skip to Main Content

OVER PIET EN HENK

Er is vrijwel geen keuken die wij niet kennen

Wij zijn Piet en Henk Hoekstra, wij renoveren keukens in het gebied rond IJmuiden en Haarlem. Keukenrenovatie gaat voor ons verder dan alleen het vervangen van keukenfronten. Wij hebben jarenlange ervaring in dit vak en we weten dat er ontzettend veel méér mogelijk is dan de klant gemiddeld denkt. Wij zien de oplossing achter het probleem… En als wij zelf iets niet kunnen (maar dat gebeurt niet vaak…) dan hebben we een uitgebreid netwerk van vaklui waaruit we kunnen putten: van aannemer tot keukenspuiter!

Keukenrenovatie is een feest

Keukenrenovatie is een feest, dat durven we gerust te stellen. Want elke keer weer zijn we blij en tevreden als de klant verbaasd kijkt naar het eindresultaat: was dat onze keuken? Wij herstellen van vloer tot plafond en van het kastje tot de muur. Dus van achterstallig onderhoud in de keuken als piepende scharnieren en stroef lopende laden tot keukens met waterschade aan spoelbak of werkblad. En natuurlijk komt de slecht sluitende (en dus dure!) koelkast met gescheurde rubbers vaak op ons opdrachtlijstje voor. Ook geven wij koopadvies als u een geheel nieuwe keuken wilt kopen. Dat is niet gratis, maar het voorkomt teleurstellingen.

Bekijk de referenties

Om u kennis te laten maken met De Keukenvernieuwers bieden wij u een gratis onderhoudsbeurt voor uw keuken aan. Wij kijken uw keuken van top tot teen na en voeren waar mogelijk kleine reparaties uit. Van onze bevindingen krijgt u een gratis onderhoudsrapport en op uw verzoek een duidelijke prijsindicatie voor de aanpassingen die u eventueel aan uw keuken wenst. En wilt u meer over onze aanpak weten? Lees onze referenties elders op deze site.

Wilt u meer weten? Bel me op T 0255 – 52 76 66 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Piet en Henk Hoekstra zeggen

Duidelijke uitleg, goed opgemeten en advies van Piet en Henk Hoekstra. Vakmanschap, alles opgeruimd en gezellige mensen. Wij zijn zeer tevreden en blij met de opgeknapte keuken.

De heer Offerman

De mannen Piet en Henk Hoekstra hebben vakkundig en snel gewerkt. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, het ziet er zelfs nog beter uit dan de originele deurtjes 17 jaar geleden.

Cor Balm

Een goed advies van Piet en Henk Hoekstra naar aanleiding van onze vragen en wensen. Snel de offerte ontvangen en de levering en plaatsing van de apparatuur ging voortreffelijk. Onze keuken kan weer jaren mee.

Margret en Theo

Het is zo'n 25 jaar geleden dat ik bij Brugman keukens in Hoofddorp een keuken kocht. Inmiddels is de keuken aan renovatie toe, dus op naar Brugman keukens.
Helaas de tekeningen waren er niet meer (brand gehad). Maar we wilden toch zaken doen. De meneer die ons hielp vertelde ons dat de keuken zo oud was dat er niets meer paste, bovendien voerde zij de werkzaamheden niet uit, er werd een firma ingeschakeld. Kortom een zeer slecht bezoek.

Via een goede kennis kwam ik bij De Keukenvernieuwers uit. Gebeld en na een bezoekje van een uur hadden we een offerte. Niet lang daarna werd mijn keuken gerenoveerd door Piet en Henk Hoekstra van De Keukenvernieuwers. Het was gewoon top, alles paste en de werkzaamheden werden binnen een dag uitgevoerd, en buitengewoon netjes. In een woord geweldig. Dus ga gerust met deze jongens in zee.

Harry Schoonbeek

Piet en Henk Hoekstra geven deskundig advies, zijn voor geen gat te vangen, zoeken oplossingen waar nodig en denken continu mee. Ze zorgen voor een totaalplaatje: cosmetisch, praktische maar ook financieel.
In één dag hadden we een prachtige uitbreiding van onze keuken en de mannen stopten pas toen ze helemaal tevreden waren. Geen onvertogen woord gehoord.
Daarbij kwam een leuke extra: omdat bleek dat er toch één handgreep te weinig was, werden er, op kosten van De Keukenvernieuwers, allemaal nieuwe handgrepen besteld en gemonteerd, waardoor de keuken nóg mooier werd. Cadeautje van de zaak! Top!

Judy van Mourik

Contactformulier van Piet en Henk Hoekstra

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top