Er is vrijwel geen keuken die wij niet kennen

Wij zijn Piet en Henk Hoekstra, wij renoveren keukens in het gebied rond IJmuiden en Haarlem. Keukenrenovatie gaat voor ons verder dan alleen het vervangen van keukenfronten. Wij hebben jarenlange ervaring in dit vak en we weten dat er ontzettend veel méér mogelijk is dan de klant gemiddeld denkt. Wij zien de oplossing achter het probleem….. En als wij zelf iets niet kunnen (maar dat gebeurt niet vaak…) dan hebben we een uitgebreid netwerk van vaklui waaruit we kunnen putten: van aannemer tot keukenspuiter!

Keukenrenovatie is een feest

Keukenrenovatie is een feest, dat durven we gerust te stellen. Want elke keer weer zijn we blij en tevreden als de klant verbaasd kijkt naar het eindresultaat: was dat onze keuken? Wij herstellen van vloer tot plafond en van het kastje tot de muur. Dus van achterstallig onderhoud in de keuken als piepende scharnieren en stroef lopende laden tot keukens met waterschade aan spoelbak of werkblad. En natuurlijk komt de slecht sluitende (en dus dure!) koelkast met gescheurde rubbers vaak op ons opdrachtlijstje voor. Ook geven wij koopadvies als u een geheel nieuwe keuken wilt kopen. Dat is niet gratis, maar het voorkomt teleurstellingen.

Bekijk de referenties!

Om u kennis te laten maken met De Keukenvernieuwers bieden wij u een gratis onderhoudsbeurt voor uw keuken aan. Wij kijken uw keuken van top tot teen na en voeren waar mogelijk kleine reparaties uit. Van onze bevindingen krijgt u een gratis onderhoudsrapport en op uw verzoek een duidelijke prijsindicatie voor de aanpassingen die u eventueel aan uw keuken wenst. En wilt u meer over onze aanpak weten? Lees onze referenties elders op deze site.

Wilt u meer weten? Bel ons op T 0255 – 52 76 66 of ga naar ons contactformulier.

Wij zijn heel erg tevreden over De Keukenvernieuwers Henk en Piet Hoekstra. Bij onze 17 jaar oude keuken hebben ze in één dag naar volle tevredenheid alle deuren, ladefrontjes, sierlijsten, plinten en enkele lades vervangen. Eerst werd door hen ruim de tijd genomen om onze wensen goed te inventariseren waarbij we hun advies heel goed konden gebruiken. Vervolgens werd alles nauwkeurig opgemeten en besteld. Alle afspraken werden door hen stipt nagekomen, als klant hoef je je nergens zorgen over te maken en dat is heerlijk. Bij de plaatsing merk je dat het hier om vakmensen met veel ervaring gaat, uiterst nauwkeurig worden de scharnieren van de oude keuken gemonteerd op de nieuwe frontjes. We hebben enkele oude laatjes ook geheel vervangen. Onze keuken is nu weer als nieuw en precies zoals we dat wilden hebben. Fantastisch!

Bernard Wortelboer
Voorschoten, 23 maart 2017

Henk en Piet Hoekstra zijn twee onvervalste originele vakbekwame en eerlijk overkomende vaklui, die door de tijd een enorme CV aan ervaring hebben opgedaan. Ze laten dat ook zien door hun kennis op gebied van innovatie en renovatie m.b.t. offerte bespreking, oplossingen, plaatsing en de nette en prettige manier van werken. Zeker en aanbeveling op hun vakgebied en omgang!

Zo hoort het, eenvoud is hun kracht. Ze staan voor hun werk.

Hein en Moon Kleine
Beverwijk, 20 maart 2017

Vandaag hebben Henk en Piet Hoekstra onze keuken uitgebreid. Door de grote drukte bij de heren was het even wachten maar het resultaat is echt super mooi. Een kleine schade in de nieuwe koelkast werd direct aan Bosch doorgemeld en voordat ik het wist werd ik gebeld voor een reparatieafspraak. De rest van de keuken die er al was (ook aangepast door De Keukenvernieuwers in 2014 bij de vorige bewoners) is ook weer netjes afgesteld. Top service!

Joey de Bruin
Leiden, 15 maart 2017

Vorige week zijn alle kast- en ladefrontjes van onze keuken vervangen. De keukenkastjes waren doorgezakt. Hier is na het plaatsen van de nieuwe deurtjes niets meer van te merken en te zien. De keuken ziet er pico bello uit en lijkt een totaal nieuwe keuken. We kregen goed advies van Henk en Piet Hoekstra betreffende de bij passende kleur voor de plint. Prima vakmensen en het was binnen een dag klaar. Wij zijn er blij mee.

E. van Mullem
Zandvoort, 14 maart 2017

Wij zijn zeer tevreden over de keukenvernieuwers. Henk en Piet Hoekstra denken mee in de keuze en zijn echte vakmannen. Wat voor ons een groot voordeel is, is dat we de keuken in fases kunnen vernieuwen. Nu zijn de fronten en de verlichting aangepakt. En als het budgettair weer mogelijk is dan willen we het blad en andere zaken aan gaan pakken. Ook hierin denken de mannen goed mee. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd en er is keurig netjes en rustig gewerkt!

De heer Veldman
Velserbroek, 13 maart 2017

Contactformulier van Piet en Henk Hoekstra

  • Sleep je bestanden hier of