skip to Main Content

OVER PETER DE JONG

Van alle markten thuis!

Ik ben de Keukenvernieuwer in de gemeentes Brummen, Zutphen, Lochem, Voorst en Deventer. Mijn naam is Peter de Jong en, ik ben, zoals men dat zo mooi zegt van ‘alle markten thuis’. Ik heb 15 jaar gewerkt in o.a. de utiliteits- en afbouwbranche. Daar kwam ik natuurlijk in aanraking met allerlei aspecten van het ‘bouw-wezen’. Ook heb ik in Deventer mijn eigen huis letterlijk vanaf de fundering opgebouwd. Dat was een fantastische leerschool, want je moet dan echt overal aan denken – en verstand van hebben of krijgen. Gelukkig heb ik twee rechterhanden en leer ik snel. En al deze ervaring en inzichten neem ik mee wanneer ik bij u op bezoek kom!

Gezond verstand

Als u iets aan uw keuken wilt laten doen, dan raad ik u zeker aan om met De Keukenvernieuwers in contact te treden. Ons concept heeft zich de afgelopen jaren honderden keren bewezen – kijk maar eens naar alle referenties die we hebben verzameld! En in deze regio kom ik dan bij u langs. Ik heb diverse materialen in mijn bus bij me die een indruk geven van wat er zoal mogelijk is. We bespreken uw wensen en zorgen er voor dat het geheel naar uw smaak en binnen uw budget wordt aangepakt.

 

Maak een afspraak

Tot slot wil ik nog het volgende kwijt: ik heb vrij veel gereisd, ik hou van andere culturen en talen – ik hou van diversiteit en contact met mensen. Daarom vind ik het werken als Keukenvernieuwer ook zo leuk: ieder huis waar ik kom is weer anders: andere ideeën, andere inrichting, geen klant is gelijk. Dat maakt het een uitdagende baan. Maak een afspraak met mij en er komt een gemotiveerde Keukenvernieuwer bij u aan de deur!

Wilt u meer weten? Bel me op 06 – 22 26 85 52 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Peter de Jong zeggen

Peter werkt heel secuur en netjes. Ik ben heel blij met het werk dat hij heeft afgeleverd. Een 9 voor Keukenvernieuwer Peter de Jong, hij denkt goed mee.

De heer Broek

Ten eerste is het net of je een totaal nieuwe keuken hebt. Ten tweede ook nog eens door een vakman gedaan. Een 10 voor Keukenvernieuwer Peter de Jong.

De heer en mevrouw Stokkers

Gisteren zijn de nieuwe fronten geplaatst. Resultaat was super. Een vakman is Peter de Jong.

Ans

Dag Peter de Jong,
Graag schrijven wij een referentie op je werk wat je voor ons gedaan hebt.
We zijn je bijzonder erkentelijk voor de wijze waarop je ons uit de problemen hebt geholpen met een deel van onze vernieuwde keuken enz. uit maart 2017. Je wilde komen toen een ander het te ver weg vond, dank daarvoor.
Je bent vakkundig, vriendelijk in alles, en wat we voordien niet klaar kregen, kreeg jij wel klaar. En als wij weer problemen kregen mochten wij weer bellen. Peter heel veel dank.
We wensen veel genoegen met je werk.
Een hartelijke groet van...

Fenny en Johan Kleinjan

Peter de Jong reageert snel, adviseert heel goed. En voor hem is het geen probleem om een keer extra langs te komen. Goede service en nazorg. Hij krijgt van ons een negen.

Familie Dashorst

Contactformulier van Peter de Jong

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
    Back To Top