skip to Main Content

OVER PETER

Keukenrenovatie Zuid-Limburg

Ik ben Peter Heesen, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en repareren van keukens van alle merken en het vervangen en installeren van alle soorten inbouwapparatuur voor uw keuken: van energiezuinige koelkast tot multi-functionele oven, van stille vaatwasser tot een efficiënte, moderne afzuigkap. Mijn werkgebied heet officieel: Keukenrenovatie Zuid-Limburg. In mijn regio vindt u plaatsen en gemeenten als Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Brunssum, Meerssen, Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten, Valkenburg aan de Geul, Vaals, Voerendaal en Simpelveld.

Keukenrenovatie: uw keuken gaat langer mee.

Sinds de beginjaren ’80 werk ik als zelfstandige ‘handwerker’: eerst in Engeland, later terug in Nederland. Behang- en schilderwerk, tegelzetten, leidingen leggen, complete verbouwingen in de hout-skeletbouw: alles heb ik gedaan. De laatste jaren richt ik me echter voornamelijk op de renovatie van keukens. Het renoveren van een keuken kan een gezin veel geld besparen – daarnaast is het goed voor het milieu. Wij maken zo veel mogelijk gebruik van de bestaande situatie. We slopen en breken alleen als het echt nodig is. We vervangen keukendeurtjes, het werkblad en/of de spoelbak en u herkent uw eigen keuken niet meer!

Wat anderen zeggen

Ik kan natuurlijk zelf wel opscheppen over mijn werk, maar ik heb liever dat anderen dat doen. U vindt referenties van mijn werk hier, maar ik wil u dit niet onthouden, een reactie van een familie uit Landgraaf:

Een hard werkende vakman in hart en nieren die op een rustige en prettige manier zijn werk perfect uitvoert en zijn blij dat wij voor hem gekozen hebben en zijn zeer blij met het eindresultaat.”

Dit is waar ik het voor doe natuurlijk. Bij deze mensen heb ik de keuken helemaal vernieuwd – maar u kunt ook contact met mij opnemen voor kleinere reparaties aan uw keuken. Ik vervang ook met alle plezier uw oude koelkast of vaatwasser. Vraag vrijblijvend om advies Als u niet meer tevreden bent met uw keuken of als er iets gedateerd, stuk of versleten is – vraag mij gerust om een vrijblijvend advies. De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 81 14 01 05 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Peter Heesen zeggen

Een 9 voor Keukenvernieuwer Peter Heesen. Een goede en nette service. Hij luisterde goed naar onze wensen.

De heer en mevrouw Schepers

Een 10 voor Keukenvernieuwer Peter Heesen. Er zijn goede afspraken gemaakt en die zijn ook zeer correct nagekomen. Verder is er zeer goed werk afgeleverd.

De heer Heiligers

Een 10 voor Keukenvernieuwer Peter Heesen. Prima service en vakmanschap. Zeer vriendelijke medewerker.

De heer en mevrouw Vliex

Een 10 voor Keukenvernieuwer Peter Heesen. Het is super om te zien dat je een totaal nieuwe keuken hebt. De keuken ziet eruit alsof hij zo uit de winkel komt. Mooie kleuren om te kiezen en goed materiaal. Peter heeft deze keuken zeer vakkundig gemaakt. Wij hadden bij de vorige keuken een tafel in dezelfde kleur en ook dat is door hem perfect afgehandeld. De levering was op de afgesproken tijd en de plaatsing was binnen twee dagen gepiept. Dit alles zeer deskundig. Dus niets dan lof voor deze keukenvernieuwer!

De heer en mevrouw Bochman

Over Keukenvernieuwer Peter Heesen: Zeer correcte benadering en nakomen van afspraken. In enkele dagen een mooie en bijna geheel nieuwe keuken en zonder veel voorbereidingen en rommel. Een 10 voor Peter.

Klant is bij jullie koning. Ga zo door!!!! Prima.

Mevrouw Haenen

Contactformulier van Peter Heesen

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top