skip to Main Content

OVER PIET EN HENK

Er is vrijwel geen keuken die wij niet kennen

Wij zijn Piet en Henk Hoekstra, wij renoveren keukens in het gebied rond IJmuiden en Haarlem. Keukenrenovatie gaat voor ons verder dan alleen het vervangen van keukenfronten. Wij hebben jarenlange ervaring in dit vak en we weten dat er ontzettend veel méér mogelijk is dan de klant gemiddeld denkt. Wij zien de oplossing achter het probleem… En als wij zelf iets niet kunnen (maar dat gebeurt niet vaak…) dan hebben we een uitgebreid netwerk van vaklui waaruit we kunnen putten: van aannemer tot keukenspuiter!

Keukenrenovatie is een feest

Keukenrenovatie is een feest, dat durven we gerust te stellen. Want elke keer weer zijn we blij en tevreden als de klant verbaasd kijkt naar het eindresultaat: was dat onze keuken? Wij herstellen van vloer tot plafond en van het kastje tot de muur. Dus van achterstallig onderhoud in de keuken als piepende scharnieren en stroef lopende laden tot keukens met waterschade aan spoelbak of werkblad. En natuurlijk komt de slecht sluitende (en dus dure!) koelkast met gescheurde rubbers vaak op ons opdrachtlijstje voor. Ook geven wij koopadvies als u een geheel nieuwe keuken wilt kopen. Dat is niet gratis, maar het voorkomt teleurstellingen.

Bekijk de referenties

Om u kennis te laten maken met De Keukenvernieuwers bieden wij u een gratis onderhoudsbeurt voor uw keuken aan. Wij kijken uw keuken van top tot teen na en voeren waar mogelijk kleine reparaties uit. Van onze bevindingen krijgt u een gratis onderhoudsrapport en op uw verzoek een duidelijke prijsindicatie voor de aanpassingen die u eventueel aan uw keuken wenst. En wilt u meer over onze aanpak weten? Lees onze referenties elders op deze site.

Wilt u meer weten? Bel me op T 0255 – 52 76 66 of ga naar mijn contactformulier.

Project Hoekstra - nieuwe situatie

Renovatie van Piet en Henk Hoekstra

Project Hoekstra

Renovatie van Piet en Henk Hoekstra "De oude keuken was te klein".

Lees meer
vervangen werkblad

Vervangen van werkblad, keukendeurtjes en apparatuur

Project Hoekstra

Klant: Familie Sallehart Plaats: Castricum

Lees meer

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Piet en Henk Hoekstra zeggen

Een negen voor Keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra. Zeer vriendelijke en accurate vakmensen. Ze werken netjes.

De heer en mevrouw Walgers

Een tien voor Keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra. Omdat ze heel goed werk hebben geleverd, netjes werken, doen wat ze beloven en goede service bieden. Zeer deskundig.

Doorgaan!

Mevrouw Schul

Complimenten voor het uitstekende werk dat Keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra hebben verricht! Vanaf de offerte tot en met de vernieuwing van onze keuken verliep alles geheel volgens afspraak. In slechts één dag werd de keukenapparatuur (oven, inductiekookplaat en koelkast) vervangen alsook nieuwe deuren en frontjes aangebracht op kasten en laden. We zijn zeer tevreden over het strakke resultaat!

Marjanne en Bert de Krey

Aan Keukenvernieuwers Henk en Piet  Hoekstra,

Het is alweer een week terug dat jullie in onze keuken nieuwe deurtjes en een afzuigkap hebben gemaakt, het ziet er heel mooi uit en ik ben er heel blij mee.

Hartelijke groeten,

Riet Bloedjes

Een 10 voor Keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra - ik ken ze langer, ik zal ze iedereen aanraden!

De heer en mevrouw Orhangazi

Contactformulier van Piet en Henk Hoekstra

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top