skip to Main Content

OVER PETER

Van alle markten thuis!

Ik ben de Keukenvernieuwer in de gemeentes Brummen, Zutphen, Lochem, Voorst en Deventer. Mijn naam is Peter de Jong en, ik ben, zoals men dat zo mooi zegt van ‘alle markten thuis’. Ik heb 15 jaar gewerkt in o.a. de utiliteits- en afbouwbranche. Daar kwam ik natuurlijk in aanraking met allerlei aspecten van het ‘bouw-wezen’. Ook heb ik in Deventer mijn eigen huis letterlijk vanaf de fundering opgebouwd. Dat was een fantastische leerschool, want je moet dan echt overal aan denken – en verstand van hebben of krijgen. Gelukkig heb ik twee rechterhanden en leer ik snel. En al deze ervaring en inzichten neem ik mee wanneer ik bij u op bezoek kom!

Gezond verstand

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, dan raad ik u zeker aan om met De Keukenvernieuwers in contact te treden. Ons concept heeft zich de afgelopen jaren honderden keren bewezen – kijk maar eens naar alle referenties die we hebben verzameld! En in deze regio kom ik dan bij u langs. Ik heb diverse materialen in mijn bus bij me die een indruk geven van wat er zoal mogelijk is. We bespreken uw wensen en zorgen er voor dat het geheel naar uw smaak en binnen uw budget wordt aangepakt.

 

Maak een afspraak

Tot slot wil ik nog het volgende kwijt: ik heb vrij veel gereisd, ik hou van andere culturen en talen – ik hou van diversiteit en contact met mensen. Daarom vind ik het werken als Keukenvernieuwer ook zo leuk: ieder huis waar ik kom is weer anders: andere ideeën, andere inrichting, geen klant is gelijk. Dat maakt het een uitdagende baan. Maak een afspraak met mij en er komt een gemotiveerde Keukenvernieuwer bij u aan de deur!

Wilt u meer weten? Bel me op 06 – 22 26 85 52 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Peter de Jong zeggen

Ik ben heel tevreden over de verandering die mijn keuken heeft ondergaan en de kwaliteit van het gebodene. Keukenvernieuwer Peter de Jong werkt heel netjes. Ik geef hem een 10.

De heer Leurdijk

Er wordt door Peter de Jong rekening gehouden met alle keukenwensen. Alle mogelijkheden en moeilijkheden zijn besproken. Je weet waar je aan toe bent. Het is veel goedkoper (en minder ingrijpend) dan een nieuwe keuken, maar het ziet er wel als nieuw uit. Peter de Jong krijgt van mij een 10.

Mevrouw Jong

Het is waar wat de website belooft: met een dag (plus staartje) is de keuken omgetoverd in iets heel nieuws. Het vervangen van een paar elementen geeft een totaal andere sfeer. Vakkundig uitgevoerd, conform de afspraken. Wij geven Peter de Jong daarom een 10.

Familie Klooster

Peter de Jong heeft bij ons, onze "oude" keuken weer nieuw gemaakt, SUPER mooi, goed werk geleverd, wij zullen je bij vrienden en bekenden aanbevelen.

Thom en Ineke

Contactformulier van Peter de Jong

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
    Back To Top