skip to Main Content

OVER PIET EN HENK

Er is vrijwel geen keuken die wij niet kennen

Wij zijn Piet en Henk Hoekstra, wij renoveren keukens in het gebied rond IJmuiden en Haarlem. Keukenrenovatie gaat voor ons verder dan alleen het vervangen van keukenfronten. Wij hebben jarenlange ervaring in dit vak en we weten dat er ontzettend veel méér mogelijk is dan de klant gemiddeld denkt. Wij zien de oplossing achter het probleem… En als wij zelf iets niet kunnen (maar dat gebeurt niet vaak…) dan hebben we een uitgebreid netwerk van vaklui waaruit we kunnen putten: van aannemer tot keukenspuiter!

Keukenrenovatie is een feest

Keukenrenovatie is een feest, dat durven we gerust te stellen. Want elke keer weer zijn we blij en tevreden als de klant verbaasd kijkt naar het eindresultaat: was dat onze keuken? Wij herstellen van vloer tot plafond en van het kastje tot de muur. Dus van achterstallig onderhoud in de keuken als piepende scharnieren en stroef lopende laden tot keukens met waterschade aan spoelbak of werkblad. En natuurlijk komt de slecht sluitende (en dus dure!) koelkast met gescheurde rubbers vaak op ons opdrachtlijstje voor. Ook geven wij koopadvies als u een geheel nieuwe keuken wilt kopen. Dat is niet gratis, maar het voorkomt teleurstellingen.

Bekijk de referenties

Om u kennis te laten maken met De Keukenvernieuwers bieden wij u een gratis onderhoudsbeurt voor uw keuken aan. Wij kijken uw keuken van top tot teen na en voeren waar mogelijk kleine reparaties uit. Van onze bevindingen krijgt u een gratis onderhoudsrapport en op uw verzoek een duidelijke prijsindicatie voor de aanpassingen die u eventueel aan uw keuken wenst. En wilt u meer over onze aanpak weten? Lees onze referenties elders op deze site.

Wilt u meer weten? Bel me op T 0255 – 52 76 66 of ga naar mijn contactformulier.

Project Hoekstra - nieuwe situatie

Renovatie van Piet en Henk Hoekstra

Project Hoekstra

Renovatie van Piet en Henk Hoekstra "De oude keuken was te klein".

Lees meer
vervangen werkblad

Vervangen van werkblad, keukendeurtjes en apparatuur

Project Hoekstra

Klant: Familie Sallehart Plaats: Castricum

Lees meer

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Piet en Henk Hoekstra zeggen

Aan Keukenvernieuwers Henk en Piet  Hoekstra,

Het is alweer een week terug dat jullie in onze keuken nieuwe deurtjes en een afzuigkap hebben gemaakt, het ziet er heel mooi uit en ik ben er heel blij mee.

Hartelijke groeten,

Riet Bloedjes
Ik ben bij Keukenvernieuwers Henk en Piet  Hoekstra terecht gekomen via een referentie van het gebouw waar we een appartement in hebben. Ik was zeer onder de indruk van het vlotte bezoek waarin opties besproken werden om de keuken wat te verbreden. Het was ook erg plezierig dat er niet geduwd werd om allerlei extra dingen te doen. Integendeel, de suggesties waren zeer praktisch en nuchter. In wederzijds overleg werd een leverdatum en bewerkingsdatum afgesproken en daar werd ook aangehouden.
Elke communicatie die we hadden over dingen die mij niet duidelijk waren, werd onmiddellijk beantwoord per email en ter voldoening. De dag zelf verliep voorspoedig en kleine verrassingen die naar boven kwamen door het slopen van een inbouwkast en een muurtje werden meteen ter plekke deskundig opgelost.
Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en kunnen Piet en Henk Hoekstra van harte aanbevelen.
We geven de heren een 10.
Arty Coppes
Henk en Piet  Hoekstra zijn toppertjes. Duidelijk in de voorbereiding, advies en offerte. Goede communicatie, ze waren op tijd en alles is keurig afgewerkt. Zelfs de rommel werd opgeruimd. En, wij zijn heel blij met het resultaat van de keukenrenovatie.
H Huider
Op 21 juni 2018 is mijn keuken vernieuwd door de keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra. Binnen 1 dag een verbluffend mooi resultaat waar ik erg blij mee ben. Vanaf het moment van het eerste bezoek prima service en (pro actief) advies. Alles is volgens afspraak verlopen en binnen een dag (netjes gewerkt) stond de keuken strak als een huis. Helaas was de kraan bij mij thuis niet afgeleverd (kan gebeuren; vervangende kraan geplaatst!), maar gelijk na levering van de kraan stond Piet voor de deur om kraan alsnog te plaatsen.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden (advies, kwaliteit en service) ben met mijn nieuwe keuken vanaf het moment van het eerste bezoek tot en met de plaatsing van de keuken. Deze heren zijn beslist een aanrader als je nieuwe keuken wilt.
Met vriendelijke groet,
René Rijerse
Een 10 voor Henk en Piet  Hoekstra: Deze mensen zijn vakmensen, ze werken uiterst netjes en zorgvuldig en zijn zeer sociaal. De geweldige snelle reactie op mijn internet aanvraag was overweldigend. Ik verstuur het en 10 minuten later worden we gebeld. Afspraak op de volgende dag gemaakt. Wat een geweldige mensen zijn dit.
De heer en mevrouw Warmerdam

Contactformulier van Piet en Henk Hoekstra

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top