mevrouw Noppers

Contactformulier van Peter de Jong

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
Back To Top