skip to Main Content

OVER PIET EN HENK

Er is vrijwel geen keuken die wij niet kennen

Wij zijn Piet en Henk Hoekstra, wij renoveren keukens in het gebied rond IJmuiden en Haarlem. Keukenrenovatie gaat voor ons verder dan alleen het vervangen van keukenfronten. Wij hebben jarenlange ervaring in dit vak en we weten dat er ontzettend veel méér mogelijk is dan de klant gemiddeld denkt. Wij zien de oplossing achter het probleem… En als wij zelf iets niet kunnen (maar dat gebeurt niet vaak…) dan hebben we een uitgebreid netwerk van vaklui waaruit we kunnen putten: van aannemer tot keukenspuiter!

Keukenrenovatie is een feest

Keukenrenovatie is een feest, dat durven we gerust te stellen. Want elke keer weer zijn we blij en tevreden als de klant verbaasd kijkt naar het eindresultaat: was dat onze keuken? Wij herstellen van vloer tot plafond en van het kastje tot de muur. Dus van achterstallig onderhoud in de keuken als piepende scharnieren en stroef lopende laden tot keukens met waterschade aan spoelbak of werkblad. En natuurlijk komt de slecht sluitende (en dus dure!) koelkast met gescheurde rubbers vaak op ons opdrachtlijstje voor. Ook geven wij koopadvies als u een geheel nieuwe keuken wilt kopen. Dat is niet gratis, maar het voorkomt teleurstellingen.

Bekijk de referenties

Om u kennis te laten maken met De Keukenvernieuwers bieden wij u een gratis onderhoudsbeurt voor uw keuken aan. Wij kijken uw keuken van top tot teen na en voeren waar mogelijk kleine reparaties uit. Van onze bevindingen krijgt u een gratis onderhoudsrapport en op uw verzoek een duidelijke prijsindicatie voor de aanpassingen die u eventueel aan uw keuken wenst. En wilt u meer over onze aanpak weten? Lees onze referenties elders op deze site.

Wilt u meer weten? Bel me op T 0255 – 52 76 66 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Piet en Henk Hoekstra zeggen

Het is al even geleden dat Henk en Piet Hoekstra hier de keuken vernieuwd hebben. Ik kan daarom zeggen dat ze goed werk geleverd hebben 😀. Na ruim twee jaar zit alles nog nagenoeg zoals het is afgeleverd en opgeleverd! Onze keuken is aangevuld met bovenkastjes, de fronten zijn vervangen door een betere kwaliteit fronten en er is op initiatief van de heren zelf wat meer eenheid in gebracht door naar details te kijken. Het ziet er stukken beter uit.
Bovenal: de carouselkast is gerepareerd. Het is een kwetsbaar ding maar het zit nog steeds. Piets eer te na dat niet in orde te krijgen 😉.
Er is netjes gewerkt, en ze kwamen de gemaakte afspraken precies na.

Gina Laan

Meteen een goed gevoel en duidelijk advies over de vervanging van keukendeurtjes. Goede samenwerking en Piet en Henk Hoekstra zijn nette vakmensen.

Jens Visser

De keuken is erg mooi geworden, Het is inderdaad net een nieuwe keuken. Alles was in een dag geplaatst door Piet en Henk Hoekstra, zoals afgesproken en ook wat kleine lekkages aan de afvoer, die onverwacht aan het licht kwamen, werden meegenomen. We zijn erg tevreden.

Alda Bakker

Toen Piet en Henk Hoekstra eenmaal kwamen installeren, liep het allemaal op rolletjes!!! Ze hebben de uitbreiding en vernieuwing goed laten aansluiten bij het reeds bestaande deel, mooi en goed functionerend werk geleverd. Voor iedereen aan te bevelen!

Renate Dikhooff

De heren Piet en Henk Hoekstra hebben 3 weken geleden onze keuken mogen renoveren, en hebben hierbij uitstekend werk en kwaliteit geleverd. Voorafgaand aan de opdracht hebben wij persoonlijk en uitgebreid advies gehad van de heren, wat wij zelf heel belangrijk vinden. Service en kwaliteit gegarandeerd!!!

Familie Somur

Contactformulier van Piet en Henk Hoekstra

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top