skip to Main Content

OVER PETER

Keukenrenovatie Zuid-Limburg

Ik ben Peter Heesen, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en repareren van keukens van alle merken en het vervangen en installeren van alle soorten inbouwapparatuur voor uw keuken: van energiezuinige koelkast tot multi-functionele oven, van stille vaatwasser tot een efficiënte, moderne afzuigkap. Mijn werkgebied heet officieel: Keukenrenovatie Zuid-Limburg. In mijn regio vindt u plaatsen en gemeenten als Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Brunssum, Meerssen, Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten, Valkenburg aan de Geul, Vaals, Voerendaal en Simpelveld.

Keukenrenovatie: uw keuken gaat langer mee.

Sinds de beginjaren ’80 werk ik als zelfstandige ‘handwerker’: eerst in Engeland, later terug in Nederland. Behang- en schilderwerk, tegelzetten, leidingen leggen, complete verbouwingen in de hout-skeletbouw: alles heb ik gedaan. De laatste jaren richt ik me echter voornamelijk op de renovatie van keukens. Het renoveren van een keuken kan een gezin veel geld besparen – daarnaast is het goed voor het milieu. Wij maken zo veel mogelijk gebruik van de bestaande situatie. We slopen en breken alleen als het echt nodig is. We vervangen keukendeurtjes, het werkblad en/of de spoelbak en u herkent uw eigen keuken niet meer!

Wat anderen zeggen

Ik kan natuurlijk zelf wel opscheppen over mijn werk, maar ik heb liever dat anderen dat doen. U vindt referenties van mijn werk hier, maar ik wil u dit niet onthouden, een reactie van een familie uit Landgraaf:

Een hard werkende vakman in hart en nieren die op een rustige en prettige manier zijn werk perfect uitvoert en zijn blij dat wij voor hem gekozen hebben en zijn zeer blij met het eindresultaat.”

Dit is waar ik het voor doe natuurlijk. Bij deze mensen heb ik de keuken helemaal vernieuwd – maar u kunt ook contact met mij opnemen voor kleinere reparaties aan uw keuken. Ik vervang ook met alle plezier uw oude koelkast of vaatwasser. Vraag vrijblijvend om advies Als u niet meer tevreden bent met uw keuken of als er iets gedateerd, stuk of versleten is – vraag mij gerust om een vrijblijvend advies. De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 81 14 01 05 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Peter Heesen zeggen

Heel erg blij dat we gebruik hebben gemaakt van de diensten van de Keukenvernieuwers. Het proces van offerte tot aan de oplevering van de gerenoveerde keuken is door Peter Heesen uitstekend verzorgd. Het offertegesprek was echt vrijblijvend: niet opdringerig, maar adviserend en meedenkend. De renovatie verliep uitstekend. Peter Heesen is een vakman die uitstraalt dat hij zijn vak met plezier uitoefent. Bovendien is het een prettig persoon om 2 dagen in huis te hebben. De werkzaamheden werd zeer nauwkeurig uitgevoerd en de gemaakte "rommel" opgeruimd en meegenomen. Het aanrechtblad, de kraan en alle kastdeuren zijn vernieuwd. We zijn ontzettend blij met onze gerenoveerde keuken. Als wij een punt moeten toekennen aan Peter Heesen is dit een dikke 10.

Familie Buijsen

Keukenvernieuwer Peter Heesen heeft een prettige, vriendelijke, correcte houding. Vertrouwenwekkend! De uitvoering van het werk was perfect. Wij vinden hem zeer deskundig, hij krijgt van ons een 10.

Mevrouw Hartgers

Wij zijn happy en tevreden, want Keukenvernieuwer Peter Heesen heeft goed werk geleverd.

Familie Voncken-Sikkes

Super service. Peter Heesen heeft kennis van zaken. Helemaal tevreden, top!

Familie Simons

Ik geef Peter Heesen een 10 voor de doordachte werkwijze en omdat hij een keuken kan vernieuwen zonder veelal te slopen.

Sem Heijmans

Contactformulier van Peter Heesen

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top