skip to Main Content

OVER PIET EN HENK

Er is vrijwel geen keuken die wij niet kennen

Wij zijn Piet en Henk Hoekstra, wij renoveren keukens in het gebied rond IJmuiden en Haarlem. Keukenrenovatie gaat voor ons verder dan alleen het vervangen van keukenfronten. Wij hebben jarenlange ervaring in dit vak en we weten dat er ontzettend veel méér mogelijk is dan de klant gemiddeld denkt. Wij zien de oplossing achter het probleem… En als wij zelf iets niet kunnen (maar dat gebeurt niet vaak…) dan hebben we een uitgebreid netwerk van vaklui waaruit we kunnen putten: van aannemer tot keukenspuiter!

Keukenrenovatie is een feest

Keukenrenovatie is een feest, dat durven we gerust te stellen. Want elke keer weer zijn we blij en tevreden als de klant verbaasd kijkt naar het eindresultaat: was dat onze keuken? Wij herstellen van vloer tot plafond en van het kastje tot de muur. Dus van achterstallig onderhoud in de keuken als piepende scharnieren en stroef lopende laden tot keukens met waterschade aan spoelbak of werkblad. En natuurlijk komt de slecht sluitende (en dus dure!) koelkast met gescheurde rubbers vaak op ons opdrachtlijstje voor. Ook geven wij koopadvies als u een geheel nieuwe keuken wilt kopen. Dat is niet gratis, maar het voorkomt teleurstellingen.

Bekijk de referenties

Om u kennis te laten maken met De Keukenvernieuwers bieden wij u een gratis onderhoudsbeurt voor uw keuken aan. Wij kijken uw keuken van top tot teen na en voeren waar mogelijk kleine reparaties uit. Van onze bevindingen krijgt u een gratis onderhoudsrapport en op uw verzoek een duidelijke prijsindicatie voor de aanpassingen die u eventueel aan uw keuken wenst. En wilt u meer over onze aanpak weten? Lees onze referenties elders op deze site.

Wilt u meer weten? Bel me op T 0255 – 52 76 66 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Piet en Henk Hoekstra zeggen

Nadat we besloten hadden om ons keukenblad te laten vervangen kwamen we via de Keukenvernieuwers uit bij Henk en Piet Hoekstra. Na onze keus te hebben gemaakt uit hun assortiment (keukenblad-kraan-spoelbak) is het hele proces van inmeten, bestellen, afleveren en plaatsen vlekkeloos verlopen, Wij zij dan ook erg blij met het resultaat. Alle lof voor de heren Hoekstra. Na een melding over een klein probleempje kwamen ze gelijk de volgende dag (zaterdag) langs om het op te lossen.

Familie van Dijk

Service staat hoog in het vaandel bij Henk en Piet Hoekstra. Na het versturen van de mail, voor een afspraak te maken voor een vernieuwing van onze keuken, werd er zeer snel contact opgenomen met ons.
Afgelopen week is onze keuken vernieuwd. Zeer vakkundig is deze geplaatst en met de adviezen die waren gegeven mbt kleur, handgrepen en nieuwe kraan, is onze vernieuwde keuken een plaatje geworden!
Met onze vernieuwde keuken kunnen wij weer jaren vooruit.

Ron en Emmelien Holwerda

Henk en Piet Hoekstra afgelopen vrijdag op bezoek gehad ivm een probleem met het liftsysteem van de magnetronkast. Liftsysteem was niet meer te repareren maar wij kregen het advies om er gewoon scharnieren in te zetten zodat de klep als deur te gebruiken was. Op de vraag wanneer dat dan gemaakt kon worden was het antwoord 'dan doen wij direct even'. De scharnieren van een onderkastje (onder de spoelbak), waarvan er één lam bleek te zijn, werden ook meteen even vervangen (door kwalitatief betere) en binnen een uurtje werd alles gedaan én vakkundig. Ik probeer vaak klusjes zelf maar daar kun je niet tegen op. Als ik weer een klusje heb, dan weet ik wel wie ik moet bellen. Top!

Familie Reijnders

Een aantal jaar geleden hebben Henk en Piet Hoekstra de laden in onze keuken vernieuwd en van een aantal keukenkastjes de scharnieren vervangen, waarover wij zeer tevreden waren. Pas geleden zagen wij dat een scharnier van de deur voor de inbouwvriezer kapot was. Omdat voor het vervangen de vriezer uit de inbouw gehaald moest worden, namen wij weer contact op om te kijken of hij ook dit voor ons kon doen. Al snel kon dit worden geregeld en binnen zeer korte tijd waren de scharnieren vervangen en de scharnieren van de koelkastdeur werden ook nog even beter vastgezet. Wat een service!!

Ageeth Backer

Na een eerdere renovatie in ons oude huis, hebben Henk en Piet Hoekstra ons vertrouwen bij het plaatsen van een nieuwe keuken in ons nieuwe huis bepaald niet beschaamd. Geheel volgens de planning hebben zij een perfecte keuken geleverd en geplaatst. De oude keuken werd vakkundig gedemonteerd. Henk en Piet zijn plezierige mensen en zij werken zeer netjes en op tijd. Altijd goed gehumeurd en dol op een lekkere bak koffie. Eventuele problemen worden zeer vakkundig in het werk opgelost. Mochten we nog eens iets op dit gebied nodig hebben, dan zullen we zeker weer van hun diensten gebruik maken.
Hartelijk dank, Piet en Henk voor een schitterende keuken

Familie Sprenger

Contactformulier van Piet en Henk Hoekstra

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top