skip to Main Content

OVER PETER

Van alle markten thuis!

Ik ben de Keukenvernieuwer in de gemeentes Brummen, Zutphen, Lochem, Voorst en Deventer. Mijn naam is Peter de Jong en, ik ben, zoals men dat zo mooi zegt van ‘alle markten thuis’. Ik heb 15 jaar gewerkt in o.a. de utiliteits- en afbouwbranche. Daar kwam ik natuurlijk in aanraking met allerlei aspecten van het ‘bouw-wezen’. Ook heb ik in Deventer mijn eigen huis letterlijk vanaf de fundering opgebouwd. Dat was een fantastische leerschool, want je moet dan echt overal aan denken – en verstand van hebben of krijgen. Gelukkig heb ik twee rechterhanden en leer ik snel. En al deze ervaring en inzichten neem ik mee wanneer ik bij u op bezoek kom!

Gezond verstand

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, dan raad ik u zeker aan om met De Keukenvernieuwers in contact te treden. Ons concept heeft zich de afgelopen jaren honderden keren bewezen – kijk maar eens naar alle referenties die we hebben verzameld! En in deze regio kom ik dan bij u langs. Ik heb diverse materialen in mijn bus bij me die een indruk geven van wat er zoal mogelijk is. We bespreken uw wensen en zorgen er voor dat het geheel naar uw smaak en binnen uw budget wordt aangepakt.

 

Maak een afspraak

Tot slot wil ik nog het volgende kwijt: ik heb vrij veel gereisd, ik hou van andere culturen en talen – ik hou van diversiteit en contact met mensen. Daarom vind ik het werken als Keukenvernieuwer ook zo leuk: ieder huis waar ik kom is weer anders: andere ideeën, andere inrichting, geen klant is gelijk. Dat maakt het een uitdagende baan. Maak een afspraak met mij en er komt een gemotiveerde Keukenvernieuwer bij u aan de deur!

Wilt u meer weten? Bel me op 06 – 22 26 85 52 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Peter de Jong zeggen

Wil je je keuken laten vernieuwen door een vakman die plezier heeft in zijn werk, die betrokken is en niet rust voordat elk detail in orde is, dan heb je aan Peter de Jong een hele goeie!

Familie Akkerman

Peter de Jong krijgt van ons een 10 vanwege de goede communicatie en een goed advies. Hij is een betrouwbare monteur.

De heer en mevrouw Kleingeld

Er is maar 1 uitdrukking voor wat Peter de Jong hier heeft gedaan.... geweldig!
Goed werk afgeleverd. Peter is heel secuur, alles in overleg, kortom....een échte vakman!
En het scheelt een behoorlijk bedrag van of een nieuwe keuken... of nieuwe fronten/deuren en apparatuur.

Ik kan Peter bij iedere toekomstige klant aanbevelen.

Hij krijgt van mij een dikke 10.

Johan Brinks

Peter de Jong komt afspraken na. Levert mooi werk, ruimt alles op. Kortom: een prima bedrijf. Kan het werkelijk iedereen aanbevelen. Peter is zeer deskundig. Hij krijgt van ons een 10.

De heer en mevrouw Docter

Na intensief vooroverleg met bespreking van diverse opties zijn afspraken gemaakt. Wat deed hij, wat gingen we zelf doen waarbij goed meegedacht werd en tips tijdig werden gegeven. Keurig alle afspraken nagekomen, tijdige juiste en complete levering en netjes gewerkt. Alle aparatuur vervangen; nieuwe fronten, andere grepen, bijpassende plinten. Onze keuken is als nieuw! We gaan er nog vele jaren van genieten!
Zeer aan te bevelen. Die Peter de Jong is gewoon een topper.

Wybren Bakker en Cees van Rij

Contactformulier van Peter de Jong

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
    Back To Top