Keukenrenovatie Weert Roermond Bjorn Timmermans Glazen op werkblad

Keukenrenovatie Zuid-Limburg

Peter Heesen

Ik ben Peter Heesen, keukenvernieuwer. Mijn specialisatie is het renoveren en repareren van keukens van alle merken en het vervangen en installeren van alle soorten inbouwapparatuur voor uw keuken. Dat gaat van een energiezuinige koelkast tot een multi-functionele oven, van een stille vaatwasser tot een efficiënte, moderne afzuigkap. De gemeentes Voerendaal, Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Valkenburg aan de Geul, Beekdaelen zijn mijn werkterrein.

Het renoveren van een keuken kan een gezin veel geld besparen

Uw keuken gaat langer mee!

Sinds de beginjaren ’80 werk ik als zelfstandige ‘handwerker’: eerst in Engeland, later terug in Nederland. Behang- en schilderwerk, tegelzetten, leidingen leggen, complete verbouwingen in de hout-skeletbouw: alles heb ik gedaan. De laatste jaren richt ik me echter voornamelijk op de renovatie van keukens. Het renoveren van een keuken kan een gezin veel geld besparen – daarnaast is het goed voor het milieu. Wij maken zo veel mogelijk gebruik van de bestaande situatie. Slopen en breken doen we alleen als het echt nodig is. En wanneers de oude keukendeurtjes, het werkblad en/of de spoelbak uiteindelijk vervangen zijn, herkent u uw eigen keuken niet meer!

Wat anderen zeggen

Ik kan natuurlijk zelf wel opscheppen over mijn werk, maar ik heb liever dat anderen dat doen. U vindt referenties van mijn werk hier, maar ik wil u dit niet onthouden, een reactie van een familie uit Landgraaf:

Een hard werkende vakman in hart en nieren die op een rustige en prettige manier zijn werk perfect uitvoert en wij zijn blij dat wij voor hem gekozen hebben en we zijn zeer blij met het eindresultaat.

Vraag mij gerust om een vrijblijvend advies

Dit is waar ik het voor doe natuurlijk. Bij deze mensen heb ik de keuken helemaal vernieuwd – maar u kunt ook contact met mij opnemen voor kleinere reparaties aan uw keuken. Ik vervang ook met alle plezier uw oude koelkast of vaatwasser. Als u niet meer tevreden bent met uw keuken of als er iets gedateerd, stuk of versleten is – vraag mij gerust om een vrijblijvend advies.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Gulpen-Wittem, Keukenrenovatie Valkenburg aan de Geul, Keukenrenovatie Nuth, Keukenrenovatie Maastricht, Keukenrenovatie Eijsden-Margraten, Keukenrenovatie Ransdaal, Keukenrenovatie Wijlre, Keukenrenovatie Berg en Terblijt, Keukenrenovatie Schimmert, Keukenrenovatie Walem, Keukenrenovatie Klimmen, Keukenrenovatie Meerssen, Keukenrenovatie Ulestraten, Keukenrenovatie Moorveld, Keukenrenovatie Bunde, Keukenrenovatie Geulle, Keukenrenovatie Eijsden, Keukenrenovatie Gronsveld, Keukenrenovatie Eckelrade, Keukenrenovatie Noorbeek, Keukenrenovatie Mheer, Keukenrenovatie Banholt, Keukenrenovatie Sint Geertruid, Keukenrenovatie Cadier en Keer, Keukenrenovatie Bemelen, Keukenrenovatie Margraten, Keukenrenovatie Gulpen, Keukenrenovatie Ingber, Keukenrenovatie Reijmerstok, Keukenrenovatie Heijenrath, Keukenrenovatie Slenaken, Keukenrenovatie Beutenaken, Keukenrenovatie Mechelen, Keukenrenovatie Epen, Keukenrenovatie Wittem, Keukenrenovatie Eys, Keukenrenovatie Elkenrade, Keukenrenovatie Valkenburg, Keukenrenovatie Schin op Geul, Keukenrenovatie Scheulder.

    REFERENTIES VAN PETER HEESEN