skip to Main Content

OVER PIET EN HENK

Er is vrijwel geen keuken die wij niet kennen

Wij zijn Piet en Henk Hoekstra, wij renoveren keukens in het gebied rond IJmuiden en Haarlem. Keukenrenovatie gaat voor ons verder dan alleen het vervangen van keukenfronten. Wij hebben jarenlange ervaring in dit vak en we weten dat er ontzettend veel méér mogelijk is dan de klant gemiddeld denkt. Wij zien de oplossing achter het probleem… En als wij zelf iets niet kunnen (maar dat gebeurt niet vaak…) dan hebben we een uitgebreid netwerk van vaklui waaruit we kunnen putten: van aannemer tot keukenspuiter!

Keukenrenovatie is een feest

Keukenrenovatie is een feest, dat durven we gerust te stellen. Want elke keer weer zijn we blij en tevreden als de klant verbaasd kijkt naar het eindresultaat: was dat onze keuken? Wij herstellen van vloer tot plafond en van het kastje tot de muur. Dus van achterstallig onderhoud in de keuken als piepende scharnieren en stroef lopende laden tot keukens met waterschade aan spoelbak of werkblad. En natuurlijk komt de slecht sluitende (en dus dure!) koelkast met gescheurde rubbers vaak op ons opdrachtlijstje voor. Ook geven wij koopadvies als u een geheel nieuwe keuken wilt kopen. Dat is niet gratis, maar het voorkomt teleurstellingen.

Bekijk de referenties

Om u kennis te laten maken met De Keukenvernieuwers bieden wij u een gratis onderhoudsbeurt voor uw keuken aan. Wij kijken uw keuken van top tot teen na en voeren waar mogelijk kleine reparaties uit. Van onze bevindingen krijgt u een gratis onderhoudsrapport en op uw verzoek een duidelijke prijsindicatie voor de aanpassingen die u eventueel aan uw keuken wenst. En wilt u meer over onze aanpak weten? Lees onze referenties elders op deze site.

Wilt u meer weten? Bel me op T 0255 – 52 76 66 of ga naar mijn contactformulier.

Project Hoekstra - nieuwe situatie

Renovatie van Piet en Henk Hoekstra

Project Hoekstra

Renovatie van Piet en Henk Hoekstra "De oude keuken was te klein".

Lees meer
vervangen werkblad

Vervangen van werkblad, keukendeurtjes en apparatuur

Project Hoekstra

Klant: Familie Sallehart Plaats: Castricum

Lees meer

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Piet en Henk Hoekstra zeggen

Heel erg blij met m'n (nieuwe) keuken, bestaande keuken gerenoveerd. Ziet er weer uit als nieuw. Alles keurig volgens afspraak geleverd en geplaatst door Henk Hoekstra. De heren werken niet gehaast, alles keurig geplaatst! Tevreden klant erbij!

Familie van Henten

Tot onze grote tevredenheid is onze keuken, na plaatsing van twee nieuwe werkbladen, weer als nieuw!
Wij krijgen vele enthousiaste reacties met de vraag: waar hebben jullie dat laten doen en verwijzen dan ook graag naar de "Keukenvernieuwers"! In dit geval Henk Hoekstra.
Wij zijn heel blij met onze "nieuwe keuken"!

Familie Van Hooijdonk

Nadat wij het besluit hadden genomen om geen nieuwe keuken te nemen, maar onze eigen keuken te laten vernieuwen, kwamen wij via een tip en google bij de gebroeders Hoekstra uit. Op basis van de recensies hebben wij niet verder gezocht en direct een afspraak gemaakt.
Tijdens deze afspraak hebben wij alles doorgesproken en kregen wij ook ter plekke de offerte. Fijn om zo snel te weten waar je aan toe bent zonder onderhandeling. Dezelfde avond hebben wij het besluit genomen om met de heren van Keukenvernieuwers in zee te gaan.

Alles verliep vervolgens volgens plan. De frontjes waren keurig verpakt en alles werd op tijd geleverd. De volgende dag werd alles geplaatst. Na afloop waren er nog een paar puntjes die op de i moesten worden gezet. Het contact hierover verliep uitermate prettig en alles werd snel verholpen.
Wij zijn erg blij met onze vernieuwde keuken en kunnen anderen het ook zeker aanraden.

Familie Verburg

Piet en Henk Hoekstra krijgen van mij en 9. Snel en vakkundig de keuken vernieuwd. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

De heer Zijp

Piet en Henk Hoekstra krijgen een negen. Snel en vriendelijk. Zeer deskundig.

De heer Hartendorf

Contactformulier van Henk Hoekstra

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top