skip to Main Content

OVER PETER

Keukenrenovatie Zuid-Limburg

Ik ben Peter Heesen, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en repareren van keukens van alle merken en het vervangen en installeren van alle soorten inbouwapparatuur voor uw keuken: van energiezuinige koelkast tot multi-functionele oven, van stille vaatwasser tot een efficiënte, moderne afzuigkap. Mijn werkgebied heet officieel: Keukenrenovatie Zuid-Limburg. In mijn regio vindt u plaatsen en gemeenten als Maastricht, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Brunssum, Meerssen, Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten, Valkenburg aan de Geul, Vaals, Voerendaal en Simpelveld.

Keukenrenovatie: uw keuken gaat langer mee.

Sinds de beginjaren ’80 werk ik als zelfstandige ‘handwerker’: eerst in Engeland, later terug in Nederland. Behang- en schilderwerk, tegelzetten, leidingen leggen, complete verbouwingen in de hout-skeletbouw: alles heb ik gedaan. De laatste jaren richt ik me echter voornamelijk op de renovatie van keukens. Het renoveren van een keuken kan een gezin veel geld besparen – daarnaast is het goed voor het milieu. Wij maken zo veel mogelijk gebruik van de bestaande situatie. We slopen en breken alleen als het echt nodig is. We vervangen keukendeurtjes, het werkblad en/of de spoelbak en u herkent uw eigen keuken niet meer!

Wat anderen zeggen

Ik kan natuurlijk zelf wel opscheppen over mijn werk, maar ik heb liever dat anderen dat doen. U vindt referenties van mijn werk hier, maar ik wil u dit niet onthouden, een reactie van een familie uit Landgraaf:

Een hard werkende vakman in hart en nieren die op een rustige en prettige manier zijn werk perfect uitvoert en zijn blij dat wij voor hem gekozen hebben en zijn zeer blij met het eindresultaat.”

Dit is waar ik het voor doe natuurlijk. Bij deze mensen heb ik de keuken helemaal vernieuwd – maar u kunt ook contact met mij opnemen voor kleinere reparaties aan uw keuken. Ik vervang ook met alle plezier uw oude koelkast of vaatwasser. Vraag vrijblijvend om advies Als u niet meer tevreden bent met uw keuken of als er iets gedateerd, stuk of versleten is – vraag mij gerust om een vrijblijvend advies. De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 81 14 01 05 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Peter Heesen zeggen

Super service. Peter Heesen heeft kennis van zaken. Helemaal tevreden, top!

Familie Simons

Ik geef Peter Heesen een 10 voor de doordachte werkwijze en omdat hij een keuken kan vernieuwen zonder veelal te slopen.

Sem Heijmans

Wij zijn tevreden over het resultaat. We hebben een klein puntje ontdekt op een bovenkastje (waarschijnlijk een hele kleine beschadiging). Peter Heesen maakt een duidelijke offerte.

John en Liesbeth Eijssen

Ik ben erg tevreden over Peter Heesen. Hij werkt nauwkeurig en netjes.

Marcel Smeets

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden. De fronten werden punctueel geleverd. Peter Heesen was er op de afgesproken tijd. Hij bouwde zijn werkterrein zo op dat we nog gewoon aan aanrecht,wasbak en gasfornuis konden komen. Hij is een rustige man met een hoog werktempo. Zijn pauze nam hij nadat ik informeerde OF hij wel pauze had. Er waren een paar onvoorziene probleempjes die door hem gewoon opgepakt werden. Daarom kwam hij later uit dan de door hem geschatte eindtijd. Bij het opruimen van zijn materiaal nam hij ook alle afval mee. Toen hij bij ons wegreed zag de keuken eruit alsof er de voorbije uren niets gebeurd was met uitzondering van een compleet andere uitstraling van onze keuken. Wij zijn zeer enthousiast en hebben in onze familiekring al uitgebreid reclame gemaakt voor De Keukenvernieuwers. Onze keuze was een schot in de roos.

Familie Bremen

Contactformulier van Peter Heesen

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top