skip to Main Content

OVER PIET EN HENK

Er is vrijwel geen keuken die wij niet kennen

Wij zijn Piet en Henk Hoekstra, wij renoveren keukens in het gebied rond IJmuiden en Haarlem. Keukenrenovatie gaat voor ons verder dan alleen het vervangen van keukenfronten. Wij hebben jarenlange ervaring in dit vak en we weten dat er ontzettend veel méér mogelijk is dan de klant gemiddeld denkt. Wij zien de oplossing achter het probleem… En als wij zelf iets niet kunnen (maar dat gebeurt niet vaak…) dan hebben we een uitgebreid netwerk van vaklui waaruit we kunnen putten: van aannemer tot keukenspuiter!

Keukenrenovatie is een feest

Keukenrenovatie is een feest, dat durven we gerust te stellen. Want elke keer weer zijn we blij en tevreden als de klant verbaasd kijkt naar het eindresultaat: was dat onze keuken? Wij herstellen van vloer tot plafond en van het kastje tot de muur. Dus van achterstallig onderhoud in de keuken als piepende scharnieren en stroef lopende laden tot keukens met waterschade aan spoelbak of werkblad. En natuurlijk komt de slecht sluitende (en dus dure!) koelkast met gescheurde rubbers vaak op ons opdrachtlijstje voor. Ook geven wij koopadvies als u een geheel nieuwe keuken wilt kopen. Dat is niet gratis, maar het voorkomt teleurstellingen.

Bekijk de referenties

Om u kennis te laten maken met De Keukenvernieuwers bieden wij u een gratis onderhoudsbeurt voor uw keuken aan. Wij kijken uw keuken van top tot teen na en voeren waar mogelijk kleine reparaties uit. Van onze bevindingen krijgt u een gratis onderhoudsrapport en op uw verzoek een duidelijke prijsindicatie voor de aanpassingen die u eventueel aan uw keuken wenst. En wilt u meer over onze aanpak weten? Lees onze referenties elders op deze site.

Wilt u meer weten? Bel me op T 0255 – 52 76 66 of ga naar mijn contactformulier.

Project Hoekstra - nieuwe situatie

Renovatie van Piet en Henk Hoekstra

Project Hoekstra

Renovatie van Piet en Henk Hoekstra "De oude keuken was te klein".

Lees meer
vervangen werkblad

Vervangen van werkblad, keukendeurtjes en apparatuur

Project Hoekstra

Klant: Familie Sallehart Plaats: Castricum

Lees meer

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Piet en Henk Hoekstra zeggen

Wij zijn zeer tevreden over het inschakelen van de Keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra omdat het concept van 'behoud van wat goed is, repareren en vervangen waar nodig' ons erg aansprak. De professionaliteit is duidelijk doordat installatie van een bijna geheel nieuwe keuken in slechts 2 dagen plaatsvindt. Een goede voorbereiding is dan echt het halve werk, van inmeten en bestellen tot de volgorde van installatie op de dag zelf etc. Verder sprak de focus op kwaliteit in plaats van kwantiteit ons aan. Een 10 voor Piet en Henk!

Mevouw Konz

Vandaag zijn Piet en Henk Hoekstra langs geweest om de koelvriescombinatie te vervangen.
Prima gegaan, vriendelijk, op tijd, werken netjes, vaklui, weten waar ze het over hebben.
Kan ze iedereen aanraden.
Als ik volgende keer weer iets aan mijn keuken heb, bel ik ze in ieder geval weer.
Klasse, bedankt!

Mevouw Sinnige

Piet en Henk Hoekstra krijgen van mij een 10. Ze adviseren goed, werken zeer snel en netjes en houden zich aan alle afspraken. Ze zijn zeer deskundig.

Mevrouw Oijen

Piet en Henk Hoekstra werken snel en volgens afspraak. Ze doen vaak nét dat beetje meer! Ze hadden een duidelijke offerte. Ik ben echt zeer tevreden. Een negen voor Piet en Henk.

Mevrouw Spoor

Onze keuken hebben we laten vernieuwen door de Keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra. Het resultaat is perfect! In 1 dag hebben ze de frontjes vervangen en een hele wandkast gemaakt met koelkast en oven. Ook hebben ze ons kundig geadviseerd. We genieten er nog elke dag van.

Karin Seisveld

Contactformulier van Piet en Henk Hoekstra

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top