skip to Main Content

OVER PIET EN HENK

Er is vrijwel geen keuken die wij niet kennen

Wij zijn Piet en Henk Hoekstra, wij renoveren keukens in het gebied rond IJmuiden en Haarlem. Keukenrenovatie gaat voor ons verder dan alleen het vervangen van keukenfronten. Wij hebben jarenlange ervaring in dit vak en we weten dat er ontzettend veel méér mogelijk is dan de klant gemiddeld denkt. Wij zien de oplossing achter het probleem… En als wij zelf iets niet kunnen (maar dat gebeurt niet vaak…) dan hebben we een uitgebreid netwerk van vaklui waaruit we kunnen putten: van aannemer tot keukenspuiter!

Keukenrenovatie is een feest

Keukenrenovatie is een feest, dat durven we gerust te stellen. Want elke keer weer zijn we blij en tevreden als de klant verbaasd kijkt naar het eindresultaat: was dat onze keuken? Wij herstellen van vloer tot plafond en van het kastje tot de muur. Dus van achterstallig onderhoud in de keuken als piepende scharnieren en stroef lopende laden tot keukens met waterschade aan spoelbak of werkblad. En natuurlijk komt de slecht sluitende (en dus dure!) koelkast met gescheurde rubbers vaak op ons opdrachtlijstje voor. Ook geven wij koopadvies als u een geheel nieuwe keuken wilt kopen. Dat is niet gratis, maar het voorkomt teleurstellingen.

Bekijk de referenties

Om u kennis te laten maken met De Keukenvernieuwers bieden wij u een gratis onderhoudsbeurt voor uw keuken aan. Wij kijken uw keuken van top tot teen na en voeren waar mogelijk kleine reparaties uit. Van onze bevindingen krijgt u een gratis onderhoudsrapport en op uw verzoek een duidelijke prijsindicatie voor de aanpassingen die u eventueel aan uw keuken wenst. En wilt u meer over onze aanpak weten? Lees onze referenties elders op deze site.

Wilt u meer weten? Bel me op T 0255 – 52 76 66 of ga naar mijn contactformulier.

Project Hoekstra - nieuwe situatie

Renovatie van Piet en Henk Hoekstra

Project Hoekstra

Renovatie van Piet en Henk Hoekstra "De oude keuken was te klein".

Lees meer
vervangen werkblad

Vervangen van werkblad, keukendeurtjes en apparatuur

Project Hoekstra

Klant: Familie Sallehart Plaats: Castricum

Lees meer

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Piet en Henk Hoekstra zeggen

Over de renovatie van onze 21 jaar oude keuken door Piet en Henk Hoekstra zijn we zeer te spreken. Met interesse heb ik toegekeken hoe zij de werkzaamheden met vakmanschap en veel ervaring hebben uitgevoerd. Het resultaat is dan ook daarnaar: een perfecte, kompleet nieuw lijkende keuken!

Als bijzonder aangenaam hebben we ook ondervonden dat ons niets werd aangepraat. Integendeel: van blijkbaar onnodige investeringen hebben zij ons zelf afgeraden.

We kunnen deze twee vaklui dan ook alleen maar aanbevelen.

De heer en mevrouw Quiring

Piet en Henk Hoekstra: ze krijgen van mij een negen. Afspraken goed. Werk goed.

De heer Breed

Piet en Henk Hoekstra: deze heren hebben zoveel ervaring en wisten precies wat ik wilde.... Ze hebben mijn bestaande keuken omgetoverd tot een droomkeuken. Ze krijgen dan ook een 10.

Mevrouw Tuijn

Wij zijn superblij met onze keuken. Alleen door nieuwe fronten, grepen en kookplaat voelt het als een geheel nieuwe keuken. Piet en Henk geven goed advies en werken strak en snel. Ook hebben ze nog wat extra’s gedaan, waardoor alles weer perfect werkt. Wij bevelen Piet en Henk Hoekstra zeker aan.

Groeten,

Martin en Merel Martens

We zijn heel tevreden over onze vernieuwde keuken. De kasten zien er strak en als nieuw uit en de werkzaamheden liepen soepel en efficiënt.

Bedankt Piet en Henk Hoekstra!

Familie Trapman

Contactformulier van Piet en Henk Hoekstra

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top