skip to Main Content

OVER PETER DE JONG

Van alle markten thuis!

Ik ben de Keukenvernieuwer in de gemeentes Brummen, Zutphen, Lochem, Voorst en Deventer. Mijn naam is Peter de Jong en, ik ben, zoals men dat zo mooi zegt van ‘alle markten thuis’. Ik heb 15 jaar gewerkt in o.a. de utiliteits- en afbouwbranche. Daar kwam ik natuurlijk in aanraking met allerlei aspecten van het ‘bouw-wezen’. Ook heb ik in Deventer mijn eigen huis letterlijk vanaf de fundering opgebouwd. Dat was een fantastische leerschool, want je moet dan echt overal aan denken – en verstand van hebben of krijgen. Gelukkig heb ik twee rechterhanden en leer ik snel. En al deze ervaring en inzichten neem ik mee wanneer ik bij u op bezoek kom!

Gezond verstand

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, dan raad ik u zeker aan om met De Keukenvernieuwers in contact te treden. Ons concept heeft zich de afgelopen jaren honderden keren bewezen – kijk maar eens naar alle referenties die we hebben verzameld! En in deze regio kom ik dan bij u langs. Ik heb diverse materialen in mijn bus bij me die een indruk geven van wat er zoal mogelijk is. We bespreken uw wensen en zorgen er voor dat het geheel naar uw smaak en binnen uw budget wordt aangepakt.

 

Maak een afspraak

Tot slot wil ik nog het volgende kwijt: ik heb vrij veel gereisd, ik hou van andere culturen en talen – ik hou van diversiteit en contact met mensen. Daarom vind ik het werken als Keukenvernieuwer ook zo leuk: ieder huis waar ik kom is weer anders: andere ideeën, andere inrichting, geen klant is gelijk. Dat maakt het een uitdagende baan. Maak een afspraak met mij en er komt een gemotiveerde Keukenvernieuwer bij u aan de deur!

Wilt u meer weten? Bel me op 06 – 22 26 85 52 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Peter de Jong zeggen

Een 10 voor Keukenvernieuwer Peter de Jong omdat wij erg tevreden zijn over de mogelijkheden van uitvoering en materiaal en de nauwkeurige manier van werken in verhouding tot de kosten.

De heer en mevrouw Sollie

In het voorjaar van 2018 heeftKeukenvernieuwer Peter de Jong een kookplaat gemonteerd ter vervanging van een oud gasstel. Hij was daarbij zeer zorgvuldig zoals ik in eerdere referentie heb geschreven.
Onlangs (eind oktober 2018) bleek de rand van de plaat onder spanning te staan. Na veel onderzoek bleek de elektra-installateur een fout te hebben gemaakt in het aanleggen van het stopcontact waardoor de rand van de plaat niet met de aarde was verbonden. Eigenlijk was het dus helemaal geen zaak voor de installateur Peter de Jong. Alleen, kom er als leek maar eens achter waar de fout zit.
In dit traject heeft Peter in het kader van "nazorg" een belangrijke rol gespeeld. Zodra zijn inzet nodig was, was hij aanwezig om zijn deel te leveren. Hij heeft zelfs een nieuwe plaat laten leveren om een fout in de plaat uit te sluiten!

Alle hulde voor deze geweldige inzet ver NA de opleverdatum, dit is echte service!

Peter Will

Keukenvernieuwer Peter de Jong krijgt van ons een negen voor nette en goede service. Peter luisterde goed naar onze wensen.

De heer en mevrouw Maas

Keukenvernieuwer Peter de Jong krijgt van ons een tien. Hij dacht echt met ons mee. Heeft alles keurig gemonteerd en vond niks te veel. Hij heeft er echt iets moois van gemaakt. Hij is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Oldenhof

Ik geef een negen aan Keukenvernieuwer Peter de Jong. Hij heeft de renovatie van onze keuken perfect uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Peter is zeer deskundig.

De heer Prummel

Contactformulier van Peter de Jong

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
    Back To Top