Keukenrenovatie Weert Roermond Bjorn Timmermans Glazen op werkblad

Keukenrenovatie Brummen | Zutphen | Lochem | Voorst | Deventer

Peter de Jong

Ik ben de Keukenvernieuwer in de gemeentes Brummen, Zutphen, Lochem, Voorst en Deventer. Mijn naam is Peter de Jong en, ik ben, zoals men dat zo mooi zegt van ‘alle markten thuis’. Ik heb 15 jaar gewerkt in o.a. de utiliteits- en afbouwbranche. Daar kwam ik natuurlijk in aanraking met allerlei aspecten van het ‘bouw-wezen’. Ook heb ik in Deventer mijn eigen huis letterlijk vanaf de fundering opgebouwd. Dat was een fantastische leerschool, want je moet dan echt overal aan denken – en verstand van hebben of krijgen. Gelukkig heb ik twee rechterhanden en leer ik snel. En al deze ervaring en inzichten neem ik mee wanneer ik bij u op bezoek kom!

Maak een afspraak met mij en er komt een gemotiveerde Keukenvernieuwer bij u aan de deur!

Gezond verstand

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, dan raad ik u zeker aan om met De Keukenvernieuwers in contact te treden. Ons concept heeft zich de afgelopen jaren honderden keren bewezen – kijk maar eens naar alle referenties die we hebben verzameld! En in deze regio kom ik dan bij u langs. Ik heb diverse materialen in mijn bus bij me die een indruk geven van wat er zoal mogelijk is. We bespreken uw wensen en zorgen er voor dat het geheel naar uw smaak en binnen uw budget wordt aangepakt.

Maak een vrijblijvende afspraak

Tot slot wil ik nog het volgende kwijt: ik heb vrij veel gereisd, ik hou van andere culturen en talen – ik hou van diversiteit en contact met mensen. Daarom vind ik het werken als Keukenvernieuwer ook zo leuk: ieder huis waar ik kom is weer anders: andere ideeën, andere inrichting, geen klant is gelijk. Dat maakt het een uitdagende baan. Maak een afspraak met mij en er komt een gemotiveerde Keukenvernieuwer bij u aan de deur!

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Eerbeek, Keukenrenovatie Hall, Keukenrenovatie Brummen, Keukenrenovatie Leuvenheim, Keukenrenovatie Tonden, Keukenrenovatie Zutphen, Keukenrenovatie Eefde, Keukenrenovatie Gorssel, Keukenrenovatie Epse, Keukenrenovatie Joppe, Keukenrenovatie Kring van Dorth, Keukenrenovatie Harfsen, Keukenrenovatie Almen, Keukenrenovatie Warnsveld, Keukenrenovatie Lochem, Keukenrenovatie Barchem, Keukenrenovatie Laren, Keukenrenovatie Klarenbeek, Keukenrenovatie Voorst, Keukenrenovatie Wilp, Keukenrenovatie Twello, Keukenrenovatie Teuge, Keukenrenovatie Terwolde, Keukenrenovatie Nijbroek, Keukenrenovatie Empe, Keukenrenovatie Deventer, Keukenrenovatie Colmschate, Keukenrenovatie Diepenveen, Keukenrenovatie Schalkhaar, Keukenrenovatie Lettele, Keukenrenovatie Okkenbroek, Keukenrenovatie Bathmen, Keukenrenovatie Steenenkamer.

    REFERENTIES VAN PETER DE JONG